Upplevelser i
Bryssel

Belgiens huvudstad har allt från ett rikt kulturliv till hantverksöl, läcker choklad och våfflor.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Planera ditt besök

 • Goda nyheter för ölälskare

  Belgien är med rätta känt för sin öl, och Bryssel är det perfekta stället att utforska landets rika bryggarhistoria som sträcker sig över sekel efter sekel. Letar upp någon av stadens många ölhallar och smaka på sorter du aldrig provat förut. Kanske får du en ny favorit?

 • Belgiska pommes frites

  Belgarna hävdar bestämt att det i själva verket är de som har uppfunnit pommes frites, och att denna delikatess dessutom måste dubbelfriteras. Passa på att prova de belgiska pommes fritesen under ditt besök i Bryssel, gärna tillsammans med den skål ångande musslor som många restauranger gärna serverar till.

Praktisk information

 • Språk
  Holländska, tyska och franska
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszon
  UTC (+01:00)
 • Landskod
  +32
 • Bäst tid att åka
  Vår och höst är den bästa tiden att besöka Bryssel, med varmt väder och färre turister.

Alla saker att se i Bryssel

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Bryssel? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Bryssel

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 9 121 omdömen

Turnén var perfekt för att se mer av Bryssel. Även om tiden som spenderas i varje stad inte är mycket, var det en bra översikt över städerna och vi kommer definitivt att återvända till var och en för ett längre besök nästa gång. Stephen var perfekt på turnén och var tillmötesgående för alla. Det enda jag skulle vilja säga till andra att ta med är att ta med egna hörlurar med en 3,5 mm-kontakt. De som tillhandahålls är väldigt obekväma, och när du måste ha dem i öronen större delen av dagen kan det göra ont.

Den ger en suddig beskrivning till träffpunkten för avgång. Resan i sig var inga som helst problem. Man måste inte vara klistrad vid guiden, alla punkter man stannar på vid rundvandringen kan vara långdragna speciellt om en säregen historia, det går att gå ifrån gruppen emellanåt och fota, för man får inte mycket tid över efter guidningens slut. Både Brygge och Gent är fantastiskt vackra, kändes som man gick in i en tidsresa till medeltiden, måste upplevas enligt mig.

Resan var otrolig. Det är perfekt att i allmänhet känna till två fantastiska städer rika på historia. Stefan vår guide var fantastisk. Mycket vänlig, aktiv, kunnig om historia och många detaljer om det (förutom att han talar flera språk och mycket bra). Jimmy föraren lika uppmärksam och utmärkt. Alla 10/10

Du går genom museet ensam med en ljudguide, så du bestämmer din egen takt. Ämnet choklad behandlas på ett mycket omfattande sätt och jag tycker att det är väldigt spännande. Tyvärr, på grund av Corona, blev det inga prover, men på slutet fanns en butik för att köpa choklad.

Denna turné har varit fantastisk!. Bortsett från de förtrollade platserna Gent och Brygge gjorde vår guide Miriam ett fantastiskt jobb som gav oss detaljerad information på engelska/spanska och höll oss underhöll hela resan. Jag skulle starkt rekommendera.