Upplevelser i
Zakopane

I denna semesterort vid Tatrasbergen hittar upptäckare vintersport och andra spännande äventyr.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppaktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Zakopane

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Zakopane?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Zakopane:

Alla saker att se i Zakopane

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Zakopane? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Zakopane

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 1 103 omdömen

Fab resa från början till slut. Vår tour guide John var verkligen vänliga och hjälpsamma. Zakopane var vacker, utsikten och landskapet från toppen var fantastisk! Vi hade två och en halv timme att spendera där, vi tillbringade det genom att surfa på marknaderna och sedan äta lunch med en fantastisk utsikt. Vi besökte också staden där vi tittade snabbt på butikerna innan vi njöt av ett kaffe i ett härligt kafé. Efter att ha besökt zakopane reste vi till de termiska poolerna. Dessa var helt fantastiska! Så avkopplande och fredlig. Ett sådant härligt sätt att avsluta en hektisk dagstur!

Härlig resa, Zakopane är vacker men det är en mycket turistisk plats, för många människor som går runt. Om du vill åka skidorna är det svalt, men om inte 2,30 timmar verkade det mycket för oss. Vi skulle faktiskt föredra att använda den tiden och gå förr till den andra delen som är det termiska badet. Om det, omg, det var bäst. Jag kunde bo där hela mitt liv !! Efter det gav vår besättning drycker och snacks till oss och det var precis rätt att göra! Tack killar för den fantastiska upplevelsen

Trädtoppsvandringen var jättespännande och häftig. Linbaneturen i Zakopane var inte så intressant i jämförelse. Hade hellre tillbringat mer tid i de termiska baden. Alldeles underbar avslutning på en fantastisk dag. Glöm inte swim up-baren längst ner. Rekommenderar verkligen denna tur!

Vi njöt verkligen av vår dag ut till vackra Zakopane och de fantastiska termalbaden. Thomas vår förare var bara den bästa personen att ta oss ut för dagen han var informativ snäll och så vänlig, vi fick verkligen en underbar guide som gjorde vår tid perfekt, tack igen Thomas.

absolut fantastisk resa, fantastisk utsikt över snöiga polska / Slovakien, zakopane mycket upptagen plats men absolut värt ett besök, termiska bad efteråt var ett perfekt slut på vår 3 dagars resa. guide Hubert var mycket vänliga och hjälpsamma.