Upplevelser i
Zakopane

I denna semesterort vid Tatrasbergen hittar upptäckare vintersport och andra spännande äventyr.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Zakopane

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Zakopane? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Zakopane

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 1 255 omdömen

Vi är glada över all omsorg och uppmärksamhet som Dominika och Marcel hade med oss under hela resan. Meddelandet var otvetydigt och de var tillgängliga hela tiden för att svara på alla frågor och justera nödvändiga detaljer. Utmärkt proffs förmedlade lugn och trygghet. Vi hade en underbar rundtur. Jag rekommenderar det starkt eftersom jag vill att alla ska ha en underbar tid i Polen som vi hade.

Vår sjåfør Krystian møtte presis ved avreise. Kjørte oss trygt fram till Zakopane, där vi gick några timer på egen hand. Fikk god information om vad vi bör göra, och om det var Krystian ga god service, och vi var körde tillbaka när vi ville ha det (litt för avtalt tidpunkt). En fin tur

Trädtoppsvandringen var jättespännande och häftig. Linbaneturen i Zakopane var inte så intressant i jämförelse. Hade hellre tillbringat mer tid i de termiska baden. Alldeles underbar avslutning på en fantastisk dag. Glöm inte swim up-baren längst ner. Rekommenderar verkligen denna tur!

Vi njöt verkligen av vår dag ut till vackra Zakopane och de fantastiska termalbaden. Thomas vår förare var bara den bästa personen att ta oss ut för dagen han var informativ snäll och så vänlig, vi fick verkligen en underbar guide som gjorde vår tid perfekt, tack igen Thomas.

Fantastisk resa, rekommenderar starkt. Natalia vår reseguide var fantastisk och mycket informativ hela dagen.