Saker att göra i
Zadar

Upplev unika konstinstallationer, romerska ruiner och fascinerande museer i denna kroatiska kuststad.

Våra mest rekommenderade saker att göra i Zadar

Plitvicesjöarna: Nationalpark Officiell inträdesbiljett

1. Plitvicesjöarna: Nationalpark Officiell inträdesbiljett

Fördjupa dig i den enorma skönheten i Kroatiens största nationalpark, som ligger inbäddad mellan bergskedjorna Mala Kapela och Lička Plješivica. Boka din biljett till Plitvicesjöarnas nationalpark och vandra genom lummiga skogar för att titta på fantastiska tufformationer och kaskadfallande sjöar. Välj mellan 7 rutter och 4 vandringsleder för att utforska detta orörda landskap året runt. Bevittna magin i 16 namngivna sjöar och otaliga mindre sjöar som flyter in i varandra. Upptäck de övre sjöarna med sina mjuka stränder eller förundras över de nedre sjöarna med sina branta klippor och imponerande vattenfall, som Sastavci. Följ med naturentusiaster som har uppskattat denna park sedan den fick status som nationalpark 1949.

Zadar: Kornati och Telašćica heldags båttur med lunch

2. Zadar: Kornati och Telašćica heldags båttur med lunch

Slappna av och ge dig tillbaka ut i naturen med en kryssning från Zadar till Kornati nationalpark och saltsjön i Telašćica. Njut av en utsökt lunch och frukost ombord. Koppla av med ett uppfriskande glas vin och en aperitif. Ta ett dopp i Adriatiska havet och i saltsjön. Möt din kapten vid båten på morgonen och ge dig ut på din kryssning till Kornati nationalpark. Njut av Adriatiska havet medan du äter en god frukostmacka på väg till de 109 öarna som utgör Kornati nationalpark. Från båten kan du beundra mjuka gräsbevuxna kullar, branta klippor och dramatiska kalkstensformationer. Stanna till för att simma i Adriatiska havets kristallklara vatten. Slå dig ner till bords med ett utsökt lunchpaket. Besök Telašćicaviken, som är en av de största naturliga hamnarna i Adriatiska havet, med 25 små stränder. Se klipporna i Dugi Otok som reser sig upp till 161 meter över havet och sträcker sig ner 90 meter under havsnivån. Håll utkik efter de lokala fågelarterna som frodas runt saltsjön Mir. Dyk ner i den salta sjön och simma i vatten som är varmare än havet. Återvänd sedan till din mötesplats i Zadar för att avsluta din rundtur.

Zadar: Plitvicesjöarna med båttur och Zadar Old Town Tour

3. Zadar: Plitvicesjöarna med båttur och Zadar Old Town Tour

Upplev Plitvicesjöarnas nationalpark, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, på en dagsutflykt från Zadar. Lyssna på intressanta berättelser om Kroatien innan du anländer till parken. Vandra längs stigen runt sjöarna och koppla av på en båttur. Ta dig till mötesplatsen på morgonen och träffa din vänliga guide och grupp för dagen. Njut av en kort introduktion och börja köra ut ur staden, beundra den kroatiska landsbygden och lyssna på livekommentarer på väg till parken. När ni anländer till sjöarna har ni 4 timmar på er att utforska de övre och nedre vattenfallen. Ta fantastiska bilder vid vattnet och upptäck strömmande källor, blommande ängar och mystiska grottor. Efteråt kan du vila fötterna med en tågresa och en naturskön båttur på det turkosa vattnet med stränder av frodiga gröna träd. Ta en sista titt på vattenfallen innan du återvänder till Zadar. När du återvänder till Zadar kan du utforska Gamla stan med en valfri guidad vandringstur som du kan ta vilken dag som helst under din vistelse kl. 18.00.

Zadar: Plitvicesjöarna Guidad dagstur med biljetter

4. Zadar: Plitvicesjöarna Guidad dagstur med biljetter

Upplev Plitvicesjöarnas nationalpark, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, på en dagsutflykt från Zadar med inträdesbiljett och rundtur. Lyssna på intressanta berättelser om Kroatien innan du anländer till parken. Vandra längs stigen runt sjöarna och koppla av på en båttur. Ta dig till mötesplatsen på morgonen och träffa din vänliga guide och grupp för dagen. Njut av en kort introduktion och börja köra ut ur staden, beundra den kroatiska landsbygden och lyssna på livekommentarer på väg till parken. När ni anländer till sjöarna har ni 4 timmar på er att utforska de övre och nedre vattenfallen. Ta fantastiska bilder vid vattnet och upptäck strömmande källor, blommande ängar och mystiska grottor. Efteråt kan du vila fötterna med en tågresa och en naturskön båttur på det turkosa vattnet med stränder av frodiga gröna träd. Ta en sista titt på vattenfallen innan du återvänder till Zadar. Efter återkomsten till Zadar kan du utforska Gamla stan med en valfri guidad vandringstur som du kan ta vilken dag som helst under din vistelse kl. 18.00.

Zadar: Båtutflykt till Kornati med lunch och badstopp

5. Zadar: Båtutflykt till Kornati med lunch och badstopp

Anstig på en inkluderande båttur med mat och tid för bad. Kombinera din båtresa uppför kusten med fantastisk utsikt över nationalparken. Gör dig redo för ett havsäventyr på den kroatiska kusten. Börja turnén klockan 8:00 när du går ombord på ditt fartyg. Omedelbart bli bortskämd med några läckra lokala Rakija och skinka och ostsmörgåsar till frukost. Möt din reseguide och hör fascinerande berättelser. Runt kl. 10.30 första stoppet i en dold vik på Kornatiöarna. Fri tid och lunch med grillat kött, fisk och sallad med kroatiskt vin. Vegetariska och veganska alternativ finns också tillgängliga. . Vid det andra stoppet kommer du att upptäcka utsikten över de magnifika klipporna och bada i saltvattnet i sjön Mir eller i havet. Njut av en saftig vattenmelon som hjälper dig att hålla dig hydratiserad på resan tillbaka och anländer tillbaka till piren klockan 18:00.

Från Zadar: Snabb båttur med ö-hoppning och drinkar

6. Från Zadar: Snabb båttur med ö-hoppning och drinkar

Navigera bland de fantastiska öarna vid den adriatiska kusten på en naturskön båttur med avgång från Zadar. Utforska några av de vackraste öarna i området och njut av tid att simma, snorkla eller shoppa souvenirer. Koppla av när du reser med obegränsat vin, öl och läsk. Detta är en gruppresa som passar nästan alla, familjer, vänner, par eller singlar. Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, du kan fortfarande ha en fantastisk tid med de nya vännerna du kommer att träffa. Om du är en person som har stora svårigheter med att röra dig kommer den här resan förmodligen inte att passa dig. Du bestämmer själv hur du vill tillbringa din tid, du kan tillbringa den mycket aktivt, simma, snorkla, gå eller springa medan du utforskar ön är bara några av möjligheterna. Men du kan också spendera din tid med att koppla av på båten, köpa souvenirer, sola på stranden, ta en tupplur under ett tallträd i skogen eller bara dricka kaffe på det första kaféet du ser. En liten anmärkning i priset för turen ingår en obegränsad mängd kalla drycker som du kan dricka under turen på båten, till exempel vitt vin, öl, läsk , vatten. Tänk också på att detta är en öppen motorbåt och att i händelse av stark vind och höga vågor är havsspray också möjligt.

Zrmanja River: Halvdags guidad kajaktur nära Zadar

7. Zrmanja River: Halvdags guidad kajaktur nära Zadar

Glid nerför Zrmanja-flodens lätta forsar på en naturskön kajak- eller kanottur från Kaštel Žegarski. Följ med din guide på en hisnande resa genom en spektakulär kanjon. Simma i det kristallklara vattnet och anlända till byn Muskovci för att köpa en måltid. Börja din resa i Kaštel Žegarski, ett slående område med säkra och mjuka forsar för nybörjare. Lär dig att hantera din kajak eller kanot när du sakta tar dig in i kanjonen. Låt din guide peka ut fiskar och fåglar och lära dig mer om naturfenomenet karst. Du kommer att stöta på fler vackra vattenfall och forsar när du tar dig ner till staden Muskovci. Efter turen kommer gruppens chaufför att transporteras tillbaka till startpunkten för att hämta din bil. Medan du väntar på att bli hämtad kan du koppla av och köpa lite snacks eller lunch. Vi kan erbjuda en transfer från Zadar och omgivningar mot en extra avgift - kontrollera om du har valt rätt alternativ för dig eftersom vi har begränsade platser i skåpbilen.

Zadar: Lojenas strand, Kornatiöarna och båttur till Telascica

8. Zadar: Lojenas strand, Kornatiöarna och båttur till Telascica

Upptäck några av de mest fantastiska öarna i Kornati-arkipelagen och besök Telascica Nature Park på en heldagsbåtstur från Zadar med frukost, lunchlåda och badstopp. Kryssa förbi fridfulla vikar, karga klippor och steniga ängar medan du lyssnar till din guides kommentarer. Möt båtbesättningen i stadens hamn på morgonen. Avgång från Zadar och stopp i hamnarna Drazenica och Preko (ön Ugljan). Njut av panoramautsikten över öarna Mrtovac, Levernaka och Mana på vägen till Kornati. Njut av en välkomstdrink och en smörgås till frukost. Segla runt Kornatis klippor medan din guide delar med sig av dess historia. Vid ankomsten till Kornati kan du njuta av 50 minuters fritid för att utforska ön Levrnaka. Ta ett dopp i det kristallblå havet i den sandiga viken Lojena. Om du älskar att vandra kan du vandra till toppen av ön och beundra den unika utsikten över Kornatiöarna och öarna. Sedan går du tillbaka till båten för att segla vidare till Telascica. Ät din lunch ombord grillad fisk med sallad eller vegetarisk pasta i tomatsås, tillsammans med vin. När båten kastar ankar i Telascicas hamn gör du dig redo att göra det mesta av dina 2 timmar i bukten. När du väl är i Telascica naturpark kan du promenera till den 150 meter höga utkiksplatsen för fantastisk utsikt över Adriatiska havet och Kornatiöarna, bada i sjön Mir eller i det öppna havet, eller helt enkelt chilla vid serveringsmöjligheterna för att smutta på kalla drycker. Till sist kan du slå dig till ro för den tre timmar långa återresan till Zadar och beundra kusten längs vägen. Vid behov gör båten stopp i hamnarna Drazenica och Preko.

Från Zadar: Heldagstur med båt till Sakarun Beach & Dugi Otok

9. Från Zadar: Heldagstur med båt till Sakarun Beach & Dugi Otok

Upptäck den naturliga skönheten i Sakarun Beach på denna heldags katamaranresa och utforska nordvästra stränderna i Zadar. Möt besättningen i stadshamnen och hoppa på en spaciouos katamaran som tar dig längs de nordvästra stränderna i Zadar på väg till Sakarun Beach. Under resan kan du njuta av en vacker utsikt över närliggande öar innan du går in i hamnen i Božava. Hoppa på en buss och resa till Sakarun Beach. Ha 4 timmars ledig tid att utforska området i din egen takt. Koppla av på den vita sandstranden, simma i det turkosfärgade vattnet eller ta en bit att äta på en av strandens många restauranger. I slutet av dagen, hoppa tillbaka i bussen och resa tillbaka till hamnen för din returbåtsresa till Zadar.

Från Zadar: Plitvicesjöarnas dagstur med båttur

10. Från Zadar: Plitvicesjöarnas dagstur med båttur

På en dagstur från Zadar kan du utforska nationalparken Plitvicesjöarna. Res i en luftkonditionerad buss och njut av din fritid för att utforska parken på egen hand. Denna dagstur inkluderar också en elektrisk båttur och en panoramatågstur. Turen börjar med en gratis upphämtning från ditt boende i Zadar. Väl framme vid parken har din grupp förmånen att komma in utan att behöva stå i kö tack vare en reserverad inträdesbiljett som du betalar kontant på utflyktsdagen. Inne i parken följer ni den föreslagna rutten C och tillbringar ca 4 timmar med att besöka alla de viktigaste platserna, vilket ger er gott om tid att koppla av och njuta av de pittoreska naturomgivningarna. Mötesplats organiseras av reseledaren kl. 15:45 vid parkens ingång nr.1. Ankomst till Zadar är planerad till ca 18:00

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Zadar

Alla aktiviteter

Våra mest rekommenderade saker att göra i Zadar

Plitvicesjöarna: Nationalpark Officiell inträdesbiljett

Plitvicesjöarna: Nationalpark Officiell inträdesbiljett

Fördjupa dig i den enorma skönheten i Kroatiens största nationalpark, som ligger inbäddad mellan bergskedjorna Mala Kapela och Lička Plješivica. Boka din biljett till Plitvicesjöarnas nationalpark och vandra genom lummiga skogar för att titta på fantastiska tufformationer och kaskadfallande sjöar. Välj mellan 7 rutter och 4 vandringsleder för att utforska detta orörda landskap året runt. Bevittna magin i 16 namngivna sjöar och otaliga mindre sjöar som flyter in i varandra. Upptäck de övre sjöarna med sina mjuka stränder eller förundras över de nedre sjöarna med sina branta klippor och imponerande vattenfall, som Sastavci. Följ med naturentusiaster som har uppskattat denna park sedan den fick status som nationalpark 1949.

Zadar: Kornati och Telašćica heldags båttur med lunch

Zadar: Kornati och Telašćica heldags båttur med lunch

Slappna av och ge dig tillbaka ut i naturen med en kryssning från Zadar till Kornati nationalpark och saltsjön i Telašćica. Njut av en utsökt lunch och frukost ombord. Koppla av med ett uppfriskande glas vin och en aperitif. Ta ett dopp i Adriatiska havet och i saltsjön. Möt din kapten vid båten på morgonen och ge dig ut på din kryssning till Kornati nationalpark. Njut av Adriatiska havet medan du äter en god frukostmacka på väg till de 109 öarna som utgör Kornati nationalpark. Från båten kan du beundra mjuka gräsbevuxna kullar, branta klippor och dramatiska kalkstensformationer. Stanna till för att simma i Adriatiska havets kristallklara vatten. Slå dig ner till bords med ett utsökt lunchpaket. Besök Telašćicaviken, som är en av de största naturliga hamnarna i Adriatiska havet, med 25 små stränder. Se klipporna i Dugi Otok som reser sig upp till 161 meter över havet och sträcker sig ner 90 meter under havsnivån. Håll utkik efter de lokala fågelarterna som frodas runt saltsjön Mir. Dyk ner i den salta sjön och simma i vatten som är varmare än havet. Återvänd sedan till din mötesplats i Zadar för att avsluta din rundtur.

Zadar: Plitvicesjöarna med båttur och Zadar Old Town Tour

Zadar: Plitvicesjöarna med båttur och Zadar Old Town Tour

Upplev Plitvicesjöarnas nationalpark, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, på en dagsutflykt från Zadar. Lyssna på intressanta berättelser om Kroatien innan du anländer till parken. Vandra längs stigen runt sjöarna och koppla av på en båttur. Ta dig till mötesplatsen på morgonen och träffa din vänliga guide och grupp för dagen. Njut av en kort introduktion och börja köra ut ur staden, beundra den kroatiska landsbygden och lyssna på livekommentarer på väg till parken. När ni anländer till sjöarna har ni 4 timmar på er att utforska de övre och nedre vattenfallen. Ta fantastiska bilder vid vattnet och upptäck strömmande källor, blommande ängar och mystiska grottor. Efteråt kan du vila fötterna med en tågresa och en naturskön båttur på det turkosa vattnet med stränder av frodiga gröna träd. Ta en sista titt på vattenfallen innan du återvänder till Zadar. När du återvänder till Zadar kan du utforska Gamla stan med en valfri guidad vandringstur som du kan ta vilken dag som helst under din vistelse kl. 18.00.

Zadar: Plitvicesjöarna Guidad dagstur med biljetter

Zadar: Plitvicesjöarna Guidad dagstur med biljetter

Upplev Plitvicesjöarnas nationalpark, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, på en dagsutflykt från Zadar med inträdesbiljett och rundtur. Lyssna på intressanta berättelser om Kroatien innan du anländer till parken. Vandra längs stigen runt sjöarna och koppla av på en båttur. Ta dig till mötesplatsen på morgonen och träffa din vänliga guide och grupp för dagen. Njut av en kort introduktion och börja köra ut ur staden, beundra den kroatiska landsbygden och lyssna på livekommentarer på väg till parken. När ni anländer till sjöarna har ni 4 timmar på er att utforska de övre och nedre vattenfallen. Ta fantastiska bilder vid vattnet och upptäck strömmande källor, blommande ängar och mystiska grottor. Efteråt kan du vila fötterna med en tågresa och en naturskön båttur på det turkosa vattnet med stränder av frodiga gröna träd. Ta en sista titt på vattenfallen innan du återvänder till Zadar. Efter återkomsten till Zadar kan du utforska Gamla stan med en valfri guidad vandringstur som du kan ta vilken dag som helst under din vistelse kl. 18.00.

Zadar: Båtutflykt till Kornati med lunch och badstopp

Zadar: Båtutflykt till Kornati med lunch och badstopp

Anstig på en inkluderande båttur med mat och tid för bad. Kombinera din båtresa uppför kusten med fantastisk utsikt över nationalparken. Gör dig redo för ett havsäventyr på den kroatiska kusten. Börja turnén klockan 8:00 när du går ombord på ditt fartyg. Omedelbart bli bortskämd med några läckra lokala Rakija och skinka och ostsmörgåsar till frukost. Möt din reseguide och hör fascinerande berättelser. Runt kl. 10.30 första stoppet i en dold vik på Kornatiöarna. Fri tid och lunch med grillat kött, fisk och sallad med kroatiskt vin. Vegetariska och veganska alternativ finns också tillgängliga. . Vid det andra stoppet kommer du att upptäcka utsikten över de magnifika klipporna och bada i saltvattnet i sjön Mir eller i havet. Njut av en saftig vattenmelon som hjälper dig att hålla dig hydratiserad på resan tillbaka och anländer tillbaka till piren klockan 18:00.

Från Zadar: Snabb båttur med ö-hoppning och drinkar

Från Zadar: Snabb båttur med ö-hoppning och drinkar

Navigera bland de fantastiska öarna vid den adriatiska kusten på en naturskön båttur med avgång från Zadar. Utforska några av de vackraste öarna i området och njut av tid att simma, snorkla eller shoppa souvenirer. Koppla av när du reser med obegränsat vin, öl och läsk. Detta är en gruppresa som passar nästan alla, familjer, vänner, par eller singlar. Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, du kan fortfarande ha en fantastisk tid med de nya vännerna du kommer att träffa. Om du är en person som har stora svårigheter med att röra dig kommer den här resan förmodligen inte att passa dig. Du bestämmer själv hur du vill tillbringa din tid, du kan tillbringa den mycket aktivt, simma, snorkla, gå eller springa medan du utforskar ön är bara några av möjligheterna. Men du kan också spendera din tid med att koppla av på båten, köpa souvenirer, sola på stranden, ta en tupplur under ett tallträd i skogen eller bara dricka kaffe på det första kaféet du ser. En liten anmärkning i priset för turen ingår en obegränsad mängd kalla drycker som du kan dricka under turen på båten, till exempel vitt vin, öl, läsk , vatten. Tänk också på att detta är en öppen motorbåt och att i händelse av stark vind och höga vågor är havsspray också möjligt.

Zrmanja River: Halvdags guidad kajaktur nära Zadar

Zrmanja River: Halvdags guidad kajaktur nära Zadar

Glid nerför Zrmanja-flodens lätta forsar på en naturskön kajak- eller kanottur från Kaštel Žegarski. Följ med din guide på en hisnande resa genom en spektakulär kanjon. Simma i det kristallklara vattnet och anlända till byn Muskovci för att köpa en måltid. Börja din resa i Kaštel Žegarski, ett slående område med säkra och mjuka forsar för nybörjare. Lär dig att hantera din kajak eller kanot när du sakta tar dig in i kanjonen. Låt din guide peka ut fiskar och fåglar och lära dig mer om naturfenomenet karst. Du kommer att stöta på fler vackra vattenfall och forsar när du tar dig ner till staden Muskovci. Efter turen kommer gruppens chaufför att transporteras tillbaka till startpunkten för att hämta din bil. Medan du väntar på att bli hämtad kan du koppla av och köpa lite snacks eller lunch. Vi kan erbjuda en transfer från Zadar och omgivningar mot en extra avgift - kontrollera om du har valt rätt alternativ för dig eftersom vi har begränsade platser i skåpbilen.

Zadar: Lojenas strand, Kornatiöarna och båttur till Telascica

Zadar: Lojenas strand, Kornatiöarna och båttur till Telascica

Upptäck några av de mest fantastiska öarna i Kornati-arkipelagen och besök Telascica Nature Park på en heldagsbåtstur från Zadar med frukost, lunchlåda och badstopp. Kryssa förbi fridfulla vikar, karga klippor och steniga ängar medan du lyssnar till din guides kommentarer. Möt båtbesättningen i stadens hamn på morgonen. Avgång från Zadar och stopp i hamnarna Drazenica och Preko (ön Ugljan). Njut av panoramautsikten över öarna Mrtovac, Levernaka och Mana på vägen till Kornati. Njut av en välkomstdrink och en smörgås till frukost. Segla runt Kornatis klippor medan din guide delar med sig av dess historia. Vid ankomsten till Kornati kan du njuta av 50 minuters fritid för att utforska ön Levrnaka. Ta ett dopp i det kristallblå havet i den sandiga viken Lojena. Om du älskar att vandra kan du vandra till toppen av ön och beundra den unika utsikten över Kornatiöarna och öarna. Sedan går du tillbaka till båten för att segla vidare till Telascica. Ät din lunch ombord grillad fisk med sallad eller vegetarisk pasta i tomatsås, tillsammans med vin. När båten kastar ankar i Telascicas hamn gör du dig redo att göra det mesta av dina 2 timmar i bukten. När du väl är i Telascica naturpark kan du promenera till den 150 meter höga utkiksplatsen för fantastisk utsikt över Adriatiska havet och Kornatiöarna, bada i sjön Mir eller i det öppna havet, eller helt enkelt chilla vid serveringsmöjligheterna för att smutta på kalla drycker. Till sist kan du slå dig till ro för den tre timmar långa återresan till Zadar och beundra kusten längs vägen. Vid behov gör båten stopp i hamnarna Drazenica och Preko.

Från Zadar: Heldagstur med båt till Sakarun Beach & Dugi Otok

Från Zadar: Heldagstur med båt till Sakarun Beach & Dugi Otok

Upptäck den naturliga skönheten i Sakarun Beach på denna heldags katamaranresa och utforska nordvästra stränderna i Zadar. Möt besättningen i stadshamnen och hoppa på en spaciouos katamaran som tar dig längs de nordvästra stränderna i Zadar på väg till Sakarun Beach. Under resan kan du njuta av en vacker utsikt över närliggande öar innan du går in i hamnen i Božava. Hoppa på en buss och resa till Sakarun Beach. Ha 4 timmars ledig tid att utforska området i din egen takt. Koppla av på den vita sandstranden, simma i det turkosfärgade vattnet eller ta en bit att äta på en av strandens många restauranger. I slutet av dagen, hoppa tillbaka i bussen och resa tillbaka till hamnen för din returbåtsresa till Zadar.

Från Zadar: Plitvicesjöarnas dagstur med båttur

Från Zadar: Plitvicesjöarnas dagstur med båttur

På en dagstur från Zadar kan du utforska nationalparken Plitvicesjöarna. Res i en luftkonditionerad buss och njut av din fritid för att utforska parken på egen hand. Denna dagstur inkluderar också en elektrisk båttur och en panoramatågstur. Turen börjar med en gratis upphämtning från ditt boende i Zadar. Väl framme vid parken har din grupp förmånen att komma in utan att behöva stå i kö tack vare en reserverad inträdesbiljett som du betalar kontant på utflyktsdagen. Inne i parken följer ni den föreslagna rutten C och tillbringar ca 4 timmar med att besöka alla de viktigaste platserna, vilket ger er gott om tid att koppla av och njuta av de pittoreska naturomgivningarna. Mötesplats organiseras av reseledaren kl. 15:45 vid parkens ingång nr.1. Ankomst till Zadar är planerad till ca 18:00

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Zadar

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Zadar?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Zadar:

Sevärdheterna i Zadar du inte bör missa

Vilka är de bästa dagsturerna från Zadar?

De bästa dagsturerna från Zadar:

Se alla dagsturer från Zadar på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Zadar

Att göra i Zadar

Städer i Kroatien

Zadar: Fler aktiviteter och sevärdheter

Zadar: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Zadar

Samlat omdöme

4.4
(5 005 recensioner)

Turnén var underbar. Öarna är vackra och vattnet är hisnande. För dem som gillar att dyka, vid första stoppet, hoppa i havet. Jag lämnade den till sista stund och insåg att jag borde ha stannat i vattnet mer 😄 Båten var lugn och måltiderna var ok för kostnaden. Det är en nedsänkning av den lokala kulturen, inget för fancy. Jag tyckte personligen att den var väldigt bra, just av den anledningen. Turen pågår hela dagen. Ta solkräm (jag tyckte det var konstigt eftersom européer inte använder det lol). Slutligen rekommenderar jag starkt turnén.

Vi fick ett sms som erbjöd oss en packraftingtur en dag senare istället för den kajaktur vi hade bokat. Det gjorde vi. Denna turné var fantastisk! Fantastisk natur, bra guide och allt välorganiserat – rekommenderas varmt!

Bra organisation. En fantastisk upplevelse för mina följeslagare som använde denna typ av attraktion för första gången. Jag rekomenderar.

Det här var en fantastisk dag så himla kul att jag skulle defo gå igen. landskapet var vackert.

Perfekt resa! Jag tackar helhjärtat besättningen för deras vänlighet och leende!