Denna aktivitet har översatts automatiskt. Se originalversionen på Engelska här.
Inträdesbiljett

Europa-Park: YULLBE VR Experience Ticket

4,6 / 5

8 omdömen

Aktivitetsarrangör: Europa-Park

Europa-Park: YULLBE VR Experience Ticket

Aktivitetsarrangör: Europa-Park

Från 108 SEK per person

Njut av en unik VR-upplevelse på YULLBE. Dyk in i olika världar och möt utmaningar utrustade med VR-glasögon och en handspårare.

Om denna biljett

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information. Läs mer
Varaktighet: 10 minuter
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Instruktör
Tyska, Engelska, Franska
Ljudguide ingår
Tyska, Engelska, Franska

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Upplev en unik VR-upplevelse
 • Rör dig fritt i rymden genom din valda upplevelse
 • Välj bland olika berättelser och utforska olika virtuella världar
Beskrivning

Under den här upplevelsen kommer du att vara utrustad med VR-goggles och en handtracker, så att du kan röra dig fritt i rymden och möta utmaningarna på egen hand. Med speciella kameror som är integrerade i dina VR-goggles och QR-koder som är placerade i hela rummet spåras din exakta position under hela tiden, vilket gör upplevelsen ännu mer unik. För YULLBE GO-upplevelsen kan du fritt välja en av följande berättelser att dyka in i när du väl är på plats vid attraktionen:

Operans fantom

Den världsberömda musikalen "The Phantom of the Opera" av Andrew Lloyd Webber kommer exklusivt till YULLBE GO! Fördjupa dig i en virtuell opera där operasångerskan Christine fångas av fantomen. Tillsammans med den legendariska musiken från musikalen kommer du att befinna dig framför dolda portaler och lockas in av fantomen. Kommer du att kunna befria operasångerskan från fantomens hemliga gömställe?

Ed & Edda- Jakten på den magiska spiran

Nattkräftan har stulit en dyrbar magisk spira och ställer allting på ända med sin magi. Genom magiska portaler och med flygande paraplyer tar ni upp jakten. Men var försiktig: du kan väcka draken som slumrar i en dold grotta djupt under parken. Kommer du att lyckas stoppa nattkräftan och rädda Europa-Park?

Valerian

Baserat på den berömda storfilmen med samma namn, regisserad av Luc Besson, gör den nya Valerian-upplevelsen dig till en hjälte mitt i ett spektakulärt science fiction-universum. Ta på dig din rymddräkt och gå in i "staden med tusen planeter". Tack vare din specialdräkt kan du hoppa genom väggar med ljudets hastighet, precis som i filmerna! Utfallet av ett hisnande räddningsuppdrag för en varelse som kan avgöra hela universums öde ligger i dina händer.

Moon to Mars

I början befinner du dig på en rymdstation och kan njuta av en hisnande utsikt över vår jord - tack vare den senaste VR-tekniken är detta inte längre förbehållet riktiga astronauter! Härifrån börjar din upplevelse och plötsligt befinner du dig på den röda planeten. Utforska Mars hemligheter och skönhet. Är du redo för din första resa i rymden?

Alpha Mods

I den futuristiska staden Ultraville, på en planet långt från jorden, blir du en del av en speciell polisenhet. Utrustad med toppmoderna bilar följer du brottslingar i en spännande jakt med Alpha Mods på Ultravilles centrala motorväg. Spänn fast dig, det kommer att bli en vild resa.

Ingår
 • VR-upplevelse
 • Användning av utrustning
 • Transport till och från attraktionen
 • Alla andra erfarenheter på plats
Inte lämplig för
 • Barn under 8 år
 • Personer under 140 cm
Covid-19-åtgärder

Du måste beställa aktiviteten online eftersom biljettkontoret är stängt

Rådande säkerhetsåtgärder
 • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
 • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar
Deltagarkrav
 • Du måste bära munskydd för att delta

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

YULLBE-byggnaden ligger mellan vattenvärlden Rulantica och temahotellet "Krønasår". Gratis parkering finns på parkeringen vid "Krønasår". Vänligen kom 20 minuter före din bokade tid.

Öppna i Google Maps ⟶
Viktig information

Bra att ta med

 • Bekväma skor

Bra att veta

 • - Det kan förekomma en liten väntetid.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,6 /5

baserat på 8 omdömen

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Super tolles Erlebnis. Hat einfach riesen Spaß gemacht und im Anschluss haben wir direkt noch Yullbe Pro ausprobiert. Absolut zu empfehlen. Wir kommen wieder

25 september 2022

Översätt

Produkt-ID: 401251