Yas Island

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Yas Island

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 9 318 omdömen

Intressanta sevärdheter. Jätteduktig guide som svarade på alla våra frågor. Kan verkligen rekommendera. Det enda minuset var att vi först fick en upphämtningstid kl 7.45 på morgonen så vi hade väckarklocka på och gick och åt frukost. När vi kom till uppsamlingsplatsen var ingen och hämtade oss så vi ringde företaget och fick reda på att tiden ändrats till 8.45 via mail sent kvällen innan. Skulle vi fått reda på det lite tidigare på kvällen skulle vi ha sett det och kunnat sova en timme längre. Det kändes inte OK.

Einfach TOP! Super organisiert von Ocean Travel, der Reiseleiter Ramadan ist der beste den man sich wünschen kann für so ein Trip! THANK YOU RAMADAN! :-) Abu Dhabi ist wunderschön... viel ruhiger als Dubai und für Strandliebhaber ist es sehr empfehlenswert. Die Moschee, die Aussicht und die Skyline am Schluss haben alles getoppt!

Skulle vi inte få se palatset? Tycket jag hörde någonstans att det var stängt.... men var det stängt? Var det därför vi inte fick se det? Det stod att vi skulle få se palatset när vi bokade biljetten.

Lätt och smidigt att boka hemifrån. Prisvärt. Däremot trist väntan vid transfer på gäster som inte passade tiden. Bra guide, Abu, som gav mycket bra info om allt.

Positivt överraskad över rundturen till alla fina ställen på vägen till Ferarri World. Mkt trevlig och säker förare med humor och förstånd( Zeeshen).