Lägg till datum

Saker att göra i
Xewkija

Våra mest rekommenderade saker att göra i Xewkija

Från Malta: Gozo heldagstur med fyrhjuling, lunch och båt

1. Från Malta: Gozo heldagstur med fyrhjuling, lunch och båt

Längtar du efter en tur med lite mer vrål och äventyr? Ta dig utanför allfarvägarna på vår fyrhjulingstur (ATV) på Gozo. Upptäck vår ös råa naturliga skönhet, utforska offroad-kust- och landsvägar och ta in unika höjdpunkter som de fantastiska Sannap-klipporna och naturliga underverk som Wied il-Mielaħ Window och Wied il-Ghasri bay. Din Gozo Quad Bike Tour kommer också att innehålla ett stopp vid Xlendi Beach, med sina imponerande klippor och djupblå vatten. Du kommer också att besöka den berömda Dwejra Bay - en av de vackraste naturplatserna på Gozo, känd för sin Fungus Rock och Inland Sea. Gör dig redo för en kusttur längs de vackra saltpannorna och njut av ett uppfriskande dopp i en av Gozos magnifika vikar under sommaren. Släck din törst och hunger med en lätt traditionell gozitansk lunch, för att prova några äkta lokala smaker. Vi tar hand om din heldagsutflykt, inklusive transport till/från din vistelseort på Malta på en privat båt som är reserverad exklusivt för gäster (om vädret tillåter). När ni återvänder till Malta får ni en kort båttur till ön Comino och dess fängslande havsgrottor (om vädret tillåter). Din säkerhet är vår prioritet. Om väderförhållandena skulle vara ogynnsamma och vår privata båt inte kan köra, kommer kunderna att erbjudas Gozo Channel kommunala färja. Om väderförhållandena gör att våra kraftfulla fyrhjulingar inte kan köras på ett säkert sätt, uppgraderas kunderna till antingen en självkörande eJeep eller en Tuk-Tuk med chaufför.

Malta: Gozo heldagstur i buggy med lunch och båttur

2. Malta: Gozo heldagstur i buggy med lunch och båttur

Vandra genom Gozos dolda pärlor och gör dig redo att avslöja öns bäst bevarade hemligheter på en heldags buggy-tur från Malta. Beundra hisnande klippor med utsikt över Medelhavet, pittoreska dalar och charmiga traditionella byar. Njut av en 3-rätters lunch och en privat båttur till Comino Caves och Blue Lagoon. Efter upphämtning från hotell på turnévägen i Malta, ta en båttransfer till Gozo. Vid ankomsten får du en omfattande briefing från dina certifierade guider och får all nödvändig säkerhetsutrustning så att du kan fokusera på spänningen i åkturen. . Sätt sedan igång på ett hjärtpulserande äventyr runt ön. Ta ratten och låt spänningen flöda genom dig när du erövrar Gozos otämjda terräng. Stanna för att ta bilder av hisnande landskap och njut av en simtur i det kristallklara Medelhavet på sommaren. Oavsett om du är en erfaren terrängentusiast eller en första gången spänningssökare, passar buggy-turen för alla färdighetsnivåer. Dela spänningen med dina nära och kära eller få nya vänner när du ger dig ut på detta oförglömliga äventyr tillsammans. Under lunchen får ni njuta av en 3-rätters måltid inklusive fritt flödande vatten. På vägen tillbaka till Malta passerar vi Cominos grottor och Blå lagunen för ett fotostopp.

Från Valletta: Blå lagunen och Gozo Tour w / Quads och middag

3. Från Valletta: Blå lagunen och Gozo Tour w / Quads och middag

Solnedgångstur till Blå lagunen och Gozo Vill du utforska Gozo och Comino men föredrar en sen start? Ta vår solnedgångstur och simma i Blå lagunen (Comino Island) vid en lugnare tid på dagen, följt av en äventyrstur i Gozo med fyrhjuling när solen går ner! När du har åkt iväg beger du dig först till ön Comino, där du kan beundra de klippiga grottorna och den vackra Crystal Lagoon Bay. Därefter stannar ni till vid Blue Lagoon för att uppleva denna världsberömda vik under en lugnare tid på dagen. Efter den blå lagunen tar vår båt dig över till ön Gozo. Vid ankomsten hämtar du din kraftfulla fyrhjuling. När du följer en av våra mycket erfarna fyrhjulingsförare får du möjlighet att köra i olika typer av terräng samtidigt som du upptäcker Gozos naturliga skönhet och gömda pärlor på denna spännande offroad-kusttur. Det finns mycket att se och göra på Gozo under en dag, men många platser är svåra att nå med bil eller buss. När solen går ner kommer turen att stanna, vilket ger dig möjlighet att bevittna den hisnande färgglada Gozo-solnedgångshimlen. Sätt på dig hjälmen och ge dig ut på äventyr med våra 570cc (ATV) fyrhjulingar. 1.Upphämtning från Malta eller Gozo och transport till Ċirkewwa (färjehamn). 1.Överfart till ön Comino vid Blå lagunen med vår Yippee-båt. Efter en kort rundtur i Cominos vackra grottor och Crystal Lagoon stannar vi till vid Blue Lagoon. Du kommer att kunna simma i det kristallklara vattnet och ta en tur runt den lilla ön Comino. 2.Välkommen till Gozo! Vår Yippee-båt tar dig sedan till Mġarr Harbour på Gozo. Där träffar du din Gozo-chaufför för dagen, som ger dig en detaljerad drifts- och säkerhetsgenomgång. 3.Rundtur på Gozo. Du kommer att stanna vid olika landmärken och dolda pärlor och njuta av en lätt traditionell gozitansk middag. varje stopp kommer våra flerspråkiga Gozo-experter att dela sin kunskap med dig på ditt valda språk (engelska / franska). Vi tar dig till Sanap Cliffs (Munxar), Xlendi Beach, Cliffs och Belvedere, Dwejra Bay och dess vakttorn, Fungus Rock och Inland Sea (San Lawrenz), Wied il-Mielaħ Window (Għarb), Wied il-Għasri, Xwejni Salt Pans, Qbajjar och Marsalforn Bay, varefter du återvänder till Mġarr Harbour. 4.Återvänd till Malta och lämna av vid Yippee transport. Observera: Vi gör allt vi kan för att se till att våra turer går smidigt och enligt de angivna resplanerna. Även om det sällan krävs förbehåller vi oss rätten att ändra våra resplaner om vi anser att det är nödvändigt för att allt ska fungera bekvämt och i tid. Observera: Vi gör allt vi kan för att se till att våra turer går smidigt och enligt de angivna resplanerna. Även om det sällan är nödvändigt förbehåller vi oss rätten att ändra våra resplaner om vi anser att det är nödvändigt för att allt ska fungera bekvämt och i tid. Även om det sällan är nödvändigt förbehåller vi oss rätten att ändra våra resplaner.

Malta: Gozo heldagstur med Tuk-Tuk och lunch

4. Malta: Gozo heldagstur med Tuk-Tuk och lunch

Låt Gozos charm och gamla historia förtrolla dig på den här dagsutflykten från Malta. Tuk-tuk runt Gozo innan du tar en kryssning längs Cominos hisnande stränder. Njut av en lätt traditionell gozitisk lunch med ett uppfriskande glas lokalt vin eller vatten. Möt din chaufför på en upphämtningsplats i närheten av ditt boende. Slappna av medan du kör till båten. Beundra skönheten i den maltesiska kusten när du åker till ön Gozo. Hör fascinerande berättelser från din lokala flerspråkiga chaufför. Njut av doften av vilda blommor och smaka på havsluftens salta tangering när du korsar kust- och lantterräng på en tuk-tuk. Besök platser som inte går att nå med hop-on och hop-off-bussar eller kollektivtrafik. Se fängslande klippor förvandlas till frodiga gröna dalar. Färdas på tidens slitna kullerstensgator. Upptäck öns kultur, passioner och historia när du upptäcker avlägsna vikar, gamla fort, mytiska grottor och mirakelkyrkor. Stilla alla dina sinnen med en autentisk lokal lunch och ett glas stärkande vin. Bekanta fantastiska havsgrottor när du återvänder till din upphämtningsplats.

Från Malta: Jeeptur till Gozo med lunch och transfer till hotellet

5. Från Malta: Jeeptur till Gozo med lunch och transfer till hotellet

Denna exklusiva jeeptur är det bästa möjliga sättet att upptäcka och uppleva Gozos sanna skönhet, ta spektakulära fotografier av det hisnande landskapet, uppleva Gozos magnifika arv, besöka viktiga landmärken och upptäcka gömda pärlor, allt medan du njuter av den imponerande skönhet och distinkta charm som denna lilla ö har att erbjuda. Låt en av våra erfarna chaufförer ta hand om körningen och navigeringen medan du lutar dig tillbaka, varvar ner och njuter av landskapet! På morgonen hämtas du från ditt boende (eller en nära mötesplats) för att resa till ön Gozo. Vid ankomsten till Mġarr Harbour (Gozos huvudhamn) går ni ombord på en av våra jeepar och får följa med på en oförglömlig resa runt den vackra ön Gozo. Varje jeep har en av våra erfarna förare, som också kommer att ge dig förklaringar och information under hela resan. Ytterligare information ges vid varje stopp på det språk du har bokat. När du reser genom många byar, dalar och småvägar kommer du att njuta av den hisnande skönheten på ön Gozo. Turen tar dig till några av de mest pittoreska platserna och viktiga landmärkena på ön. Du kommer att besöka underbara platser som Daħlet Qorrot Valley, den pittoreska byn Nadur, Ramla Valley, den berömda Calypso Cave och de megalitiska templen i Ġgantija, en UNESCO: s världsarvslista och de äldsta fristående strukturerna i världen! Här kommer du också att ha lite ledig tid för att besöka templen (inträdesbiljett till Ġgantija Temples ingår inte). Efter att ha njutit av en härlig lunchbuffé som sköljs ner med något gott kylt gozitanskt vin, fortsätter du till den andra delen av turen, som tar dig till några andra fantastiska platser, till exempel den pittoreska bukten Xlendi, den majestätiska medeltida Citadel-fästningen, som ligger i hjärtat av Victoria (huvudstaden i Gozo), ett traditionellt kalkstensbrott, den vackra Dwejrabukten och dess innanhav, där du har möjlighet att ta en valfri båttur (båttur ingår inte i priset), Mielaħdalen och de berömda saltpannorna, där du kan lära dig hur salt har producerats från havet sedan romartiden. Om vädret tillåter, under högsäsong (vanligtvis från april till oktober), kommer vi också att stanna för en uppfriskande simtur vid en av de många vackra vikarna på Gozo (glöm inte att ta med badkläder!) Vi passerar badorten Marsalforn Bay och kör till Mġarr Harbour, där ni går ombord på en av våra motorbåtar som tar er tillbaka till Malta, förbi Cominos Blå lagun, Kristallagun och havsgrottor (motorbåtstransfern är beroende av väderförhållanden och andra operativa överväganden; när detta inte är möjligt kommer överfarten att göras med den kommunala Gozo Channel-färjan).

Från Malta: Självkörande E-Jeep på guidad tur i Gozo

6. Från Malta: Självkörande E-Jeep på guidad tur i Gozo

Den här turen är idealisk för familjer och grupper av vänner som vill ha en självkörande rundtur på Gozo som ger alla tillgång till alla planeter. Den är utformad för dem som gillar resan lika mycket som destinationen. Ni kommer att köra genom karga dalar och bakvägar, se sömniga byar och dramatiska land- och kustvägar i en konvoj som följer en av våra reseledare/säkerhetsansvariga. Få en fullmatad bit av Gozo. Njut av en läcker autentisk lätt lunch och tillfredställ din törst efter det okända, genom att köra nära de mest kända landmärkena som inte nås med kollektivtrafik eller bussresor med hop på/hopp av. Jeepförarna genomgår en säkerhets- och verksamhetsgenomgång innan de åker iväg i konvoj. Förarna måste vara 21 år eller äldre och uppvisa ett giltigt körkort och kreditkort. Försäkringen täcker inte de första 350 euro av varje anspråk, vilket är försäkringens självrisk, och detta belopp måste betalas av föraren/hyresgästen vid en olycka. Jeeparna är 100 % elektriska, självkörande och har plats för högst 3 andra passagerare.

Gozo: Gårdsbesök med alpackavandring och matning

7. Gozo: Gårdsbesök med alpackavandring och matning

Kom direkt till gården. Träffa sedan alpackorna och lyssna på en snabb genomgång om dessa djur. Lär dig hur du ska gå med dessa djur, som är lugna och vänliga, och som tycker om att gå med människor. Du tilldelas en alpacka och tar med den på en kort, långsam promenad på landsbygden så att du får tid att knyta an till den. Efteråt kan du komma tillbaka till gården och mata alpackorna. Titta sedan på gårdens andra djur, t.ex. katter, kalkoner, höns, påfåglar och kaniner. Ta massor av minnesvärda fotografier och njut av att tillbringa tid med alla dessa djur. Efteråt kan du avsluta aktiviteten och ta dig tillbaka från bondgården på egen hand.

Gozo Day Pass-färja och Hop-on Hop-off-bussar med audiotur

8. Gozo Day Pass-färja och Hop-on Hop-off-bussar med audiotur

Upptäck Gozo med detta ultimata sparpass för färjor från Malta och öppna bussar. Du kommer att ha friheten att upptäcka Gozos skönhet i din egen takt. Oavsett om det handlar om den fantastiska kusten, historiska platser eller charmiga byar är det du som styr ditt äventyr. Med detta pass kan du njuta av färjeturer tur och retur mellan Sliema eller Bugibba på Malta och den förtrollande ön Gozo. Våra öppna hop-on-hop-off-bussar ansluter till din färja och är din biljett till att utforska Gozos dolda pärlor. Med en flerspråkig audioguide får du ta del av Gozos rika historia och kultur när du hoppar på och av i lugn och ro. Öns skatter väntar på att bli upptäckta! När du återvänder till Malta inkluderar ditt pass transport till ledande hotell i Sliema och St Julian's från kajen i Sliema och till Bugibba, Qawra och Mellieha ledande hotell från kajen i Bugibba. Lås upp bekvämlighet, besparingar och en värld av underverk med detta oslagbara erbjudande. Ditt Gozo-äventyr kallar! City Sightseeing Gozo hop-on hop-off bussar linje 1 (lila) 1. Mġarr färjeterminal 2. Xewkija 3. Savina Kreativitet 4. Victoria (till Dwejra) - busshållplatsen några meter från Victorias polisstation 5. Ta' Dbiegi 6. Dwejra 7. Ta' Pinu - bussen väntar här i några minuter för ett fotostopp 8. Fontana Cottage 9. Xlendi City Sightseeing Gozo hop-on hop-off bussar linje 2 (blå) 10. Victoria (till Marsalforn) 11. Marsalforn 12. Templen i Ġgantija 13. Ramla 14. Nadur 15. Mġarr färjeterminal

Från Sliema eller Bugibba: Gozo Heritage Day Pass

9. Från Sliema eller Bugibba: Gozo Heritage Day Pass

Gozo Heritage endagspass är ett allt-i-ett-pass för flera platser som ger dig stora besparingar på färjor, bussar och entréer. Gozo Heritage Day Pass inkluderar färjeturer tur och retur mellan Malta och Gozo, tillgång till City Sightseeing Gozo hop-on hop-off bussar plus inträde till 7 anmärkningsvärda arvsplatser i Gozo, inklusive de respektingivande Ġgantija templen. Njut av bekvämligheten med problemfri transport och friheten att utforska Gozo i din egen takt medan du fördjupar dig i öns rika historia och kultur. Året runt finns färjeavgångar från Sliema eller Bugibba, med valet av inomhus- eller uteservering på vår miljövänliga katamaranfärja. City Sightseeing Gozo hop-on hop-off-bussar på linje 1 (lila) och linje 2 (blå) har 15 hållplatser och en flerspråkig audioguide. Tillgång till följande kulturarv ingår: Templen i Ġgantija Ta' Kola väderkvarn Gozos arkeologiska museum Gozos naturmuseum Historiska huset Gran Castello Det gamla fängelset Cittadellas besökscentrum Skanna bara ditt Gozo Heritage Day Pass för enkel inträde till var och en av dessa otroliga attraktioner. När du återvänder till Malta inkluderar ditt pass transport till ledande hotell i Sliema och St. Julian's från kajen i Sliema och till Bugibba, Qawra och Mellieha ledande hotell från kajen i Bugibba. Få ut det mesta av ditt besök på Gozo med vårt praktiska och prisvärda endagspass. City Sightseeing Gozo hop-on hop-off bussar linje 1 (lila) 1. Mġarr färjeterminal 2. Xewkija 3. Savina Kreativitet 4. Victoria (till Dwejra) - busshållplatsen några meter från Victorias polisstation 5. Ta' Dbiegi 6. Dwejra 7. Ta' Pinu - bussen väntar här i några minuter för ett fotostopp 8. Fontana Cottage 9. Xlendi City Sightseeing Gozo hop-on hop-off bussar linje 2 (blå) 10. Victoria (till Marsalforn) 11. Marsalforn 12. Templen i Ġgantija 13. Ramla 14. Nadur 15. Mġarr färjeterminal

9 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Xewkija

Xewkija: Fler aktiviteter och sevärdheter

Xewkija: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.