Wynwood Walls, Miami

Wynwood Walls, Miami

Wynwood Walls, Miami: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med öppen buss

1. Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med öppen buss

Upplev magin i Miami med denna hop-on hop-off busstur. Luta dig tillbaka och koppla av ombord på en öppen dubbeldäckad sightseeingbuss medan du njuter av sevärdheterna och ljuden i en av USA:s mest livfulla städer. Njut av underhållande och informativa ljudkommentarer som guidar dig genom Miamis rika historia och dagliga liv och lyfter fram alla måste-se-platser längs vägen. Med flexibiliteten att hoppa av och utforska på din fritid, ta chansen att upptäcka Miamis ikoniska stränder, kubanska kultur och livliga livsstil. Få ut det mesta av din tid och njut av staden i din egen takt genom att bestämma när och var du vill hoppa av och utforska. Bussarna avgår var 30:e minut och du behöver aldrig vänta länge på att få fortsätta ditt äventyr. Fördjupa dig i Miamis unika atmosfär med möjlighet att utforska Design District med sin fantastiska Art Deco-stil och den vackra botaniska trädgården vid Soundscape Park med gratis allmän entré. Och när du är redo för en paus kan du njuta av de läckra restaurangerna runt Lincoln Road. Ge dig också ut på ett äventyr till den närbelägna Everglades National Park, där du kan se exotiska fåglar, ormar, fiskar och sköldpaddor i deras naturliga miljö. Och för en riktigt spännande upplevelse kan du ta en tur med en airboat längs gräsfloden. Bland de främsta sevärdheterna finns: - Bayside marknadsplats - Södra stranden - Soundscape Park - Design District - Wynwood Walls - Miamis centrum - Lilla Havanna

Miami: Utforska Wynwood Walls på en officiell guidad tur

2. Miami: Utforska Wynwood Walls på en officiell guidad tur

Följ med på den enda officiella rundturen som inkluderar inträde till Wynwood Walls-området. Upptäck muralmålningarna innanför väggarna, lär dig mer om konstnärerna, stadsdelens historia och Wynwood Walls utveckling. Besök Peter Tunney Experience, GGA Gallery och en soloutställning med en konstnär. Wynwoods väggar Strosa runt på den vackra tomten och koppla av vid det världsberömda utomhusgalleriet som har gjort Wynwood till ett av de coolaste kvarteren i världen. Fördjupa dig i det 75 000 kvadratmeter stora campusområdet och fotografera den största gatukonstsamlingen i världen. Goldman Global Arts Besök två inomhusgallerier med nya canvasverk och unika skulpturer från utvalda och hyllade konstnärer. Grupputställningen i det 5 000 kvadratmeter stora huvudgalleriet visar över 50 dukverk från gatukonstnärer vars väggmålningar har prytt Wynwood Walls. Peter Tunney-upplevelsen Utforska galleriet med Peter Tunneys verk och få chansen att träffa Peter själv. Vandra runt i galleriet och beundra Tunneys verk, som är en naturkraft med gränslös kreativitet som speglar hans okonventionella liv fyllt av extraordinära upplevelser och äventyr.

Wynwood Art District 1-timmes Wynwood Buggies Street Art-tur

3. Wynwood Art District 1-timmes Wynwood Buggies Street Art-tur

Färdas genom det soliga Wynwood Art District i Miami på en guidad tur med lokala konstnärer på den här golfbilsturen. Åk genom 10 kvarter och stanna till vid de bästa väggmålningarna för fantastiska fotoupptagningar. Möt dina guider och hoppa in i din bekväma golfvagnsbuggy. Slinka genom gatorna i Wynwood Art District med fri utsikt. Lär dig lite häftig lokal historia av din guide och hör om den lokala konstscenen. Få reda på hur stadsdelen brukade vara och hur den blev ett av de mest kulturellt rika distrikten i Miami. I slutet av rundturen släpps du av vid en av områdets favoritdestinationer, Wynwood Walls.

Miami: Little Havana Food and Walking Tour

4. Miami: Little Havana Food and Walking Tour

Utforska de fem huvudblocken i Miamis Little Havana och lär dig om kulturen och historien i detta unika område med en lokal guide. Njut av provsmakningar från de bästa familjeägda etablissemangen på Calle Ocho, som serverar traditionell kubansk mat och kaffe. Uppgradera din upplevelse för att inkludera en busstur. Möt din lokala tvåspråkiga guide på ett traditionellt kubanskt kaffehus där kaffet rostas internt och där du själv kan smaka på denna unika dryck. På rundturen kommer du att: smaka på en mängd olika kubanska rätter som empanadas, croquetas, guavabakelser och kubanska churros, träffa lokala musiker och njuta av traditionell kubansk musik, titta på den urgamla konsten att rulla cigarrer och besöka kulturella och historiska platser längs vägen. Besök det kulturella epicentrumet Domino Park. Se den ikoniska kubanska jazzbaren som Louis Armstrong och Billie Holiday besökte. Lär dig mer om den historiska Tower Theatre och Cubaocho Museum and Performing Arts Center. Gå längs Calle Ocho Walk of Fame som hedrar Celia Cruz och Gloria Estefan. Den kubanska historien är ständigt närvarande i detta område med den eviga flamman och minnesmärken för dem som kämpade för kubansk självständighet i Cuban Memorial Boulevard Park och monumentet i Grisbukten som hedrar dem som föll i den striden. Du kan uppgradera din tur till att inkludera Big Bus Double Decker Tour som har ett stopp i Little Havana. Ta en tur runt Miami med oförglömliga vyer över South Beach, Miami Beach, Wynwood Walls, Bayside Marketplace och mycket mer från toppen av dubbeldäckarbussen.

Miami: Wynwood Walls Skip-the-Line & Hop-on Hop-off Busstur

5. Miami: Wynwood Walls Skip-the-Line & Hop-on Hop-off Busstur

Se det bästa av Miamis ikoniska landmärken och fördjupa dig i den fängslande konstscenen i Wynwood Walls med en skip-the-line-biljett. Njut av Miami på en hop-on, hop-off-biljett med öppen dubbeldäckarbuss med digitala kommentarer. Hoppa ombord och ge dig ut på en spännande resa genom hjärtat av Miami. Kryssa längs den fantastiska kustlinjen och bevittna hisnande vyer över havet. Förundras sedan över den fantastiska arkitekturen i Art Deco-distriktet i South Beach. Njut sedan av den livliga atmosfären på Ocean Drive från bussens övre panoramadäck. Njut sedan av en skip-the-line-biljett till de världsberömda Wynwood Walls. Dyk ner i den livfulla och eklektiska världen av gatukonst när du utforskar detta utomhusmuseum. Slutligen kan du beundra de otroliga väggmålningarna som skapats av kända konstnärer från hela världen. Avsluta din upplevelse med att uttrycka din inre konstnär och spraymåla ditt eget verk på den interaktiva Street Art Experience.

Miami: Wynwood Walls vandringstur med gatukonst och mat

6. Miami: Wynwood Walls vandringstur med gatukonst och mat

Kombinera en lugn promenad runt de historiska gatorna i Miamis Wynwood-område med matprovningar för att få hela Wynwood-upplevelsen på denna vandringstur. Se några av landets bästa gatukonst, inklusive inträde i Wynwood Walls, den plats som utlöste graffiti-mani. Lämna planeringen till de lokala experterna. Bobbys Bike Hike tilldelades följande tre utmärkelser just i år: "Topp 10 matturer i Amerika" av USA Today, "Topp 20 matturer i världen" av TA, och "Topp 15 semesteridéer i USA" av Entrepreneur Magazine. Ta chansen att uppleva den ultimata fusionen av smaker och sevärdheter i Miami på en enda, oförglömlig resa! För att få en försmak av Miamis mångsidiga konstvärld, gå in på Wynwood Walls Museum för en rundtur med en officiell Wynwood Walls-guide. Förundras över gatukonstens mästerverk som pryder väggarna, från handsprayade väggmålningar till graffiticitat, abstrakta målningar och skulpturer i alla storlekar. Längs vägen kan du stanna till vid de finaste restaurangerna i Wynwood och njuta av den mat som stadsdelen är mest känd för. Prova 5 lokala favoriter som tillsammans blir en hel måltid. Vid ankomsten till turen kommer du att erbjudas ett alternativ för VIP-uppgradering för $ 19,99, vilket inkluderar 3 vuxendrycker. *Typiska drinkar i Wynwood kan kosta 14,99 USD styck, så det här är en bra deal som gör det ännu roligare. I slutet av turen kommer din mage att vara full av utsökt mat och ditt huvud fullt av fascinerande berättelser om Wynwood och Miami.

Miami Beach: Privat yachtuthyrning med kapten och champagne

7. Miami Beach: Privat yachtuthyrning med kapten och champagne

Få en unik tur längs Miamis kust på en 45 fot lång yacht. Låt din kapten styra fartyget förbi sevärdheter som Biscayne Bay, herrgårdarna i Indian Creek och de rika och berömdas hus. Ge dig ut på en njutbar och glamorös nautisk upplevelse när du seglar från Miami Beach. Dra nytta av att en av US Coast Guard certifierad kapten ansvarar för fartyget där allt du behöver göra är att luta dig tillbaka, slappna av och njuta av sevärdheterna och solen. Lär känna kusten utanför Miami när du bevittnar Biscayne Bay, Indian Creek och dess herrgårdar samt Bal Harbor. Gör en paus för att simma eller snorkla när båten kastar ankar vid Haulover Sandbar, eller luta dig helt enkelt tillbaka och sola på däck. Se upp för delfiner och andra former av marint liv. Segla förbi miljonärernas hus och få en glimt av de rika och berömdas livsstil. Njut av spektakulära vyer över Miamis centrum och dess ikoniska skyline. Har du med dig en festmåltid med din egen mat och dryck. Utnyttja det gratis vatten, champagne och is som finns ombord. Ge din upplevelse ett soundtrack genom att spela ditt eget val av musik via båtens Bluetooth-ljudsystem.

Miami: Guidad tur med transfer från kryssningshamn till flygplats: Miami: Guidad tur med transfer från kryssningshamn till flygplats

8. Miami: Guidad tur med transfer från kryssningshamn till flygplats: Miami: Guidad tur med transfer från kryssningshamn till flygplats

Utforska Miami - den magiska staden - med en rolig och vänlig lokal guide som tar dig till de bästa vyerna och berättar om stadens historia, samtidigt som du fördjupar dig i de latinamerikanska influenserna och de vackra vita sandstränderna. Njut av de främsta attraktionerna och besökarupplevelserna samtidigt som du undviker långa köer och väntetider på en helt guidad och berättad rundtur i liten grupp. Alla turer inkluderar alla inträdesavgifter till attraktioner och gratis upphämtning i kryssningshamnen och avlämning på flygplatsen i bekvämlighet och stil i en luftkonditionerad Mercedes Metris Touring-bil. Din See Sight-turnéguide tar emot dig i hamnen i Miami och börjar din helt guidade tur, där du får njuta av en South Beach Drive förbi Art Deco District, ett område i Miami Beach med över 800 art-deco-byggnader som är kända för sina färgglada byggnader, intressanta inredningselement och intrikata detaljer. Ditt första stopp blir vid det berömda Miami South Beach som är känt för sin vackra vita sand, glamorösa scen och spännande nattklubbar med matställen med kändiskockar. Därefter kommer din guide att ta dig med på en helt berättad rundvandring i det unika Wynwood Walls - en utomhusinstallation för gatukonst som täcker mer än 80 000 kvadratmeter av övergivna lagerhusväggar med ljus, eklektisk gatukonst och finurlig graffiti. I området finns mer än 50 konstnärer från 16 länder runt om i världen som ger liv åt väggarna. Du kommer sedan att gå över för att njuta av en rundvandring i Little Havana - stadens pulserande kubanska hjärta. Little Havana, som är uppkallad efter Havanna, Kubas huvudstad och största stad, är känd som centrum för social, kulturell och politisk aktivitet i staden och kännetecknas av sitt gatuliv, sina restauranger, sin musik, sina kulturaktivister, sina småföretag, sin politiska passion och sin generella stora värme bland invånarna. Efter din promenad i två fantastiska och unika stadsdelar kan du koppla av på en lokal favoritkryssning med Island Queen Cruises. Njut av den ultimata Miami-på-vattnet-upplevelsen. Ta in den pittoreska utsikten över den natursköna Biscayne Bay och de spektakulära kustplatserna, inklusive Miamis skyline, Miamis hamn, Fisher Island, och kanske till och med se en kändis eller två vid "Millionaire's Row" - hemmen för de rika och berömda. I slutet av rundturen tar din guide dig till önskad terminal på Miamis internationella flygplats.

Miami: Sightseeing Speedboat och Hop-On Hop-Off Bus Tour

9. Miami: Sightseeing Speedboat och Hop-On Hop-Off Bus Tour

Upptäck Miami från både land och hav med denna kombinerade tur med speedboat och hop-on-hop-off-buss. Ladda ner appen innan du hoppar ombord på hop-on-hop-off-bussen för att njuta av live-bussuppföljning, detaljerade kartor, ruttinformation och fakta om landmärken och sevärdheter. Ta turerna samma dag, eller ta speedbåtsturen och sedan bussturen inom 7 dagar. Checka in på motorbåten på South Beach och gå ombord på en motorbåt för en 45 minuter lång båttur. Skär genom vattnet på en kraftfull farkost och se Miami och dess spektakulära skyline i komfort och säkerhet, från de plyschiga sätena i en lyxig båt. Kryssa längs Miamis kustlinje och passera förbi miljontals dollar kostym för kändisar på Star Island, Fisher Island och Miami Beach. Godkänn Art Deco-distriktet South Beach från speedbåtens unika perspektiv i Atlanten. Fånga hop-on-hop-off-bussen vid Bayside Marketplace och upptäck gatugraffitikonsten och byggnadsmuralmålningarna i Wynwood och det ikoniska Lincoln Road. Kör genom Art Deco District och South Beach. Få chansen att besöka de bästa av Miamis sevärdheter så lite eller så länge du vill. Res genom Midtown med sina nyutvecklade shopping-, mat- och bostadsområden. Kolla in Little Havana för att uppleva en smak av Kuba.

Stadsrundtur i Miami med stopp i Wynwood och Little Havana

10. Stadsrundtur i Miami med stopp i Wynwood och Little Havana

Under denna nästan 3-timmarsupplevelse berättar vår kunniga guide underbara historier om staden, och du får lära dig lite om Miami Beachs glamorösa historia medan du utforskar populära områden som South Beach, Wynwood, Little Havana (Calle Ocho), ..... och mycket mer! Vi kör dig förbi de största höjdpunkterna i Miami, så att du får möjlighet att ta del av det bästa Miami har att erbjuda! Turen går till området Wynwood Walls, där du kan se några fantastiska och vackra exempel på väggkonst och graffiti under hela turen. Vi stannar här i 20 minuter. Åk förbi viktiga höjdpunkter i Miami, som den berömda Art Deco-arkitekturen i South Beach, och njut av den charmiga atmosfären på Ocean Drive. ! Upplev Little Havanas konst, kultur och historia när vi kör genom de livliga gatorna och stannar i 20 minuter i området.

34 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Wynwood Walls, Miami

Wynwood Walls, Miami: Fler aktiviteter och sevärdheter

Wynwood Walls, Miami: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Wynwood Walls, Miami

Samlat omdöme

4.0
(386 recensioner)

Tjänsten busstur var utmärkt. Vid huvudhållplatsen finns en ansvarig som omvandlar den digitala QR-koden till pappersbiljetten som du sedan ska visa upp varje gång du kliver på vid de efterföljande hållplatserna. Hållplatserna ligger mitt på strategiska punkter, du kan kliva av utan bekymmer och besöka varje punkt, både i Miami City och Miami Beach. Väl ombord får du hörlurar för att kunna lyssna på guiden på valfritt språk. Om jag återvände skulle jag använda den här tjänsten igen eftersom den utmärkt ersätter användningen av Uber för resor till de olika sevärdheterna i staden.

Hopp på, hoppa av bussen är alltid ett bra sätt att se och lära sig om staden. Appen som visar dig rutten och vart bussarna färdas, hjälper dig att planera din dag. Appen går också in i detalj om de webbplatser du kommer att se och är mycket enkel att använda.

Det var verkligen riktigt bra!! Jag skulle rekommendera det till alla som vill se staden. Den enda lilla "nackdelen" skulle vara att man ibland inte direkt kan se hållplatsen där bussen stannar eller anländer. Men klagar på hög nivå.

Mycket trevlig aktivitet! Min vän och jag älskade det. Bussen var fantastisk och platsen att besöka var fantastisk. Det enda negativa är att bussarna ibland stod nära varandra så väntetiden kunde bli lång.

Jämfört med bussturen i Las Vegas fanns det bara en busschaufför i Miami, han sa ingenting. Det fanns bara hörlurar, det pratades allmänt om Miami, vilket var bra.