Välj datum

Saker att göra Wroclaw

Njut av polsk klimp, kullerstensgator och ett charmigt torg i Schlesiens historiska huvudstad.

Tillgängliga aktiviteter

  • Utforska Wroclaw
  • 2:a världskrigs- och historieturer
  • Wroclaw på hjul
  • Polska slott, kyrkor och mer
  • Utforska berg och dalar
122 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 8

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Wroclaw

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Wroclaw?

Vilka är de bästa dagsturerna från Wroclaw?

De bästa dagsturerna från Wroclaw:

Swidnica

Vilka är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Wroclaw?

Wroclaw: Vilka är de mest populära museerna och utställningarna?

Wroclaw: Fler aktiviteter och sevärdheter

Wroclaw: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Wroclaw

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 1 301 omdömen

En dag före avgång kontaktade researrangören oss för att bekräfta den exakta upphämtningstiden. Han kom till vår lägenhet i tid på morgonen. Resan var trevlig och okomplicerad. På plats blev vi tilldelade en annan grupp som den första delen av turen började med. I den korta pausen blev det en liten matsäck och vår chaufför körde oss vidare till Auschwitz-Birkenau. Det var nu den andra delen av turnén. Efter det väntade vår chaufför på oss igen vid den redan uppvärmda bilen. Han var mycket vänlig och svarade på alla frågor och var mycket tillmötesgående. Jag rekommenderar starkt denna turné om du vill ha stressfri sightseeing från Wroclaw för en dag från Wroclaw!

När som helst. Mycket trevlig bra tysktalande guide. Mycket vänlig med massor av kunskap. Vi blev särskilt förvånade över att det var en "privat tur" och vi var helt för oss själva. Det var inte klart när vi bokade. De små elbilarna är som golfvagnar. Det är lätt att se att de är tysta och kan också vara används för att köra bilar i stängda områden. Vi var mer än glada och kan bara rekommendera den här turen. Du kan inte få en bättre start på en stadsresa. Ett litet tips: på den första turen klockan 9.30 är det nästan inga turister på vägen och du kan se sevärdheterna mycket bättre njuta.

Wroclaw Tour var fantastisk. Vi kan rekommendera dem utan förbehåll. Det finns förmodligen ingen bättre och vänligare guide i Wroclaw än Norbert, som vi hade vår rundtur med. Han talar fantastisk tyska och har en oerhört omfattande kunskap om sin stad och dess historiska sammanhang. Han visade oss alla viktiga sevärdheter. Han hittade också precis rätt blandning av data och fakta samt intressanta och underhållande sidohistorier. 5 stjärnor för denna turné i en 5-stjärnig stad.

Vi hämtades direkt från hotellet. Med elbilen åkte vi till de vackraste sevärdheterna (mycket trevlig). Stora komplimanger till vår guide (ung kvinna), hon följde med oss på engelska och det historiska sammanhanget förklarades på tyska via ljud. Det fanns ofta möjlighet att komma ut och fota. Den här typen av sightseeing rekommenderas varmt, det var varken ansträngande eller tråkigt och är värt pengarna. Tack Bokningen var enkel och mycket bekväm för sista minuten-resenärer.

Very nice and competent guide His English was excellent