Wisla, Krakow

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Wisla, Krakow

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Wisla, Krakow? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Wisla, Krakow

Samlat omdöme

3.8 / 5

baserat på 714 omdömen

2: a flodkryssning på ett år med Vistula annorlunda båt den här gången fortfarande en utmärkt informativ resa 1 timme jag rekommenderar att du bokar innan du lämnar hemmet för bekvämlighet för dig själv, mycket bekväm båt medelstor bekväma vadderade sittplatser utmärkt kapten och kommentarer igen igen mycket billig resa väl värt Det

En fantastisk kryssning på en vacker, ny och mycket stabil båt. Jag rekommenderar det starkt till alla !!!

Fantastisk atmosfär, vacker utsikt. Jag rekommenderar det starkt och vi kommer säkert tillbaka!

Jag hade båten för mig själv. så det var en privat kryssning med guiden bredvid mig.

Allt felfritt. Trevlig kontakt, allt i tid. Jag rekommenderar starkt.