Lägg till datum

Windsor Castle

Windsor Castle

Windsor Castle: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Inträdesbiljett till Windsor Castle

1. Inträdesbiljett till Windsor Castle

Windsor Castle byggdes på 1000-talet av Vilhelm Erövraren och är världens äldsta och största bebodda slott. Det har sedan dess byggts om av en rad olika kungar och drottningar, inklusive Henrik II, Karl II och Georg IV. Din biljett ger dig tillträde till slottet, inklusive de magnifika kungliga gemaken som är inredda med några av de finaste skatterna från den kungliga samlingen. Bland mästerverken finns målningar av Holbein, Rubens och Van Dyck, samt fina engelska och franska möbler. Under vintermånaderna utökas besöksrutten med de överdådiga privata paradvåningarna som skapades av George IV (kallade "semi-state rooms"). I inträdet ingår även tillträde till St Georges Chapel (utom på söndagar). Detta är en av Englands vackraste kyrkobyggnader och den sista viloplatsen för tio monarker, inklusive Henrik VIII och Karl I. Det finns mycket att se och göra på Windsor Castle, så planera in tillräckligt med tid att göra det mesta av ditt besök, vilket sannolikt kan pågå mellan 2,5 och 3 timmar. Slottet är beläget på toppen av en brant kulle och besöksrutten täcker långa sträckor, så bekväma skor rekommenderas.

London: Dagstur Windsor, Stonehenge, Bath och romerska bad

2. London: Dagstur Windsor, Stonehenge, Bath och romerska bad

Utforska flera av de främsta höjdpunkterna runt London på denna dagsutflykt med buss från London. Upplev elegansen i Windsor Castle, upptäck mysterierna i Stonehenge och beundra den georgianska arkitekturen i staden Bath. Besök ett välbevarat romerskt badhus. Windsor Castle Windsor Castle är genomsyrat av historia och ligger stolt på en frodig trädbevuxen kulle med utsikt över Themsen. Går tillbaka till Norman-tiden, med svepande anlagda trädgårdar och turreted Round Tower, är det lätt att se varför det är kungens favorit helgresidens kungliga Windsor. Njut av en fascinerande titt genom nyckelhålet i de påkostade statsvåningarna, där ovärderliga konstverk av Rembrandt och Leonardo da Vinci finns, och besök St George's Chapel, den stämningsfulla sista viloplatsen för tidigare monarker inklusive Henrik VIII. Du kan besöka Queen Marys Dolls' House, en helt otrolig struktur komplett med fungerande hissar, rinnande vatten, elektricitet och vinflaskor, allt i miniatyr! Mystisk Stonehenge Vandra runt världsarvet och bli fängslad av den unika klippformationen. Beläget på Salisbury Plain, står 40-ton stenar ensamma sedan deras ankomst för 5 000 år sedan. Ett överflöd av teorier omger Stonehenge; från ett religiöst tempel till en astronomisk klocka och till och med en begravningsplats för bronsåldern. Bestäm själv medan du upptäcker historien om detta mystiska monument. Badkar Bath stod stolt på sluttningarna av floden Avon och var den första staden i England som utsågs till UNESCO: s världsarvslista. Beundra den underbara Bath Abbey från 15-talet, den fantastiska georgiska arkitekturen och den romantiska Pulteney Bridge. Romerska bad Berömd för sina romerska bad, husar Bath det bäst bevarade romerska spaet från den antika världen. Mirakulöst dold från synen fram till 1870-talet, fördjupa dig i historien om detta magiska monument och beundra dess arkitektoniska prakt. Ankomst till London sker ca kl. 20.00.

London: London Pass med 90+ attraktioner och turer

3. London: London Pass med 90+ attraktioner och turer

Se allt som London har att erbjuda med London Pass av Go City och spara upp till 50% * på toppattraktioner. Med sin rika historia och kultur har London alltid mycket att erbjuda besökare. London Pass är ett komplett sightseer-paket som ger dig tillgång till mer än 90 toppattraktioner, turer och museer. Få tillgång till ett stort utbud av de bästa landmärkena och attraktionerna inklusive Tower of London, London Zoo, The View from the Shard, Windsor Castle och många fler. Njut av en 1-dags Hop-On, Hop-Off busstur med över 60 stopp över hela London inklusive Buckingham Palace, Tower of London, St Paul's Cathedral, Tower Bridge, Trafalgar Square och Piccadilly Circus. Passet gäller för en hel arbetsdag på 3 rutter. Du får också tillgång till speciella förmåner för London Pass-innehavare, inklusive rabatter i presentbutiker vid utvalda attraktioner. London Pass ger tillgång till över 90 attraktioner, inklusive: POPULÄRA ATTRAKTIONER - Londons torn - Utsikt från Shard - 1-dagars Hop-on Hop-off busstur - Båt på Themsen (Uber Boat med Thames Clippers - 1-dagars Hop-on Hop-off) - Windsor Castle (endast inträde på eftermiddagen) - Westminster Abbey - London Bridge-upplevelse - Bron över tornet - London Zoo - St Pauls katedral - Kensington Palace PLATSER AV INTRESSE - Shakespeare's Globe Teater - Kungliga Albert Hall - Kungliga observatoriet Greenwich - Gamla kungliga marinhögskolan - Cutty Sark - Kew-trädgårdarna - Hampton Court Palace - Apsley-huset - Benjamin Franklins hus: Arkitektonisk rundtur - Benjamin Franklins hus: Historiskt - Eltham Palace - Golden Hinde - Wellington Arch - Chelsea Physic trädgård MUSEER OCH GALLERIER - London Transport Museum - Stiftelsemuseet - Hushållskavalleriets museum - Charles Dickens-museet - Gardets museum - Cartoon Museum - Estoricks samling av modern italiensk konst - Wernher-samlingen i Ranger's House - Fläktmuseet - Londons kanalmuseum - Londons museum för vatten och ånga - Trädgårdsmuseet - Museum för varumärken - Queen's Gallery (tillfälligt stängt) - Postmuseet - Courtauld-galleriet - Frameless - uppslukande konstupplevelse TURER OCH UPPLEVELSER - ArcelorMittal Orbit - Arsenal FC Stadium (Emirates Stadium) - Chelsea FC Stadium rundtur - Rundtur på Tottenham Hotspur FC-stadion - Rundtur på Twickenham Stadium & Rugby Museum - Wembley Stadium rundturer - Rundvandring med mat i London - Historisk pubrundtur i London och mycket mer! Observera: attraktioner och turer kan komma att ändras. Kontrollera Go City-appen för den fullständiga listan över inkluderingar, öppettider och bokningsinstruktioner (i förekommande fall) innan du går. *Besparingar baserade på exempel på resvägar på Go City-webbplatsen.

London: Hel dags utflykt till Windsor, Stonehenge och Oxford

4. London: Hel dags utflykt till Windsor, Stonehenge och Oxford

Följ med på en härlig heldagsutflykt till vackra Windsor Castle, fängslande Stonehenge och den vackra universitetsstaden Oxford. Denna heldagstur avgår från London och tar dig på en resa till dessa unika platser med intressanta kommentarer av guiden längs vägen. Börja dagen vid Windsor Castle, som är ett av kung Charles III:s officiella hem. Besök de majestätiska kungliga lägenheterna som används vid statliga besök och mottagningar (om alternativet valts). Ta dig sedan tid att utforska slottsområdet och St. Georges Chapel från 1300-talet där du kan beundra ett av de vackraste exemplen på engelsk medeltida kyrkoarkitektur. Åk sedan till de stående stenarna i Stonehenge, fortfarande grumlade i mystik som en fantastisk bedrift inom mänsklig ingenjörskonst. Utforska den förhistoriska stencirkeln och lär dig om de många teorierna bakom dess skapelse (om alternativet valts). Fortsätt till universitetsstaden Oxford, känd som "de drömmande spirornas stad". Staden har varit ett lärosäte sedan 1249 och det är en idyllisk plats att utforska på en fascinerande rundvandring.

London: Heldagsutflykt till Windsor, Stonehenge och Bath

5. London: Heldagsutflykt till Windsor, Stonehenge och Bath

Ta en heldagstur från London för att se det berömda Windsor Castle, den mystiska stencirkeln Stonehenge och den vackra georgianska staden Bath, med möjlighet att inkludera inträdesbiljetter i turen. Du kan njuta av busstransport och guidade turer på alla platser. Börja vid Windsor Castle, där kungafamiljen har bott i 900 år. Besök de magnifika statslägenheterna, som fortfarande används för statstillfällen och kungliga mottagningar. Utforska slottsområdet och St George's Chapel från 1300-talet, ett av de vackraste exemplen på medeltida kyrkobyggnader i England och en begravningsplats för kungar och drottningar, inklusive Henrik VIII och hans tredje hustru Jane Seymour. Fortsätt genom Wiltshires landsbygd till Stonehenge. Den antika stencirkeln Stonehenge, som är höljd i mystik, är en fantastisk ingenjörskonst och den viktigaste förhistoriska platsen i England. Åk västerut till Bath, en vacker georgiansk stad med vacker honungsfärgad arkitektur och de berömda romerska baden. Njut av en panoramatur över några av Europas finaste arkitektoniska sevärdheter, inklusive Bath Abbey, Royal Crescent, Circus, Assembly Rooms och Pulteney Bridge. Välj alternativet att utforska de romerska baden, som är byggda runt termiska källor som har gett vatten i över 2 000 år.

Från London: Windsor, Oxford & Stonehenge på heldagsutflykt

6. Från London: Windsor, Oxford & Stonehenge på heldagsutflykt

Windsor slott Windsor Castle tronar stolt på en lummig skogsklädd kulle med utsikt över Themsen. Med sina stora anlagda trädgårdar och det runda tornet är det lätt att förstå varför det är kungens favoritresidens under helgerna. Njut av en fascinerande titt genom nyckelhålet i de påkostade statsvåningarna, där ovärderliga konstverk av Rembrandt och Leonardo da Vinci finns, och besök St George's Chapel, den stämningsfulla sista viloplatsen för tidigare monarker, inklusive Henrik VIII. Du kan besöka drottning Marys dockskåp. Mystiska Stonehenge Den sanna innebörden av denna uråldriga, imponerande skapelse har gått förlorad i tidens dimma. Var Stonehenge ett tempel för soldyrkan, ett läkecenter, en begravningsplats eller kanske en enorm kalender? Hur lyckades våra förfäder bära de mäktiga stenarna från så långt bort och sedan, med endast de mest primitiva verktygen, bygga denna fantastiska struktur? Stonehenge är omgivet av mystik och imponerar alltid. Oxford Följ i fotspåren av Oxfords berömda studenter, från C.S. Lewis till Bill Clinton, när du promenerar på de fängslande universitetsgårdarna och kullerstensgatorna i denna historiska universitetsstad. Ta del av den berömda "staden med de drömmande spirorna" och se Bodleian Library - ett av de äldsta biblioteken i Europa - under ditt besök. Du kommer att fascineras av de oförstörda smala gränderna och de gamla torgen i denna naturligt vackra stad. Beräknad ankomsttid tillbaka till London är ca 19.00

London: Dagsrundtur med buss till Stonehenge, Windsor & Bath

7. London: Dagsrundtur med buss till Stonehenge, Windsor & Bath

Åk från London i en bekväm buss för att upptäcka den engelska landsbygdens charm på en heldagstur, som tar dig till berömda historiska platser. Se Windsors charmiga gator, Baths ikoniska romerska bad och Stonehenges imponerande stenkonstruktion tillsammans med din guide. Efter avresan på morgonen åker du direkt till Windsor. Här kan du beundra de historiska 1600-talsmonumenten som kantar stadens kullerstensgator. Besök också drottning Elizabeth II:s hem och kika in på världens största och äldsta slott genom nyckelhålet. Ta dig sedan vidare till Stonehenge. Upptäck de monolitiska klipporna som reser sig mot horisonten på Salisbury Hill. Fortsätt till Bath vid floden Avons sluttningar. Det var den första staden i England som utsågs till ett av Unescos världsarv. Besök Bath Abbey från 1400-talet och se romantiska Pulteney Bridge, som är inspirerad av Ponte Vecchio i Florens.

Från London: Halvdagstur till Windsor med slottsbiljetter

8. Från London: Halvdagstur till Windsor med slottsbiljetter

Upptäck den vackra staden Windsor på en halvdagstur från London. Njut av en naturskön resa till Windsor och utforska det ikoniska Windsor Castle med en inträdesbiljett. Du får se slottet, omgivande områden och mer innan du återvänder till London. Stig ombord på en buss som tar dig till den historiska staden Windsor. Vid ankomsten går du in på Windsor Castle och upptäcker Hans Majestät kung Charles III:s officiella residens i din egen takt. Lär dig om slottets historia och upptäck palatset som har sitt ursprung från 1000-talet, efter Vilhelm Erövrarens normandiska invasion av England. Strosa genom den vackra egendomen och se slottets imponerande arkitektur från utsidan. Du återvänder till London tidigt på eftermiddagen, vilket ger dig gott om tid att njuta av resten av dagen och fortsätta dina planer. 

Från London: Kunglig guidad tur till Windsor Castle

9. Från London: Kunglig guidad tur till Windsor Castle

Historiska Windsor Omgiven av den vackra landsbygden i det kungliga grevskapet Berkshire kan du upptäcka denna historiska, typiskt engelska stad som ligger vid en härlig flodstrand. Vandra på de kullerstensbelagda gatorna och besök de pittoreska tehusen och shoppingarkaderna medan reseledaren ger liv åt den historiska stadens historia. Windsor Castle Åk mot Windsor Castle, som reser sig högt över stadens skyline. Slottet har varit den brittiska kungafamiljens stamhem i mer än 900 år och är det största slottet i Europa som varit bebott utan avbrott. Besök State Apartments, som är slottets mittpunkt och anses vara de ståtligaste lägenheterna i England, och deras överflöd är omedelbart uppenbart. På väggarna hänger några av de vackraste konstverken från Royal Arts Collection, medan den kolossala Waterloo Chamber minner den berömda engelska segern över Napoleon. St George's Chapel ligger inom Windsor Castle och är ett av de finaste exemplen på gotisk arkitektur i England. Byggandet av det nuvarande kapellet inleddes 1475 under Edward IV:s regeringstid. När du besöker kapellet ska du se till att titta upp och beundra stentaket som lades till av Henrik VII. Kapellet har varit platsen för många kungliga bröllop, däribland TRH The Earl and Countess of Wessex, The Duke and Duchess of Sussex och HRH Princess Eugenie and Mr Jack Brooksbank. I kapellet finns gravar av 11 monarker, däribland drottning Elizabeth II, George VI, Henrik VIII och Charles I.

Från London: Windsor Castle och Stonehenge Day Trip

10. Från London: Windsor Castle och Stonehenge Day Trip

Förlängt besök på Windsor Castle Det vackra Windsor Castle är en ikonisk del av den brittiska kulturen och är en av de sevärdheter man bara måste besöka i Storbritannien. Slottet är genomsyrat av historia och har utsikt över den förtjusande staden Windsor, och är väldokumenterat som kungens favoritresidens. Utforska det historiska slottet i all sin prakt, inklusive de överdådiga State Apartments där du kan se konstverk från några av världens mest legendariska konstnärer, Rembrandt och Leonardo da Vinci, och upptäck St George's Chapel, där den ökände Tudorkungen Henrik VIII och hans tredje fru Jane Seymour vilar. Du kommer också att få se Queen Mary's Dolls' House som trotsar all fantasi - en miniatyrstruktur komplett med fungerande hissar, rinnande vatten och elektricitet! Utökat besök i Stonehenge Detta världsberömda, förhistoriska monument är lika mystiskt som inspirerande och dess betydelse ifrågasätts än idag. Spekulationer tyder på att det kan ha varit ett sätt att dyrka solen, en begravningsplats eller till och med ett helande centrum för dem som är sjuka av hälsa, men det här är din chans att pussla ihop fakta och komma till din egen slutsats om mysteriet med Stonehenge för ett längre besök! Denna legendariska miljö kommer garanterat att leva länge i ditt minne. Beräknad ankomsttid tillbaka till London är cirka 6:00pm

75 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Windsor Castle

Windsor Castle: Fler aktiviteter och sevärdheter

Windsor Castle: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Windsor Castle

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 8 737 omdömen

Schemat var lite tajt, men reseledarens förklaringar om Englands allmänna historia var bra! Guiden kan tala japanska, så det finns ingen anledning att oroa sig för engelska. Jag vill göra en dagsutflykt till kända platser nära London! Jag kan varmt rekommendera det till vem som helst!

Guiden Simon var en av de bästa guider vi haft. Pratade en fantastisk tydlig engelska med en humoristisk touch. Chauffören Earl körde oss i 12 timmar på ett förträffligt sätt. En mycket intressant dag som varmt rekommenderas.

Utflykten var mycket bra, även om priset var något högt. Turen gavs på två språk, engelska och spanska, vi som hade den på spanska bar hörlurar, förklaringarna på engelska gav fler detaljer än de på spanska.

Resan var helt enkelt perfekt! Vår guide Peter tog hand om oss så väl och försåg oss med sin omfattande kunskap. Ingen fråga lämnades obesvarad och vi kände oss så väl omhändertagna.

Hade en mycket intressant och trevlig dag. Oskar vår guide var väldigt mån om att vi skulle ha det bra. Han kunde berätta mycket om varje ställe vilket var uppskattat.