Välj datum

Windsor Castle

45 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 3

Toppsevärdheter nära Windsor Castle

Windsor Castle: Fler aktiviteter och sevärdheter

Windsor Castle: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Windsor Castle

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 8 737 omdömen

Det gör det mycket lätt att komma åt flera attraktioner, nästan alla som vem som helst skulle göra under sitt besök i London. Om det används väl, optimera tider, betalas den säkra kostnaden av. I mitt fall bad jag om det i 2 dagar, det gav mig mycket och jag betalade säkert mindre än att köpa alla biljetter till attraktionerna.

Reseledare är Bruce och chaufför är Dan. Jag njöt verkligen av den här resan, Bruce är mycket bra med tidshantering och Dan är en fantastisk förare. Med detta går resan väldigt smidigt. Bruce är mycket underhållande och insiktsfull, skulle starkt rekommendera andra att göra denna turné med Bruce igen!

Jag tog denna turné med min son (13) och vi hade en viskning. Vår reseguide hade så mycket information att dela, var verkligen vänlig och hjälpsam och alla stopp var mycket intressanta. Det enda jag skulle ha velat var lite mer tid i Bath, men vi hade nog att se allt. Rekommenderar definitivt!

En härlig dag på turné i Windsor, Bath och Stonehenge! Vår guide Bruce var informativ och underhållande. Vi var först i kön på Windsor innan det öppnade för dagen, och det var fantastiskt att vara först med att gå genom statsrummen innan det blev trångt. Resten av stoppen var också bra.

Vacker promenad där du passerar de viktigaste platserna och får alla förklaringar och många extra anekdoter av vår guide.