Wiltshire
Dagsturer till

Bokad mer än 500 gånger förra veckan

Dagsturer till
67 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Wiltshire

Wiltshire

De mest populära sevärdheterna i Wiltshire

Att göra i Wiltshire

Städer i Wiltshire

Wiltshire: Fler aktiviteter och sevärdheter

Wiltshire: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Wiltshire

Samlat omdöme

4.5
(4 304 recensioner)

Pauly (Guide) och Koli (coachförare) blöter bäst. Jag har åkt på mer än 20 guidade turer och har aldrig träffat en guide som är mer engagerande, rolig, kvick, omtänksam om turisterna. Ännu viktigare hade han så mycket kunskap om precis allt. All historia, tips och tricks för att ströva runt i London han gav oss var fantastisk. Slutligen, mot slutet av turnén tog han timeout för att bokstavligen komma och prata med varje grupp och guidade oss hur vi skulle gå vår väg efter att vi blivit av med. Detta var något han definitivt inte behövde göra men det gjorde hela skillnaden. Rekommenderas absolut!

Spännande rundtur Stonehenge är definitivt värt ett besök. Turen går från Victoria busstation och arrangörerna står vid grindarna iförda fluorescerande rosa västar. När du anländer till platsen måste du gå till receptionen för att lösa in armbanden för tillgång till platsen med din biljett

Utmärkt resa för att besöka Stonehenge och Bath. Tidpunkten är korrekt och du kan njuta av båda destinationerna. Guiden Cameron talade utmärkt engelska och var också personlig. Bussen visade sig vara det bästa sättet att göra denna utflykt i fullständig avkoppling.

Utmärkt, tid hanterbar efter individens gottfinnande och med omfattande ljudguide

Allt var bra, föraren var fantastisk, vår guide Sofia var riktigt trevlig..