Wiltshire
Arkitektur

Arkitektur
89 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Wiltshire Arkitektur

Världsarvet Stonehenge med inträdesbiljett

Världsarvet Stonehenge med inträdesbiljett

Stonehenge är kanske det mest kända förhistoriska monumentet i världen. Den byggdes i flera etapper, till en början som ett enkelt jordbygge. Den unika stencirkeln med linor uppfördes under den sena neolitiska perioden, omkring 2500 f.Kr. Din tidsbestämda inträdesbiljett ger dig tillgång till en plats som har fortsatt att väcka intresse i århundraden. I dag utgör Stonehenge, Avebury och andra platser med anknytning till dem ett Unesco-världsarv med en unik och tät koncentration av förhistoriska monument. Stonehenge har varit föremål för spekulationer och fascination åtminstone sedan tidig medeltid. Hur kunde neolitiska människor konstruera detta mästerverk av ingenjörskonst med hjälp av de enkla verktyg och tekniker som stod till buds? Hundratals förhistoriska föremål från världsarvet Stonehenge visas i besökscentret. En av nyheterna i Stonehenge är ett utomhusgalleri med flera rekonstruerade neolitiska hus. Med hjälp av arkeologiska bevis och autentiska material ger dessa byggnader en inblick i livsstilen hos de neolitiska människor som byggde Stonehenge. Stonehenge har många olika betydelser för människor idag. Det är en av Storbritanniens ikoner, ett av världens underverk, en andlig plats och en inspirationskälla.

London: Dagstur Windsor, Stonehenge, Bath och romerska bad

London: Dagstur Windsor, Stonehenge, Bath och romerska bad

Utforska flera av de främsta höjdpunkterna runt London på denna dagsutflykt med buss från London. Upplev elegansen i Windsor Castle, upptäck mysterierna i Stonehenge och beundra den georgianska arkitekturen i staden Bath. Besök ett välbevarat romerskt badhus. Windsor Castle Windsor Castle är genomsyrat av historia och ligger stolt på en frodig trädbevuxen kulle med utsikt över Themsen. Går tillbaka till Norman-tiden, med svepande anlagda trädgårdar och turreted Round Tower, är det lätt att se varför det är kungens favorit helgresidens kungliga Windsor. Njut av en fascinerande titt genom nyckelhålet i de påkostade statsvåningarna, där ovärderliga konstverk av Rembrandt och Leonardo da Vinci finns, och besök St George's Chapel, den stämningsfulla sista viloplatsen för tidigare monarker inklusive Henrik VIII. Du kan besöka Queen Marys Dolls' House, en helt otrolig struktur komplett med fungerande hissar, rinnande vatten, elektricitet och vinflaskor, allt i miniatyr! Mystisk Stonehenge Vandra runt världsarvet och bli fängslad av den unika klippformationen. Beläget på Salisbury Plain, står 40-ton stenar ensamma sedan deras ankomst för 5 000 år sedan. Ett överflöd av teorier omger Stonehenge; från ett religiöst tempel till en astronomisk klocka och till och med en begravningsplats för bronsåldern. Bestäm själv medan du upptäcker historien om detta mystiska monument. Badkar Bath stod stolt på sluttningarna av floden Avon och var den första staden i England som utsågs till UNESCO: s världsarvslista. Beundra den underbara Bath Abbey från 15-talet, den fantastiska georgiska arkitekturen och den romantiska Pulteney Bridge. Romerska bad Berömd för sina romerska bad, husar Bath det bäst bevarade romerska spaet från den antika världen. Mirakulöst dold från synen fram till 1870-talet, fördjupa dig i historien om detta magiska monument och beundra dess arkitektoniska prakt. Ankomst till London sker ca kl. 20.00.

London: Stonehenge halvdagstur på morgonen eller eftermiddagen

London: Stonehenge halvdagstur på morgonen eller eftermiddagen

Besök ett av världens mest berömda förhistoriska monument när du lämnar London med buss för ett besök till mytomspunna Stonehenge. Avsluta din resa med en valfri måltid – den klassiska brittiska fish and chips. Utforska detta Unescos världsarv med en nedladdningsbar audioguide, som finns på flera språk, för att lära dig mer om mysterierna kring det otroliga megalitmonumentet. Förundras över de 40 ton tunga stenarna som står ensamma i ett vidsträckt område av öppet land. Den märkliga Stonehenge-konstruktionen, som är en teknisk och designmässig bedrift från nästan 5 000 år tillbaka i tiden, fortsätter att splittra historikerna när det gäller dess exakta syfte. Teorier inkluderar att Stonehenge var ett soltempel, en utstuderad kyrkogård och till och med att Merlin lät en jätte bygga strukturen åt honom. Bestäm själv när du förundras över detta underverk från den antika världen och lär dig om dess ursprung. Avsluta rundturen med en valfri måltid med fish and chips, en brittisk favorit som serveras på en klassisk plats i London.

London: Hel dags utflykt till Windsor, Stonehenge och Oxford

London: Hel dags utflykt till Windsor, Stonehenge och Oxford

Följ med på en härlig heldagsutflykt till vackra Windsor Castle, fängslande Stonehenge och den vackra universitetsstaden Oxford. Denna heldagstur avgår från London och tar dig på en resa till dessa unika platser med intressanta kommentarer av guiden längs vägen. Börja dagen vid Windsor Castle, som är ett av kung Charles III:s officiella hem. Besök de majestätiska kungliga lägenheterna som används vid statliga besök och mottagningar (om alternativet valts). Ta dig sedan tid att utforska slottsområdet och St. Georges Chapel från 1300-talet där du kan beundra ett av de vackraste exemplen på engelsk medeltida kyrkoarkitektur. Åk sedan till de stående stenarna i Stonehenge, fortfarande grumlade i mystik som en fantastisk bedrift inom mänsklig ingenjörskonst. Utforska den förhistoriska stencirkeln och lär dig om de många teorierna bakom dess skapelse (om alternativet valts). Fortsätt till universitetsstaden Oxford, känd som "de drömmande spirornas stad". Staden har varit ett lärosäte sedan 1249 och det är en idyllisk plats att utforska på en fascinerande rundvandring.

London: Heldagsutflykt till Windsor, Stonehenge och Bath

London: Heldagsutflykt till Windsor, Stonehenge och Bath

Ta en heldagstur från London för att se det berömda Windsor Castle, den mystiska stencirkeln Stonehenge och den vackra georgianska staden Bath, med möjlighet att inkludera inträdesbiljetter i turen. Du kan njuta av busstransport och guidade turer på alla platser. Börja vid Windsor Castle, där kungafamiljen har bott i 900 år. Besök de magnifika statslägenheterna, som fortfarande används för statstillfällen och kungliga mottagningar. Utforska slottsområdet och St George's Chapel från 1300-talet, ett av de vackraste exemplen på medeltida kyrkobyggnader i England och en begravningsplats för kungar och drottningar, inklusive Henrik VIII och hans tredje hustru Jane Seymour. Fortsätt genom Wiltshires landsbygd till Stonehenge. Den antika stencirkeln Stonehenge, som är höljd i mystik, är en fantastisk ingenjörskonst och den viktigaste förhistoriska platsen i England. Åk västerut till Bath, en vacker georgiansk stad med vacker honungsfärgad arkitektur och de berömda romerska baden. Njut av en panoramatur över några av Europas finaste arkitektoniska sevärdheter, inklusive Bath Abbey, Royal Crescent, Circus, Assembly Rooms och Pulteney Bridge. Välj alternativet att utforska de romerska baden, som är byggda runt termiska källor som har gett vatten i över 2 000 år.

Från London: Stonehenge Morgonutflykt med inträde

Från London: Stonehenge Morgonutflykt med inträde

Besök en av de mest kända förhistoriska platserna i världen på denna halvdagsutflykt till Stonehenge. Din prioriterade biljett för gruppinträde ingår, vilket ger tillgång till monumentet, utställningen och platsens skyttelbuss. Avresa från London kl. 07.30 för att vara några av de första besökarna som anländer till platsen. Lär dig mer om monumentets historia av din chaufför/guide och dra nytta av ljudguiderna som finns tillgängliga vid ankomsten. Stonehenge ligger på Salisbury Plain på Wiltshire-landsbygden och sägs ha byggts för mer än 5 000 år sedan. Njut av utsikten över den omgivande slätten, besök monumentet och utforska utställningen i cirka 2 timmar. Åk tillbaka till centrala London runt kl. 14.00, så att du har tid att utforska London resten av dagen.

Från London: Windsor, Oxford & Stonehenge på heldagsutflykt

Från London: Windsor, Oxford & Stonehenge på heldagsutflykt

Windsor slott Windsor Castle tronar stolt på en lummig skogsklädd kulle med utsikt över Themsen. Med sina stora anlagda trädgårdar och det runda tornet är det lätt att förstå varför det är kungens favoritresidens under helgerna. Njut av en fascinerande titt genom nyckelhålet i de påkostade statsvåningarna, där ovärderliga konstverk av Rembrandt och Leonardo da Vinci finns, och besök St George's Chapel, den stämningsfulla sista viloplatsen för tidigare monarker, inklusive Henrik VIII. Du kan besöka drottning Marys dockskåp. Mystiska Stonehenge Den sanna innebörden av denna uråldriga, imponerande skapelse har gått förlorad i tidens dimma. Var Stonehenge ett tempel för soldyrkan, ett läkecenter, en begravningsplats eller kanske en enorm kalender? Hur lyckades våra förfäder bära de mäktiga stenarna från så långt bort och sedan, med endast de mest primitiva verktygen, bygga denna fantastiska struktur? Stonehenge är omgivet av mystik och imponerar alltid. Oxford Följ i fotspåren av Oxfords berömda studenter, från C.S. Lewis till Bill Clinton, när du promenerar på de fängslande universitetsgårdarna och kullerstensgatorna i denna historiska universitetsstad. Ta del av den berömda "staden med de drömmande spirorna" och se Bodleian Library - ett av de äldsta biblioteken i Europa - under ditt besök. Du kommer att fascineras av de oförstörda smala gränderna och de gamla torgen i denna naturligt vackra stad. Beräknad ankomsttid tillbaka till London är ca 19.00

Från London: Stonehenge & romerska baden på hel dags utflykt

Från London: Stonehenge & romerska baden på hel dags utflykt

Besök de gamla stående stenarna i Stonehenge och pittoreska Bath på denna dagsutflykt från London. Ha nöje av transport med luftkonditionerad buss och en flerspråkig ljudguide till det förhistoriska monumentet. Världens mest berömda förhistoriska monument, Unesco-världsarvet Stonehenge, står ensamt på vidsträckta Salisbury Plain. Monumentets ursprung sträcker sig nästan 5 000 år tillbaka i tiden och dess faktiska syfte fortsätter att vara föremål för allmän debatt. Vad denna stora samling stenar var avsedd för har ifrågasatts under decennier – var det ett månobservatorium, ett soltempel eller en noggrant utarbetad gravplats? På denna heldagstur med luftkonditionerad buss får du möjlighet att utforska platsen och göra ditt bästa för att avslöja hemligheterna medan du förundras över denna anmärkningsvärda och mystiska bedrift av forntida ingenjörskonst och design. Därefter åker du till Bath och anländer i god tid för lunch (ingår inte i rundturens pris). Här finns underbara restauranger, tehus, kaféer och klassiska brittiska pubar, så du har gott om alternativ att välja mellan. Bath är en vacker georgiansk stad med härliga halvmåneformade gator, terrasser och fantastisk arkitektur. Efter en natursköna resa in i stadens hjärta har du gott om tid att utforska staden på egen hand. Besök de romerska baden som byggdes för närmare 2 000 år sedan. Den magnifika romerska badanläggningen och det romerska templet uppfördes över Storbritanniens enda naturligt varma källa. Vid detta världsarv kan du vandra runt den ångande poolen på romerska gatstenar och beundra antika romerska statyer och arkitektur. Se Bath Abbey och den fotograferingsinbjudande Pulteney Bridge, utformad efter Florens berömda bro Ponte Vecchio. Dessutom kan du se Jane Austen Centre och eleganta Assembly Rooms som byggdes 1771. Shoppa, utforska och njut av afternoon tea i Pump Rooms medan du lyssnar på klassisk livemusik.

Stonehenge & Bath: Heldagsutflykt med buss från London

Stonehenge & Bath: Heldagsutflykt med buss från London

Ta en dagsutflykt för att uppleva två viktiga historiska engelska sevärdheter: Stonehenge och den pittoreska staden Bath. Förundras över de mystiska stående stenarna, innan du njuter av lite tid i den förtjusande staden Bath. Hoppa på din lyxiga motorbuss och åk till det mystiska Stonehenge. Förundras över den imponerande platsen, vars sanna innebörd har gått förlorad i tidens dimma. Efter Stonehenge har du minst 2 timmar på eftermiddagen för att utforska de viktigaste landmärkena i Bath. Se Pulteney Bridge och Bath Circus och få en inblick i hur Bath blev den attraktion i världsklass som den är idag. Staden har fantastisk arkitektur, bra shoppingmöjligheter, pubar, kaféer och mycket mer. Du har gott om tid att upptäcka Baths attraktioner på egen hand, inklusive Jane Austen Visitors Center, Bath Abbey eller Roman Baths. Om du väljer att inkludera ett besök på de romerska baden, kolla in denna måste-se destination. Badet är byggt på platsen för Storbritanniens enda termiska varma källor och är en av de mest kända och viktiga romerska platserna i Europa.

Från London: Stonehenge Halvdagsutflykt med Snack Pack-alternativ

Från London: Stonehenge Halvdagsutflykt med Snack Pack-alternativ

Med avresa från centrala London tar din chaufför dig direkt till Stonehenge för ett längre besök. Stonehenge Vandra runt i världsarvet och fascineras av den unika klippformationen! De 40 ton tunga stenarna ligger på Salisbury Plain och har stått ensamma sedan de kom hit för 5 000 år sedan. Stonehenge omges av en mängd teorier, från tron att det är ett religiöst tempel till ett astronomiskt ur och till och med en begravningsplats från bronsåldern! Gör din egen bedömning och upptäck historien bakom detta mystiska monument. Denna tur är utan eskort. Förstärkt verklighet Upptäck anpassade resvägar med interaktiva, självguidande kartor med 360-graders rekonstruktioner som automatiskt lokaliserar och orienterar bilden efter var du står. Upptäck berättelser, myter och legender på valbara språk med textning. Med funktionen för delad skärm kan du se dagens Stonehenge sida vid sida med dess storslagna förflutna och infografiken innehåller roliga fakta från Stonehenges historia.

Wiltshire

Wiltshire

Våra mest rekommenderade Wiltshire Arkitektur

Världsarvet Stonehenge med inträdesbiljett

Världsarvet Stonehenge med inträdesbiljett

Stonehenge är kanske det mest kända förhistoriska monumentet i världen. Den byggdes i flera etapper, till en början som ett enkelt jordbygge. Den unika stencirkeln med linor uppfördes under den sena neolitiska perioden, omkring 2500 f.Kr. Din tidsbestämda inträdesbiljett ger dig tillgång till en plats som har fortsatt att väcka intresse i århundraden. I dag utgör Stonehenge, Avebury och andra platser med anknytning till dem ett Unesco-världsarv med en unik och tät koncentration av förhistoriska monument. Stonehenge har varit föremål för spekulationer och fascination åtminstone sedan tidig medeltid. Hur kunde neolitiska människor konstruera detta mästerverk av ingenjörskonst med hjälp av de enkla verktyg och tekniker som stod till buds? Hundratals förhistoriska föremål från världsarvet Stonehenge visas i besökscentret. En av nyheterna i Stonehenge är ett utomhusgalleri med flera rekonstruerade neolitiska hus. Med hjälp av arkeologiska bevis och autentiska material ger dessa byggnader en inblick i livsstilen hos de neolitiska människor som byggde Stonehenge. Stonehenge har många olika betydelser för människor idag. Det är en av Storbritanniens ikoner, ett av världens underverk, en andlig plats och en inspirationskälla.

London: Dagstur Windsor, Stonehenge, Bath och romerska bad

London: Dagstur Windsor, Stonehenge, Bath och romerska bad

Utforska flera av de främsta höjdpunkterna runt London på denna dagsutflykt med buss från London. Upplev elegansen i Windsor Castle, upptäck mysterierna i Stonehenge och beundra den georgianska arkitekturen i staden Bath. Besök ett välbevarat romerskt badhus. Windsor Castle Windsor Castle är genomsyrat av historia och ligger stolt på en frodig trädbevuxen kulle med utsikt över Themsen. Går tillbaka till Norman-tiden, med svepande anlagda trädgårdar och turreted Round Tower, är det lätt att se varför det är kungens favorit helgresidens kungliga Windsor. Njut av en fascinerande titt genom nyckelhålet i de påkostade statsvåningarna, där ovärderliga konstverk av Rembrandt och Leonardo da Vinci finns, och besök St George's Chapel, den stämningsfulla sista viloplatsen för tidigare monarker inklusive Henrik VIII. Du kan besöka Queen Marys Dolls' House, en helt otrolig struktur komplett med fungerande hissar, rinnande vatten, elektricitet och vinflaskor, allt i miniatyr! Mystisk Stonehenge Vandra runt världsarvet och bli fängslad av den unika klippformationen. Beläget på Salisbury Plain, står 40-ton stenar ensamma sedan deras ankomst för 5 000 år sedan. Ett överflöd av teorier omger Stonehenge; från ett religiöst tempel till en astronomisk klocka och till och med en begravningsplats för bronsåldern. Bestäm själv medan du upptäcker historien om detta mystiska monument. Badkar Bath stod stolt på sluttningarna av floden Avon och var den första staden i England som utsågs till UNESCO: s världsarvslista. Beundra den underbara Bath Abbey från 15-talet, den fantastiska georgiska arkitekturen och den romantiska Pulteney Bridge. Romerska bad Berömd för sina romerska bad, husar Bath det bäst bevarade romerska spaet från den antika världen. Mirakulöst dold från synen fram till 1870-talet, fördjupa dig i historien om detta magiska monument och beundra dess arkitektoniska prakt. Ankomst till London sker ca kl. 20.00.

London: Stonehenge halvdagstur på morgonen eller eftermiddagen

London: Stonehenge halvdagstur på morgonen eller eftermiddagen

Besök ett av världens mest berömda förhistoriska monument när du lämnar London med buss för ett besök till mytomspunna Stonehenge. Avsluta din resa med en valfri måltid – den klassiska brittiska fish and chips. Utforska detta Unescos världsarv med en nedladdningsbar audioguide, som finns på flera språk, för att lära dig mer om mysterierna kring det otroliga megalitmonumentet. Förundras över de 40 ton tunga stenarna som står ensamma i ett vidsträckt område av öppet land. Den märkliga Stonehenge-konstruktionen, som är en teknisk och designmässig bedrift från nästan 5 000 år tillbaka i tiden, fortsätter att splittra historikerna när det gäller dess exakta syfte. Teorier inkluderar att Stonehenge var ett soltempel, en utstuderad kyrkogård och till och med att Merlin lät en jätte bygga strukturen åt honom. Bestäm själv när du förundras över detta underverk från den antika världen och lär dig om dess ursprung. Avsluta rundturen med en valfri måltid med fish and chips, en brittisk favorit som serveras på en klassisk plats i London.

London: Hel dags utflykt till Windsor, Stonehenge och Oxford

London: Hel dags utflykt till Windsor, Stonehenge och Oxford

Följ med på en härlig heldagsutflykt till vackra Windsor Castle, fängslande Stonehenge och den vackra universitetsstaden Oxford. Denna heldagstur avgår från London och tar dig på en resa till dessa unika platser med intressanta kommentarer av guiden längs vägen. Börja dagen vid Windsor Castle, som är ett av kung Charles III:s officiella hem. Besök de majestätiska kungliga lägenheterna som används vid statliga besök och mottagningar (om alternativet valts). Ta dig sedan tid att utforska slottsområdet och St. Georges Chapel från 1300-talet där du kan beundra ett av de vackraste exemplen på engelsk medeltida kyrkoarkitektur. Åk sedan till de stående stenarna i Stonehenge, fortfarande grumlade i mystik som en fantastisk bedrift inom mänsklig ingenjörskonst. Utforska den förhistoriska stencirkeln och lär dig om de många teorierna bakom dess skapelse (om alternativet valts). Fortsätt till universitetsstaden Oxford, känd som "de drömmande spirornas stad". Staden har varit ett lärosäte sedan 1249 och det är en idyllisk plats att utforska på en fascinerande rundvandring.

London: Heldagsutflykt till Windsor, Stonehenge och Bath

London: Heldagsutflykt till Windsor, Stonehenge och Bath

Ta en heldagstur från London för att se det berömda Windsor Castle, den mystiska stencirkeln Stonehenge och den vackra georgianska staden Bath, med möjlighet att inkludera inträdesbiljetter i turen. Du kan njuta av busstransport och guidade turer på alla platser. Börja vid Windsor Castle, där kungafamiljen har bott i 900 år. Besök de magnifika statslägenheterna, som fortfarande används för statstillfällen och kungliga mottagningar. Utforska slottsområdet och St George's Chapel från 1300-talet, ett av de vackraste exemplen på medeltida kyrkobyggnader i England och en begravningsplats för kungar och drottningar, inklusive Henrik VIII och hans tredje hustru Jane Seymour. Fortsätt genom Wiltshires landsbygd till Stonehenge. Den antika stencirkeln Stonehenge, som är höljd i mystik, är en fantastisk ingenjörskonst och den viktigaste förhistoriska platsen i England. Åk västerut till Bath, en vacker georgiansk stad med vacker honungsfärgad arkitektur och de berömda romerska baden. Njut av en panoramatur över några av Europas finaste arkitektoniska sevärdheter, inklusive Bath Abbey, Royal Crescent, Circus, Assembly Rooms och Pulteney Bridge. Välj alternativet att utforska de romerska baden, som är byggda runt termiska källor som har gett vatten i över 2 000 år.

Från London: Stonehenge Morgonutflykt med inträde

Från London: Stonehenge Morgonutflykt med inträde

Besök en av de mest kända förhistoriska platserna i världen på denna halvdagsutflykt till Stonehenge. Din prioriterade biljett för gruppinträde ingår, vilket ger tillgång till monumentet, utställningen och platsens skyttelbuss. Avresa från London kl. 07.30 för att vara några av de första besökarna som anländer till platsen. Lär dig mer om monumentets historia av din chaufför/guide och dra nytta av ljudguiderna som finns tillgängliga vid ankomsten. Stonehenge ligger på Salisbury Plain på Wiltshire-landsbygden och sägs ha byggts för mer än 5 000 år sedan. Njut av utsikten över den omgivande slätten, besök monumentet och utforska utställningen i cirka 2 timmar. Åk tillbaka till centrala London runt kl. 14.00, så att du har tid att utforska London resten av dagen.

Från London: Windsor, Oxford & Stonehenge på heldagsutflykt

Från London: Windsor, Oxford & Stonehenge på heldagsutflykt

Windsor slott Windsor Castle tronar stolt på en lummig skogsklädd kulle med utsikt över Themsen. Med sina stora anlagda trädgårdar och det runda tornet är det lätt att förstå varför det är kungens favoritresidens under helgerna. Njut av en fascinerande titt genom nyckelhålet i de påkostade statsvåningarna, där ovärderliga konstverk av Rembrandt och Leonardo da Vinci finns, och besök St George's Chapel, den stämningsfulla sista viloplatsen för tidigare monarker, inklusive Henrik VIII. Du kan besöka drottning Marys dockskåp. Mystiska Stonehenge Den sanna innebörden av denna uråldriga, imponerande skapelse har gått förlorad i tidens dimma. Var Stonehenge ett tempel för soldyrkan, ett läkecenter, en begravningsplats eller kanske en enorm kalender? Hur lyckades våra förfäder bära de mäktiga stenarna från så långt bort och sedan, med endast de mest primitiva verktygen, bygga denna fantastiska struktur? Stonehenge är omgivet av mystik och imponerar alltid. Oxford Följ i fotspåren av Oxfords berömda studenter, från C.S. Lewis till Bill Clinton, när du promenerar på de fängslande universitetsgårdarna och kullerstensgatorna i denna historiska universitetsstad. Ta del av den berömda "staden med de drömmande spirorna" och se Bodleian Library - ett av de äldsta biblioteken i Europa - under ditt besök. Du kommer att fascineras av de oförstörda smala gränderna och de gamla torgen i denna naturligt vackra stad. Beräknad ankomsttid tillbaka till London är ca 19.00

Från London: Stonehenge & romerska baden på hel dags utflykt

Från London: Stonehenge & romerska baden på hel dags utflykt

Besök de gamla stående stenarna i Stonehenge och pittoreska Bath på denna dagsutflykt från London. Ha nöje av transport med luftkonditionerad buss och en flerspråkig ljudguide till det förhistoriska monumentet. Världens mest berömda förhistoriska monument, Unesco-världsarvet Stonehenge, står ensamt på vidsträckta Salisbury Plain. Monumentets ursprung sträcker sig nästan 5 000 år tillbaka i tiden och dess faktiska syfte fortsätter att vara föremål för allmän debatt. Vad denna stora samling stenar var avsedd för har ifrågasatts under decennier – var det ett månobservatorium, ett soltempel eller en noggrant utarbetad gravplats? På denna heldagstur med luftkonditionerad buss får du möjlighet att utforska platsen och göra ditt bästa för att avslöja hemligheterna medan du förundras över denna anmärkningsvärda och mystiska bedrift av forntida ingenjörskonst och design. Därefter åker du till Bath och anländer i god tid för lunch (ingår inte i rundturens pris). Här finns underbara restauranger, tehus, kaféer och klassiska brittiska pubar, så du har gott om alternativ att välja mellan. Bath är en vacker georgiansk stad med härliga halvmåneformade gator, terrasser och fantastisk arkitektur. Efter en natursköna resa in i stadens hjärta har du gott om tid att utforska staden på egen hand. Besök de romerska baden som byggdes för närmare 2 000 år sedan. Den magnifika romerska badanläggningen och det romerska templet uppfördes över Storbritanniens enda naturligt varma källa. Vid detta världsarv kan du vandra runt den ångande poolen på romerska gatstenar och beundra antika romerska statyer och arkitektur. Se Bath Abbey och den fotograferingsinbjudande Pulteney Bridge, utformad efter Florens berömda bro Ponte Vecchio. Dessutom kan du se Jane Austen Centre och eleganta Assembly Rooms som byggdes 1771. Shoppa, utforska och njut av afternoon tea i Pump Rooms medan du lyssnar på klassisk livemusik.

Stonehenge & Bath: Heldagsutflykt med buss från London

Stonehenge & Bath: Heldagsutflykt med buss från London

Ta en dagsutflykt för att uppleva två viktiga historiska engelska sevärdheter: Stonehenge och den pittoreska staden Bath. Förundras över de mystiska stående stenarna, innan du njuter av lite tid i den förtjusande staden Bath. Hoppa på din lyxiga motorbuss och åk till det mystiska Stonehenge. Förundras över den imponerande platsen, vars sanna innebörd har gått förlorad i tidens dimma. Efter Stonehenge har du minst 2 timmar på eftermiddagen för att utforska de viktigaste landmärkena i Bath. Se Pulteney Bridge och Bath Circus och få en inblick i hur Bath blev den attraktion i världsklass som den är idag. Staden har fantastisk arkitektur, bra shoppingmöjligheter, pubar, kaféer och mycket mer. Du har gott om tid att upptäcka Baths attraktioner på egen hand, inklusive Jane Austen Visitors Center, Bath Abbey eller Roman Baths. Om du väljer att inkludera ett besök på de romerska baden, kolla in denna måste-se destination. Badet är byggt på platsen för Storbritanniens enda termiska varma källor och är en av de mest kända och viktiga romerska platserna i Europa.

Från London: Stonehenge Halvdagsutflykt med Snack Pack-alternativ

Från London: Stonehenge Halvdagsutflykt med Snack Pack-alternativ

Med avresa från centrala London tar din chaufför dig direkt till Stonehenge för ett längre besök. Stonehenge Vandra runt i världsarvet och fascineras av den unika klippformationen! De 40 ton tunga stenarna ligger på Salisbury Plain och har stått ensamma sedan de kom hit för 5 000 år sedan. Stonehenge omges av en mängd teorier, från tron att det är ett religiöst tempel till ett astronomiskt ur och till och med en begravningsplats från bronsåldern! Gör din egen bedömning och upptäck historien bakom detta mystiska monument. Denna tur är utan eskort. Förstärkt verklighet Upptäck anpassade resvägar med interaktiva, självguidande kartor med 360-graders rekonstruktioner som automatiskt lokaliserar och orienterar bilden efter var du står. Upptäck berättelser, myter och legender på valbara språk med textning. Med funktionen för delad skärm kan du se dagens Stonehenge sida vid sida med dess storslagna förflutna och infografiken innehåller roliga fakta från Stonehenges historia.

Vanliga frågor om Arkitektur i Wiltshire

Vad finns det för andra saker att göra än Arkitektur som är värt att besöka i Wiltshire?

Andra upplevelser du inte bör missa i Wiltshire:

Toppattraktioner i Wiltshire

Saker att göra i Wiltshire

Städer i Wiltshire

Wiltshire: Fler aktiviteter och sevärdheter

Wiltshire: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Wiltshire

Samlat omdöme

4.5
(1 571 recensioner)

Pauly (Guide) och Koli (coachförare) blöter bäst. Jag har åkt på mer än 20 guidade turer och har aldrig träffat en guide som är mer engagerande, rolig, kvick, omtänksam om turisterna. Ännu viktigare hade han så mycket kunskap om precis allt. All historia, tips och tricks för att ströva runt i London han gav oss var fantastisk. Slutligen, mot slutet av turnén tog han timeout för att bokstavligen komma och prata med varje grupp och guidade oss hur vi skulle gå vår väg efter att vi blivit av med. Detta var något han definitivt inte behövde göra men det gjorde hela skillnaden. Rekommenderas absolut!

Fantastiskt Suggestivt ställe Det är verkligen värt det. Från centrala London är det jobbigt att ta sig dit. Det finns två tåg och en buss att byta. De kostar mycket, faktiskt kostar enkelvägen 50 € per person så några råd kan du överväga att skaffa biljetten direkt med överföring inklusive mer eller mindre priset är detsamma

Utmärkt resa för att besöka Stonehenge och Bath. Tidpunkten är korrekt och du kan njuta av båda destinationerna. Guiden Cameron talade utmärkt engelska och var också personlig. Bussen visade sig vara det bästa sättet att göra denna utflykt i fullständig avkoppling.

Utmärkt, tid hanterbar efter individens gottfinnande och med omfattande ljudguide

Allt var bra, föraren var fantastisk, vår guide Sofia var riktigt trevlig..