Välj datum

Wild Wadi Water Park

Alla saker att se i Wild Wadi Water Park

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Wild Wadi Water Park? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Wild Wadi Water Park

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 473 omdömen

Väldigt enkel att använda (bortsett från appen, som ibland gör "utbrott") och sparar mycket pengar ... Läs bara detaljerna om de olika aktiviteterna väl, eftersom var och en har en specifik plats och sätt att användas .. Men sajten varnar dig för detta! Vi gjorde 3 fantastiska aktiviteter (Aquarium Explorer, Hop on-Hop off-buss och Alfaris-kryssningen från Dubai Creek), alla väldigt trevliga... Se bara upp, utifrån hur det är skrivet verkar det som att kryssningen inkluderar fontänerna under Burj Khalifa , men det var inte sant ... En separat biljett behövdes! Vi hade i alla fall tur eftersom ombordstigningsplatsen tillät oss att se Dubai Festival Mall, också den med Fountain Show, och det är ett väldigt trevligt men ur vägen område, dit du inte skulle gå om du hade en några dagar som vårt fall...

Om du kombinerar turerna rätt kan du spara mycket. Ta reda på i förväg vad som behöver bokas. Det går smidigt. Till exempel i Wild Waldi Waterpark räcker det att bara presentera QR-koden. Med fontänrundturen måste du dock boka tiden i förväg och göra om den till en biljett på plats.

I allmänhet gillade jag allt. Kortet sparade mig pengar. Där de nästan kom, tyvärr, förutom kalifens bourges. Där var det nödvändigt att boka en månad i förväg.

Det var bra och, viktigast av allt, lätt att använda. Du kan boka alla möten online.

Allt fungerade bra. Hämtning, bokning alla var super trevliga