Wild Wadi Water Park

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Wild Wadi Water Park

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Wild Wadi Water Park? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Wild Wadi Water Park

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 354 omdömen

Passet var väldigt bra, vi hade det även 2019 när vi var i Dubai i 5 dagar. Det enda var med biografen som då låg i City Mall och nu på Palmön där det är väldigt, väldigt svårt att ta sig dit (ÄNDRA IGEN) bara med taxi och vi leddes in i en svart SUV och vi frågade direkt hur mycket det skulle kosta fanns inget svar, vi var 4 ... Framme sa han ett pris på 80 dirham som vi inte ville betala för en 3-minuters bilresa, totalt överdrivet för jämförelse, vi körde 27 kilometer med taxi och betalade 50 dirham, han påpekade att han hotade oss med polisen vi sa snälla snälla sen skratta direkt under det hela det var en civilklädd polis och märkte allt till slut vi såklart inte betalade priset som begärdes för eftersom de inte berättade priset i förväg och de var tvungna att ha det men inte hon. Annars gick allt superbra, igen och igen

Stor vattenpark. Inte enormt, men tillräckligt för att hålla oss igång.

En ganska liten vattenpark jämfört med andra vi har besökt runt om i världen men det här är den enda jag har sett där det finns gummiringar som tar dig både uppför rutschbanorna och ner - en fantastisk idé för de som har svårt att gå uppför många steg men vill ändå njuta av spänningen med åkattraktioner. Också att ha flow rider (kroppssurfing) utan extra kostnad är utmärkt.

En trevlig vattenpark, som går vidare i åratal. Det finns inte så många rutschbanor, men en som är väldigt lång. Tyvärr måste man stå i kö väldigt länge. Det är en liten vattenpark, om du vill ha ett större urval av rutschbanor - du skulle ha det bättre på Atlantis. Wild Wadi Water Park räcker för mindre barn under en dag. Det är inte billigt heller!

Om du kombinerar turerna rätt kan du spara mycket. Ta reda på i förväg vad som behöver bokas. Det går smidigt. Till exempel i Wild Waldi Waterpark räcker det att bara presentera QR-koden. Med fontänrundturen måste du dock boka tiden i förväg och göra om den till en biljett på plats.

Fantastiska aktiviteter som är super dyra utan pass.

Aktiviteter är normalt mycket dyra i Dubai. Ta detta pass, det kommer att minska din räkning med flera hundra euro. När du kommer dit tar du ditt pass till köpcentret i Dubai och bokar allt du behöver för att boka. Jag rekommenderar detta pass 1000 gånger.