Wien
Konserter och operor

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Wien

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Wien? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Wien

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 4 572 omdömen

Jag älskade det absolut! Det är en liten plats så det skapar mycket personlig upplevelse. Akustik är bra, jag hörde allt bra och jag tror att de flesta gjorde det, även om den längsta raden fortfarande är nära scenen. Sammantaget skulle jag säga att det var runt 50 personer inne och det var bekvämt. Jag antar att det kan passa mer. Musiker var underbara! Mycket professionell och jag skulle definitivt rekommendera. Vi hade inga problem med att använda vår GetYourGuide -kupong. För närvarande behöver alla antingen vaccinationsintyg eller PCR -test för att komma in i någon typ av inomhuslokal (restauranger, kaféer, museer, etc. ...).

Strålande kväll. Vacker musik i en vacker miljö. Musiker var mycket begåvade. Uppsättningslängden var en perfekt kompromiss för mig (amatörmusiker) och min partner (ingen erfarenhet av klassisk musik, inte för någon musik!). Mycket rimligt pris för vad du får. Skulle rekommendera till alla som kommer till Wien!

Mycket duktiga musiker som kan sitt hantverk. Lustfyllt spelat speciellt på Mozarystycket. Behärskade stolarna bra. Den fina akustiken gjorde också att det blev en fantastiskt bra konsert.

Vacker musik av Wolfgang Amadeus Mozart. Många kända och mindre kända stycken. Synd men väldigt förståeligt att vi hela tiden var tvungna att bära en munmask.

Vacker musik framförd av duktiga musiker. Stämningsfullt i kyrkan som är mycket vacker.