Wien
Choklad

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Choklad i Wien

Vad finns det för andra saker att göra än Choklad som är värt att besöka i Wien?

Choklad i Wien –Vilka är de bästa upplevelserna?

Vilka Choklad i Wien vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Wien

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Wien? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Wien

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 19 omdömen

Det var mycket roligt.

Min 13-åriga systerdotter och jag hade mycket kul på verkstaden. Jag kan rekommendera aktiviteten för alla. Flytande choklad hälls i en form och kan sedan dekoreras med alla mängder godsaker (från riven kokosnöt till gummibjörnar). Du kan också mellanmål och de vuxna hade också kul. Totalt 3 chokladkakor tillverkas, som du sedan kan ta med dig. Medan chokladen svalnar, görs och smakas kakao medan du väntar.

Vår guide Gabriele var en fantastisk samtalspartner med en otrolig mängd kunskap om wiensk historia, kaffehus och wiener söta delikatesser. Vi besökte 3 olika kaffehus, ett kafferosteri, en chokladfabrik och två bagerier och blev verkligen bortskämda med kulinariska läckerheter. För alla som älskar kaffe och kakor är denna turné ett måste!

Efter en kort orientering började vi välja den personliga prydnaden för choklad. Vi fick fylla en tallrik med tre formar med choklad (antingen mjölk eller mörk choklad). Dekorera sedan och lägg den i kylen. Under kylningsperioden fick vi blanda vår egen drickschoklad. Det smakade fantastiskt. Barnen som var i verkstaden hade mycket kul.

mycket underhållande turné med Gabriele, många aspekter av den wienska kaffehuskulturen och mycket berättelser och information, som man också gärna tar emot som "flera Wien-besökare" ... rekommenderas varmt, men du borde gilla kaffe ... .