Wieliczka

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Wieliczka

Alla saker att se i Wieliczka

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Wieliczka? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Wieliczka

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 13 853 omdömen

Mycket bra guider och chaufför. Guiderna pratade i mikrofon och vi lyssnade i hörlurar, de gjorde att man hörde guiden bra även fast det va mycket folk runtomkring, speciellt på Aushwitz. De var en del tekniska besvär i saltgruvorna då guiden inte hördes i hörlurarna om man var mer än 5 meter ifrån, eftersom vi var en grupp på 30st var det ibland svårt att hålla sig tillräckligt nära. Rekommenderas att ta med egna hörlurar till saltgruvorna, de man får där är inte så bra. Passa på att gå på toaletten när det erbjuds (avgift 2 zloty), det kan vara ett tag tills nästa chans. Finns ingen toalett på bussen. Det är cirka en timmes rast för lunch men först kl. 15.00 så det är bra att ha med sig något att äta innan dess.

Den var jätte bra och väldigt häftigt, våran guide var jätte duktigt och allt var bra Kom ihåg att du måste anmäla dig eller visa Bokningen på deras kontor och den ligger bakom en resturang på vänstra sida och mitt emot kontoret finns det toaletter ..dit ska man visa bokningen sen ska man gå till själva gruvan

Turen var i stort sett jättebra men när vi kom till Birkenau så hördes inte guiden. I saltgruvan & Auschwitz hade vi hörlurar för att höra guiderna, medan vid Birkenau hade vi inga hörlurar. Guiden höjde inte rösten utan talade i samma ton hela riden.

När vi 40 min försent kom ned i gruvan var allt bra! Dessförinnan, oengagerad personal från er som ej saknade en grupp på ca:20 personer! Jättedåligt! Ska man sälja biljetter till andras event så ska man i alla fall göra det lika bra! Skärpning!

Otrolig häftig upplevelse! Det va fantastiskt vackert i gruvan och guiden informerade bra. Bilderna lever inte upp till hur fint det va där inne! Det enda negativa va den trånga hissen upp från gruvan men den tar bara 50 sekunder.