White Beach, Boracay

White Beach, Boracay
23 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära White Beach, Boracay

White Beach, Boracay: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Boracay: Solnedgångskryssning med vattenaktiviteter

Boracay: Solnedgångskryssning med vattenaktiviteter

Njut av Boracays fantastiska, tropiska skönhet på denna båtutflykt längs sandstränderna. Stanna till för att snorkla eller paddelsurfa. Slappna av i en vattenhängmatta eller ta det lugnt i en badring. Prova "sjöjungfruns svans" eller bara slappna av på båten. Fyll dina sociala medier med fantastiska bilder av det vackra havet och kusten. Slutligen kan du njuta av solnedgångens spektakulära färger innan du återvänder tillbaka till ön.

Boracay: Scenisk solnedgångskryssning med levande musik

Boracay: Scenisk solnedgångskryssning med levande musik

Upptäck Boracays mest underhållande Sunset Cruise idag! Ta en 2-timmars kryssning längs Boracays berömda White Beach ombord på en av de största yachterna på ön och njut av denna upplevelse som bara finns en gång i livet. Kryssningen inleds med välkomstdrinkar ombord och fortsätter med cola och pica-pica (pommes frites, chips, Shanghai-rullar), allt medan du underhålls av lokala sångare och artister. Gästerna kan också beställa drinkar och cocktails från baren om de vill på egen bekostnad. Slutligen kan man beundra solnedgångens magnifika färger innan man återvänder till ön. Diamond Yacht är en av de största yachterna på ön och är upplyst med led-lampor.

Boracay: Crystal Kayak Photo-op Experience

Boracay: Crystal Kayak Photo-op Experience

Njut av en fotoupplevelse i en kristallkajak på vackra Boracay. Ta några minnesvärda semesterbilder och Instagrambilder med hjälp av din guide. Möt din guide och ge dig ut på vattnet i en kristallkajak. Använd din egen telefon eller kamera för att ställa in den perfekta bilden. Få hjälp och råd av din guide under din 15 minuter långa fotosession. Beundra dina bilder i många år framöver.

Boracay: Solo eller Tandem Parasailing Experience

Boracay: Solo eller Tandem Parasailing Experience

Med sin fantastiska strand och sitt klara vatten är ett av de bästa sätten att njuta av Boracay ön från luften. Boka i förväg för din parasailingupplevelse, antingen solo eller dubbel, och ta den när som helst på dagen. Ta med din kupong till en av inlösningsställena (i station 1 eller 3) och åk på en motorbåt för att ta dig till vattensportsstationen som flyter på vattnet. Var beredd att bli blöt. När du kommer fram hjälper besättningen dig att ta på dig säkerhetsutrustning och när du är klar kommer du att vara uppe och högt upp i himlen där du kan se hela Boracays kustlinje. Njut fullt ut av den här 15 minuter långa flygningen som en fågel och landa säkert tillbaka. Snabbbåten tar dig tillbaka till Boracay White Beach efter din upplevelse.

Boracay: Privat ö-hoppning och snorklingstur

Boracay: Privat ö-hoppning och snorklingstur

Utforska Boracay bekvämt och stilfullt med en privat båttur med öhoppning. Du kan både utforska och slappna av under dagen med möjligheter att bada, snorkla och sola på Boracays mest populära stränder och öar. Du och din grupp kan vara mer flexibla när det gäller vilka platser ni ska besöka och hur länge ni vill stanna på varje plats eftersom den här turen är privat. Utforska öar som Crocodile Island med din tvåspråkiga guide, som guidar dig till de bästa snorklingsplatserna i området. Besök Crystal Cove, en liten privat strand med två vikar och vita sandstränder. Plaska runt och snorkla i det klara, grunda vattnet strax utanför stranden. Gör klippdykningar och posera framför det rena vattnet på Magic Island och sola på de populära Puka Beach och Balinghai Beach. Slappna av medan du njuter av utsikten över hela ön. Njut av en lokal BBQ-lunch med fisk och skaldjur.

Boracay: Jet Ski Experience

Boracay: Jet Ski Experience

Upptäck det fantastiska landskapet runt Boracay med den här adrenalinfyllda upplevelsen med jetski. Ta en motorbåt från White Beach till vattensportsstationen där du får träffa din besättning och lyssna på säkerhetsreglerna. Åk först med en av besättningsmedlemmarna för att känna dig bekväm med jetski:n, och de kanske visar dig ett trick eller två. Njut av antingen 30 minuter eller 1 timme för att köra jetski på egen hand medan du beundrar den natursköna utsikten över det turkosa vattnet och den fantastiska kusten. Du kan ta pauser om du känner dig trött. Efter upplevelsen hoppar du tillbaka ombord på en motorbåt för att åka tillbaka till White Beach, där din upplevelse tar slut.

Boracay: Båtparty i solnedgången med snacks

Boracay: Båtparty i solnedgången med snacks

Upplev atmosfären på Boracay sent på eftermiddagen på en kryssning vid solnedgången. Njut av utsikten över den berömda White Beach och Shangri-La-kusten medan du kopplar av ombord och njuter av snacks och alkoholfria drycker. Njut av fantastiska vyer från båtens däck när du kryssar längs Boracays kustlinje. Denna eleganta men prisvärda kryssning vid solnedgången har ett unikt nät längs båtens sida där du kan vila och njuta av öns gyllene timme medan du njuter av skinka och ost samt alkoholfria drycker. Välj mellan den stora båten eller premiumalternativet att använda en yacht.

Boracay: Helikoptertur

Boracay: Helikoptertur

Bekanta Boracays kustlinje från ett fågelperspektiv på en sightseeingtur med helikopter. Välj det bästa alternativet för din semester och se allt Boracay har att erbjuda, från glittrande vita sandstränder till Tambisaan Reef. Chauffören möter dig framför BPI Main Road, Station 2 (nära D'Mall), där du förs till en helikopterplattform för att ge dig iväg på ditt äventyr. På den 10 minuter långa strandturen får du njuta av en adrenalinfylld upplevelse när du åker runt på ön med helikopter. Se Boracays kustlinje, rev och vita sandstränder från ovan. På den 15 minuter långa öturen får du en glimt av det vackra Tambisaan-revet och flyger över de fantastiska Bulabog Beach, Puka Beach, Diniwid Beach och White Beach. Maximera din sightseeingupplevelse från himlen med den 20 minuter långa VIP-turen. Se Boracays majestätiska sevärdheter och bege dig sedan till dess grannöar - Carabao och Crocodile Island. Beundra det turkosa vattnet som omger frodiga skogar innan du återvänder hem.

Boracay: Flying Donut Water Tubing Experience

Boracay: Flying Donut Water Tubing Experience

Upplev en speciell vattenaktivitet på Boracay, när du åker på en uppblåsbar munk och dras med av en racerbåt i högsta hastighet! Visa upp din kupong på mötesplatsen och ta en motorbåt från Boracays strand till den flytande vattensportsstationen, var redo att bli blöt! När du anländer till stationen får du en kort säkerhetsinstruktion av värden och ger dig ut på den uppblåsbara donutturen. Låt dig dras av en motorbåt i 30 km/h medan du håller dig fast och tävlar med din familj och dina vänner om vem som kan hålla sig kvar längst på båten. Snabbbåten låter dig känna olika svängar medan du flyter ovanpå vattnet. Om du vill ta med dig några minnen hem kan du be personalen att ta ett foto av dig och din grupp. Efter upplevelsen kan du njuta av så mycket tid du vill för att beundra Boracay Islands strandlinje och ta dig tillbaka till huvudön på en speedbåtstur.

Boracay: Uppblåsbar banan eller drakbåtstur

Boracay: Uppblåsbar banan eller drakbåtstur

Upplev spänningen och farten i en banan- eller drakbåt på ett höghastighetsäventyr utanför Boracays kust. Välj mellan en banan- eller drakbåt på dagen och njut sedan av en rolig och säker 15-minuters tur som kan ta upp till 5 passagerare samtidigt. Möt vattenaktivitetens supportteam på mötesplatsen och åk på en häftig snabbbåtstur för att komma fram till den flytande vattensportsstationen. Beundra den vita strandens landskap när du skjuter genom det lugna vattnet på toppen av en gul banan eller röd drake och lämnar vitt vatten i ditt kölvatten. Få ytterligare en adrenalinkick och håll i dig ordentligt när du navigerar genom snäva svängar, svängar och höghastighetsutbrott. Stanna så länge du vill vid vattensportsstationen för att ta fantastiska ögonblicksbilder av Boracay Island innan du återvänder till White Beach på en snabbbåtstur.

De mest populära sevärdheterna i Boracay

Att göra i White Beach, Boracay

Städer i Filippinerna

White Beach, Boracay: Fler aktiviteter och sevärdheter

White Beach, Boracay: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om White Beach, Boracay

Samlat omdöme

4.6
(112 recensioner)

Jag älskade denna solnedgångskryssningsupplevelse! inte bara är det fantastiskt att vara ute i vattnet, utan snorklingen över korallrevet var underbar. Jag såg så många fiskar i alla färger och storlekar. Jag önskar att jag visste vad de var. massor av folk drog fördel av kajaken och paddle board. det var lite imma av regn och vi fick se en regnbåge. Jag ser fram emot att se bilderna. på båten en gitarrspelare serenade oss med några härliga sånger. överlag tycker jag att detta är ett måste!

Solnedgången, båten, besättningen, sångaren, etc. var bra för mig. Allt som allt var detta en mycket trevlig upplevelse. Det enda var att snorklingen erbjöds - med mask, men utan snorkel! Detta förklarades av uppenbara covid-implikationer. OK, förståeligt, men detta bör kommuniceras i förväg/på webbplatsen, inte på platsen. Men även utan snorkel hade platsen där båten stannade för vattenaktiviteter ingen fisk eller något annat vilda djur att titta på.

Det var väldigt roligt. Tyvärr var gruppen människor på båten mycket stor. Cirka 40 gäster plus 8 anställda. Annars var resan väldigt rolig. Vid 1 timmes simstopp kunde du snorkla, paddla båt, åka kakak och ta vackra bilder. Det fanns också 2 sjöjungfrufenor :-) personalen är mycket trevlig och hjälpsam. Tack så mycket för detta.

hej skulle älska att veta facebooksidan som guiden berättade om för att se bilderna. vi hade en underbar tid, särskilt min mamma som tillbringade sin födelsedag med en sjöjungfrufotografering av dina underbara guider. alla var så vänliga och vi kände oss som en familj i en båt.

en underbar besättning tog oss på en 2 timmar lång resa längs kusten. Vi ankrade vid en härlig snorklingsplats. Vi hade tillgång till paddelbrädor, havskajak, vattenhängmatta. Till råga på en 10 minuters massage som svajar till havets dyningar. Högt rekommenderad!