Lägg till datum

White Beach, Boracay

White Beach, Boracay: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Boracay: Båtutflykt vid solnedgången med vattenaktiviteter

1. Boracay: Båtutflykt vid solnedgången med vattenaktiviteter

Njut av Boracays fantastiska, tropiska skönhet på denna båtutflykt längs sandstränderna. Stanna till för att snorkla eller paddelsurfa. Slappna av i en vattenhängmatta eller ta det lugnt i en badring. Prova "sjöjungfruns svans" eller bara slappna av på båten. Fyll dina sociala medier med fantastiska bilder av det vackra havet och kusten. Slutligen kan du njuta av solnedgångens spektakulära färger innan du återvänder tillbaka till ön.

Boracay: Scenisk solnedgångskryssning med levande musik

2. Boracay: Scenisk solnedgångskryssning med levande musik

Upptäck Boracays mest underhållande Sunset Cruise idag! Ta en 2-timmars kryssning längs Boracays berömda White Beach ombord på en av de största yachterna på ön och njut av denna upplevelse som bara finns en gång i livet. Kryssningen inleds med välkomstdrinkar ombord och fortsätter med cola och pica-pica (pommes frites, chips, Shanghai-rullar), allt medan du underhålls av lokala sångare och artister. Gästerna kan också beställa drinkar och cocktails från baren om de vill på egen bekostnad. Slutligen kan man beundra solnedgångens magnifika färger innan man återvänder till ön. Diamond Yacht är en av de största yachterna på ön och är upplyst med led-lampor.

Boracay: Solo eller Tandem Parasailing Experience

3. Boracay: Solo eller Tandem Parasailing Experience

Med sin fantastiska strand och sitt klara vatten är ett av de bästa sätten att njuta av Boracay ön från luften. Boka i förväg för din parasailingupplevelse, antingen solo eller dubbel, och ta den när som helst på dagen. Ta med din kupong till en av inlösningsställena (i station 1 eller 3) och åk på en motorbåt för att ta dig till vattensportsstationen som flyter på vattnet. Var beredd att bli blöt. När du kommer fram hjälper besättningen dig att ta på dig säkerhetsutrustning och när du är klar kommer du att vara uppe och högt upp i himlen där du kan se hela Boracays kustlinje. Njut fullt ut av den här 15 minuter långa flygningen som en fågel och landa säkert tillbaka. Snabbbåten tar dig tillbaka till Boracay White Beach efter din upplevelse.

Boracay: Privat båtutflykt till öar med snorkling

4. Boracay: Privat båtutflykt till öar med snorkling

Utforska Boracay bekvämt och stilfullt med en privat båttur med öhoppning. Du kan både utforska och slappna av under dagen med möjligheter att bada, snorkla och sola på Boracays mest populära stränder och öar. Du och din grupp kan vara mer flexibla när det gäller vilka platser ni ska besöka och hur länge ni vill stanna på varje plats eftersom den här turen är privat. Utforska öar som Crocodile Island med din tvåspråkiga guide, som guidar dig till de bästa snorklingsplatserna i området. Besök Crystal Cove, en liten privat strand med två vikar och vita sandstränder. Plaska runt och snorkla i det klara, grunda vattnet strax utanför stranden. Gör klippdykningar och posera framför det rena vattnet på Magic Island och sola på de populära Puka Beach och Balinghai Beach. Slappna av medan du njuter av utsikten över hela ön. Njut av en lokal BBQ-lunch med fisk och skaldjur.

Boracay: Jet Ski Experience

5. Boracay: Jet Ski Experience

Upptäck det fantastiska landskapet runt Boracay med den här adrenalinfyllda upplevelsen med jetski. Ta en motorbåt från White Beach till vattensportsstationen där du får träffa din besättning och lyssna på säkerhetsreglerna. Åk först med en av besättningsmedlemmarna för att känna dig bekväm med jetski:n, och de kanske visar dig ett trick eller två. Njut av antingen 30 minuter eller 1 timme för att köra jetski på egen hand medan du beundrar den natursköna utsikten över det turkosa vattnet och den fantastiska kusten. Du kan ta pauser om du känner dig trött. Efter upplevelsen hoppar du tillbaka ombord på en motorbåt för att åka tillbaka till White Beach, där din upplevelse tar slut.

Boracay: Sunset Boat Party med snacks

6. Boracay: Sunset Boat Party med snacks

Upplev atmosfären på Boracay sent på eftermiddagen på en kryssning vid solnedgången. Njut av utsikten över den berömda White Beach och Shangri-La-kusten medan du kopplar av ombord och njuter av snacks och alkoholfria drycker. Njut av fantastiska vyer från båtens däck när du kryssar längs Boracays kustlinje. Denna eleganta men prisvärda kryssning vid solnedgången har ett unikt nät längs båtens sida där du kan vila och njuta av öns gyllene timme medan du njuter av skinka och ost samt alkoholfria drycker. Välj mellan den stora båten eller premiumalternativet att använda en yacht.

Boracay: Helikoptertur

7. Boracay: Helikoptertur

Bekanta Boracays kustlinje från ett fågelperspektiv på en sightseeingtur med helikopter. Välj det bästa alternativet för din semester och se allt Boracay har att erbjuda, från glittrande vita sandstränder till Tambisaan Reef. Chauffören möter dig framför BPI Main Road, Station 2 (nära D'Mall), där du förs till en helikopterplattform för att ge dig iväg på ditt äventyr. På den 10 minuter långa strandturen får du njuta av en adrenalinfylld upplevelse när du åker runt på ön med helikopter. Se Boracays kustlinje, rev och vita sandstränder från ovan. På den 15 minuter långa öturen får du en glimt av det vackra Tambisaan-revet och flyger över de fantastiska Bulabog Beach, Puka Beach, Diniwid Beach och White Beach. Maximera din sightseeingupplevelse från himlen med den 20 minuter långa VIP-turen. Se Boracays majestätiska sevärdheter och bege dig sedan till dess grannöar - Carabao och Crocodile Island. Beundra det turkosa vattnet som omger frodiga skogar innan du återvänder hem.

Boracay: Crystal Kayak Photo-op Experience

8. Boracay: Crystal Kayak Photo-op Experience

Njut av en fotoupplevelse i en kristallkajak på vackra Boracay. Ta några minnesvärda semesterbilder och Instagrambilder med hjälp av din guide. Möt din guide och ge dig ut på vattnet i en kristallkajak. Använd din egen telefon eller kamera för att ställa in den perfekta bilden. Få hjälp och råd av din guide under din 15 minuter långa fotosession. Beundra dina bilder i många år framöver.

Boracay: Privat segeltur med traditionell bambubåt

9. Boracay: Privat segeltur med traditionell bambubåt

Ta en tur med Paraw, symbolen för Boracays vita strand. Njut av den färgglada traditionella bambubåten som flyter graciöst på vattnet. Möt din samordnare och gå ut till stranden för att gå ombord på båten som är förberedd bara för dig och din grupp. Sätt segel och beundra panoramautsikten över Boracay Island. Paraw-båten kräver 2 flytare eller stockar på varje sida för att balansera den, så ta jämnt sidorna för att doppa tårna i det klara turkosa vattnet och känna den sköna havsbrisen i ansiktet. Efter en timmes segling kommer du tillbaka till huvudstranden för att utforska mer av Boracay. Glöm inte att ta en ögonblicksbild av dig själv med parawen med havet i bakgrunden.

Boracay: Flying Donut Water Tubing Experience

10. Boracay: Flying Donut Water Tubing Experience

Upplev en speciell vattenaktivitet på Boracay, när du åker på en uppblåsbar munk och dras med av en racerbåt i högsta hastighet! Visa upp din kupong på mötesplatsen och ta en motorbåt från Boracays strand till den flytande vattensportsstationen, var redo att bli blöt! När du anländer till stationen får du en kort säkerhetsinstruktion av värden och ger dig ut på den uppblåsbara donutturen. Låt dig dras av en motorbåt i 30 km/h medan du håller dig fast och tävlar med din familj och dina vänner om vem som kan hålla sig kvar längst på båten. Snabbbåten låter dig känna olika svängar medan du flyter ovanpå vattnet. Om du vill ta med dig några minnen hem kan du be personalen att ta ett foto av dig och din grupp. Efter upplevelsen kan du njuta av så mycket tid du vill för att beundra Boracay Islands strandlinje och ta dig tillbaka till huvudön på en speedbåtstur.

Tillgängliga aktiviteter

15 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära White Beach, Boracay

White Beach, Boracay: Fler aktiviteter och sevärdheter

White Beach, Boracay: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.