Inträdesbiljett

London: Entrébiljett till Westminster Abbey

Aktivitetsarrangör: Westminster Abbey

London: Entrébiljett till Westminster Abbey

Aktivitetsarrangör: Westminster Abbey

Från 345 SEK per person

Besök en av Londons mest ikoniska byggnader. Utforska över tusen år av historia och förundras över den hisnande gotiska arkitekturen.

Om denna biljett

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information.
Varaktighet: 2 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.

Din upplevelse

Höjdpunkter
 • Fördjupa dig i historiska Westminster Abbey
 • Upplev en av Londons mest ikoniska byggnader
 • Förundras över den hisnande gotiska arkitekturen
 • Se den berömda kröningsstolen
 • Utforska minnesmärkena i Poets Corner
Beskrivning

Upptäck historiska Westminster Abbey i din egen takt. Fördjupa dig i denna plats för gudstjänst, firande och ceremoni, där många av Storbritanniens mest betydelsefulla ögonblick i historien har ägt rum. Se kröningsstolen, landets äldsta möbel som fortfarande används för sitt ursprungliga syfte. Sedan 1066 har katedralen varit värd för kröningen av alla brittiska monarker, inklusive drottning Victoria och Elizabeth II. Lär dig hur kyrkan är viloplats för många stora monarker, poeter, musiker, vetenskapsmän och politiker. Utforska Poets Corner, som kallas så på grund av de många poeter och författare som ligger begravda här.

Ingår
 • Entrébiljett till Westminster Abbey

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Mötesplats

  Visa din voucher vid biljettkontoret vid norra dörrens ingångsplats på kartan (på North Green).

  Öppna i Google Maps ⟶
  Viktig information

  Bra att veta

  • Westminster Abbey är en aktiv kyrka och kan ibland vara stängd på grund av särskilda gudstjänster eller evenemang.
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  4,6 /5

  baserat på 957 omdömen

  Översikt

  • Valuta för pengarna
   4,3/5
  • Service
   4,7/5

  Sortera efter:

  Resenärstyp:

  Stjärnbetyg:

  Först trodde vi att vi inte behövde köa i den enorma kön då vi antog att vi hade en "fast track"-biljett, vi hade inte heller hittat mötesplatsen och hamnade i kö i regnet - det är livet ;- ). Westminster Abbey är underbart, mycket att se, se och läsa om och audioguiden är till stor hjälp. Vi var då i klostret i över 4 timmar och hade inte längre tid för galleriet (utställning med kläder, rustningar, kronor / kungliga smycken, historiska böcker och redskap... Den supervänliga damen vid ingången till galleriet skrev till oss en notera att vi 2 dagar senare (utan att köa och betala inträdesavgiften till klostret -> via den västra utgången) fick vi komma och besöka galleriet. Det var en annan supertrevlig anställd som personligen överräckte oss den icke-offentliga bannern av kröningen av drottningen 1953 visade - wow, allt är spännande

  Läs mer

  21 oktober 2022

  Planera ditt besök för att undvika skollov! Jag trodde att de inte kunde tränga in fler människor.......verkade inte vara någon hänsyn till antalet personer som fick komma in så klostret var väldigt fullt. Även när du betalar i förskott finns det ingen separat kö, du går helt enkelt in med personer som betalar på dagen. Detta påverkade försöket att se allt klostret hade att erbjuda, kändes ibland som en boskapsmarknad, särskilt i de mindre rummen/gravarna. Ljudguide inte riktigt praktisk, utelämnade mycket och kunde inte "hitta" några av gravarna som beskrivs. Jag tyckte om upplevelsen och jag skulle åka igen men kommer att planera därefter.

  Läs mer

  24 juli 2022

  Räkna med att dela "utrymmet" med många andra besökare. Det finns en ruttrunda som visas i broschyren du kan hämta vid inresan, även det finns ljudguider, eventuellt förbokningsbara. Diamantjubileumsgalleriet betalas separat för att se. Fotografering i huvudklostret sägs inte vara tillåtet men på min fråga av en anställd är det, MEN INGEN blixt eller video-ing. Jag hittade en kö utanför för att komma in när jag kom (med min inträdesbiljett) men det gick snabbt.

  Läs mer

  9 juli 2022

  Produkt-ID: 399163