Lägg till datum

Western Water Park

Western Water Park: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Mallorca: Inträdesbiljett till Western Water Park

1. Mallorca: Inträdesbiljett till Western Water Park

Spendera en rolig heldag på Western Water Park, parken som påminner om en autentisk stad från den amerikanska västern. Passera buffalos och floden för att komma till huvudgatan som huserar stadens bank, sheriffens kontor och fängelse. Känn adrenalinet rusa och åk ned för de spännande rutschkanorna som är spridda runt parken. Ta dig an världens elfte högsta vattenrutschbana, The Beast. Vattenparken består av tre områden: Western Land, Indianstaden och El Paso. I varje område, som har sitt eget tema, finns en restaurang med ett flertal olika menyer. Runt om i parken finns även kiosker som säljer snacks, förfriskningar och glass.

1 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Western Water Park: Fler aktiviteter och sevärdheter

Western Water Park: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Western Water Park

Samlat omdöme

4.1
(57 recensioner)

Jag gick till Western Water Park med min lilla pojke (5) och vi hade den bästa tiden. Han kunde åka på ett bra urval av åkattraktioner och det finns andra plaskpooler och pooler att doppa i så vi hade mycket att göra. Vi anlände 9:45 och det var redan kö för att komma in som gick ner snabbt när portarna öppnades. Golvet i hela parken blir väldigt varmt så jag skulle rekommendera att bära poolskor för dagen. Ibland måste man köa i solen också så jag skulle rekommendera att täcka så mycket som möjligt med hela baddräkter för barnen och simtröjor för de vuxna. De låter dig inte bära vanliga t-shirts på vissa bilder. Vågpoolen var kul. Det fanns tillräckligt med val för mat och dryck. Det var kö till skåpen så jag rekommenderar att du åker dit omedelbart så fort du kommer in genom porten - skåpen kostar 11 € men 5 € är återbetalningsbart. Vi hade en fantastisk dag tillsammans och skulle definitivt åka igen!

Parken är fantastisk! Något för alla åldrar, speciellt med de stora attraktionerna finns det alltid något för de minsta i närheten för att överbrygga väntetiden! Genomtänkt! Det finns dock en och annan sak att klaga på... Att skåpen kostar ytterligare 6 € (+5 € insättning), speciellt eftersom en familj på fyra behöver minst 2 av dem, tycker jag är väldigt överdrivet! Matpriserna är också alldeles för dyrt! Dessutom är minimihöjden som man måste vara för att få glida alltid bara efter kön... Man skulle åtminstone kunna sätta upp skyltar framför kön så att man vet om barnet får åka eller inte... 🤷🏻‍♀️ Vissa anställda verkar vara helt överväldigade och vissa är väldigt irriterade. Att vissa toaletter är stängda redan 17.25 är inte möjligt! Klockan 17.30 kastas du plötsligt ut från attraktionerna med en visselpipa! Det finns ett vänligare sätt!

mycket roligt, inte superupptagen så det var inte mycket kö för åkattraktioner. du kan köpa snabbpass vilket innebär att du aldrig behöver stå i kö eftersom det finns separata gummibåtar etc men vi tyckte inte att det var värt pengarna. bra variation av åkattraktioner, anständig mat men lite för dyrt. skulle åka igen :)

Dagen i parken var fantastisk. Maten är lite för dyr (för smaken), men det är inte annorlunda i andra nöjesparker. Parken är rymlig och med känsla för detaljer. Mycket vackert anlagd park. Vi hade mycket roligt.

Fantastiskt ställe den enda nackdelen är priset på maten för högt!