West Kennet Long Barrow - Turer och aktiviteter

3 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära West Kennet Long Barrow

West Kennet Long Barrow: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från London: Stonehenge och stencirklarna i Avebury

Från London: Stonehenge och stencirklarna i Avebury

På den här dagsutflykten från London kan du besöka den medeltida byn Avebury, som omges av världens största stencirkel. Njut av fritid för att utforska det historiska området, som tros vara mer än 2 000 år äldre än Stonehenge. Hör om spökobservationer på Red Lion Pub, som ligger inne i stencirkeln, där höga nivåer av paranormal aktivitet har registrerats. Promenera uppför kullen till West Kennet Long Barrow, som är en av de största neolitiska gravgravarna i Storbritannien. Din guide tar dig med in i gravkamrarna och gör historien levande. Dagens sista stopp är det världsberömda Stonehenge. Njut av tid att utforska platsen med en audioguide.

Stonehenge Special Access - Kvällstur från London

Stonehenge Special Access - Kvällstur från London

Efter insamling i centrala London avgår du till Avebury där du får en kort vandringstur i stencirkeln som omger den lilla byn. Efter detta har du fri tid att utforska byn – lunch på den ökända hemsökta Red Lion Pub rekommenderas, även om det blir fullt upp vid rusningstid. Efter en kort bilresa på vägen kommer du att stanna till vid Silbury Hill och ta en promenad uppför sluttningen till West Kennet Long Barrow, en av de största neolitiska gravgravarna i Storbritannien och över 5000 år gammal. Din guide tar dig in i gravkamrarna och för den fascinerande historien levande. Sedan bär det av till Stonehenge för särskild åtkomst när platsen normalt är stängd för allmänheten. Din tid inne i den inre cirkeln varar upp till en timme och är helt guidad. Efter tillgång till stencirkeln avgår du till London. Observera att tiden kan variera beroende på trafik och lokala förhållanden. Din reseledare kommer att bekräfta avlämningsplatserna under dagen.

Kung Arthur-tur: Stonehenge, Glastonbury och Avebury

Kung Arthur-tur: Stonehenge, Glastonbury och Avebury

En rundtur i Englands västra delar med utgångspunkt i Arthurlegenden. Vår resa tar oss till Stonehenge och Avebury, som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Glastonbury, enligt legenden Arthurs sista viloplats, finns också med på dagens resplan där vi vandrar uppför Glastonbury Tor, besöker Chalice Well och Glastonbury Abbey. Från London åker vi till Stonehenge där vi besöker världens mest berömda förhistoriska stencirkel. I närheten ligger staden Amesbury, en plats med starka kopplingar till Arturian. Vi beger oss vidare västerut, djupt in i sommarfolkets land, Somerset och Glastonbury, den mystiska ön Avalon, där vi klättrar upp på Tor för att få en fantastisk utsikt - om vädret tillåter! Därefter kommer The Chalice Well, en plats som är starkt förknippad med Joseph of Arimethea, där vi kan smaka på källvattnet och njuta av lugnet och tystnaden i trädgårdarna. Om vi vill kan vi bada i det kyliga vattnet i det viktorianska pumphuset direkt under tornet. Därefter är det dags för lunch. Kanske fish and chips på en prisbelönt restaurang? Det blir lite tid över att titta runt i butikerna innan vi besöker Glastonbury Abbey, Kung Arthurs sista viloplats...eller är det? Vi åker tillbaka till Caen Lock för att se ett imponerande antal kanalslussar som byggdes för över 200 år sedan. Vi passerar Wansdyke, en enorm jordvall som byggdes under kung Arthurs tid för 1500 år sedan och som är cirka 50 kilometer lång. I närheten ligger Aveburys stencirkel, den största i världen, inom vilken det ligger en by med affärer, pub och postkontor. Efter en promenad runt stenarna åker vi tillbaka till London och passerar en gammal hög som förknippas med trollkarlen Merlin.

De mest populära sevärdheterna i Wiltshire

Att göra i West Kennet Long Barrow

Städer i England

West Kennet Long Barrow: Fler aktiviteter och sevärdheter

West Kennet Long Barrow: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.