Lägg till datum

Saker att göra i
Washington Square Park

Washington Square Park: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

New York City: Gangsters och spöken: 2 timmars vandringstur

1. New York City: Gangsters och spöken: 2 timmars vandringstur

Ta en två timmars guidad rundvandring genom några av NYC:s mest kända stadsdelar och upptäck historierna om gangsters och spöken från stadens förflutna. Five Points, Chinatown, Little Italy och Greenwich Village var kända som sedlighetsdistrikt under 1920- och 30-talen. Se de platser där gangsters som John Gotti och Lucky Luciano brukade festa, göra affärer och utföra hot. Besök hemsökta platser och gamla brottsplatser på en rundtur som leds av historiker. Spöklika berättelser om spöken och gangsters på NYC:s gator kommer att delas längs vägen. Stanna till vid The Five Points, som är känt för att hysa New Yorks mest ökända gäng, Chinatowns "Blood Alley", hemsökta hus i West Village och de många restauranger där maffiamord inträffade i Little Italy. Gå in i den gudfruktiga Basilica of St Patrick. Rundturen är familjevänlig med täta stopp.

New York City: Guidad cykeltur med stadens höjdpunkter

2. New York City: Guidad cykeltur med stadens höjdpunkter

Upptäck New York City med en 9 mil lång cykeltur genom staden som aldrig sover. Följ med en professionell New York City-guide som tar dig till några av stadens mest fascinerande landmärken. Din guide, en högt rankad, professionellt licensierad New York City-guide, kommer att guida dig genom många av höjdpunkterna i denna livliga stad. Turen börjar precis vid Brooklyn Bridge på Manhattan-sidan och tar dig till Battery Park, Little Italy och Chinatown innan du åker upp till Washington Square Park. Därifrån åker du längs Hudson Greenway. Se var Sully Sullenberger landade ett berömt plan på Hudsonfloden. Se de nybyggda Vessel och Highline.

Spökvandring i Greenwich Village

3. Spökvandring i Greenwich Village

Utforska den mörkare sidan av Greenwich Village på en spökvandring efter mörkrets inbrott. Lär dig mer om det ökända hängande trädet när du går in i hjärtat av Washington Square Park och ser bågen samtidigt som du lyssnar på kusliga historier från din lokala guide. Ta dig sedan till Brown Building, platsen för den ökända branden i Triangle Shirtwaist Factory, där offren fortfarande lever kvar än i dag. Gå uppför 5th Avenue och stanna förbi Church of the Ascension, som hemsöks av konstnären John Lafarge. Se Manhattans mest hemsökta hus på 14 West 10th Street, som är hemvist för 22 andar och där flera mord har begåtts. Gå in i hjärtat av West Village, förbi Emma Lazarus hem och ett av de vackraste biblioteken i New York City. Hör om en före detta borgmästares spöke på 12 Gay Street och passera det berömda Stonewall Inn där de upplopp som ledde till att homosexuellas rättigheter föddes började. Korsa Christopher Street för att besöka den ökända speakeasyen Chumley's.

New York City Greenwich Village guidad stadsvandring

4. New York City Greenwich Village guidad stadsvandring

Utforska New Yorks mest bohemiska stadsdel på en guidad rundtur i Greenwich Village. Upptäck berömda landmärken som Stonewall Inn, Washington Square Park och Cherry Lane Theater, och lär dig mer om områdets rykte som en magnet för intellektuella, konstnärer och beatpoeter. Möt din guide och följ i Henry James och Edgar Allan Poes fotspår. Hör om konstnärer som Jackson Pollack, som gav stadsdelen dess fria identitet. Hör berättelser om radikala tänkare som Upton Sinclair och John Reed, som debatterade på rökiga kaféer. Känn energin i "the Village" när du promenerar från Washington Square Park förbi Dylan Thomas, Jimi Hendrix och Lenny Bruces gömställen. Ta reda på hur Beat-generationen blomstrade i området och upptäck några av New Yorks mest sällsynta sevärdheter, inklusive stadens minsta privata egendom. Promenera längs Jones Street, där Bob Dylans albumomslag "The Freewheeling Bob Dylan" fotograferades. Se den första integrerade klubben i New York på Café Society. Lär dig mer om hur gayrörelsen föddes utanför Stonewall Inn, och se hyreshuset som användes i den ikoniska sitcomen "Friends". Beundra det äldsta trähuset i byn och avsluta din rundtur på 77 Bedford Street, Issac Hendricks tidigare hem. Du kan också se Cherry Lane Theater, den äldsta off-Broadway-teatern i New York som kontinuerligt varit i drift.

Tur i Greenwich Village

5. Tur i Greenwich Village

Börja din två timmar långa rundtur i hörnet av 6th Avenue och Waverly Place och lär dig mer om Greenwich Village historia. Gå till Edgar Allan Poes hus och Washington Square Hotel. Utforska Washington Square Park, ett före detta krukmakarfält, och lär dig hur detta område blev en destination för musiker och demonstranter. Besök Brown Building, platsen för branden i Triangle Shirtwaist Factory 1911, en händelse som ledde till den amerikanska arbetarrörelsen. Gå uppför McDougal Street och se Cafe Wha, Cafe Reggio och Comedy Cellar. Lär dig var den bästa pizzan i New York säljs. Promenera längs Christopher Street och besök Stonewall Inn, där ett upplopp 1969 inledde USA:s rörelse för homosexuellas rättigheter.

NYC: Ghosts & Ghouls of Greenwich Village Walking Tour

6. NYC: Ghosts & Ghouls of Greenwich Village Walking Tour

New York City är känt för sitt liv och rörelse och har varit bostadsområde för många av USA:s mest historiska personer. Med varje steg du tar i denna betongdjungel finns det en god chans att du stöter på något som har en historia som du aldrig har hört förut. I hela denna täta stad fylld av generationer av historiska händelser finns det ett område med ett verkligt rykte om paranormal aktivitet: Greenwich Village. Kom och utforska den mörka sidan av Greenwich Village på denna spännande spökresa med US Ghost Adventures. Staden har översvämmats av en historia som är fascinerande, tragisk och märklig. Ge dig ut på en livsförändrande upplevelse och utforska en sida av New York som få vågar se. Under hela turen kommer du att besöka 9 hemsökta platser i och runt Greenwich Village samtidigt som du får se historiska platser som är hem till några av de märkligaste berättelser du någonsin hört. Du kommer att stöta på Jefferson Market Library, där arkitektonisk nyfikenhet fångar ögonen på grund av dess unika torn. Om du tittar närmare kommer du dock att se ett mörkt förflutet, eftersom denna byggnad en gång fungerade som fängelse för Manhattans kvinnliga brottslingar och även var den första nattdomstolen. Därefter besöker du platsen för Triangle Factory Fire, en tragisk händelse som ledde till att nästan 150 personer dog. Du avslutar med att besöka Mark Twain House och en hemsökt restaurang, där spöken från 200 år sedan har setts konsekvent sedan 1910. Medan du är på Mark Twain House kan du se om du kan få en skymt av den berömda författaren som går omkring i en vit kostym, vilket många vittnen hävdar att de har sett.

New York City: Spökvandring och paranormal rundtur

7. New York City: Spökvandring och paranormal rundtur

Ge dig ut på ett äventyr bortom det bleka när du upptäcker paranormala fenomen och den skrämmande andra världen i "Big Apple" på en vandringstur till New Yorks spöklika landmärken. New York City är ett av de stora stadscentrumen i den moderna världen och har också en av de tätaste koncentrationerna av paranormala fenomen. Låt dig hänföras av upptäckarandan när du vandrar genom några av de mer spöklika stadsdelarna. Din guide berättar om spökobservationer och gamla skandaler samt informerar dig om några historiska personers spöklika mysterier, till exempel Mark Twain, Edgar Allen Poe och Washington Irving. Kanske får du se en glimt av spöket av Roosevelts hund, som springer runt i parken på jakt efter presidenten. Väga sätta dig i New York Citys spökpoets favoritstol på hans favoritbar i Greenwich Village och lär dig varför uttrycket "dead drunk" får en helt annan innebörd i några av stadens mer skrämmande områden. Avgör själv om "The City That Never Sleeps" har en spöklik anledning till sin sömnlöshet.

NYC: Privat personlig rundtur med chaufför och guide

8. NYC: Privat personlig rundtur med chaufför och guide

Din chaufför och NYC-guide hämtar dig i en lyxig minibuss med panoramatak. De kommer att ge dig sin expertis inom planering, så att du kan skapa din egen personliga tur och besöka de platser i staden som du vill se mest. Kanske inkluderar de Central Park, Frihetsgudinnan, Empire State Building eller någon av hundratals lika fascinerande sevärdheter. Oavsett vad som står på din bucket list kommer du att åka därifrån med oförglömliga minnen av Big Apple. Viktiga sevärdheter i New York att tänka på: - Times Square - Jordgubbsfälten - Soho - Brooklyn Bridge - Saint Paul's Chapel - Central Park - Greenwich Village - Lilla Italien - Wall Street - Dakota - Washington Square Park - Chinatown - Ground Zero - Empire State Building - Rockefeller Center - Femte avenyn - Flatiron-byggnaden - Chelsea och Highline Park

Mat- och kulturrundtur i Greenwich Village med hjärta och själ

9. Mat- och kulturrundtur i Greenwich Village med hjärta och själ

Följ med oss på en utsökt "multietnisk" matprovning och kulturhistorisk resa genom Greenwich Village hjärta och själ (The Central Village - området kring Washington Square Park och New York University). Denna del av Greenwich Village är helt annorlunda än det område vi besöker på vår Original Greenwich Village Food Tour. Ta reda på varför den här delen av Greenwich Village är så populär för sin mångsidiga matscen, rika historia, kultur, motkultur, distinkta arkitektur och Greenwich Villages pulserande nattliv. Vi besöker också Washington Square Park (torget i Greenwich Village) och lär oss om dess radikala demonstranter, ökända hängande träd, Washington Square Arch, och hur "leva och låta leva" beatniks, författare och poeter på 50- och 60-talet gjorde Greenwich Village till sitt hem. Gå längs samma gator som Bob Dylan, Jimi Hendrix, Jerry Seinfeld, Chris Rock och Amy Schumer och lär dig mer om musik- och humorscenen och varför denna del av New York bara kan beskrivas som The Village! VIKTIG INFORMATION OM TURNÉN The Heart & Soul of Greenwich Village Food Tour (Central Village) överlappar inte med The Original Greenwich Village Food Tour (West Village), de utforskar var sitt område.

New York Audioguide - TravelMate app för din smartphone

10. New York Audioguide - TravelMate app för din smartphone

Det kommer att kännas som om du har en turistguide vid din sida som berättar om stadens historia, sevärdheter och kuriosa. Ljudinnehållet är professionellt skapat av en grupp författare på hög nivå och tolkas av proffs från TV- och radioområdet. Audioguiden innehåller 51 ljudavsnitt på totalt 155 minuter. Detta är de intressanta platserna: New York Introduktion Det lokala kökets underverk Brooklyn Bridge Bryant Park Central Park Chinatown Empire State Building Flatiron-byggnaden Grand Central Terminal Guggenheim-museet High Line Lincoln Center Lilla Italien Madison Square Garden Metropolitan Museum of Art Museum för modern konst Nya World Trade Center Rockefeller Center Sankt Johannes den gudomlige Frihetsgudinnan Times Square Union Square Wall Street Washington Square Park.

Alla aktiviteter

36 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Washington Square Park: Fler aktiviteter och sevärdheter

Washington Square Park: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Washington Square Park

Samlat omdöme

4.7
(369 recensioner)

Vår guide Johannes var fantastisk. Turnén var rolig, även med lite regn. Att röra sig genom Manhatten är ett utmärkt tillfälle att få lite överblick och senare kan du kolla in de sevärdheter som intresserar dig mest. Jag rekommenderar att du gör denna turné i början av din vistelse.

Vår guide Manny kan berätta historier levande och kan många historiska fakta. Vi var med en liten grupp, så vi kanske har sett och hört extra saker på kort tid. Mycket glad att vi gjorde detta!!

Komplett rundtur, vi fick se många bra platser i staden. Vår guide Johannes gav mycket bra insikter och gav oss riktigt bra information.

Vi hade otur med vädret. Men även i det kraftiga regnet var det en oförglömlig upplevelse med en mycket trevlig guide, Michael.

fantastisk turné, det är en fantastisk upplevelse att få se NY på en cykel med en fantastisk mycket kunnig guide.