Saker att göra i
Washington Square Park

Washington Square Park: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

New York City: Gangsters och spöken: 2 timmars vandringstur

New York City: Gangsters och spöken: 2 timmars vandringstur

Ta en två timmars guidad rundvandring genom några av NYC:s mest kända stadsdelar och upptäck historierna om gangsters och spöken från stadens förflutna. Five Points, Chinatown, Little Italy och Greenwich Village var kända som sedlighetsdistrikt under 1920- och 30-talen. Se de platser där gangsters som John Gotti och Lucky Luciano brukade festa, göra affärer och utföra hot. Besök hemsökta platser och gamla brottsplatser på en rundtur som leds av historiker. Spöklika berättelser om spöken och gangsters på NYC:s gator kommer att delas längs vägen. Stanna till vid The Five Points, som är känt för att hysa New Yorks mest ökända gäng, Chinatowns "Blood Alley", hemsökta hus i West Village och de många restauranger där maffiamord inträffade i Little Italy. Gå in i den gudfruktiga Basilica of St Patrick. Rundturen är familjevänlig med täta stopp.

New York stad: Guidad cykel- eller eBike-tur med stadens höjdpunkter

New York stad: Guidad cykel- eller eBike-tur med stadens höjdpunkter

Upptäck New York City med en 9-mils cykelvandring genom staden som aldrig sover. Följ med en professionell New York City guide som kommer att eskortera dig till några av de mest fascinerande landmärkena i staden. Din guide, en högt rankad, professionellt licensierad New York City-guide, kommer att guida dig genom många av höjdpunkterna i denna livliga stad. Turen börjar precis vid Brooklyn Bridge på Manhattan-sidan och tar dig till Battery Park, Little Italy och Chinatown innan du åker upp till Washington Square Park. Därifrån åker du längs Hudson Greenway. Se var Sully Sullenberger landade ett plan på Hudsonfloden. Se den nybyggda Vessel och Highline. Elcyklar är tillgängliga för cyklister som är 16 år och äldre.

Spökvandring i Greenwich Village

Spökvandring i Greenwich Village

Utforska den mörkare sidan av Greenwich Village på en spökvandring efter mörkrets inbrott. Lär dig mer om det ökända hängande trädet när du går in i hjärtat av Washington Square Park och ser bågen samtidigt som du lyssnar på kusliga historier från din lokala guide. Ta dig sedan till Brown Building, platsen för den ökända branden i Triangle Shirtwaist Factory, där offren fortfarande lever kvar än i dag. Gå uppför 5th Avenue och stanna förbi Church of the Ascension, som hemsöks av konstnären John Lafarge. Se Manhattans mest hemsökta hus på 14 West 10th Street, som är hemvist för 22 andar och där flera mord har begåtts. Gå in i hjärtat av West Village, förbi Emma Lazarus hem och ett av de vackraste biblioteken i New York City. Hör om en före detta borgmästares spöke på 12 Gay Street och passera det berömda Stonewall Inn där de upplopp som ledde till att homosexuellas rättigheter föddes började. Korsa Christopher Street för att besöka den ökända speakeasyen Chumley's.

New York City Greenwich Village guidad stadsvandring

New York City Greenwich Village guidad stadsvandring

Utforska New Yorks mest bohemiska stadsdel på en guidad rundtur i Greenwich Village. Upptäck berömda landmärken som Stonewall Inn, Washington Square Park och Cherry Lane Theater, och lär dig mer om områdets rykte som en magnet för intellektuella, konstnärer och beatpoeter. Möt din guide och följ i Henry James och Edgar Allan Poes fotspår. Hör om konstnärer som Jackson Pollack, som gav stadsdelen dess fria identitet. Hör berättelser om radikala tänkare som Upton Sinclair och John Reed, som debatterade på rökiga kaféer. Känn energin i "the Village" när du promenerar från Washington Square Park förbi Dylan Thomas, Jimi Hendrix och Lenny Bruces gömställen. Ta reda på hur Beat-generationen blomstrade i området och upptäck några av New Yorks mest sällsynta sevärdheter, inklusive stadens minsta privata egendom. Promenera längs Jones Street, där Bob Dylans albumomslag "The Freewheeling Bob Dylan" fotograferades. Se den första integrerade klubben i New York på Café Society. Lär dig mer om hur gayrörelsen föddes utanför Stonewall Inn, och se hyreshuset som användes i den ikoniska sitcomen "Friends". Beundra det äldsta trähuset i byn och avsluta din rundtur på 77 Bedford Street, Issac Hendricks tidigare hem. Du kan också se Cherry Lane Theater, den äldsta off-Broadway-teatern i New York som kontinuerligt varit i drift.

NYC: Dyker Heights och NYC Holiday Lights Tour med lyxbuss

NYC: Dyker Heights och NYC Holiday Lights Tour med lyxbuss

Ge dig ut på ett juläventyr i hjärtat av New York City med en guidad buss- eller SUV-tur. Utforska julparadiset Dyker Heights, som är helt utsmyckat för säsongen, med stopp vid ikoniska landmärken som World Trade Center, Brooklyn Bridge Park och Rockefeller Centers julgran. Starta turen i det bländande Midtown, genom Chelsea och Meatpacking District, och gör ett stopp vid World Trade Center. Kryssa sedan genom den historiska New York Harbor, där Titanic skulle ha lagt till. Förbered dig på det förtrollande skådespelet i Dyker Heights - en hel stadsdel som förvandlats till ett bländande festligt underland. Ta bilder med Frihetsgudinnan i Brooklyn Bridge Park, korsa Manhattan Bridge och avsluta vår resa vid den ikoniska julgranen i Rockefeller Center. Låt dina guider och stadens blinkande ljus få dig att komma i julstämning och göra säsongen magisk.

New York City: 2-timmars chokladprovningstur

New York City: 2-timmars chokladprovningstur

Njut av en promenad runt några av New Yorks mest dekadenta dessertbutiker och upptäck några av de finaste chocolatiers på Manhattan. Stanna till för 7 provsmakningar på språng och gå i små grupper om högst 20 personer. Möt din guide vid Washington Square Arch och ge dig iväg för att prova välsmakande tryffel och salta karameller, inklusive mörk chokladmandelbark och den mest utsökta chokladmousse du någonsin smakat. Upptäck en av New Yorks bäst bevarade mathemligheter i West Village och prova de amerikansktillverkade läckra godisarna med finaste ingredienser sedan 1921 på See's med endast de finaste och färskaste ingredienserna, garanterad tillfredsställelse. Om du älskar husgjorda godsaker, från karamellpretzels till unika chokladformar plus deras sockerfria produkter, ska du bege dig till Varsano's Chocolate. Gå till Manhattans kultgodisbutik Lilac Chocolates, där de hemgjorda mockatryfflarna, lönnvalnötsfudgen, chokladkrämsrullarna och mandelbarken är att dö för! Upplev glädjen i dess enklaste form och rena uttryck på Venchi, ett chokladkonstverk sedan 1878, från traditionella recept till mer spännande och prova de legendariska cupcakes på Molly's. På The Chocolate Tour of New York får du smaka på de bästa pralinerna som världen har att erbjuda. Chocoholics överallt älskar den här turen! VIKTIGT - Vänligen ange ett aktivt telefonnummer så att din guide kan nå dig vid behov. - Punktlighet är avgörande. För att respektera din guide och andra kunders tid är det viktigt att turen avslutas i tid. Om en grupp njuter särskilt av en plats eller rör sig långsamt kommer guiden att justera resplanen för att passa schemat. Vi strävar efter att se till att du får en fantastisk upplevelse utan att missa något innehåll.

NYC: Ghosts & Ghouls of Greenwich Village Walking Tour

NYC: Ghosts & Ghouls of Greenwich Village Walking Tour

New York City är känt för sitt liv och rörelse och har varit hemvist för många av USA:s mest historiskt betydelsefulla personer. För varje steg du tar i denna betongdjungel finns det en god chans att du stöter på något som har en historia som du aldrig har hört förut. I hela denna täta stad fylld med generationer av historiska händelser finns det ett område med ett verkligt rykte för paranormal aktivitet: Greenwich Village. Kom och utforska den mörka sidan av Greenwich Village på denna spännande spökvandring med US Ghost Adventures. Staden har översvämmats av en historia som är fascinerande, tragisk och märklig. Ge dig ut på en livsförändrande upplevelse och utforska en sida av New York som få är modiga nog att se. Under turen kommer du att besöka 9 hemsökta platser i och runt Greenwich Village samtidigt som du ser historiska platser som är hem för några av de konstigaste berättelserna du någonsin har hört. Du kommer att stöta på Jefferson Market Library, där arkitektonisk nyfikenhet fångar ögat på grund av dess unika torn. Om du tittar närmare ser du dock ett mörkt förflutet, eftersom denna byggnad en gång fungerade som ett fängelse för Manhattans kvinnliga brottslingar och också var den första nattdomstolen. Därefter besöker du platsen för branden i Triangle Factory, en tragisk händelse som ledde till att nästan 150 personer dog. Ni avslutar med att besöka Mark Twain House och en hemsökt restaurang, där spöken från 200 år sedan har setts regelbundet sedan 1910. På Mark Twain House kan du se om du kan få en skymt av den berömda författaren som går omkring i en vit kostym, vilket många vittnen påstår sig ha sett. Alla turer möts vid Washington Square Park, under Washington Square Park Arch, vid Washington Square N, New York, NY 10012. Din guide kommer att ha på sig en US Ghost Adventures t-shirt och bära en lykta. Vänligen anlända 15 minuter före starttid för din tur

New York City: 24 eller 48 timmars rundtur med hop-on hop-off-buss

New York City: 24 eller 48 timmars rundtur med hop-on hop-off-buss

Upplev New York Citys hjärtslag på ett uppslukande och flexibelt sätt med en rundtur med hop-on hop-off-buss. Var i korsningen av livliga gator, omgiven av ikoniska landmärken som har prytt silverskärmen och fångat fantasier över hela världen. Börja din dag i den livliga energin i Downtown, där höga skyskrapor skapar ett modernt underverk mot horisonten. Se inte bara de vältrampade stigarna utan dyk också djupare in i stadens hjärta. Därefter lockar Uptown med sin unika charm. Strosa genom den ikoniska Central Park, en urban oas som erbjuder en lugn kontrast till de livliga gatorna. Upptäck Harlems rika kulturarv och livliga själ. Hop-on hop-off-buss på din fritid, kurera din egen NYC-upplevelse baserat på dina intressen - från Times Squares bländande ljus till Museum Miles konstnärliga fristad. Lägg till ett pedagogiskt lager till ditt äventyr genom engagerande berättelser tillgängliga på 11 språk.

Tur i Greenwich Village

Tur i Greenwich Village

Börja din två timmar långa rundtur i hörnet av 6th Avenue och Waverly Place och lär dig mer om Greenwich Village historia. Gå till Edgar Allan Poes hus och Washington Square Hotel. Utforska Washington Square Park, ett före detta krukmakarfält, och lär dig hur detta område blev en destination för musiker och demonstranter. Besök Brown Building, platsen för branden i Triangle Shirtwaist Factory 1911, en händelse som ledde till den amerikanska arbetarrörelsen. Gå uppför McDougal Street och se Cafe Wha, Cafe Reggio och Comedy Cellar. Lär dig var den bästa pizzan i New York säljs. Promenera längs Christopher Street och besök Stonewall Inn, där ett upplopp 1969 inledde USA:s rörelse för homosexuellas rättigheter.

NYC: Privat personlig rundtur med chaufför och guide

NYC: Privat personlig rundtur med chaufför och guide

Din chaufför och NYC-guide hämtar dig i en lyxig minibuss med panoramatak. De kommer att ge dig sin expertis inom planering, så att du kan skapa din egen personliga tur och besöka de platser i staden som du vill se mest. Kanske inkluderar de Central Park, Frihetsgudinnan, Empire State Building eller någon av hundratals lika fascinerande sevärdheter. Oavsett vad som står på din bucket list kommer du att åka därifrån med oförglömliga minnen av Big Apple. Viktiga sevärdheter i New York att tänka på: - Times Square - Jordgubbsfälten - Soho - Brooklyn Bridge - Saint Paul's Chapel - Central Park - Greenwich Village - Lilla Italien - Wall Street - Dakota - Washington Square Park - Chinatown - Ground Zero - Empire State Building - Rockefeller Center - Femte avenyn - Flatiron-byggnaden - Chelsea och Highline Park

Alla aktiviteter

45 aktiviteter hittades
Sortera efter:

De mest populära sevärdheterna i New York

Att göra i Washington Square Park

Städer i USA

Washington Square Park: Fler aktiviteter och sevärdheter

Washington Square Park: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Washington Square Park

Samlat omdöme

4.7
(369 recensioner)

Vår guide Johannes var fantastisk. Turnén var rolig, även med lite regn. Att röra sig genom Manhatten är ett utmärkt tillfälle att få lite överblick och senare kan du kolla in de sevärdheter som intresserar dig mest. Jag rekommenderar att du gör denna turné i början av din vistelse.

Vår guide Manny kan berätta historier levande och kan många historiska fakta. Vi var med en liten grupp, så vi kanske har sett och hört extra saker på kort tid. Mycket glad att vi gjorde detta!!

Komplett rundtur, vi fick se många bra platser i staden. Vår guide Johannes gav mycket bra insikter och gav oss riktigt bra information.

Vi hade otur med vädret. Men även i det kraftiga regnet var det en oförglömlig upplevelse med en mycket trevlig guide, Michael.

fantastisk turné, det är en fantastisk upplevelse att få se NY på en cykel med en fantastisk mycket kunnig guide.