Warner Bros. Studio London
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Köp din biljett nu

Warner Bros. Studio London: Upplevelser

Se alla upplevelser i Warner Bros. Studio London

Toppsevärdheter i London

Se 833 upplevelser

Harry Potter-studions magiska höjdpunkter

På det riktiga Hogwarts kommer inga mugglare in, men hit till Harry Potter-filmstudion är alla välkomna. Här är fem magiska höjdpunkter från Harry Potters universum!

Åk med Hogwartsexpressen

Åk med Hogwartsexpressen

Kliv ombord på ånglokståget som spelade Hogwartsexpressen i filmerna, och bege dig ut på en resa i Harrys fotspår – om du hittar perrong 9 3/4, förstås.

Utforska Hogwarts

Utforska Hogwarts

Om du drömmer om att gå genom Stora salen, snoka runt på Dumbledores kontor eller ta rast i Gryffindors uppehållsrum har du nu chansen!

Magin bakom magin

Magin bakom magin

Hur försvinner Harry under osynlighetsmanteln? Speglar Stora salens innertak verkligen himlen? Få reda på alla hemligheter bakom filmernas spektakulära specialeffekter.

Träffa varelserna

Träffa varelserna

Inför filmen återskapades över 200 av böckernas magiska varelser. Hälsa på husalferna, Gringotts svartalfer och Hagrids vänner, hippogriffen Vingfåle och Aragog.

Se all rekvisita

Se all rekvisita

Vad vore en trollkarl utan sin mantel, stav och kittel? Se alla kostymer och föremål som användes i filmerna.

Våra tips

Skaffa Activity Passport

Om du har barn med dig så se till att plocka på dig ett gratis Activitity Passport i informationsdisken vid ingången. Passet innehåller en massa roliga aktiviteter såsom jakt på den Gyllene Kvicken, och har plats för sex olika passtämplar som ska samlas ihop på vägen genom studion – en rolig souvenir att ta med hem!

Ta Harry Potters dubbeldäckare

Om du åker kollektivt så ta tåget till Watford Junction och byt sedan till Harry Potters dubbeldäckare. Det är bekvämare än att krångla med vanliga bussar, och dessutom billigt. Bussarna går ungefär en gång var tionde minut och stannar precis vid ingången till studion.

Praktisk information

 • När skall man åka?
  Kl. 09.00-22.00.
 • Vad kostar det?
  Biljettpriser varierar.
 • Behöver jag en guide?
  Nej.
 • Hur tar jag mig dit?
  Ta tåget till Watford Junction, och sedan Harry Potter-dubbeldäckaren.
 • Ytterligare tips

  • Det finns ingen biljettförsäljning på plats. Alla biljetter måste köpas i förväg.

  • Kom 20 minuter före tiden som anges på biljetten.

Vad besökare tycker om Warner Bros. Studio London

Samlat omdöme
4.7 / 5
baserat på 24 551 omdömen

En jättekul familjeupplevelse + bättre nu än förut

Högst välgjort och mycket roligt för barn & vuxna. Barnen älskade det vid första besöket hösten 2018. Härligt nog var mycket oväntat uppdaterat, förändrat och utvidgat till vårt andra besök hösten 2019. Fick då en ny jättefin Potter-upplevelse trots samma saga. Bilj. bör bokas månader innan till bäst pris på filmstudions hemsida. Turistbyråer erbjuder direktbuss för +300 kr/pers. i kombination med att köpa entrébilj. hos dem. Bussresan tar 1,20 tim./väg varför detta kan vara bekvämt jämfört med pendeltåget + studions egen buss från stationen (=2 biljetter/riktning). Första besöket tog 4 tim. i filmstudion. Det andra tog 3 tim. genom turistbyrån vilket var ok om än vi kunnat stanna något längre. En stund behövs i (den dyra) butiken! Sagan om Harry Potter har blivit ett älskat fenomen för alla åldrar och är imponerande välorganiserad in i minsta detalj. Vår 10-åring hälsar att allt var toppen men att det hade varit bra med bänkar här & där då studion är lååång. Ännu en lyckad dag där.

Fantastisk utställning men alldeles för lång bussresa

Utställningen var helt fantastisk men bussresan dit tog 2 timmar när den egentligen skulle ta 1. Detta gjorde att vi endast hade 3 knappa timmar att se utställningen och därför han vi inte se allt. Oerhört tråkigt när man åkt från Sverige för att se WB Studios och betalat över tusen kronor per person.

En mycket häftig upplevelse som överträffar alla förväntningar.

Det var enkelt att boka, enkelt att ta sig dit och väl på plats blir man guidad, hjälpt och väl omhändertagen av personalen. Hela upplevelsen är genomtänkt och mycket professionellt upplagd. Ett tips är att köpa saker på plats, inne i London är det alltid dyrare med samma saker.

Mycket bra och informativ. Sonen, som är b

Mycket bra och informativ. Tonårsonen, som är betydligt mera insatt i Harry Potter, var helt exalterad. Allt fungerade helt ok. Dock blev det ganska mycket väntande innan turen började (vilket troligtvis berodde på en borttappad deltagare).

Harry Potter höjdpunkten på Londonvistelsen!

En verklig upplevelse att se utställningen även för oss äldre som inte är Harry Potter kännare. Se åtminstone en film innan ni åker dit för att få större behållning . Så proffsigt gjort och 3-4 timmar behövdes för att se allt.