Warner Bros. Studio London
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Köp din biljett nu

Warner Bros. Studio London: Upplevelser

Se alla upplevelser i Warner Bros. Studio London

Toppsevärdheter i London

Se 777 upplevelser

Harry Potter-studions magiska höjdpunkter

På det riktiga Hogwarts kommer inga mugglare in, men hit till Harry Potter-filmstudion är alla välkomna. Här är fem magiska höjdpunkter från Harry Potters universum!

Åk med Hogwartsexpressen

Åk med Hogwartsexpressen

Kliv ombord på ånglokståget som spelade Hogwartsexpressen i filmerna, och bege dig ut på en resa i Harrys fotspår – om du hittar perrong 9 3/4, förstås.

Utforska Hogwarts

Utforska Hogwarts

Om du drömmer om att gå genom Stora salen, snoka runt på Dumbledores kontor eller ta rast i Gryffindors uppehållsrum har du nu chansen!

Magin bakom magin

Magin bakom magin

Hur försvinner Harry under osynlighetsmanteln? Speglar Stora salens innertak verkligen himlen? Få reda på alla hemligheter bakom filmernas spektakulära specialeffekter.

Träffa varelserna

Träffa varelserna

Inför filmen återskapades över 200 av böckernas magiska varelser. Hälsa på husalferna, Gringotts svartalfer och Hagrids vänner, hippogriffen Vingfåle och Aragog.

Se all rekvisita

Se all rekvisita

Vad vore en trollkarl utan sin mantel, stav och kittel? Se alla kostymer och föremål som användes i filmerna.

Våra tips

Skaffa Activity Passport

Om du har barn med dig så se till att plocka på dig ett gratis Activitity Passport i informationsdisken vid ingången. Passet innehåller en massa roliga aktiviteter såsom jakt på den Gyllene Kvicken, och har plats för sex olika passtämplar som ska samlas ihop på vägen genom studion – en rolig souvenir att ta med hem!

Ta Harry Potters dubbeldäckare

Om du åker kollektivt så ta tåget till Watford Junction och byt sedan till Harry Potters dubbeldäckare. Det är bekvämare än att krångla med vanliga bussar, och dessutom billigt. Bussarna går ungefär en gång var tionde minut och stannar precis vid ingången till studion.

Praktisk information

 • När skall man åka?
  Kl. 09.00-22.00.
 • Vad kostar det?
  Biljettpriser varierar.
 • Behöver jag en guide?
  Nej.
 • Hur tar jag mig dit?
  Ta tåget till Watford Junction, och sedan Harry Potter-dubbeldäckaren.
 • Ytterligare tips

  • Det finns ingen biljettförsäljning på plats. Alla biljetter måste köpas i förväg.

  • Kom 20 minuter före tiden som anges på biljetten.

Vad besökare tycker om Warner Bros. Studio London

Samlat omdöme
4.7 / 5
baserat på 24 551 omdömen

Även om man är ett fan eller inte är detta en otrolig upplevelse. DOCK besviken att vi trodde vi bokat en guidad tur men fick bara guidning i de två första rummen. Som man får i vilket fall, tyckte alltså att just det var missvisande. Ingen information mär man kommer fram, vart man hittar sin guide eller vart man ska gå, också lite dumt när man tror man bokat en guidad tur..

Bra med tid på sig. Svårt att hitta till bussen då det var inuti en byggnad. Gick in med en stor klunga på guidade turen så det blev inte så många bra bilder då det blev lite stressande med mycket folk. Men det var barnvagnsvänligt och vi stannade inte halvvägs och fikade, så 4 h tid där räckte.

Chauffören var hur trevlig som helst. Mycket roligt. Dock blev det lite stressigt eftersom man endast hade 4 timmar på sig. Man han gå igenom allt plus vara i shoppen men man kunde inte vara och titta på allt under en lång stund.

London: rundtur i Warner Bros. Studio i liten grupp Omdöme från:

Vi var väldigt nöjda, bussen tog oss fram och tillbaka. Min son vart typ vip gäst på bussen och fick välja först plats så vi satt högst upp och längst fram på den fina Harry Potter bussen.

Det bästa jag upplevt i mitt liv. Det var väldigt svårt att hålla tillbaka tårarna redan vid ingången till touren. Ett MÅSTE om man är HP-fan och ska till London. Helt fantastiskt var det.