Walt Disney Concert Hall

Walt Disney Concert Hall
23 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Toppsevärdheter nära Walt Disney Concert Hall

Walt Disney Concert Hall: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Anaheim: Sightseeingtur till LA:s höjdpunkter

Från Anaheim: Sightseeingtur till LA:s höjdpunkter

Denna heldags guidade sightseeingtur är din biljett till att uppleva det bästa av LA. Börja turen med upphämtning från ditt hotell i Disneyland-området mellan kl. 8 och 8.30. Luta dig tillbaka och koppla av i din luftkonditionerade skåpbil och gör dig redo att upptäcka några av LA: s måste-se-attraktioner. Dyk ner i hjärtat av staden, där du kommer att upptäcka den eklektiska blandningen av historisk arkitektur och moderna skyskrapor, inklusive Staples Center och den ikoniska Walt Disney Concert Hall. Kom nära den världsberömda Hollywoodskylten och njut av en hisnande utsikt över staden från Griffith Observatory, en bakgrund till otaliga filmer. Åk längs den legendariska Sunset Strip, känd för sin musikhistoria, och upplev sedan lyxen på Rodeo Drive, där exklusiv shopping och kändisar väntar. Smaka på lokala smaker och shoppa unika skatter på Original Farmers Market, ett historiskt landmärke i Los Angeles. Promenera längs den ikoniska Hollywood Walk of Fame, där stjärnorna under fötterna hedrar underhållningsindustrins mest lysande talanger. Känn kustbrisen vid Santa Monica Pier och njut av den livliga atmosfären på stranden, med dess inbjudande vatten och livliga strandpromenad. Utforska den eklektiska kulturen i Venice Beach, från gatuartisterna till det berömda utomhusgymmet Muscle Beach. Avsluta äventyret med ett besök i Marina del Rey, en av de största konstgjorda småbåtshamnarna i världen. I slutet av turen blir du avsläppt tillbaka till din upphämtningsplats.

Los Angeles - Hollywood och Beverly Hills Hollywood och Beverly Hills Minibus Tour

Los Angeles - Hollywood och Beverly Hills Hollywood och Beverly Hills Minibus Tour

Börja i centrala Los Angeles och upptäck sevärda landmärken som The Music Center och Walt Disney Concert Hall. Fortsätt genom trendiga stadsdelar som Echo Park, Silverlake och Los Feniz tills du når Griffith Park Observatory. Från denna idealiska utsiktspunkt kan du beundra utsikten över den ikoniska Hollywood Sign och Los Angeles skyline. Besök därefter Hollywood Boulevard, där du kan placera dina händer i filmstjärnornas handavtryck utanför Chinese Theater. Promenera längs den världsberömda Hollywood Walk of Fame och upptäck plattorna som är tillägnade berömda popkulturpersonligheter. Res genom West Hollywood för att se Sunset Strip, som är centrum för nattlivet, innan du anländer till ett av världens mest berömda kvarter, Beverly Hills. Ta bilder vid den ikoniska Beverly Hills-skylten och se designbutiker där de rika och berömda shoppar längs Rodeo Drive. Slutligen avslutar du din rundtur med ett lunchstopp på Original Farmers Market at The Grove, en historisk och populär mötesplats bland både lokalbefolkningen och turister. Njut av mat från ett varierat utbud av restauranger och köp minnessaker i någon av de många unika butiker som bara finns i Los Angeles.

Los Angeles centrum: Kultur och konst Walking Tour

Los Angeles centrum: Kultur och konst Walking Tour

Din rundtur börjar med att du får lära dig mer om Los Angeles kollektivtrafik. De flesta människor föreställer sig bara en sak när de kör bil i Los Angeles: trafikstockningar. Få inser dock att LA har ett tunnelbanesystem i världsklass som du får lära dig mer om på den här rundturen. Kom och hör om kampen mellan kollektivtrafiken och bilkulturen och lär dig om den ursprungliga röda linjens undergång, och upplev det själv senare under rundturen när du hoppar på den världsberömda Angels Flight. Dina nästa stopp kommer att ta dig till flera unika och fascinerande platser: The Last Bookstore, The Bradbury Building och Grand Central Market som alla är tydliga LA och bör missas. Därefter kommer du att se var lokalbefolkningen och resenärer besöker för att uppleva världsberömda symfonier och konst i de anmärkningsvärda institutioner som kantar Grand Street, t.ex. Walt Disney Concert Hall, Music Pavilion, Museum of Contemporary Art och Broad Museum. Därefter går du till Civic Center of LA, där du får se och lära dig om alla de administrativa funktioner som bidrar till att skapa ordning i denna stora och utspridda stad. Du får också höra om lokala legender som den tidigare borgmästaren Tom Bradley och den pensionerade polischefen William Parker. Därefter följer det kulturella navet i Downtown LA och den äldsta gatan i Los Angeles, Olvera. Fördjupa dig i den lokala smaken och upplev själv hur pueblolivet var i LA. Lär dig mer om den här stora stadens namngivare och kom att förstå hur det spanska imperiet bidrog till att forma denna stad. Som sista stopp kan du förundras över Union Station, en otrolig byggnad som återupplivar ett missionsuppdrag och är inspirerad av Art Deco. Lär dig mer om historien om detta transportcentrum som officiellt är känt som västvärldens Grand Central. Efter den här rundturen kommer du att kunna imponera på lokalbefolkningen med dina insiderkunskaper om tunnelbanan och aldrig mer fastna på motorvägen igen.

Los Angeles: Hollywood & Beverly Hills - halv dags rundtur

Los Angeles: Hollywood & Beverly Hills - halv dags rundtur

Börja med en upphämtning på eftermiddagen från utvalda hotell i centrala Los Angeles och åk sedan med din lilla grupp genom centrala Los Angeles. Ta en titt på konst- och kulturställen som Dorothy Chandler Pavilion, Los Angeles County Museum of Art (LACMA) och Walt Disney Concert Hall - designad av den berömda arkitekten Frank Gehry. Stanna till vid Griffith Park Observatory och njut av panoramautsikten över staden och Hollywoodskylten. Stanna sedan upp i Hollywoods centrum på Hollywood Blvd. Där ser du Graumann's Chinese Theater med sina hand- och fotavtryck från kändisar. Du kommer också att se Hollywood Walk Of Fame och Dolby Theater, det permanenta hemmet för Oscarsgalan. Därefter kryssar du längs Sunset Strip och in i Beverly Hills, där din guide kommer att visa dig Beverly Hills-skylten samt bostäder som ägs av filmstjärnor och andra kända personer. Fortsätt sedan genom Beverly Hills och genom det trendiga Mid Wilshire-distriktet och genom Koreatown innan du kommer tillbaka till Downtown Los Angeles.

Historia och arkitektur i centrala LA

Historia och arkitektur i centrala LA

Downtown är Los Angeles födelseplats, där LA började med bara 44 personer och så småningom växte till den stad vi ser idag. LA:s och stadens historia är oskiljaktiga. Vi börjar turen med en arkitektonisk djupdykning i den historiska kärnan. Här får du lära dig mer om några av de mest otroliga byggnaderna i LA. I det här avsnittet ingår Bradbury Building, Pershing Sq, Last Bookstore och så mycket mer! Därifrån beger du dig till Little Tokyo. Little Tokyo är fullt av butiker och restauranger och är en av de coolaste delarna av LA. Här får du en paus för att shoppa lite eller ta en boba tea. Du kommer också att få en godbit från det äldsta konditoriet i LA! Mochi-älskare kommer inte att vilja missa detta! Den sista tredjedelen tar dig genom Civic Center, Grand Park och Music Center. Det här är den politiska motorn som håller LA igång. Här kan du se otroliga inspelningsplatser som City Hall och Walt Disney Concert Hall, som har förekommit i Batman och Iron Man! Slutligen går du ombord på Angels Flight och åker den 120+ år gamla linbanan ner till där vi började!

Los Angeles: Sightseeingtur i liten grupp med hotellhämtning

Los Angeles: Sightseeingtur i liten grupp med hotellhämtning

Välkommen till den mest omfattande stadsrundturen i Los Angeles! Börja ditt spännande äventyr i hjärtat av Downtown. Första stoppet blir på den historiska Olvera Street där en av de äldsta kyrkorna i Los Angeles "The Plaza Church" ligger. Därifrån kommer du att förflyttas tillbaka i tiden för att utforska den världsberömda Union Train Station som är känd som "den sista av de stora järnvägsstationerna". Rutten fortsätter genom centrum och passerar Chinatown, Walt Disney Concert Hall, Millennium Biltmore Hotel, Civic Center, Broadway och stadens skyline. Du kommer att se modedistriktet (som består av över 1 000 butiker), några inspelningsplatser från kända Hollywoodproduktioner och Staples Center Arena innan du går mot nordväst mot Griffith Park. Griffith Park erbjuder den bästa utsikten över staden samt den världsberömda Hollywoodskylten; utsikten är helt enkelt hisnande. Hollywood Walk of Fame är det tredje stora stoppet på den här rundturen och är bland de mest populära stoppen i Los Angeles. På Hollywood Walk of Fame får du möjlighet att gå bland de "stjärnor" som har gjort betydande insatser inom film, radio, tv, teater och skivindustrin. I den legendariska kinesiska teatern som ligger längs Hollywood Walk of Fame anordnas filmpremiärer och andra speciella evenemang. Man vet aldrig, du kanske kan bevittna en premiär på röda mattan när du är där. Efter många attraktioner förtjänar du en paus. Därefter stannar du till vid den historiska Farmer's Market, som är en av de bästa platserna i Los Angeles för att njuta av en mängd olika maträtter och drycker. "The Grove" som ligger bredvid Farmer's Market kommer inte att gå obemärkt förbi. Du kan ta en tur i en historisk 1950-talstrolley och njuta av funktionerna i en stor centrumträdgård som inkluderar en animerad fontän med många shoppingmöjligheter. Nu när du har haft tid att koppla av och äta kommer du tidigt på eftermiddagen att bli bortförd till en annan värld! Från Sunset Strip passerar du ikoniska platser som Whisky a Go Go Go och Chateau Marmont innan du når Beverley Hills. Medan du är i Beverly Hills får du uppleva charmen på Rodeo Drive och kanske till och med känna dig som en stjärna själv. Du kommer snart att se hur varierad och mångsidig denna metropol verkligen är när du får en inblick i hur livet ser ut när du väl har blivit upptäckt av Hollywood Studios. Tillbaka på Sunset Boulevard och på väg västerut kommer du att passera Getty Center. Därifrån kommer du äntligen att känna havets bris. Santa Monica Pier är ett av stadens landmärken och har fungerat som många kulisser i otaliga Hollywoodfilmer. Avslutningsvis kan du avrunda en fascinerande dag med en trevlig promenad längs Venice Beach där du kommer att underhållas av många olika artister och showmän. "Se och bli sedd" är mottot här. Du kommer inte att bli besviken! Med otaliga sevärdheter i världens mest spännande stad kommer du slutligen att föras tillbaka till ditt hotell eller till en i förväg överenskommen avlämningsplats sent på eftermiddagen. Du kommer inte att sitta på en stor sightseeingbuss på den här turen. Med ett tak på högst 18 personer utvecklas alltid en familjär atmosfär under turen. Turen gör täta stopp, vilket gör att du kan upptäcka allt i en avslappnad takt.

LA Hollywood Stadsvandring med Griffith Observatory

LA Hollywood Stadsvandring med Griffith Observatory

Börja ditt spännande Hollywoodäventyr med vår "LA, Hollywood City Tour" och spänn fast säkerhetsbältet för en oförglömlig resa genom hjärtat av Tinseltown! Vår rundtur börjar vid den livfulla TCL Chinese Theatre, där stjärnornas fotspår möter glittret från Hollywoods Walk of Fame. När du kliver ombord på vår bekväma turistbuss välkomnas du av vår lokala expertguide, som är full av entusiasm. De är inte bara en guide, de är din pålitliga följeslagare på denna upptäcktsresa. Deras passion för LA kommer att lysa igenom när de delar med sig av fängslande berättelser och dolda pärlor som bara lokalbefolkningen känner till. Men höjdpunkten på ditt äventyr väntar vid Griffith Observatory. Här gör vi ett hisnande stopp på 30 minuter. När du står på observatoriets kulle och blickar ut över staden nedanför, kommer den ikoniska Hollywoodskylten att vara din bakgrund. Det är det perfekta ögonblicket som du har drömt om. När turen fortsätter tar vi dig ner dit där konst, mode och kultur kolliderar. Sedan kryssar vi genom den överdådiga Rodeo Drive, där lyx och glamour möts. Slutligen avslutar vi vårt äventyr med en tur längs den ikoniska Sunset Strip, där rock 'n' roll-historia skapades. Vår "LA, Hollywood City Tour" är inte bara en rundtur; det är en fängslande resa genom hjärtat av Los Angeles, guidad av en lokal expert som är lika exalterad som du är att visa dig magin i denna ikoniska stad. Så oavsett om du är en ensamresenär, ett par på jakt efter romantik eller en familj som är redo att skapa bestående minnen, följ med oss på ett äventyr som kommer att lämna dig förtrollad av Hollywoods lockelse!

Los Angeles: Helikoptertur med landning i centrum

Los Angeles: Helikoptertur med landning i centrum

Detta helikopterlandningspaket för centrum inkluderar en 45-minuters helikoptertur och 30 minuters privat tid på toppen av en byggnad i staden med en kostnadsfri skål med mousserande vin, dessert och rosé. Ditt helikopteräventyr börjar över de hisnande kustområdena Pacific Palisades, Santa Monica, Venice Beach och Marina Del Rey. Du svävar över de exklusiva kändisbostäderna i Bel Air, Beverly Hills, Hollywood Hills och den eklektiska Sunset Strip. Upplev det som bara helikoptrar kan göra och landa på toppen av en byggnad med utsikt över den fantastiska skyline i centrum. Efter en skål och bilder som ingen annan kommer ni att föras iväg för att beundra de häpnadsväckande sevärdheterna i Walt Disney Concert Hall, L.A. Live, Dodger Stadium, Griffith Observatory, den ikoniska Hollywoodskylten och Universal Studios.

LA: Broad Museum & Downtown Walk Ljudguidning i appen

LA: Broad Museum & Downtown Walk Ljudguidning i appen

Ladda ner WeGoTrip-appen och upptäck höjdpunkterna på ett förstklassigt museum för modern konst och promenera genom centrala Los Angeles med din personliga ljudguidning i appen! Observera! The Broad erbjuder fri entré. Du kan boka en gratis biljett med tidsinställd entré på thebroad.org för att undvika köer. Genom att köpa denna audiotur får du en ljudkommentar och en noggrant planerad rutt längs museet och Los Angeles centrum. Turen är tillgänglig när som helst under museets öppettider: Tis, ons, fre: kl. 11.00-17.00, tors: kl. 11.00-20.00, lör, sön: 10.00 - 18.00 Turen börjar med en utforskning av The Broad's distinkta arkitektur och guidar dig sedan genom den permanenta samlingens höjdpunkter, med verk av Jeff Koons, Roy Lichtenstein och J.M. Basquiat. Ingen utställning av samtida konst är komplett utan en djupdykning i Andy Warhols värld, vars verk och liv tolkas på ett genomtänkt sätt. Därefter åker du genom centrala LA och beundrar dess imponerande skyline och arkitektoniska underverk som Walt Disney Concert Hall. Koppla av i Grand Park och upplev en kort resa med Angel's Flight, världens kortaste järnväg. Avsluta turen på Grand Central Market, en perfekt destination för ett kulinariskt äventyr! Observera! Denna audiotur är inte ansluten till Broad Museum utan är inskickad av en enskild skapare. HUR GÅR RUNDTUREN - Var flexibel: [gå med på turen när du vill och] utforska sevärdheterna så länge du vill. - Njut av rundturen även offline: alla ljudturer testas för hög kvalitet och enkel navigering.

Downtown Los Angeles cykeltur: Topp 10 attraktioner i DTLA

Downtown Los Angeles cykeltur: Topp 10 attraktioner i DTLA

Ge dig ut på en cykeltur tur och retur från Grand Central Market, LA:s ikoniska matupplevelse, downtowns främsta besöksmål och hemvist för Handlebar Bike Tours. Börja din cykeltur med att lära dig mer om Angel's Flight, en fungerande, ikonisk linbana från 1901. Vår mötesplats ligger precis mellan dessa två toppdestinationer. Före turen justerar och testar vi din 8-växlade cykel, ger dig en hjälm och rullar sedan ut på en enkel 2,5 timmars cykeltur i centrala Los Angeles. Första stoppet är The Bradbury Building, där du får kliva in i denna fantastiska byggnad från viktoriansk tid som blev känd genom filminspelningar. Därefter cyklar du genom Historic Cores gamla Vaudeville-teater och tidigare bankdistrikt. Lär dig mer om loftkonverteringarna och "Hollywoods" historia - spoilervarning, det mesta hände i centrum - och gör det fortfarande. Ta reda på varför streamingplattformarna lägger beslag på dessa gamla filmpalats. Härnäst är det dags för den moderna stadsdelen South Park, där vi stannar till vid Crypto Arena - hemvist för Lakers - och sport- och underhållningskomplexet LA Live. Här har vi några fina cykelbanor som tar oss genom skyskraporna och köpcentrumen i Figueroa corridor. Stanna till vid det kusliga Cecil Hotel of horrors och hör om de mystiska händelserna. Vi kryssar genom Civic Center, LA:s kommuncentrum och hem till regeringsbyggnader som City Hall som du känner igen från TV och filmer. Vidare till Olvera Street där vi tar en cykelpaus i stadens äldsta kvarter, som nu är fullt av pittoreska butiker och matkiosker. Här får du en chans att vandra runt bland de historiska byggnaderna och marknadsplatsen. Därefter tar du dig till Union Station och dess praktfulla Mission Revival från 1939 som var bakgrunden till Oscarsceremonin 2021. Åk genom Grand Park upp till Grand Avenue med sina kulturinstitutioner som Walt Disney Concert Hall och Broad Museum. Se lokala pärlor, arkitektoniska höjdpunkter, dolda passager, filminspelningar, nattliv och restaurangrekommendationer, som du aldrig skulle hitta från en bil, buss eller en rundvandring. Din guide är förstärkt, så du behöver inte anstränga dig för att höra eller skrika till gruppen. Efter en lätt cykeltur på ca 10 km, varav hälften på plana, skyddade cykelbanor, avslutar du på Grand Central Market, precis i tid för lunch i en av de över 40 matkioskerna. Om du bara har några timmar på dig i downtown finns det inget bättre sätt att se så mycket än att cykla.

Walt Disney Concert Hall: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Anaheim: Sightseeingtur till LA:s höjdpunkter

Från Anaheim: Sightseeingtur till LA:s höjdpunkter

Denna heldags guidade sightseeingtur är din biljett till att uppleva det bästa av LA. Börja turen med upphämtning från ditt hotell i Disneyland-området mellan kl. 8 och 8.30. Luta dig tillbaka och koppla av i din luftkonditionerade skåpbil och gör dig redo att upptäcka några av LA: s måste-se-attraktioner. Dyk ner i hjärtat av staden, där du kommer att upptäcka den eklektiska blandningen av historisk arkitektur och moderna skyskrapor, inklusive Staples Center och den ikoniska Walt Disney Concert Hall. Kom nära den världsberömda Hollywoodskylten och njut av en hisnande utsikt över staden från Griffith Observatory, en bakgrund till otaliga filmer. Åk längs den legendariska Sunset Strip, känd för sin musikhistoria, och upplev sedan lyxen på Rodeo Drive, där exklusiv shopping och kändisar väntar. Smaka på lokala smaker och shoppa unika skatter på Original Farmers Market, ett historiskt landmärke i Los Angeles. Promenera längs den ikoniska Hollywood Walk of Fame, där stjärnorna under fötterna hedrar underhållningsindustrins mest lysande talanger. Känn kustbrisen vid Santa Monica Pier och njut av den livliga atmosfären på stranden, med dess inbjudande vatten och livliga strandpromenad. Utforska den eklektiska kulturen i Venice Beach, från gatuartisterna till det berömda utomhusgymmet Muscle Beach. Avsluta äventyret med ett besök i Marina del Rey, en av de största konstgjorda småbåtshamnarna i världen. I slutet av turen blir du avsläppt tillbaka till din upphämtningsplats.

Los Angeles - Hollywood och Beverly Hills Hollywood och Beverly Hills Minibus Tour

Los Angeles - Hollywood och Beverly Hills Hollywood och Beverly Hills Minibus Tour

Börja i centrala Los Angeles och upptäck sevärda landmärken som The Music Center och Walt Disney Concert Hall. Fortsätt genom trendiga stadsdelar som Echo Park, Silverlake och Los Feniz tills du når Griffith Park Observatory. Från denna idealiska utsiktspunkt kan du beundra utsikten över den ikoniska Hollywood Sign och Los Angeles skyline. Besök därefter Hollywood Boulevard, där du kan placera dina händer i filmstjärnornas handavtryck utanför Chinese Theater. Promenera längs den världsberömda Hollywood Walk of Fame och upptäck plattorna som är tillägnade berömda popkulturpersonligheter. Res genom West Hollywood för att se Sunset Strip, som är centrum för nattlivet, innan du anländer till ett av världens mest berömda kvarter, Beverly Hills. Ta bilder vid den ikoniska Beverly Hills-skylten och se designbutiker där de rika och berömda shoppar längs Rodeo Drive. Slutligen avslutar du din rundtur med ett lunchstopp på Original Farmers Market at The Grove, en historisk och populär mötesplats bland både lokalbefolkningen och turister. Njut av mat från ett varierat utbud av restauranger och köp minnessaker i någon av de många unika butiker som bara finns i Los Angeles.

Los Angeles centrum: Kultur och konst Walking Tour

Los Angeles centrum: Kultur och konst Walking Tour

Din rundtur börjar med att du får lära dig mer om Los Angeles kollektivtrafik. De flesta människor föreställer sig bara en sak när de kör bil i Los Angeles: trafikstockningar. Få inser dock att LA har ett tunnelbanesystem i världsklass som du får lära dig mer om på den här rundturen. Kom och hör om kampen mellan kollektivtrafiken och bilkulturen och lär dig om den ursprungliga röda linjens undergång, och upplev det själv senare under rundturen när du hoppar på den världsberömda Angels Flight. Dina nästa stopp kommer att ta dig till flera unika och fascinerande platser: The Last Bookstore, The Bradbury Building och Grand Central Market som alla är tydliga LA och bör missas. Därefter kommer du att se var lokalbefolkningen och resenärer besöker för att uppleva världsberömda symfonier och konst i de anmärkningsvärda institutioner som kantar Grand Street, t.ex. Walt Disney Concert Hall, Music Pavilion, Museum of Contemporary Art och Broad Museum. Därefter går du till Civic Center of LA, där du får se och lära dig om alla de administrativa funktioner som bidrar till att skapa ordning i denna stora och utspridda stad. Du får också höra om lokala legender som den tidigare borgmästaren Tom Bradley och den pensionerade polischefen William Parker. Därefter följer det kulturella navet i Downtown LA och den äldsta gatan i Los Angeles, Olvera. Fördjupa dig i den lokala smaken och upplev själv hur pueblolivet var i LA. Lär dig mer om den här stora stadens namngivare och kom att förstå hur det spanska imperiet bidrog till att forma denna stad. Som sista stopp kan du förundras över Union Station, en otrolig byggnad som återupplivar ett missionsuppdrag och är inspirerad av Art Deco. Lär dig mer om historien om detta transportcentrum som officiellt är känt som västvärldens Grand Central. Efter den här rundturen kommer du att kunna imponera på lokalbefolkningen med dina insiderkunskaper om tunnelbanan och aldrig mer fastna på motorvägen igen.

Los Angeles: Hollywood & Beverly Hills - halv dags rundtur

Los Angeles: Hollywood & Beverly Hills - halv dags rundtur

Börja med en upphämtning på eftermiddagen från utvalda hotell i centrala Los Angeles och åk sedan med din lilla grupp genom centrala Los Angeles. Ta en titt på konst- och kulturställen som Dorothy Chandler Pavilion, Los Angeles County Museum of Art (LACMA) och Walt Disney Concert Hall - designad av den berömda arkitekten Frank Gehry. Stanna till vid Griffith Park Observatory och njut av panoramautsikten över staden och Hollywoodskylten. Stanna sedan upp i Hollywoods centrum på Hollywood Blvd. Där ser du Graumann's Chinese Theater med sina hand- och fotavtryck från kändisar. Du kommer också att se Hollywood Walk Of Fame och Dolby Theater, det permanenta hemmet för Oscarsgalan. Därefter kryssar du längs Sunset Strip och in i Beverly Hills, där din guide kommer att visa dig Beverly Hills-skylten samt bostäder som ägs av filmstjärnor och andra kända personer. Fortsätt sedan genom Beverly Hills och genom det trendiga Mid Wilshire-distriktet och genom Koreatown innan du kommer tillbaka till Downtown Los Angeles.

Historia och arkitektur i centrala LA

Historia och arkitektur i centrala LA

Downtown är Los Angeles födelseplats, där LA började med bara 44 personer och så småningom växte till den stad vi ser idag. LA:s och stadens historia är oskiljaktiga. Vi börjar turen med en arkitektonisk djupdykning i den historiska kärnan. Här får du lära dig mer om några av de mest otroliga byggnaderna i LA. I det här avsnittet ingår Bradbury Building, Pershing Sq, Last Bookstore och så mycket mer! Därifrån beger du dig till Little Tokyo. Little Tokyo är fullt av butiker och restauranger och är en av de coolaste delarna av LA. Här får du en paus för att shoppa lite eller ta en boba tea. Du kommer också att få en godbit från det äldsta konditoriet i LA! Mochi-älskare kommer inte att vilja missa detta! Den sista tredjedelen tar dig genom Civic Center, Grand Park och Music Center. Det här är den politiska motorn som håller LA igång. Här kan du se otroliga inspelningsplatser som City Hall och Walt Disney Concert Hall, som har förekommit i Batman och Iron Man! Slutligen går du ombord på Angels Flight och åker den 120+ år gamla linbanan ner till där vi började!

Los Angeles: Sightseeingtur i liten grupp med hotellhämtning

Los Angeles: Sightseeingtur i liten grupp med hotellhämtning

Välkommen till den mest omfattande stadsrundturen i Los Angeles! Börja ditt spännande äventyr i hjärtat av Downtown. Första stoppet blir på den historiska Olvera Street där en av de äldsta kyrkorna i Los Angeles "The Plaza Church" ligger. Därifrån kommer du att förflyttas tillbaka i tiden för att utforska den världsberömda Union Train Station som är känd som "den sista av de stora järnvägsstationerna". Rutten fortsätter genom centrum och passerar Chinatown, Walt Disney Concert Hall, Millennium Biltmore Hotel, Civic Center, Broadway och stadens skyline. Du kommer att se modedistriktet (som består av över 1 000 butiker), några inspelningsplatser från kända Hollywoodproduktioner och Staples Center Arena innan du går mot nordväst mot Griffith Park. Griffith Park erbjuder den bästa utsikten över staden samt den världsberömda Hollywoodskylten; utsikten är helt enkelt hisnande. Hollywood Walk of Fame är det tredje stora stoppet på den här rundturen och är bland de mest populära stoppen i Los Angeles. På Hollywood Walk of Fame får du möjlighet att gå bland de "stjärnor" som har gjort betydande insatser inom film, radio, tv, teater och skivindustrin. I den legendariska kinesiska teatern som ligger längs Hollywood Walk of Fame anordnas filmpremiärer och andra speciella evenemang. Man vet aldrig, du kanske kan bevittna en premiär på röda mattan när du är där. Efter många attraktioner förtjänar du en paus. Därefter stannar du till vid den historiska Farmer's Market, som är en av de bästa platserna i Los Angeles för att njuta av en mängd olika maträtter och drycker. "The Grove" som ligger bredvid Farmer's Market kommer inte att gå obemärkt förbi. Du kan ta en tur i en historisk 1950-talstrolley och njuta av funktionerna i en stor centrumträdgård som inkluderar en animerad fontän med många shoppingmöjligheter. Nu när du har haft tid att koppla av och äta kommer du tidigt på eftermiddagen att bli bortförd till en annan värld! Från Sunset Strip passerar du ikoniska platser som Whisky a Go Go Go och Chateau Marmont innan du når Beverley Hills. Medan du är i Beverly Hills får du uppleva charmen på Rodeo Drive och kanske till och med känna dig som en stjärna själv. Du kommer snart att se hur varierad och mångsidig denna metropol verkligen är när du får en inblick i hur livet ser ut när du väl har blivit upptäckt av Hollywood Studios. Tillbaka på Sunset Boulevard och på väg västerut kommer du att passera Getty Center. Därifrån kommer du äntligen att känna havets bris. Santa Monica Pier är ett av stadens landmärken och har fungerat som många kulisser i otaliga Hollywoodfilmer. Avslutningsvis kan du avrunda en fascinerande dag med en trevlig promenad längs Venice Beach där du kommer att underhållas av många olika artister och showmän. "Se och bli sedd" är mottot här. Du kommer inte att bli besviken! Med otaliga sevärdheter i världens mest spännande stad kommer du slutligen att föras tillbaka till ditt hotell eller till en i förväg överenskommen avlämningsplats sent på eftermiddagen. Du kommer inte att sitta på en stor sightseeingbuss på den här turen. Med ett tak på högst 18 personer utvecklas alltid en familjär atmosfär under turen. Turen gör täta stopp, vilket gör att du kan upptäcka allt i en avslappnad takt.

LA Hollywood Stadsvandring med Griffith Observatory

LA Hollywood Stadsvandring med Griffith Observatory

Börja ditt spännande Hollywoodäventyr med vår "LA, Hollywood City Tour" och spänn fast säkerhetsbältet för en oförglömlig resa genom hjärtat av Tinseltown! Vår rundtur börjar vid den livfulla TCL Chinese Theatre, där stjärnornas fotspår möter glittret från Hollywoods Walk of Fame. När du kliver ombord på vår bekväma turistbuss välkomnas du av vår lokala expertguide, som är full av entusiasm. De är inte bara en guide, de är din pålitliga följeslagare på denna upptäcktsresa. Deras passion för LA kommer att lysa igenom när de delar med sig av fängslande berättelser och dolda pärlor som bara lokalbefolkningen känner till. Men höjdpunkten på ditt äventyr väntar vid Griffith Observatory. Här gör vi ett hisnande stopp på 30 minuter. När du står på observatoriets kulle och blickar ut över staden nedanför, kommer den ikoniska Hollywoodskylten att vara din bakgrund. Det är det perfekta ögonblicket som du har drömt om. När turen fortsätter tar vi dig ner dit där konst, mode och kultur kolliderar. Sedan kryssar vi genom den överdådiga Rodeo Drive, där lyx och glamour möts. Slutligen avslutar vi vårt äventyr med en tur längs den ikoniska Sunset Strip, där rock 'n' roll-historia skapades. Vår "LA, Hollywood City Tour" är inte bara en rundtur; det är en fängslande resa genom hjärtat av Los Angeles, guidad av en lokal expert som är lika exalterad som du är att visa dig magin i denna ikoniska stad. Så oavsett om du är en ensamresenär, ett par på jakt efter romantik eller en familj som är redo att skapa bestående minnen, följ med oss på ett äventyr som kommer att lämna dig förtrollad av Hollywoods lockelse!

Los Angeles: Helikoptertur med landning i centrum

Los Angeles: Helikoptertur med landning i centrum

Detta helikopterlandningspaket för centrum inkluderar en 45-minuters helikoptertur och 30 minuters privat tid på toppen av en byggnad i staden med en kostnadsfri skål med mousserande vin, dessert och rosé. Ditt helikopteräventyr börjar över de hisnande kustområdena Pacific Palisades, Santa Monica, Venice Beach och Marina Del Rey. Du svävar över de exklusiva kändisbostäderna i Bel Air, Beverly Hills, Hollywood Hills och den eklektiska Sunset Strip. Upplev det som bara helikoptrar kan göra och landa på toppen av en byggnad med utsikt över den fantastiska skyline i centrum. Efter en skål och bilder som ingen annan kommer ni att föras iväg för att beundra de häpnadsväckande sevärdheterna i Walt Disney Concert Hall, L.A. Live, Dodger Stadium, Griffith Observatory, den ikoniska Hollywoodskylten och Universal Studios.

LA: Broad Museum & Downtown Walk Ljudguidning i appen

LA: Broad Museum & Downtown Walk Ljudguidning i appen

Ladda ner WeGoTrip-appen och upptäck höjdpunkterna på ett förstklassigt museum för modern konst och promenera genom centrala Los Angeles med din personliga ljudguidning i appen! Observera! The Broad erbjuder fri entré. Du kan boka en gratis biljett med tidsinställd entré på thebroad.org för att undvika köer. Genom att köpa denna audiotur får du en ljudkommentar och en noggrant planerad rutt längs museet och Los Angeles centrum. Turen är tillgänglig när som helst under museets öppettider: Tis, ons, fre: kl. 11.00-17.00, tors: kl. 11.00-20.00, lör, sön: 10.00 - 18.00 Turen börjar med en utforskning av The Broad's distinkta arkitektur och guidar dig sedan genom den permanenta samlingens höjdpunkter, med verk av Jeff Koons, Roy Lichtenstein och J.M. Basquiat. Ingen utställning av samtida konst är komplett utan en djupdykning i Andy Warhols värld, vars verk och liv tolkas på ett genomtänkt sätt. Därefter åker du genom centrala LA och beundrar dess imponerande skyline och arkitektoniska underverk som Walt Disney Concert Hall. Koppla av i Grand Park och upplev en kort resa med Angel's Flight, världens kortaste järnväg. Avsluta turen på Grand Central Market, en perfekt destination för ett kulinariskt äventyr! Observera! Denna audiotur är inte ansluten till Broad Museum utan är inskickad av en enskild skapare. HUR GÅR RUNDTUREN - Var flexibel: [gå med på turen när du vill och] utforska sevärdheterna så länge du vill. - Njut av rundturen även offline: alla ljudturer testas för hög kvalitet och enkel navigering.

Downtown Los Angeles cykeltur: Topp 10 attraktioner i DTLA

Downtown Los Angeles cykeltur: Topp 10 attraktioner i DTLA

Ge dig ut på en cykeltur tur och retur från Grand Central Market, LA:s ikoniska matupplevelse, downtowns främsta besöksmål och hemvist för Handlebar Bike Tours. Börja din cykeltur med att lära dig mer om Angel's Flight, en fungerande, ikonisk linbana från 1901. Vår mötesplats ligger precis mellan dessa två toppdestinationer. Före turen justerar och testar vi din 8-växlade cykel, ger dig en hjälm och rullar sedan ut på en enkel 2,5 timmars cykeltur i centrala Los Angeles. Första stoppet är The Bradbury Building, där du får kliva in i denna fantastiska byggnad från viktoriansk tid som blev känd genom filminspelningar. Därefter cyklar du genom Historic Cores gamla Vaudeville-teater och tidigare bankdistrikt. Lär dig mer om loftkonverteringarna och "Hollywoods" historia - spoilervarning, det mesta hände i centrum - och gör det fortfarande. Ta reda på varför streamingplattformarna lägger beslag på dessa gamla filmpalats. Härnäst är det dags för den moderna stadsdelen South Park, där vi stannar till vid Crypto Arena - hemvist för Lakers - och sport- och underhållningskomplexet LA Live. Här har vi några fina cykelbanor som tar oss genom skyskraporna och köpcentrumen i Figueroa corridor. Stanna till vid det kusliga Cecil Hotel of horrors och hör om de mystiska händelserna. Vi kryssar genom Civic Center, LA:s kommuncentrum och hem till regeringsbyggnader som City Hall som du känner igen från TV och filmer. Vidare till Olvera Street där vi tar en cykelpaus i stadens äldsta kvarter, som nu är fullt av pittoreska butiker och matkiosker. Här får du en chans att vandra runt bland de historiska byggnaderna och marknadsplatsen. Därefter tar du dig till Union Station och dess praktfulla Mission Revival från 1939 som var bakgrunden till Oscarsceremonin 2021. Åk genom Grand Park upp till Grand Avenue med sina kulturinstitutioner som Walt Disney Concert Hall och Broad Museum. Se lokala pärlor, arkitektoniska höjdpunkter, dolda passager, filminspelningar, nattliv och restaurangrekommendationer, som du aldrig skulle hitta från en bil, buss eller en rundvandring. Din guide är förstärkt, så du behöver inte anstränga dig för att höra eller skrika till gruppen. Efter en lätt cykeltur på ca 10 km, varav hälften på plana, skyddade cykelbanor, avslutar du på Grand Central Market, precis i tid för lunch i en av de över 40 matkioskerna. Om du bara har några timmar på dig i downtown finns det inget bättre sätt att se så mycket än att cykla.

De mest populära sevärdheterna i Los Angeles

Att göra i Walt Disney Concert Hall

Städer i USA

Walt Disney Concert Hall: Fler aktiviteter och sevärdheter

Walt Disney Concert Hall: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Walt Disney Concert Hall

Samlat omdöme

4.9
(385 recensioner)