Välj datum
Upplevelser i

Wadowice

Alla saker att se i Wadowice

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Wadowice? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Wadowice

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 288 omdömen

Båten är helt ny och väldigt elegant. Resan tar ungefär en timme. Vi började klockan 16 och kunde redan beundra den fantastiska belysningen av Altsradt och Cracow Eye. Den mycket sympatiske kaptenen kompletterar resan med detaljerad information och anekdoter på polska och engelska. Det var behagligt varmt inne i båten. Men du bör också klättra upp på taket och ta ett särskilt vackert foto av Wawel Castle-komplexet. Läsk ingick också. Krakow är vackert!

Fantastiska värdar och båtkapten - njöt av varje sekund av att se denna del av Krakow på ett annat sätt! Låt inte denna kalla tid på året avskräcka dig från att njuta av denna upplevelse - den nedre delen av båten är stängt däck och har filtar och kuddar för att hålla dig varm - och även en värmare för att hjälpa mer. Skulle definitivt rekommendera - tack för en rolig upplevelse och allt gott!

Härligt tillägg till vårt fullspäckade schema när vi är i Polen. Vi hade en mycket vänlig och välkomnande kapten, full av kunskap och passion för historien som han delade med oss. Skulle starkt rekommendera denna turné. Det fanns till och med mysiga filtar att mysa och titta på utsikten. Tack.

Härlig utekväll, massor av användbar information om floden och Krakow. Båten var vacker och ren, massor av härliga bilder från översta däck!

En trevlig och trevlig resa, du ser slottet på natten från floden och du når en annan bro på andra sidan