Vor Frue Kirke

18 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Vor Frue Kirke

Vor Frue Kirke: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Köpenhamn: City Highlights: Självguidad Scavenger Hunt Tour

Köpenhamn: City Highlights: Självguidad Scavenger Hunt Tour

Lär känna Köpenhamn i din egen takt på den här interaktiva vandringsrundturen som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med de viktigaste attraktionerna i staden och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. På promenad till alla de bästa landmärkena och gömda pärlor och lös utmaningar. Arbeta med ditt team eller tävla mot dem medan ni lär er spännande fakta och skapar minnen som ni aldrig glömmer. Lär dig intressant information om staden och dess sevärdheter. Starta aktiviteten när som helst, schemat är vägledande. Vid varje stopp får du lära dig mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. Start din rundtur vid det imponerande torget i stadshuset. Besök Köpenhamns domkyrka med sin magnifika interiör. Fotografera The Round Tower ett av de äldsta observatorierna och beundra Christiansborgs slott med sin unika arkitektur. Stoppa förbi den gamla börsen, en av de äldsta byggnaderna i Köpenhamn, och se Kungliga teatern som har en fantastisk akustik. Promenera runt i det vackra Nyhavn och beundra Kissing Bridge med sin innovativa design. Upptäck Amalienborg, den danska kungafamiljens mycket utsmyckade hem, och förundras över rokokodesignen och de fyra palatsfasaderna. Se slutligen den förtrollande Fredriks kyrka gjord av marmor.

Köpenhamn: Guidad stadsvandring

Köpenhamn: Guidad stadsvandring

Efter att ha samlats med din guide på Köpenhamns centralstation åker du i riktning mot Tivoli. Där kan du besöka de vackraste höjdpunkterna i Köpenhamn. Dessa höjdpunkter kan variera beroende på dina preferenser och guidens resplan. Några av höjdpunkterna är Tivoli (utanför), rådhuset, Ny Torv och Gammel Torv, Köpenhamns domkyrka, Strøget, Christiansborgs slott, den gamla börsen, Runda tornet, Rosenborgs slott, Nyhavn och Amalienborgs slott.

Köpenhamn: Guidad rundtur i stadens höjdpunkter

Köpenhamn: Guidad rundtur i stadens höjdpunkter

Följ med på en guidad stadsvandring i Köpenhamn i liten grupp och upptäck den danska huvudstaden under ytan. Besök de berömda sevärdheterna och gå utanför allfarvägarna för att upptäcka dolda skatter i mindre kända distrikt. Våra lokala guider kommer att dela sin passion för Köpenhamn med dig och avslöja de mest ikoniska landmärkena. Vandringsturen i Köpenhamn börjar vid vår centrala mötesplats. På den här turen kommer du att bekanta dig med Köpenhamns historiska höjdpunkter och kulturella läckerheter. Med en kunnig privat guide kan du beundra de pittoreska husen i det färgglada kanalområdet Nyhavn och se andra höjdpunkter som det medeltida torget Amagertorv eller Christiansborgs slott, hem för det danska parlamentet. Besök sedan den danska huvudstadens mest kända sevärdheter och vik av från turiststråket för att upptäcka undangömda pärlor i stadens mindre kända distrikt.

Copenhague: tour public à vélo de 4 heures en français

Copenhague: tour public à vélo de 4 heures en français

Ge dig ut på en förtrollande upptäcktsfärd i Köpenhamn med en kunnig fransktalande guide på en cykeltur. Du kan hyra en cykel i förväg, kanske från ditt hotell. Ta del av Köpenhamns livfulla kulturella väv, dess fängslande historia, förundras över dess moderna arkitektur och upptäck banbrytande sociala och urbana utvecklingar. Denna tur kombinerar sömlöst stadens ikoniska landmärken med dess dolda pärlor. Våra resor genomförs endast på franska och är begränsade till högst 9 deltagare.

Köpenhamns bästa cykeltur-3 timmar, liten grupp max 10

Köpenhamns bästa cykeltur-3 timmar, liten grupp max 10

Vad du kan förvänta dig Vi kommer att visa dig de oupptäckta delarna av vår stad. På bakgator och över broar cyklar vi genom de coolaste kvarteren i staden och tillsammans upptäcker vi hemliga trädgårdar, innergårdar och gömda kyrkor. Under denna cykeltur i Köpenhamn kommer du också att se några av Köpenhamns berömda landmärken. Den lilla sjöjungfrun, Amalienborgs slott och Rundetårn är några av de mest kända sevärdheterna. Regelbundna stopp kommer att vara så att din guide kan dela intressanta fakta och berättelser medan du hämtar andan. Med ett omfattande nätverk av cykelbanor i hela staden är det enkelt att cykla säkert genom staden. Det här är en utmärkt introduktion till en fantastisk stad! När du är klar kommer du att känna dig välinformerad och välorienterad, vilket kommer att hjälpa dig att få ut det mesta av din tid här! Vad du bör tänka på Alla deltagare måste vara erfarna cyklister som kan cykla säkert i en främmande stadsmiljö. Vi arbetar under alla väderförhållanden, därför ber vi dig att klä dig lämpligt. Använd skor som är lämpliga för cykling och en regnjacka i händelse av regn. Köpenhamn kan vara vackert och soligt eller blåsigt och kallt, allt på samma dag! Det är inte obligatoriskt att bära hjälm i Danmark och därför tillhandahåller vi inte hjälm. Hjälmar kan dock hyras på dagen mot en mindre avgift.

Köpenhamns sevärdheter & berättelser - 3 timmars vandringstur

Köpenhamns sevärdheter & berättelser - 3 timmars vandringstur

Vi möts på Rådhustorget. Gå genom Piss-kanalen, som trots sitt namn kanske är den charmigaste stadsdelen i Köpenhamn. Hör berättelserna från de senaste tusen åren och upplev den moderna kulturen i staden. Vi promenerar genom den medeltida staden ut till Maktens ö där vi ser palats och den underbara biblioteksträdgården. Vi ser hamnen från Black Diamond och går tillbaka in i Gamla stan, förbi den 400 år gamla börsen med sin otroliga drakspira. På vägen ser vi arkitektur i världsklass, gammal och ny, samtidigt som vi upplever magin i stadens avslappnade cykellivsstil. Vår rundtur avslutas vid det storslagna Kings New Square och den magiska New Harbour.

Köpenhamn: First Discovery Walk och Reading Walking Tour

Köpenhamn: First Discovery Walk och Reading Walking Tour

Gå genom en vacker rutt i staden, upptäck dolda pärlor och besök 10+ av de viktigaste attraktionerna och platserna. Lär dig lite inledande information om varje plats och intressanta berättelser om staden i allmänhet. Ladda ner appen 'World City Trail' från butiken och logga in. Läs instruktionerna och gå till startplatsen. Lås upp foton av exteriören och interiören på platsen. Läs lite information om attraktionen och fortsätt gå till nästa kontrollpunkt. Notera vad du gillade och inte gillade och skapa din bucket list för de kommande dagarna! Starta din promenad när som helst, utan schema. Pausa för lunch, ta en drink, besök en valfri attraktion och fortsätt senare eller till och med en annan dag. Med kartfunktionen kommer du aldrig att gå vilse. Börja din turné på den imponerande Köpenhamns rådhusplats! Besök Köpenhamns domkyrka med sin magnifika interiör. Fotografera Rundetårn, ett av de äldsta observatorierna och beundra Christiansborgs slott med sin unika arkitektur. Den gamla börsen är en av de äldsta byggnaderna i Köpenhamn, och en av era destinationer. Sedan väntar Det Kongelige Teater på dig, glöm inte att ta bilder, det har bra akustik! Nyhavn kommer att göra dig mållös med sin lugna skönhet. Beundra Kissing Bridge med sin innovativa design. Amalienborg är värt din tid och utrymmet i ditt mobilminne, det kommer att ge en kunglig smak till din rundtur medan pricken över i:et på denna unika rundtur är Fredriks kyrka (där turen slutar), en plats som är imponerande och förtrollande.

Ockupationen av Köpenhamn 1940-45 - Självguidad audiowalk

Ockupationen av Köpenhamn 1940-45 - Självguidad audiowalk

Följ med på en upptäcktsfärd genom ockupationstiden med denna ljudvandring av historikern Allan Spangsberg Nielsen. På turen guidas du genom 14 viktiga platser i Köpenhamn, var och en med sin egen unika historia från andra världskriget. Från de gamla vallgravarna i Kastellet där tyskarna smög i land, till gömställen för motståndsmän, till Shellhuset, som var Gestapos högkvarter. Turen erbjuder en unik möjlighet att uppleva Köpenhamns rika historia på ett helt nytt sätt och är också lämplig för undervisning. Dyk ner i historien och upptäck de bortglömda platserna i Köpenhamn som fortfarande bär avtrycket av en speciell tid i Danmarks historia.

Köpenhamn: H.C. Andersen självguidande rundtur med StoryHunt

Köpenhamn: H.C. Andersen självguidande rundtur med StoryHunt

"Att resa är att leva" - Hans Christian Andersen. Följ med på en uppslukande ljudvandring i den berömde danske författaren H.C. Andersens fotspår. Upplev hans blygsamma början i Köpenhamn och hans väg till global berömmelse som en uppskattad författare. Vandra genom 1800-talets Köpenhamn och ta del av berättelser från Andersens liv. Var H.C. Andersens liv verkligen besläktat med de förtrollande sagor han skrev? När du tar del av denna ljudvandring kommer du att konfronteras med kontrasterna och parallellerna mellan hans verkliga upplevelser och de magiska världar han skapade - många av dem med inspiration från gatorna i denna gamla stad. Du kan göra turen i din egen takt och när det passar dig, utan att vara beroende av en resegrupp eller ett specifikt tidsschema. Är du redo att upptäcka H.C. Andersens liv?

Privat rundtur i Köpenhamn med höjdpunkter och dolda pärlor

Privat rundtur i Köpenhamn med höjdpunkter och dolda pärlor

Det här är inte bara en stadsrundtur; det här är det bästa av Köpenhamn med dolda pärlor som bara en lokal kan visa dig. Lär känna Köpenhamn på en stadsrundtur som ger dig den perfekta överblicken, från kultur, historia och lokal livsstil - den här turen har allt! Glöm stora turistgrupper och folkmassor; det är dags att se Köpenhamn från sin bästa sida tack vare din lokala guides kunskaper och berättelser. Kolla in viktiga landmärken som Nyhavn, Runda tornet, Rosenborgs slott och upptäck stadens hemligheter som visar dig staden ur ett annat perspektiv. Som de säger, lokalbefolkningen vet bäst! Withlocals Highlights & Hidden Gems Private City Tour™ är en av Withlocals signaturturer som finns tillgängliga i större städer över hela världen. Vi arbetar med passionerade lokala guider som tjänar en rättvis avgift. Vi stöder lokala ekonomier genom att endast erbjuda lokala produkter och förhindrar överturism med endast små icke-påträngande grupper. Våra turer är koldioxidneutrala och går bortom de vanliga turistvägarna.

De mest populära sevärdheterna i Köpenhamn

Att göra i Vor Frue Kirke

Städer i Danmark

Vor Frue Kirke: Fler aktiviteter och sevärdheter

Vor Frue Kirke: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Vor Frue Kirke

Samlat omdöme

4.4
(76 recensioner)