Vizcaya Museum & Gardens

Vizcaya Museum & Gardens

Vizcaya Museum & Gardens: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Miami: Scenisk flygplansrundtur i centrum med gratis drycker

1. Miami: Scenisk flygplansrundtur i centrum med gratis drycker

Ge dina nära och kära den present de förtjänar genom att hyra ett privatflygplan för er själva. Vill du ge en födelsedagsöverraskning? Behöver inte titta längre! Låt oss upptäcka Miamis bästa vyer tillsammans. Låt oss se Miami från ett annat perspektiv. Du kommer att hälsas av en av våra anställda som kommer att se till att du lämnar våra kontor med ett leende på ditt ansikte och en tid att aldrig glömma. Våra certifierade piloter kommer att se till att du lär dig mycket under din tur. Miami har mycket att erbjuda och mycket att upptäcka. Boka med oss idag och njut av en livstidsupplevelse som du alltid kommer att komma ihåg. Se en mängd landmärken från ett fågelperspektiv inklusive Miami Seaquarium. Ta emot mjuka kalla drycker medan du njuter av utsikten nedanför, innan du återvänder till marken. <

Miami: South Beach 30-minuters privat lyxhelikoptertur

2. Miami: South Beach 30-minuters privat lyxhelikoptertur

Upplev spänningen och lyxen med en 30-minuters helikoptertur över Miami, ett äventyr som erbjuder en enastående utsikt över denna pulserande stad och dess fantastiska kustomgivningar. Från det ögonblick du lyfter från Miami Executive Airport kommer dina sinnen att fängslas av de grönskande landskapen i Coconut Grove och Coral Gables, som breder ut sig under dig när du styr mot Biscaynebuktens azurblå vatten. Flyg över de exklusiva Fisher Islands och Key Biscayne och upplev den blandning av naturlig skönhet och överdådighet som kännetecknar detta område. När du närmar dig den ikoniska South Beach vidgas panoramautsikten till att omfatta den glittrande Miami Beach, det livliga centrumet och de natursköna Venetian, Star och Palm Islands. Förundras över den spektakulära utsikten över kändisarnas herrgårdar och den livliga hamnen i Miami. Håll utkik efter olika havslevande djur - manater, hajar och delfiner syns ofta i det klara vattnet nedanför. Den här turen är inte bara en flygning; det är en inbjudan att bevittna Miamis skönhet från himlen och ge dig minnen som kommer att vara livet ut. Upptäck Miami i storslagen stil och se staden som få har sett den tidigare.

Miami Beach: Privat tur med lyxflygplan med champagne

3. Miami Beach: Privat tur med lyxflygplan med champagne

Boka en privat lyxflygning med flygplan för dig och dina nära och kära. Njut av 50 minuters hisnande utsikt över Downtown Miami och Miami Beach när du ser de mest kända landmärkena i staden ur ett fågelperspektiv. Välkomnas av din pilot och få en genomgång av turen. Få en gratis kall alkoholfri champagne att njuta av under flygningen innan du lyfter från Miami Executive Airport i Kendall, Florida. Väl i luften kan du beundra utsikten över Downtown Miami, Fisher Island, Key Biscayne, Sunny Isles, Miami Seaquarium, Port of Miami, Barl Harbor och många fler kända landmärken. Medan du njuter av utsikten kommer din pilot att ge kommentarer ombord och fakta om de platser du kommer att se. Ta massor av fantastiska bilder från ett fågelperspektiv och låt dig förbluffas av den fantastiska stadssilhuetten i Miami.

Miami: Privat helikopteräventyr

4. Miami: Privat helikopteräventyr

Visa Miami från luften med denna privata helikoptertur. Flyg över södra Miami och se flera kilometer av kusten. Få chansen att upptäcka det marina livet från helikoptern. Tag upp från Miami Executive Airport och flyg över de fantastiska stränderna i Biscayne Bay. Fortsätt för att se fri utsikt över Coral Gables och Coconut Grove. Passera över Vizcaya-museet och dess europeiska trädgårdar. Se Tahiti Beach och sväva över Matheson Preserve där du kan se sjökor, delfiner och hajar.

Miami: Vizcaya Museum & Gardens biljett med transport

5. Miami: Vizcaya Museum & Gardens biljett med transport

Luta dig tillbaka och slappna av med bekväm upphämtning och avlämning på Miami Beach och i centrala Miami på den här turen till Miamis mest ikoniska museum. När du är på museet kan du besöka utställningarna och egendomen i din egen takt och glöm inte bort att ta del av den vackra utsikten över Biscayne Bay från bakgården. Strax bortom de godisfärgade byggnaderna i Miamis Art Deco-distrikt och skyskraporna i centrum ligger Villa Vizcaya, en trädgård och ett museum som måste ses. Här är den magiska stadens tidiga dagar vackert bevarade i arkitektur och anda. Villa Vizcaya, som en gång var industrimannen James Deerings vinterresidens, utformades som en palatsliknande italiensk villa vid den tropiska Biscayne Bay. Den innehåller en fascinerande samling europeisk konst och är omgiven av fantastiska trädgårdar och utsikt över bukten som förflyttar dig till Miamis guldålder.

Miami Beach: 50-minuters privat tur med lyxflygplan i solnedgången

6. Miami Beach: 50-minuters privat tur med lyxflygplan i solnedgången

Följ med på en fängslande 50-minuters flygtur över Miami och börja din resa på den välkomnande Miami Executive Airport. Vår erfarna pilot guidar dig till den strålande Miami-himlen, där en fascinerande sightseeingupplevelse väntar. När du färdas över himlen kan du njuta av den förtrollande förvandlingen av himlen och omgivningarna som lyses upp av solnedgångens varma nyanser. Glid ovanför de överdådiga herrgårdarna i Pinecrest och Coconut Grove och njut av hisnande vyer över Fisher Island och det fridfulla Key Biscayne. När du korsar luftlandskapet kan du förundras över skönheten i Miamis kustlinje från ett unikt perspektiv, svävande över South Miami Beach. Kryssa förbi kustpärlorna Surfside och Bal Harbor och följ den natursköna vägen tillbaka längs Intracoastal Waterway. Upplev skönheten på Palm, Hibiscus och Star Islands från ovan, där varje ö är ett skådespel att beskåda. Ta in panoramautsikten över Miamis hamn, Downtown och det livliga Brickell-distriktet och låt dig uppslukas av stadens dynamiska energi. Slutligen kan du njuta av de arkitektoniska underverken på Vizcaya Museum and Gardens innan resan avslutas med en naturskön väg genom South Miami tillbaka till flygplatsen. Denna 50 minuter långa flygresa utlovar en oförglömlig blandning av naturlig skönhet och urban prakt över de ikoniska landmärkena i Miami.

Miami Audioguide - TravelMate app för din smartphone

7. Miami Audioguide - TravelMate app för din smartphone

Det kommer att kännas som om du har en turistguide vid din sida som berättar om stadens historia, sevärdheter och kuriosa. Ljudinnehållet är professionellt skapat av en grupp författare på hög nivå och tolkas av proffs från TV- och radioområdet. Audioguiden innehåller 32 ljudavsnitt på totalt 100 minuter. Detta är de intressanta platserna: Miami Introduktion Det lokala kökets underverk Forntida spanskt kloster Bass Museum Bill Baggs Park Calle Ocho Deering Estate Delano Hotel Espanola Way Everglades Florida Keys Fontainebleau Hotell Förintelsens minnesmärke Djungelöarna Lincoln Road Lummus Park Miami Dade kulturcentrum Ocean Drive Oleta River State Park Perez konstmuseum Seaquarium South Pointe Park Venetianska poolen Villa Vizcaya Wolfsonian Museum Wynwood Walls.

Miami - en lyxig Lyxig privat helikoptertur

8. Miami - en lyxig Lyxig privat helikoptertur

Ta fantastiska bilder av Miami på denna privata rundtur i en Robinson R44-helikopter. Glid över glittrande stränder, lyxiga kryssningsfartyg och skyskraporna i Miamis stadssilhuett. Kommunicera enkelt under din flygning med brusreducerande helikopterheadset. Möt din pilot på Miami Executive Airport och känn spänningen av att lyfta i detta välskötta lättviktsfarkost. Gå mot strandlinjen och passera Tahiti Beach, Coconut Grove och Viscaya-museet med dess europeiska trädgårdar. Kryssa över tornen i Miamis centrum och det exklusiva samhället Brickell Key. Beundra kryssningsfartygen i Miamis hamn och få en fågelperspektiv över Fisher Island, Key Biscayne, sandstranden South Beach, Surfside och Bal Harbor. Flyg hela vägen upp till Sunny Isles och över till Williams Islands. Förundras över Indian Creek och alla lyxiga herrgårdar längs Intracoastal Waterway. Ta en topptur på kändis herrgårdar belägna på Star, Palm och Venetian Islands. Leta efter delfiner och sjökor när du passerar det klara vattnet i Biscayne Bay. Se några av South Miamis herrgårdar i Coral Gables, Coconut Groves historiska stadsdel och Pinecrest. Landa på Miami Executive Airport i slutet av din turné.

Miami: Privat romantisk helikoptertur med champagne

9. Miami: Privat romantisk helikoptertur med champagne

Bege dig ut på en romantisk flygresa och beundra den magiska utsikten över Miami Beach med ett glas champagne ombord på en privat helikopter. Beundra det skimrande havet, det turkosa vattnet och den vidsträckta vita sandstranden när du svävar högt upp i luften. Efter incheckning på flygplatsen kan du njuta av en gratis flaska champagne. Därefter hoppar du och din älskade ombord på er privata helikopter och tar med er ett glas champagne på resan. Skjut över Coral Gables, Coconut Grove, Downtown Miami, Palm- och Venetianöarna på din förtrollande resa. Spana in Miamis ikoniska sevärdheter, bland annat South Beach och Downtown. Begejliga det gnistrande vita vattnet i Key Biscayne, medan du håller utkik efter sjökor, delfiner, hajar och fåglar.

Miami: Vizcaya Sunset Cruise

10. Miami: Vizcaya Sunset Cruise

Ta steget in i lyxen på en all-inclusive kryssning i solnedgången mot Vizcaya. Upplev en härlig kulinarisk upplevelse med speciellt tillagade hors d'oeuvres som kompletterar ett elegant och ständigt föränderligt vinutbud. För att förhöja din njutning kan du dra nytta av ett utbud av både importerade och inhemska ölsorter. Din resa börjar med en lugn kryssning genom de överdådiga herrgårdarna på Venetianska öarna, där du får en inblick i lyxen vid vattnet och kändisarnas hem. När solen går ner får du se Miamis hisnande skyline, ett panorama som ger din upplevelse en touch av magi. Segla sedan till de öppna vattnen i Biscayne Bay och följ James Deerings historiska ankomst till Vizcaya på juldagen 1916. När du anländer till Vizcaya, fördjupa dig i den elegans och charm som har prydt dessa stränder i över ett sekel. Återvänd efter en oförglömlig resa in i historien och den natursköna miljö som definierar hjärtat av Miami.

13 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Vizcaya Museum & Gardens

Vizcaya Museum & Gardens: Fler aktiviteter och sevärdheter

Vizcaya Museum & Gardens: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.