Sydney: Middagskryssning i hamnen med 3-, 4- eller 6-rättersmeny
Njut av en unik middagsupplevelse ombord på ett av Sydneys främsta fartyg, MV Sydney 2000. Beroende på säsong och vald avgång kan du se de skiftande färgerna i en solnedgång i Sydney Harbour, skymning eller nattliga stadsljus. Njut av den förtrollande bakgrunden av Operahuset och Harbour Bridge och njut av de läckra valen av ett premium middagsval och 5-stjärnig service. Välj från: Solnedgång middagskryssning 3-rätters à la carte-middag, tillagad av våra kockar ombord. Förrätt - Rökt lax med citronvinägrett, kapris, vattenkrasse, fänkål & dill (GF, DF) - Spenat- och pumpasallad med rödbetor, krispig serranoskinka, grekisk fetaost, mandel och honungssenapsdressing (V Available) Huvudrätt - Gremolata-gratinerad barramundi med salsa verdi, potatiskaka, färska säsongsgrönsaker, honungsbakade morötter och friterade kaprisbär (GF tillgänglig) - Dubbelkokt kyckling med krispigt skinn, krämig potatiskaka, rostad pumpa, babyspenat och honungssmaksatta morötter (GF) - Aubergine från Mellanöstern, långsamt tillagad och serverad med zucchini, rostad paprika, polenta och marinerade semitorkade tomater (V, GF, VG Tillgänglig) Efterrätt - Citron- och limetårta med förtjockad grädde (GF) - Choklad hallon kokos pebble med hallonsås (VG) Stjärnljus middagskryssning 4-rätters à la carte-middag, där första rätten är kockens urval av kanapéer. En tallrik med kockens urval av kanapéer att dela Förrätt - Rökt lax med citronvinägrett, kapris, vattenkrasse, fänkål & dill (GF, DF) - Spenat- och pumpasallad med rödbetor, krispig serranoskinka, grekisk fetaost, mandel och honungssenapsdressing (V Tillgänglig) - Ravioli med tre svampar, basilika- och persiljepesto, toppad med hyvlad Grana Padano-parmesan (V) Huvudrätt - Långsamt tillagad australiensisk oxkind i rödvinssky, tillsammans med krämigt potatismos och färska säsongsgrönsaker (GF) - Gremolata-rubbad barramundi med salsa verdi, krämig potatiskaka, färska säsongsgrönsaker, honungsbakade morötter och friterade kaprisbär (GF tillgänglig) - Två gånger tillagad kyckling med krispigt skinn, krämig potatiskaka, rostad pumpa, babyspenat och honungsslungade morötter (GF) - Aubergine från Mellanöstern med zucchini, rostad paprika, polenta och marinerade semitorkade tomater (VG, GF) Efterrätt - Modern Lamington med strimlad kokosnöt, jordgubbar och tjock grädde (GF) - Malibu- och kokosnötsskiva med mangocoulis - Citron- och limetårta med förtjockad grädde (GF) - Choklad hallon kokos pebble med hallonsås (VG) Gold Penfolds middagskryssning 6-rätters avsmakningsmiddag med möjlighet att lägga till parade Penfolds-viner. Kockens urval av kanapéer serveras vid ankomst Halstrade pilgrimsmusslor med limeskum Örtsallad Casarecce-pasta med rucolapesto och lagrad parmesan Angusfilé med sauterade champinjoner och riklig jus Cheesecake med svart viol