Vituskatedralen

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Vituskatedralen

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Vituskatedralen? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Vituskatedralen

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 11 084 omdömen

Judith från Prag var en riktigt mycket kompetent och också mycket trevlig guide med utmärkta historia och språkkunskaper och didaktisk och kommunikativ talang. Som hobbyhistoriker är vi ganska krävande: Men Judith levde helt upp till alla förväntningar. Det var ett nöje att promenera genom Pragborgen med henne, vi kommer inte att glömma denna eftermiddag. På grund av coronan bestod den lilla gruppen bara av min fru och mig - en underbar privat gymnasieskola.

Vår guidade rundtur i Pragborgen med Jana var underbar, hon är infödd i staden och vet mycket. Han förklarade alla detaljer i hägnet, anekdoter och vi såg även vaktbytet på vår begäran och anpassade besöket för det. Det var en kvinnas charm. Dessutom, eftersom det inte fanns några andra människor, gjorde han ett privat besök för mig och min partner.

En mycket trevlig, lärorik och underhållande tur med Mirka. Fem stjärnor för hennes trevliga och roliga sätt och hennes stora kunskap om siffror, historia och personligheter runt Pragborgen! Vi kommer gärna tillbaka!

Mycket informativ rundtur med massor av detaljer. Guiden berättade mycket intressant och talade bra tyska. Tour är definitivt värt pengarna

Guiden Jana var mycket bra och den lilla gruppen är ett stort plus