Välj datum

Viktor Emanuel-monumentet

28 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Viktor Emanuel-monumentet: Fler aktiviteter och sevärdheter

Viktor Emanuel-monumentet: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Viktor Emanuel-monumentet

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 3 375 omdömen

Turbussarna kunde följas live i appen. Hörlurar tillhandahålls gratis när du först går ombord på bussen så att du kan lyssna på ljudguiden under hela resan. På- och avstigning under flera dagar vid alla hållplatser är enkelt och okomplicerat. Rutten närmar sig alla intressanta platser på ett sådant sätt att du kan gå till din destination på bara några minuter. När man kör igenom tar hela turen cirka 2 timmar i romersk trafik, vilket var bra i bussens cabrioletkupé. Du får också en QR-kod för en gratis app som erbjuder en ljudguide vid sevärdheterna och som kan lyssnas på på plats via mobiltelefon. Rekommenderad! :)

Vi gör nästan alltid en hop-on-hop-off-busstur på storstadssemestern, och hittills har det alltid varit värt det, även här! Dessa erbjudanden är bra för att få en första överblick över staden i fråga. Ljudkommentaren är intressant, rutten täcker de flesta av de viktiga platserna, och 13-minutersfrekvensen gör att du kan hoppa på och av när som helst utan att planera. Absolut rekommendation för första besöket i Rom!

Gjorde vår dag i Rom så lätt. Vi seglade på Wonder of the seas och hamnade vid Civitavecchia, vi tog tåget därifrån vilket var väldigt enkelt om du använder GetYourGuide/Trainline för att få dina biljetter i förväg. Du kommer att vilja åka till Roma Termini och bara gå ut från stationen och den stora busshållplatsen ligger precis där.

Fantastisk historisk information om resan. Verkade kort för en hel tur och retur (8 stopp). Tog bussen åldrar att flytta från varje hållplats i bältesvärmen. Antingen skulle huven på taket ha dragits på eller så skulle bussen gå snabbare från hållplatser. Värmen brände på toppen och på nedervåningen var det fullt.

Det rekommenderas att göra en sådan resa den första dagen. Detta är det bästa sättet att få hela utskriften och bestämma vad du vill besöka senare. Du kan använda bussen som ett vanligt transportmedel eftersom biljetten är giltig i 24 timmar eller längre.