Lägg till datum

Viktor Emanuel-monumentet

Viktor Emanuel-monumentet

Viktor Emanuel-monumentet: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Rom: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour m / Audio Guide

1. Rom: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour m / Audio Guide

Gör dig redo att se Rom som du aldrig har sett staden förut! Hoppa ombord på en dubbeldäckarbuss med öppet tak och låt dig förtrollas av den otroliga arkitekturen medan du lär dig mer om stadens fascinerande historia. Beundra legendariska Colosseum, se de oslagbara vyerna över den berömda Spanska trappen och låt dig hänföras av den majestätiska Vatikanen. Du kan hoppa på bussen på en av de många hållplatserna utmed rutten. Dra nytta av dagliga avgångar från Termini och utforska de tio olika stoppen som ligger spridda runtom i staden. Om du känner dig extra äventyrlig kan du välja att utforska den "eviga staden" till fots med en av våra digitala audioguider. Hitta diverse dolda pärlor i Rom och gör en djupdykning in i stadens rika kultur och historia. Några av de platser som du kan se på resrutten är bland annat: Basilikan Santa Maria Maggiore Colosseum. Roman Forum Circus Maximus San Giovanni Piazza Venezia Piazza Navona Pantheon Castel Sant'Angelo Vatikanen Peterskyrkan Fontana di Trevi Spanska trappan Piazza Barberini Järnvägsstationen Termini

Rom: Hop-On Hop-Off Open-Top Bus Tour Ticket

2. Rom: Hop-On Hop-Off Open-Top Bus Tour Ticket

Besök Roms ikoniska och historiska landmärken med en hop-on-hop-off-busstur. Se de ikoniska platserna som Republic Square, Santa Maria Degli Angeli-katedralen, Viminale Palace och mer. Du kan gå av vid valfri hållplats längs rutten och utforska dina favoritplatser i din egen takt. Rid genom de berömda attraktionerna, inklusive Palazzo Delle Esposizioni, Eliseo-teatern, Trajanus kolumn, Imperial Forums, Colosseum, Constantine's Arch och många fler. Du kommer att lära dig om varje attraktion och dess historia genom audioguiden. Res runt och genom stadens centrum av denna historiska stad på en öppen dubbeldäckarbuss.

Rom: Hissbiljett med panoramautsikt i glas med ljudapp

3. Rom: Hissbiljett med panoramautsikt i glas med ljudapp

Skåda Roms skönhet från taket på monumentet till Victor Emmanuel II:s ära (Vittoriano) på Venedigtorget. Upplev en hisnande utsikt över Colosseum, Forum Romanum och Palatinska kullen från ett speciellt och vackert perspektiv. Njut av Venedigpalatset och Risorgimentomuseet som ingår i din biljett. Börja besöket med en multimedievideo om det vackra antika Rom på den lokala samarbetspartnerns kontor. Ladda ner en informativ audioguide om staden och gör dig redo att korsa torget för att nå Victor Emmanuel II:s glashiss, tillsammans med en värd. Monumentets unika vagnsstaty döljer en vacker panoramaterrass. Ta glashissen för att ta dig upp till toppen av detta massiva marmormonument för en unik 360-graders panorama över den eviga staden. Lär dig mer om monumentet med din audioguideapp för Roms stad på din smartphone. Upplevelsen med panoramahissen är idealisk före besöket på det arkeologiska området Colosseum eller Trajanusmarknaderna.

Rom: Nattlig Colosseum-tur med lokal guide

4. Rom: Nattlig Colosseum-tur med lokal guide

Börja med att möta din guide på Piazza del Colosseo efter mörkrets inbrott. Gå in i Colosseum med din guide och grupp, köp din biljett och börja sedan din rundtur. Lär dig hur Colosseum blev den mest berömda symbolen för det antika Rom. Lyssna på din guide som berättar engagerande historier om amfiteatern och hur den såg ut när den fortfarande var i bruk. Besök sedan Forum Romanum, Forum Imperiale och Capitolinkullen. Gå till Palatinkullen och njut av panoramautsikten över staden på natten.

Rom: Palazzo Venezia Reserverad entré med museum

5. Rom: Palazzo Venezia Reserverad entré med museum

Upptäck Venedigpalatset, som först var en påvlig residens och sedan säte för den fascistiska staten. Du får också tillgång till Risorgimentomuseet och Vittoriano-monumentet. Börja besöket med en multimediavideo om det antika Rom på researrangörens kontor. Lär dig om dess historia som påvlig residens och hur det blev säte för den fascistiska staten. Spromenera genom Venedigpalatsets underbara trädgård som ligger gömd innanför murarna. Du kan också besöka fäderneslandets altare och Risorgimentomuseet. Njut av en hisnande utsikt från terrassen Vittoriano. Upplevelsen i panoramahissen är idealisk före besöket i det arkeologiska området Colosseum eller Trajanusmarknaderna. Besök Risorgimento-centralmuseet och lär dig om epoken för Italiens enande. Gå tillbaka till slutet av 1800-talet och början av 1900-talet och lär dig om Risorgimento genom minnesföremål, målningar, skulpturer, teckningar och vapen.

Piazza Navona, Pantheon & Trevi vandringstur på engelska

6. Piazza Navona, Pantheon & Trevi vandringstur på engelska

Njut av Navona-torget, Pantheon och Trevifontänen med din professionella engelska guide! Möt din guide på turistbyrån på Piazza Navona 25. Ta en promenad genom livliga Piazza Navona, kanske det vackraste torget i Rom med sina magnifika fontäner, inklusive den berömda Fontänen med de 4 floderna av Bernini. Utforska Pantheon från utsidan, templet tillägnat alla gudomligheter. Denna magnifika byggnad anses vara det mest välbevarade antika templet i världen. Michelangelo var så imponerad av Pantheons arkitektur att han, när han såg den för första gången, förkunnade att den var designad av änglar snarare än människor. Kasta ett mynt i Trevifontänen, den största och mest kända fontänen i Rom, för att försäkra dig om att du en dag kommer att återvända till Rom. Lär dig de hemligheter som fontänen bär på. Rundturen avslutas vid Venedigs torg, som ligger i centrum av fyra stora vägar i Rom: Via del Corso, Via del Plebiscito, Via di Teatre Marcello och Via dei Fori Imperiali. Beundra de berömda monumenten: "Fäderneslandets altare", tillägnat kung Victor Emmanuel II, den första kungen av Italien, och även kallat "Il Vittoriano"; "Palazzo Venezia" en av de äldsta renässansbyggnaderna i den eviga staden och "Palazzo Bonaparte" tillägnat kejsar Napoleons mor. Upptäck några av Roms dolda pärlor längs vägen när din guide tar dig genom staden. Lär dig om Roms historia från Romarrikets glansdagar fram till idag. Du kan också boka din biljett och upptäcka panoramahissen i glas, Venedigpalatset och Risorgimento-museet, och välja tid för ditt besök när det passar dig. Njut av din multimediaupplevelse på Touristation Aracoeli (om alternativet är valt) Kombinera din vandringstur med Kapitolinska museerna världens första, som öppnades för allmänheten 1734. Njut av multimediaupplevelsen i Touristation Aracoeli och boka biljetter Boka biljetter på turistbyrån och välj tid för ditt besök på museerna när det passar dig (om alternativet är valt)

Rom: Colosseum och Panoramic Elevator Skip-the-Line-biljett

7. Rom: Colosseum och Panoramic Elevator Skip-the-Line-biljett

Den tid som valts för din bokning avser tiden på turistbyrån, Piazza D'Ara Coeli 16. Ge dig ut på ett lärorikt äventyr med en rundtur till de viktigaste platserna i Rom - perfekt för att introducera dig till stadens historia. Få inledande information från en kort multimediavideo och ge dig sedan ut till fots för att se Forum, Palatinkullen först och Colosseum i slutet av ditt besök. Börja din upplevelse på aktivitetsleverantörens kontor, där du hämtar dina biljetter och njuter av en multimediavideo om det antika Rom. Med din biljett kan du upptäcka den arkeologiska parken: Forum Romanum, Palatinerberget först och Colosseum. Förundras över staden Roms skönhet från taket på monumentet tillägnat Victor Emmanuel II (Vittoriano) på Venedigs torg. Upplev en hisnande utsikt över Colosseum, Forum Romanum och Palatinkullen från ett speciellt och vackert perspektiv. Njut av Venedigpalatset och Risorgimento-museet som ingår i din biljett. Ladda ner en informativ audioguide och gör dig redo att korsa torget för att nå glashissen Victor Emmanuel II, tillsammans med en värd. Monumentets unika vagnstaty döljer en vacker terrass med panoramautsikt. Ta glashissen upp till toppen av detta massiva marmormonument och njut av en unik 360-graders panoramautsikt över den eviga staden. Lär dig mer om monumentet med din Rom City Audio Guide-app på din smartphone. Upplevelsen med panoramahissen är perfekt före ett besök i det arkeologiska området Colosseum eller Trajanusmarknaden. I receptionen för biljetter till Colosseum, Forum Romanum och Palatinerberget hjälper personalen dig att boka din vandringstur, beroende på tillgänglighet. Du kan gå med i en engelsk vandringstur i Rom de närmaste dagarna. Din professionella guide kommer att förklara om Navona Square, Pantheon och Trevifontänen.

Rom: Colosseum, Forum Romanum & Piazza Venezia exteriör rundtur

8. Rom: Colosseum, Forum Romanum & Piazza Venezia exteriör rundtur

Gå tillbaka i tiden och fördjupa dig i det antika Roms storhet på en vandring runt några av dess mest magnifika monument. Beundra utsikten över Colosseum, Forum Romanum och Piazza Venezia medan du lär dig mer om deras historia. Börja din resa vid det världsberömda Colosseum, den största amfiteatern som någonsin byggts, där gladiatorer en gång kämpade för ära och berömmelse. Förundras över den imponerande arkitekturen och lär dig mer om dess fascinerande historia av din kunniga guide. Fortsätt till Forum Romanum och lär dig mer om dess betydelse som politiskt, religiöst och kommersiellt centrum i det antika Rom. Avsluta rundturen på magnifika Piazza Venezia, ett stort torg som fungerar som en korsväg för Roms historiska och moderna attraktioner. Beundra det imponerande Vittorio Emanuele II-monumentet, även känt som Vittoriano, och lär dig mer om dess betydelse i Italiens historia.

90-minuters tur i konvoj i en gammal Fiat 500

9. 90-minuters tur i konvoj i en gammal Fiat 500

Finns det något bättre sätt att överraska din partner på semestern än med en unik veteranbilstur i Rom? Den här spännande 90-minutersturen i en vintagedrivna FIAT 500 med chaufför är ett perfekt sätt att fira din romerska semester och upptäcka fantastiska platser i den eviga staden. Börja turen bara 200 meter från Colosseum och sätt dig bekvämt i din veteranbil medan din chaufför ger sig ut på delar av Rom som sällan besöks av turister. Beundra den spektakulära utsikten över Rom från de älskandes trädgård på Aventiniska kullen och kika in genom det berömda nyckelhålet på den lugna Piazza dei Cavalieri di Malta. Sista stoppet på den accelererande rundturen är till Janiculum-kullen, varifrån du kan se Pantheon, njuta av utsikten över Pantheon, Villa Medici samt Altare della Patria (fäderneslandets altare).

Rom: Biljett för öppen buss och tunnelbana i Navona

10. Rom: Biljett för öppen buss och tunnelbana i Navona

Med den här biljetten kan du njuta av Rom från ett unikt perspektiv och upptäcka Roms historia genom att lyssna på en flerspråkig ljudkommentar.Du kan stiga på och av IOBUS vid vilken hållplats som helst när du vill under hela biljettens giltighetstid. Dessutom ingår inträdesbiljetten till Domitian Stadium, ett av det kejserliga Roms sju underverk, som ligger cirka 4,5 meter under Piazza Navona, och en digital audioguide över torget. Du stiger på bussen vid centralt belägna hållplatser som Terminal via Marsala (Termini-stationen), det romerska nationalmuseet, kyrkan Saint Mary Major, Colosseum, Circus Maximus, Venedigplatsen, Vatikanen, Spanska trappan och Fontana di Trevi.

41 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Viktor Emanuel-monumentet

Viktor Emanuel-monumentet: Fler aktiviteter och sevärdheter

Viktor Emanuel-monumentet: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Viktor Emanuel-monumentet

Samlat omdöme

4.2
(3 375 recensioner)

Så glad att vi bokade Big Red Bus Tour, bättre pris än om vi hade väntat till ankomst. Det första stoppet var lätt att hitta utanför Termini-stationen och det fanns gott om sittplatser på övervåningen eller nere i luftkonditioneringen. Stoppen gjorde det lätt att se alla sevärdheter med barn som inte ville gå långa sträckor i den varma julisolen. Biljetten varar också i 24 timmar från det att du aktiverade den på din första resa, vilket var bra eftersom vi anlände lite senare på dagen så att vi kunde använda den följande morgonen.

Martin var en fantastisk guide, mycket kunnig, rolig, talade bra engelska, de tog oss till platser som vi aldrig skulle ha känt att vi skulle åka, så värt resan - jag skulle åka om igen och gelatostället var på en mycket populär plats och läckerhet, vi stannade också vid mycket intressanta platser - lärde oss mycket om Roms historia - tack killar för en fantastisk upplevelse

Vi tar alltid hopp på - hoppa av bussar vart vi än reser. Den här gjorde ingen besviken. Det var en extremt varm dag i Rom på sommaren, men den översta nivån var täckt och man kunde känna vinden. Det var ac och lite svalare på den lägre nivån. Bussen var inte trångt och vi hade en fantastisk upplevelse.

Smidigt, jättebra! men jag behövde inte lösa in min biljett som jag hade i pappers form för något annat som det framgick i instruktionerna.

Vi gillade det verkligen, guiderna är vänliga. Det är bara synd att det inte finns någon kroatisk guide. vänliga hälsningar