Vikingaliv

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Vikingaliv

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Vikingaliv? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Vikingaliv

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 48 omdömen

Köpte 72 timmars passet och perfekt när du gör en kombination av museer och båt- och bussresor. De individuella entrépriserna ligger mellan 140 och 170 kronor per person, så du kan enkelt få det. ABBA-museet ingår inte i detta pass, men det inkluderar hop-on hop-on bussar, båttur, fotografiska museum, vasa museum, Viking planet och Nobelpris museum för att nämna några. Vi stannade där i slutet av april och bara några båtturer var inte aktiva än. Kort sagt ett måste om du vill spara pengar på din upptäcktsresa genom vackra Stockholm.

Citypasset fungerade perfekt överallt, tyvärr kan inte allt användas på våren, eftersom t.ex. B. Hopp on Hopp of Bus City Stockholm, som ingår i City Pass, var endast tillgänglig på helger. Även vissa båtturer var inte möjliga. Röda Sightseeingbussen var däremot på vägen varje dag, tyvärr var det ingen nytta för oss med passet. Annars är Stockholm underbart!

Av alla museer vi besökte i Stockholm var detta vår favorit. Den är täckt med intressanta fakta om vikingatiden, livsstil, mytologi och så vidare. Vikingaturen är ytterligare en speciell touch av detta museum, underhållning för alla åldrar. Definitivt förtjänar att stå på din Stockholm To-Do List!

mycket berikande museum, mycket trevlig och kompetent personal, det perfekta gratis skåpsystemet, som gör att vi kan bli av med vårt bagage innan vi tar flyget, vilket gör att vi kan njuta fullt ut av museet. Vikinga-karusellen är särskilt intressant

En mycket bra sak. Men inte lämplig för lågsäsong. För priset för det är inte litet.