Saker att göra Vietnam

Vietnam: Fler aktiviteter och sevärdheter

Vietnam: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Vietnam

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 25 573 omdömen

För att veta hämtningstiden måste du kontakta numret i bokningsinformationen. Därefter fungerar överföringen utan problem. Guiden ("Tiger") förklarar allt och var otroligt trevlig och försökte göra allt rätt för alla. Maten är so-so men rock solid. De 3 aktiviteterna är väl valda. I allmänhet var det en fantastisk resa med trevliga människor och fantastiska landskap 10/10

Mycket trevlig upptäckt av mangroven med vår fransktalande guide under en hel dag. Besöket var trevligt och givande. Vi såg inte tiden gå tack vare det goda humöret såväl som vår guides engagemang. Denna upplevelse var oförglömlig för oss. Jag rekommenderar det till 200%.

Den absolut bästa dagsutflykten man kan göra om man besöker Hanoi! Det här var helt klart det bästa med hela resan. Så magiskt och vackert, ni kommer inte ångra er! Superbra guide i Bam dessutom. Mycket nöjd!

Tun was an amazing guide. Anyone going to Saigon must visit this sight and my recommendation is to do so via this company and specifically request for Tun.

Trevlig guide, pomelogård, kokosfabriken, båtturen, mycket roliga och intressanta upplevelser!