Victoria Street, Edinburgh

Bokad mer än 200 gånger förra veckan

44 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Toppsevärdheter nära Victoria Street, Edinburgh

Victoria Street, Edinburgh: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Edinburgh - Harry Potter Harry Potter Magical Guidad promenad

Edinburgh - Harry Potter Harry Potter Magical Guidad promenad

Följ med på en guidad vandring i Harry Potters fotspår, som tar dig genom Edinburgh. Upptäck den gotiska staden där J.K. Rowling fann inspirationen till Hogwarts och de berömda karaktärerna. Se platsen där hon skrev de populära böckerna. Testa alla dina Harry Potter-kunskaper med ett audiovisuellt quiz och samla poäng åt ditt elevhem. Ta reda på vilket Hogwarts-elevhem du tillhör och huruvida du är renblodig, en mugglare eller en ynk. Besök även Tom Dolders grav på Greyfriars Kirkyard och gå förbi J.K. Rowlings gyllene handavtryck utanför City Chambers. Se allt detta och mycket mer på en magisk  guidad tur.

Edinburgh: Häxornas Häxornas vandring i Gamla stan & underjordiskt valv

Edinburgh: Häxornas Häxornas vandring i Gamla stan & underjordiskt valv

Upptäck Skottlands ondskefulla historia när du utforskar Edinburghs gamla stadsdel, från gatorna ovanför till de underjordiska valven. Följ med din förtrollande guide på denna fascinerande stadsvandring! Kliv in i Skottlands rika och mystiska förflutna på denna fängslande vandring genom Edinburghs gamla stadsdel. Under ledning av en engagerande karaktärsguide blandar denna upplevelse historia och berättande för ett oförglömligt äventyr. Upptäck berättelserna om Skottlands verkliga häxor, utforska deras liv och de anklagelser de mötte. Den här turen är en respektfull hyllning till dem som felaktigt anklagades för häxeri och belyser de stora orättvisor de utsattes för. Du kanske till och med får lära dig lite fakta om älskade karaktärer från Outlander och Harry Potter! De sista 15 minuterna av rundturen bjuder på ett exklusivt besök i "The Lost Close" - denna nyligen upptäckta underjordiska plats har varit omgärdad av mystik sedan den stora branden 1824. Det gamla valvet, där ni kommer att få ta del av de återstående berättelserna under rundturen, är från 1742 och erbjuder en inblick i det förflutna och ett passande slut på en uppslukande utforskning av historia och förtrollning. Missa inte The Edinburgh Witches and Underground Vaults - Old Town Walking Tour, ett tillfälle att fördjupa dig i stadens fascinerande förflutna, hedra dem som led och omfamna upptäckandets magi.

Edinburgh - en magisk Magisk rundvandring med Harry Potter

Edinburgh - en magisk Magisk rundvandring med Harry Potter

Ge dig ut på en magisk rundtur i Edinburgh med vår roliga Potter-intresserade guide och se platserna som inspirerade JK Rowling att skapa sitt trollkarlsuniversum. Vi börjar på Tron Kirk på The Royal Mile och åker först till den historiska Waverley Station. Sedan går vi till Edinburgh University Old College - ett berömt gammalt campus som gav massor av inspiration till JK Rowlings skapelser. Vi fortsätter genom den atmosfäriska Gamla stan och stannar till vid Greyfriars Kirkyard som inspirerade Tom Riddle's Grave och passerar Elephant Café där JK Rowling satt i många timmar och drömde om Harry Potters värld! Du får en fantastisk utsikt över Edinburgh Castle på väg till Victoria Street - som sägs ha inspirerat till Diagon Alley - och vi avslutar nära Edinburgh City Chambers där du får lära dig mer om JK Rowlings inverkan på staden.

Edinburgh - Harry Potter Harry Potter rundvandring

Edinburgh - Harry Potter Harry Potter rundvandring

Upplev lite magi på en rundvandring i Edinburgh som är perfekt för alla fans av Harry Potter. Lär dig alla historier och hemligheter bakom J.K. Rowlings bästsäljande böcker i staden där hon skrev dem. Besök de ursprungliga platserna som gav inspiration till Hogwarts och de karaktärer som bodde inom dess magiska väggar. Promenera längs High Street för att se var Diagon Alley kom till liv och var Lord Voldemort är begravd. Se den ursprungliga Hogwartsskolan och titta på en virtuell skolförsamling med dess karaktärer. Lär dig hur Edinburghs egen mörka historia av häxor och trollkarlar spelade en roll för att inspirera J.K. Rowling längs vägen.

Edinburgh: Harry Potter-turné med inträde till Edinburgh Castle

Edinburgh: Harry Potter-turné med inträde till Edinburgh Castle

Ge dig ut på en magisk rundtur i Edinburgh med vår roliga Potter-head guide och se platserna som inspirerade JK Rowling att skapa sitt trollkarlsuniversum. Gå sedan in i det otroliga Edinburgh Castle! Vi börjar på Tron Kirk på The Royal Mile och åker först till den historiska Waverley Station. Sedan går vi till Edinburgh University Old College - ett berömt gammalt campus som gav mycket inspiration till JK Rowlings skapelser. Vi fortsätter genom den atmosfäriska gamla stan, stannar vid Greyfriars Kirkyard som inspirerade Tom Riddle's Grave och passerar Elephant Café där JK Rowling satt i många timmar och drömde upp Harry Potters värld! Du får en fantastisk utsikt över Edinburgh Castle på väg till Victoria Street - som sägs ha inspirerat till Diagon Alley - och vi avslutar nära Edinburgh City Chambers där du får lära dig mer om JK Rowlings inverkan på staden. Efter stadsvandringen får du dina biljetter till Edinburgh Castle, stadens mest berömda landmärke.

Edinburgh: Historisk rundtur i Gamla stan

Edinburgh: Historisk rundtur i Gamla stan

Edinburgh har blivit en av de vackraste städerna i Europa. Vi kommer att känna till historien om denna medeltida stad, med mer än 3000 år, från de första stammarna som befolkade den, pikterna, till männen i kjolar. Vi kommer att prata om dess viktigaste byggnader, som St. Giles Cathedral eller Edinburgh Castle. Vi kommer att gå genom dess mest emblematiska gator, som Royal Mile eller Victoria Street. Vi kommer att besöka skulpturen av valpen Bobby, som ligger bredvid Greyfriars-kyrkogården, där många mysterier och legender är gömda, och en del paranormal aktivitet. En del av Harry Potter-boken skrevs i Edinburgh och dess författare, JK Rowling, använde inspirationskyrkogården, gå med oss för att upptäcka var hon skrev och vad hon använde som inspiration för sina romaner. Med så många århundraden av historia är Skottlands huvudstad rik på historia och legender. Du kan inte missa detta otroliga besök i Edinburgh.

Edinburgh - en stad av trollkarlar: Quest-upplevelse

Edinburgh - en stad av trollkarlar: Quest-upplevelse

Den kreativa födelseplatsen för Wizarding World väntar på detta utforskande äventyrsspel. Lös utmaningar för att spåra fotspåren tillbaka till där magin började. Upptäck platser som Edinburgh Castle och gå i din egen takt för att få en helt uppslukande upplevelse. För att starta spelet, följ först instruktionerna i e-postmeddelandet du fick efter bokningen om hur du laddar ner och spelar spelet på din telefon. Spela på egen hand, i en stor grupp eller i flera mindre grupper i din egen turnering för att mötas vid slutstoppet. Börja spelet på City Chambers och dyka in i berättelsen. När du löser utmaningar längs vägen kommer vägbeskrivningar att vägleda dig till nästa plats. Pausa spelet när som helst för att utforska både kända och mindre kända höjdpunkter, och fortsätt sedan på din fritid. Du kommer att avsluta vid den gamla medicinska skolan.

Harry Potters Edinburgh: En självguidad ljudguide

Harry Potters Edinburgh: En självguidad ljudguide

Fördjupa dig i Edinburghs trollkarlsvärld utan kostnaden eller tidsbegränsningen för en grupptur med en ljudguide. Se platserna som inspirerade J.K. Rowlings globala fenomen, inklusive Gamla stan och Edinburgh Castle. Vi utforskar de hemliga gränderna i Gamla stan, med början vid Edinburgh Castle, sedan vandrar vi ner till "Diagon Alley" och hittar gravstenarna för Voldemort och några andra välkända karaktärer från Harry Potter-serien. Vi ser också "Hogwarts School of Wizardry" längs vägen och om du vill kan du stanna till på de berömda och mindre berömda kaféer där J.K. Rowling skrev innan Harry Potter blev en bästsäljare. Vår resa kommer att inkludera: - En fantastisk utsikt över Edinburgh Castle från esplanaden framför det - The Royal Mile, Gamla stans mest kända gata - The Writer's Museum, en litteraturfantasts himmelrike - Victoria Street, en av Skottlands mest fotograferade gator - The Grassmarket där du får höra historien om en mycket lycklig dam från 1700-talet. - Greyfriars kyrkogård Känn dig fri att starta, pausa eller börja om när som helst och slutföra ditt besök i din egen takt. Om dina resplaner ändras kan du använda ljudguiden när som helst eller det virtuella alternativet i appen för en upplevelse hemma.

Edinburgh: Självguidad tur med Harry Potter-tema med app

Edinburgh: Självguidad tur med Harry Potter-tema med app

Den här självguidade (ljud-)turen, som skapats av ett Potter-fan som älskar trivia, tar dig till några av de mest magiska platserna i Edinburgh som inspirerade Harry Potter-serien. Du kan spendera hur mycket eller lite tid som helst vid varje stopp och utforska i din egen takt. Bland stoppen finns en plats där några av böckerna skrevs, en kyrkogård som inspirerat till många namn i serien, en shoppinggata som kan kallas verklighetens Diagon-gränd och mycket mer. Efter bokningen får du ett e-postmeddelande med information om hur du får tillgång till turen. Vi rekommenderar att du laddar ner guiden till din mobila enhet så att du kan komma åt den när du är offline. Appen har också en karta som guidar dig på din väg. Vi är övertygade om att du kommer att älska vår tur! Är du inte nöjd? Skriv till oss så erbjuder vi dig full återbetalning Turen börjar vid Elephant House Cafe, slutar vid Edinburgh Royal Mile och avnjuts bäst mellan kl. 10.00 och 16.00.

Edinburgh - Harry Potter Harry Potter rundvandring och whiskyprovning

Edinburgh - Harry Potter Harry Potter rundvandring och whiskyprovning

Om du älskar Harry Potter och vill njuta av den fantastiska whisky som Skottland är så känt för, då är detta kombinationsresan för dig! Ge dig iväg på en magisk rundtur i Edinburgh med vår roliga Potter-head guide för att se platserna som inspirerade JK Rowling, lär dig sedan om och smaka på otrolig whisky med en lokal expert! Vi börjar på Tron Kirk på The Royal Mile och åker först till den historiska Waverley Station. Sedan går vi till Edinburgh University Old College - ett berömt gammalt campus som gav mycket inspiration till JK Rowlings skapelser. Vi fortsätter genom den atmosfäriska Gamla stan, stannar vid Greyfriars Kirkyard som inspirerade Tom Riddle's Grave och passerar Elephant Café där JK Rowling satt i många timmar och drömde upp Harry Potters värld! Du får en fantastisk utsikt över Edinburgh Castle på väg till Victoria Street - som sägs ha inspirerat till Diagon Alley - och vi avslutar nära Edinburgh City Chambers där du får lära dig mer om JK Rowlings inverkan på staden. Efter turen kan du njuta av lite fritid innan du går till en underjordisk källare där en sann whiskyexpert kommer att guida dig genom historien och de roliga berättelserna om Scotch Whisky. Du får prova flera olika whiskysorter från olika regioner, från höglandet till låglandet - ett perfekt sätt att inleda kvällen på!

Victoria Street, Edinburgh: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Edinburgh - Harry Potter Harry Potter Magical Guidad promenad

Edinburgh - Harry Potter Harry Potter Magical Guidad promenad

Följ med på en guidad vandring i Harry Potters fotspår, som tar dig genom Edinburgh. Upptäck den gotiska staden där J.K. Rowling fann inspirationen till Hogwarts och de berömda karaktärerna. Se platsen där hon skrev de populära böckerna. Testa alla dina Harry Potter-kunskaper med ett audiovisuellt quiz och samla poäng åt ditt elevhem. Ta reda på vilket Hogwarts-elevhem du tillhör och huruvida du är renblodig, en mugglare eller en ynk. Besök även Tom Dolders grav på Greyfriars Kirkyard och gå förbi J.K. Rowlings gyllene handavtryck utanför City Chambers. Se allt detta och mycket mer på en magisk  guidad tur.

Edinburgh: Häxornas Häxornas vandring i Gamla stan & underjordiskt valv

Edinburgh: Häxornas Häxornas vandring i Gamla stan & underjordiskt valv

Upptäck Skottlands ondskefulla historia när du utforskar Edinburghs gamla stadsdel, från gatorna ovanför till de underjordiska valven. Följ med din förtrollande guide på denna fascinerande stadsvandring! Kliv in i Skottlands rika och mystiska förflutna på denna fängslande vandring genom Edinburghs gamla stadsdel. Under ledning av en engagerande karaktärsguide blandar denna upplevelse historia och berättande för ett oförglömligt äventyr. Upptäck berättelserna om Skottlands verkliga häxor, utforska deras liv och de anklagelser de mötte. Den här turen är en respektfull hyllning till dem som felaktigt anklagades för häxeri och belyser de stora orättvisor de utsattes för. Du kanske till och med får lära dig lite fakta om älskade karaktärer från Outlander och Harry Potter! De sista 15 minuterna av rundturen bjuder på ett exklusivt besök i "The Lost Close" - denna nyligen upptäckta underjordiska plats har varit omgärdad av mystik sedan den stora branden 1824. Det gamla valvet, där ni kommer att få ta del av de återstående berättelserna under rundturen, är från 1742 och erbjuder en inblick i det förflutna och ett passande slut på en uppslukande utforskning av historia och förtrollning. Missa inte The Edinburgh Witches and Underground Vaults - Old Town Walking Tour, ett tillfälle att fördjupa dig i stadens fascinerande förflutna, hedra dem som led och omfamna upptäckandets magi.

Edinburgh - en magisk Magisk rundvandring med Harry Potter

Edinburgh - en magisk Magisk rundvandring med Harry Potter

Ge dig ut på en magisk rundtur i Edinburgh med vår roliga Potter-intresserade guide och se platserna som inspirerade JK Rowling att skapa sitt trollkarlsuniversum. Vi börjar på Tron Kirk på The Royal Mile och åker först till den historiska Waverley Station. Sedan går vi till Edinburgh University Old College - ett berömt gammalt campus som gav massor av inspiration till JK Rowlings skapelser. Vi fortsätter genom den atmosfäriska Gamla stan och stannar till vid Greyfriars Kirkyard som inspirerade Tom Riddle's Grave och passerar Elephant Café där JK Rowling satt i många timmar och drömde om Harry Potters värld! Du får en fantastisk utsikt över Edinburgh Castle på väg till Victoria Street - som sägs ha inspirerat till Diagon Alley - och vi avslutar nära Edinburgh City Chambers där du får lära dig mer om JK Rowlings inverkan på staden.

Edinburgh - Harry Potter Harry Potter rundvandring

Edinburgh - Harry Potter Harry Potter rundvandring

Upplev lite magi på en rundvandring i Edinburgh som är perfekt för alla fans av Harry Potter. Lär dig alla historier och hemligheter bakom J.K. Rowlings bästsäljande böcker i staden där hon skrev dem. Besök de ursprungliga platserna som gav inspiration till Hogwarts och de karaktärer som bodde inom dess magiska väggar. Promenera längs High Street för att se var Diagon Alley kom till liv och var Lord Voldemort är begravd. Se den ursprungliga Hogwartsskolan och titta på en virtuell skolförsamling med dess karaktärer. Lär dig hur Edinburghs egen mörka historia av häxor och trollkarlar spelade en roll för att inspirera J.K. Rowling längs vägen.

Edinburgh: Harry Potter-turné med inträde till Edinburgh Castle

Edinburgh: Harry Potter-turné med inträde till Edinburgh Castle

Ge dig ut på en magisk rundtur i Edinburgh med vår roliga Potter-head guide och se platserna som inspirerade JK Rowling att skapa sitt trollkarlsuniversum. Gå sedan in i det otroliga Edinburgh Castle! Vi börjar på Tron Kirk på The Royal Mile och åker först till den historiska Waverley Station. Sedan går vi till Edinburgh University Old College - ett berömt gammalt campus som gav mycket inspiration till JK Rowlings skapelser. Vi fortsätter genom den atmosfäriska gamla stan, stannar vid Greyfriars Kirkyard som inspirerade Tom Riddle's Grave och passerar Elephant Café där JK Rowling satt i många timmar och drömde upp Harry Potters värld! Du får en fantastisk utsikt över Edinburgh Castle på väg till Victoria Street - som sägs ha inspirerat till Diagon Alley - och vi avslutar nära Edinburgh City Chambers där du får lära dig mer om JK Rowlings inverkan på staden. Efter stadsvandringen får du dina biljetter till Edinburgh Castle, stadens mest berömda landmärke.

Edinburgh: Historisk rundtur i Gamla stan

Edinburgh: Historisk rundtur i Gamla stan

Edinburgh har blivit en av de vackraste städerna i Europa. Vi kommer att känna till historien om denna medeltida stad, med mer än 3000 år, från de första stammarna som befolkade den, pikterna, till männen i kjolar. Vi kommer att prata om dess viktigaste byggnader, som St. Giles Cathedral eller Edinburgh Castle. Vi kommer att gå genom dess mest emblematiska gator, som Royal Mile eller Victoria Street. Vi kommer att besöka skulpturen av valpen Bobby, som ligger bredvid Greyfriars-kyrkogården, där många mysterier och legender är gömda, och en del paranormal aktivitet. En del av Harry Potter-boken skrevs i Edinburgh och dess författare, JK Rowling, använde inspirationskyrkogården, gå med oss för att upptäcka var hon skrev och vad hon använde som inspiration för sina romaner. Med så många århundraden av historia är Skottlands huvudstad rik på historia och legender. Du kan inte missa detta otroliga besök i Edinburgh.

Edinburgh - en stad av trollkarlar: Quest-upplevelse

Edinburgh - en stad av trollkarlar: Quest-upplevelse

Den kreativa födelseplatsen för Wizarding World väntar på detta utforskande äventyrsspel. Lös utmaningar för att spåra fotspåren tillbaka till där magin började. Upptäck platser som Edinburgh Castle och gå i din egen takt för att få en helt uppslukande upplevelse. För att starta spelet, följ först instruktionerna i e-postmeddelandet du fick efter bokningen om hur du laddar ner och spelar spelet på din telefon. Spela på egen hand, i en stor grupp eller i flera mindre grupper i din egen turnering för att mötas vid slutstoppet. Börja spelet på City Chambers och dyka in i berättelsen. När du löser utmaningar längs vägen kommer vägbeskrivningar att vägleda dig till nästa plats. Pausa spelet när som helst för att utforska både kända och mindre kända höjdpunkter, och fortsätt sedan på din fritid. Du kommer att avsluta vid den gamla medicinska skolan.

Harry Potters Edinburgh: En självguidad ljudguide

Harry Potters Edinburgh: En självguidad ljudguide

Fördjupa dig i Edinburghs trollkarlsvärld utan kostnaden eller tidsbegränsningen för en grupptur med en ljudguide. Se platserna som inspirerade J.K. Rowlings globala fenomen, inklusive Gamla stan och Edinburgh Castle. Vi utforskar de hemliga gränderna i Gamla stan, med början vid Edinburgh Castle, sedan vandrar vi ner till "Diagon Alley" och hittar gravstenarna för Voldemort och några andra välkända karaktärer från Harry Potter-serien. Vi ser också "Hogwarts School of Wizardry" längs vägen och om du vill kan du stanna till på de berömda och mindre berömda kaféer där J.K. Rowling skrev innan Harry Potter blev en bästsäljare. Vår resa kommer att inkludera: - En fantastisk utsikt över Edinburgh Castle från esplanaden framför det - The Royal Mile, Gamla stans mest kända gata - The Writer's Museum, en litteraturfantasts himmelrike - Victoria Street, en av Skottlands mest fotograferade gator - The Grassmarket där du får höra historien om en mycket lycklig dam från 1700-talet. - Greyfriars kyrkogård Känn dig fri att starta, pausa eller börja om när som helst och slutföra ditt besök i din egen takt. Om dina resplaner ändras kan du använda ljudguiden när som helst eller det virtuella alternativet i appen för en upplevelse hemma.

Edinburgh: Självguidad tur med Harry Potter-tema med app

Edinburgh: Självguidad tur med Harry Potter-tema med app

Den här självguidade (ljud-)turen, som skapats av ett Potter-fan som älskar trivia, tar dig till några av de mest magiska platserna i Edinburgh som inspirerade Harry Potter-serien. Du kan spendera hur mycket eller lite tid som helst vid varje stopp och utforska i din egen takt. Bland stoppen finns en plats där några av böckerna skrevs, en kyrkogård som inspirerat till många namn i serien, en shoppinggata som kan kallas verklighetens Diagon-gränd och mycket mer. Efter bokningen får du ett e-postmeddelande med information om hur du får tillgång till turen. Vi rekommenderar att du laddar ner guiden till din mobila enhet så att du kan komma åt den när du är offline. Appen har också en karta som guidar dig på din väg. Vi är övertygade om att du kommer att älska vår tur! Är du inte nöjd? Skriv till oss så erbjuder vi dig full återbetalning Turen börjar vid Elephant House Cafe, slutar vid Edinburgh Royal Mile och avnjuts bäst mellan kl. 10.00 och 16.00.

Edinburgh - Harry Potter Harry Potter rundvandring och whiskyprovning

Edinburgh - Harry Potter Harry Potter rundvandring och whiskyprovning

Om du älskar Harry Potter och vill njuta av den fantastiska whisky som Skottland är så känt för, då är detta kombinationsresan för dig! Ge dig iväg på en magisk rundtur i Edinburgh med vår roliga Potter-head guide för att se platserna som inspirerade JK Rowling, lär dig sedan om och smaka på otrolig whisky med en lokal expert! Vi börjar på Tron Kirk på The Royal Mile och åker först till den historiska Waverley Station. Sedan går vi till Edinburgh University Old College - ett berömt gammalt campus som gav mycket inspiration till JK Rowlings skapelser. Vi fortsätter genom den atmosfäriska Gamla stan, stannar vid Greyfriars Kirkyard som inspirerade Tom Riddle's Grave och passerar Elephant Café där JK Rowling satt i många timmar och drömde upp Harry Potters värld! Du får en fantastisk utsikt över Edinburgh Castle på väg till Victoria Street - som sägs ha inspirerat till Diagon Alley - och vi avslutar nära Edinburgh City Chambers där du får lära dig mer om JK Rowlings inverkan på staden. Efter turen kan du njuta av lite fritid innan du går till en underjordisk källare där en sann whiskyexpert kommer att guida dig genom historien och de roliga berättelserna om Scotch Whisky. Du får prova flera olika whiskysorter från olika regioner, från höglandet till låglandet - ett perfekt sätt att inleda kvällen på!

De mest populära sevärdheterna i Edinburgh

Att göra i Victoria Street, Edinburgh

Städer i Skottland

Victoria Street, Edinburgh: Fler aktiviteter och sevärdheter

Victoria Street, Edinburgh: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Victoria Street, Edinburgh

Samlat omdöme

4.8
(5 094 recensioner)

BÄSTA turné jag har gått med sedan jag kom till Edinburgh för 5 dagar sedan. Vår guide SARAH var helt fantastisk. Såg så mycket av gamla stan, lärde mig mycket om historien, människorna, arkitekturen, myterna, häxkonsten ... och naturligtvis JK Rowling och ursprunget till Harry Potter-böckerna och -filmerna. Pengar och tid väl använda, även i regnet. Önskar att jag gjorde den här turen den första dagen, inte den sista dagen, så jag kan återbesöka några av platserna med olika perspektiv.

Sarah var vår reseledare. Hon var helt enkelt magisk. Det var direkt uppenbart att hon brinner för att dela den magiska staden och Harry Potter-historierna med sina turnémedlemmar. Som ett stort Harry Potter-fan fick jag höra en del nya saker och självklart uppleva JK Rowlings många inspirationsplatser från första hand. Turen rekommenderas absolut!

Min turné med Sarah var fantastisk! Mycket intressant och informativ med en trevlig blandning av Harry Potter och Edinburgh historia. Rekommenderar definitivt!

Han är duktig startar halv 3 tiden och jag tyvker att han ser ut som Harry Potter själv härlig och lagom dag att promenera.

Alex var engagerande och gav insikter om inspirationen till JK Rowling.