Versailles

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 16 688 omdömen

Ett ParisPass var kanon! Enkelt att hämta ut och mycket bra information vid uthämtningen. Hop-on-Hop-off skulle enbart gälla en dag, vilket vi tycker är för lite när man är två nätter i Paris, men det löste BigBus åt oss. Om vi aktiverade biljetten efter kl 16.00 första dagen så var den giltig hela nästa dag också. Toppen! Detta gjorde att vi hann med båda rutterna som bolaget kör, det hade vi inte gjort annars. Tillmötesgående personal. Tyvärr hinner man inte så mycket på 2,5 dag men vi såg det vi hade ställt in oss på att se, det var toppen att kliva av vid sevärdheterna och bussarna gick så tätt så det var aldrig någon väntetid. Tyvärr fick vi inte möjlighet att gå in och se Louvren, hade vi vetat att man måste boka det långt i förväg hade vi gjort det hemifrån, men den informationen finns inte att läsa någonstans. Så ett tips, boka Louvrens besök innan ni åker.

Organisation was great! Our guide was great also, very sweet woman who explained everything to us perfectly. To visit Versaille was the best thing we did during out trip and I recommend you not to miss it. Greetings from Sweden.

Wunderschön! Einen blick auf das Alltagsleben im Königshaus zu werfen und sich vorstellen wie alles vor ein paar Jahrhunderte aussah, ist einfach nur atemberaubend!

Vackert slott! Audioguide ett måste. Trädgården är makalös. Man behöver ha gott om tid och sköna skor.

Mycket kunning och duktig guide, rolig att lyssna på....

Vår guide Victor, ett stort tack för en mycket intressant, rolig och proffsigt genomgång.