Venice Canals Walkway

Venice Canals Walkway
20 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Toppsevärdheter nära Venice Canals Walkway

Venice Canals Walkway: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

LA: Höjdpunkter i stad och på strand med transferalternativ

LA: Höjdpunkter i stad och på strand med transferalternativ

Njut av en stressfri rundtur i LA med expertguider som ser till att du får en underhållande och lärorik dag. Börja turen i Santa Monica där du har möjlighet att utforska Santa Monica Pier. Ditt första stopp är Venice Beach, hemvist för LA:s skateboard- och surfkultur. Du körs sedan längs Wilshire och Santa Monica Boulevards på väg till det eleganta Beverly Hills, där du får möjlighet att shoppa i 30 minuter på Rodeo Drive.  Njut av lunch på Farmers' Market at The Grove (1 timme) - med hundratals alternativ för att tillfredsställa alla, från den äventyrliga matälskaren till barnen. Du kommer sedan att köras till Griffith Park där du får VIP-service vid sidan av vägen och får uppleva den bästa utsikten över LA och Hollywood Sign. Slutligen kan du försöka se dina favoritkändisar från Hollywood när du går längs Hollywood Walk of Fame.

Santa Monica: Cykel- och eBikeuthyrning med karta

Santa Monica: Cykel- och eBikeuthyrning med karta

Njut av det bästa av Los Angeles med denna självguidade cykeltur som börjar i Santa Monica nära den berömda Santa Monica Pier! Våra hybridcyklar från Cannondale är hybrider mellan komfort och prestanda och passar utmärkt för cyklister i alla åldrar och på alla nivåer. Utforska västra Los Angeles som lokalbefolkningen gör och ta del av den livfulla Marvin Braude Bike Trail, Main Street och andra favoritområden för cykling. Detta är ett roligt, familjevänligt sätt att utforska ett underbart område! Vi erbjuder cyklar för alla, inklusive eBikes, barncyklar och tandemcyklar. Dessutom har vi tag-a-longs och småbarnsvagnar tillgängliga för familjer. Uppgradera till en eBike med pedalassistans (13+) för att få en ännu bättre tur!

Los Angeles: Santa Monica och Venice eBike-tur

Los Angeles: Santa Monica och Venice eBike-tur

Upptäck Los Angeles pulserande atmosfär på det mest spännande sättet med vår spännande elcykeltur genom de förtrollande stadsdelarna Santa Monica och Venice. Gör dig redo för ett äventyr som kombinerar cyklingens spänning med Kaliforniens avslappnade strandvibbar. Spänn fast säkerhetsbältet och hoppa på en av våra iögonfallande Pedego elcyklar, speciellt utformade för en avkopplande tur under den varma Los Angeles-solen. Känn vinden i håret när du ger dig ut på en resa som tar dig bortom allfarvägarna, avslöjar dolda skatter och fördjupar dig i den här ikoniska stadens sanna väsen. Ditt äventyr börjar längs den världsberömda Santa Monica-stranden, där du trampar (eller inte trampar) längs de glittrande vågorna. Förundras över det charmiga Marion Davies Guesthouse och gå under den ikoniska Santa Monica Pier för ett verkligt unikt perspektiv. Det är en upplevelse som bara de få äventyrliga får uppleva! När du fortsätter genom de livliga gatorna i Venedig, förbered dig på att bli fängslad av de ikoniska Venedigkanalerna. Glid genom denna pittoreska oas, där charmiga broar och lugna vattenvägar skapar en fascinerande atmosfär direkt ur en dröm. Våra expertguider kommer att ge dig fascinerande berättelser om den lokala konstscenen, arkitektoniska underverk och den rika historia som har format detta fängslande område. Det som skiljer vår tur från mängden är friheten att skräddarsy din resa. Välj att trampa i din egen takt med de smidigt växlande 6 växlarna, eller utnyttja kraften i elmotorn för en enkelt spännande resa. Och om du känner dig äventyrlig, varför inte kombinera båda för den ultimata cykelupplevelsen? Säkerheten är av yttersta vikt och därför är våra cyklar utrustade med toppmoderna skivbromsar som garanterar en säker och bekväm åktur. Förläng ditt äventyr längs den berömda Venice Boardwalk, en hisnande 26 mil lång cykelväg som också är känd som Marvin Braude-vägen. Här kommer livfulla graffitiväggar till liv och visar upp den otroliga gatukonstkulturen i Los Angeles. Våra guider berättar de fascinerande historierna bakom dessa urbana mästerverk och ser till att du inte missar en enda detalj. Och naturligtvis får ni gärna stanna till för att ta de där Insta-värdiga ögonblicksbilderna och skapa minnen som kommer att göra era vänner gröna av avund!

Los Angeles på en dag LA in a Day e-Bike Guidad tur

Los Angeles på en dag LA in a Day e-Bike Guidad tur

Upptäck kärnan i Los Angeles på vår exklusiva cykeltur "LA in a Day", som börjar på ikoniska Route 66 i West Hollywood. Därifrån trampar du genom de överdådiga gatorna i Beverly Hills & Bel Air som är kända för sina kändishem och arkitektoniska landmärken. Stanna till för en rundvandring på Greystone Mansion, den mest populära inspelningsplatsen i LA. Vi fortsätter västerut och tar oss genom de pittoreska stadsdelarna Westwood (UCLA) och Brentwood innan vi når den avslappnade kuststämningen i Santa Monica, känd för sin konstnärliga gemenskap och inbjudande atmosfär. Därefter tar vi en härlig lunchpaus i livliga Venice Beach, som ligger inbäddad mellan Muscle Beach och områdets populära skateboardpark. Efter lunchen utforskar vi de historiska Venice Canals till fots och fördjupar oss i områdets unika charm. Tillbaka på våra premiumcyklar med elektrisk pedalassistans glider vi genom Marina del Rey, världens största konstgjorda båthamn, med hisnande vyer och en inblick i livet vid kusten. Vår tur kulminerar med en tur genom Culver City, hem till berömda filmstudior och LA:s dynamiska tekniksektor, vilket ger en omfattande inblick i stadens olika aspekter. Följ med oss på denna oförglömliga resa för att upptäcka Los Angeles hjärta och själ med våra kunniga lokala guider. Boka din plats idag för en upplevelse som kombinerar det bästa av LA:s sevärdheter och berättelser. För en personlig upplevelse, fråga om våra alternativ för privata turer.

LA: Cykeläventyr i Santa Monica och Venice Beach

LA: Cykeläventyr i Santa Monica och Venice Beach

Upptäck vad som gör Santa Monica och Venice Beach till så lockande stranddestinationer genom att cykla en tur med en guide. Börja din tur i Santa Monica och börja trampa dig fram längs den ikoniska cykelvägen på Santa Monica Beach. Få chansen att se Santa Monica Pier och Palisades Park. Beundra den hisnande utsikten över den kaliforniska kusten. Ta dig fram till Venice Beach, som är mest känd som skateboardingens födelseplats. Se de berömda Venice-kanalerna, strandpromenaden och Muscle Beach. Ta del av arkitekturen, skulpturerna och västkustens graffitiväggar som har blivit en källa till uttryck för världsberömda gatukonstnärer. Besök dolda skatter som ofta missas och förbises medan din reseledare ger insiktsfull information om områdets kultur, samhällen och historia.

LA: Santa Monica & Venice Beach Guidad cykel- eller eBike-tur

LA: Santa Monica & Venice Beach Guidad cykel- eller eBike-tur

Njut av det bästa av Los Angeles med denna två timmars guidade cykeltur som börjar i Santa Monica nära den berömda Santa Monica Pier! Ta in havsbrisen, besök de historiska Venedigkanalerna, cykla genom Marina del Rey, ta bilder med konstväggarna och utforska Muscle Beach. Det soliga vädret i Kalifornien gör denna tur till en rolig och vacker upplevelse för kulturentusiaster och historiefantaster. Våra guider kommer att ge dig roliga fakta, överraskande hemligheter och fotomöjligheter medan du njuter av skönheten i Santa Monica och Venice Beach. Uppgradera din tur till en elcykel för en enklare resa! Den här guidade turen tar ca 3 timmar och är perfekt för familjer, kompisgäng, par och ensamcyklister! Få den lokala känslan medan du lär dig på denna avslappnade tur! Tillbehör som tag-a-longs och släpvagnar är inte tillåtna på denna tur. Uppgradera till en eBike med pedalassistans (13+) för att få en ännu bättre tur!

Los Angeles: Venice Beach Food Tour med provsmakningar

Los Angeles: Venice Beach Food Tour med provsmakningar

Ge dig ut på ett kulinariskt äventyr på Venice Beachs pulserande gator, där de lockande dofterna från det globala köket blandas med den salta havsbrisen. Du möter din erfarna guide på The Cow's End, som serverar uppfriskande coconut acai bowls som ger dig energi och gör dig redo för äventyr. Därifrån tar du dig genom 11 andra hotspots, inklusive ytterligare fyra matställen. Sätt tänderna i det möra, långkokta nötköttet i en barbacoa torta på Minor Figures. Köp en fräsande smash-burgare på The Win-Dow och avrunda med en glass som förflyttar dig till en värld av krämig lycka. Mellan tuggorna kan du utforska ikoniska SoCal-platser som Muscle Beach, skateparken och Venice Canals, där du kan ta Insta-värdiga bilder att dela med familj och vänner. Följ med oss på denna spännande matresa genom Venice Beach, där varje tugga berättar en historia och varje smak lämnar ett outplånligt minne.

Privat rundtur Hollywood Beverly Hills Santa Monica Venedig

Privat rundtur Hollywood Beverly Hills Santa Monica Venedig

Du kommer att få se platser och platser som inte kan ses på några andra turer. Vi skulle älska att ge dig en privat rundtur i lyxig luftkonditionerad elbil till de bästa platserna i Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica, Venice Beach, Griffith Observatory. Resplan: 1. Plocka upp på ditt hotell, flygplats eller kryssningshamn. (Inom LA gränser) 2. Venedigs kanaler och Venedigs strand. 3. Santa Monica Pier. 4. Beverly Hills & Rodeo Drive & Pretty Woman Hotel, inspelningsplatser och kändishus. 5. Hollywood Boulevard & Walk of Fame-stjärnor, Hollywoodskylten. 6. Griffith Observatory och vacker utsikt över centrala Los Angeles. 7. Släpp av på ditt hotell, flygplats eller kryssningshamn. (Inom LA:s gränser) Du kommer att ha den bästa upplevelsen i privat fordon istället för täppt buss full av människor och oentusiastisk guide.

Dagstur till det bästa av Los Angeles med tysktalande guide

Dagstur till det bästa av Los Angeles med tysktalande guide

På den här 12 timmar långa rundturen får du se Los Angeles höjdpunkter. Dagen börjar med upphämtning på hotellet mellan 07:00 och 09:00, då du tillsammans med din tysktalande guide beger dig iväg för att besöka några av stadens mest ikoniska platser. Börja i Beverly Hills och förundras över några av de rika och berömdas multimiljonersbostäder. Kändisar, filmstjärnor och rika affärsmagnater kallar det här området sitt hem. Håll utkik efter dina favoritstjärnor! Åk till Rodeo Drive, en av världens mest exklusiva shoppingboulevard. Stirra med häpnad på designbutikerna och de glamorösa butikerna. Därefter är det Hollywood som kallar. Besök Walk of Fame och försök hitta dina favoritskådespelare bland de cirka 2 500 stjärnorna längs trottoaren. Se Dolby Theater (tidigare Kodak Theater), Chinese Theater, Roosevelt Hotel, Mulholland Drive och utsiktsplatsen Hollywood Bowl. Fortsätt rundturen från Sunset Strip till den världsberömda Venice Beach och avsluta vid Santa Monica Pier och det pittoreska Venice Canal Historic District. Beroende på tid och trafik kan det finnas tid för ett stopp i Century City eller Santa Monica Place för en lunchpaus eller lite shopping.

Los Angeles: Venice Beach Limo Tour

Los Angeles: Venice Beach Limo Tour

Med plats för upp till 8 personer bekvämt tar vi dig med på en lyxig åktur genom Venice Beach, utvecklad av Abbot Kinney i slutet av 1800-talet, Venedig är full av historia. Inuti limousinen hittar du plyschlädersäten, full temperaturkontroll, ett soltak, drycker och ett Bluetooth-ljudsystem för att pumpa din favoritmusik. Förbered dig på att utforska Marina del Rey, Venice Canals, Abbot Kinney Blvd, Main Street och sedan köra speedway längs stranden. Du kommer att se mycket byggnadskonst, intressanta människor på gatan och historiska landmärken samtidigt som du skapar viktiga minnen med dina vänner, resekompisar och främlingar längs vägen.

Venice Canals Walkway: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

LA: Höjdpunkter i stad och på strand med transferalternativ

LA: Höjdpunkter i stad och på strand med transferalternativ

Njut av en stressfri rundtur i LA med expertguider som ser till att du får en underhållande och lärorik dag. Börja turen i Santa Monica där du har möjlighet att utforska Santa Monica Pier. Ditt första stopp är Venice Beach, hemvist för LA:s skateboard- och surfkultur. Du körs sedan längs Wilshire och Santa Monica Boulevards på väg till det eleganta Beverly Hills, där du får möjlighet att shoppa i 30 minuter på Rodeo Drive.  Njut av lunch på Farmers' Market at The Grove (1 timme) - med hundratals alternativ för att tillfredsställa alla, från den äventyrliga matälskaren till barnen. Du kommer sedan att köras till Griffith Park där du får VIP-service vid sidan av vägen och får uppleva den bästa utsikten över LA och Hollywood Sign. Slutligen kan du försöka se dina favoritkändisar från Hollywood när du går längs Hollywood Walk of Fame.

Santa Monica: Cykel- och eBikeuthyrning med karta

Santa Monica: Cykel- och eBikeuthyrning med karta

Njut av det bästa av Los Angeles med denna självguidade cykeltur som börjar i Santa Monica nära den berömda Santa Monica Pier! Våra hybridcyklar från Cannondale är hybrider mellan komfort och prestanda och passar utmärkt för cyklister i alla åldrar och på alla nivåer. Utforska västra Los Angeles som lokalbefolkningen gör och ta del av den livfulla Marvin Braude Bike Trail, Main Street och andra favoritområden för cykling. Detta är ett roligt, familjevänligt sätt att utforska ett underbart område! Vi erbjuder cyklar för alla, inklusive eBikes, barncyklar och tandemcyklar. Dessutom har vi tag-a-longs och småbarnsvagnar tillgängliga för familjer. Uppgradera till en eBike med pedalassistans (13+) för att få en ännu bättre tur!

Los Angeles: Santa Monica och Venice eBike-tur

Los Angeles: Santa Monica och Venice eBike-tur

Upptäck Los Angeles pulserande atmosfär på det mest spännande sättet med vår spännande elcykeltur genom de förtrollande stadsdelarna Santa Monica och Venice. Gör dig redo för ett äventyr som kombinerar cyklingens spänning med Kaliforniens avslappnade strandvibbar. Spänn fast säkerhetsbältet och hoppa på en av våra iögonfallande Pedego elcyklar, speciellt utformade för en avkopplande tur under den varma Los Angeles-solen. Känn vinden i håret när du ger dig ut på en resa som tar dig bortom allfarvägarna, avslöjar dolda skatter och fördjupar dig i den här ikoniska stadens sanna väsen. Ditt äventyr börjar längs den världsberömda Santa Monica-stranden, där du trampar (eller inte trampar) längs de glittrande vågorna. Förundras över det charmiga Marion Davies Guesthouse och gå under den ikoniska Santa Monica Pier för ett verkligt unikt perspektiv. Det är en upplevelse som bara de få äventyrliga får uppleva! När du fortsätter genom de livliga gatorna i Venedig, förbered dig på att bli fängslad av de ikoniska Venedigkanalerna. Glid genom denna pittoreska oas, där charmiga broar och lugna vattenvägar skapar en fascinerande atmosfär direkt ur en dröm. Våra expertguider kommer att ge dig fascinerande berättelser om den lokala konstscenen, arkitektoniska underverk och den rika historia som har format detta fängslande område. Det som skiljer vår tur från mängden är friheten att skräddarsy din resa. Välj att trampa i din egen takt med de smidigt växlande 6 växlarna, eller utnyttja kraften i elmotorn för en enkelt spännande resa. Och om du känner dig äventyrlig, varför inte kombinera båda för den ultimata cykelupplevelsen? Säkerheten är av yttersta vikt och därför är våra cyklar utrustade med toppmoderna skivbromsar som garanterar en säker och bekväm åktur. Förläng ditt äventyr längs den berömda Venice Boardwalk, en hisnande 26 mil lång cykelväg som också är känd som Marvin Braude-vägen. Här kommer livfulla graffitiväggar till liv och visar upp den otroliga gatukonstkulturen i Los Angeles. Våra guider berättar de fascinerande historierna bakom dessa urbana mästerverk och ser till att du inte missar en enda detalj. Och naturligtvis får ni gärna stanna till för att ta de där Insta-värdiga ögonblicksbilderna och skapa minnen som kommer att göra era vänner gröna av avund!

Los Angeles på en dag LA in a Day e-Bike Guidad tur

Los Angeles på en dag LA in a Day e-Bike Guidad tur

Upptäck kärnan i Los Angeles på vår exklusiva cykeltur "LA in a Day", som börjar på ikoniska Route 66 i West Hollywood. Därifrån trampar du genom de överdådiga gatorna i Beverly Hills & Bel Air som är kända för sina kändishem och arkitektoniska landmärken. Stanna till för en rundvandring på Greystone Mansion, den mest populära inspelningsplatsen i LA. Vi fortsätter västerut och tar oss genom de pittoreska stadsdelarna Westwood (UCLA) och Brentwood innan vi når den avslappnade kuststämningen i Santa Monica, känd för sin konstnärliga gemenskap och inbjudande atmosfär. Därefter tar vi en härlig lunchpaus i livliga Venice Beach, som ligger inbäddad mellan Muscle Beach och områdets populära skateboardpark. Efter lunchen utforskar vi de historiska Venice Canals till fots och fördjupar oss i områdets unika charm. Tillbaka på våra premiumcyklar med elektrisk pedalassistans glider vi genom Marina del Rey, världens största konstgjorda båthamn, med hisnande vyer och en inblick i livet vid kusten. Vår tur kulminerar med en tur genom Culver City, hem till berömda filmstudior och LA:s dynamiska tekniksektor, vilket ger en omfattande inblick i stadens olika aspekter. Följ med oss på denna oförglömliga resa för att upptäcka Los Angeles hjärta och själ med våra kunniga lokala guider. Boka din plats idag för en upplevelse som kombinerar det bästa av LA:s sevärdheter och berättelser. För en personlig upplevelse, fråga om våra alternativ för privata turer.

LA: Cykeläventyr i Santa Monica och Venice Beach

LA: Cykeläventyr i Santa Monica och Venice Beach

Upptäck vad som gör Santa Monica och Venice Beach till så lockande stranddestinationer genom att cykla en tur med en guide. Börja din tur i Santa Monica och börja trampa dig fram längs den ikoniska cykelvägen på Santa Monica Beach. Få chansen att se Santa Monica Pier och Palisades Park. Beundra den hisnande utsikten över den kaliforniska kusten. Ta dig fram till Venice Beach, som är mest känd som skateboardingens födelseplats. Se de berömda Venice-kanalerna, strandpromenaden och Muscle Beach. Ta del av arkitekturen, skulpturerna och västkustens graffitiväggar som har blivit en källa till uttryck för världsberömda gatukonstnärer. Besök dolda skatter som ofta missas och förbises medan din reseledare ger insiktsfull information om områdets kultur, samhällen och historia.

LA: Santa Monica & Venice Beach Guidad cykel- eller eBike-tur

LA: Santa Monica & Venice Beach Guidad cykel- eller eBike-tur

Njut av det bästa av Los Angeles med denna två timmars guidade cykeltur som börjar i Santa Monica nära den berömda Santa Monica Pier! Ta in havsbrisen, besök de historiska Venedigkanalerna, cykla genom Marina del Rey, ta bilder med konstväggarna och utforska Muscle Beach. Det soliga vädret i Kalifornien gör denna tur till en rolig och vacker upplevelse för kulturentusiaster och historiefantaster. Våra guider kommer att ge dig roliga fakta, överraskande hemligheter och fotomöjligheter medan du njuter av skönheten i Santa Monica och Venice Beach. Uppgradera din tur till en elcykel för en enklare resa! Den här guidade turen tar ca 3 timmar och är perfekt för familjer, kompisgäng, par och ensamcyklister! Få den lokala känslan medan du lär dig på denna avslappnade tur! Tillbehör som tag-a-longs och släpvagnar är inte tillåtna på denna tur. Uppgradera till en eBike med pedalassistans (13+) för att få en ännu bättre tur!

Los Angeles: Venice Beach Food Tour med provsmakningar

Los Angeles: Venice Beach Food Tour med provsmakningar

Ge dig ut på ett kulinariskt äventyr på Venice Beachs pulserande gator, där de lockande dofterna från det globala köket blandas med den salta havsbrisen. Du möter din erfarna guide på The Cow's End, som serverar uppfriskande coconut acai bowls som ger dig energi och gör dig redo för äventyr. Därifrån tar du dig genom 11 andra hotspots, inklusive ytterligare fyra matställen. Sätt tänderna i det möra, långkokta nötköttet i en barbacoa torta på Minor Figures. Köp en fräsande smash-burgare på The Win-Dow och avrunda med en glass som förflyttar dig till en värld av krämig lycka. Mellan tuggorna kan du utforska ikoniska SoCal-platser som Muscle Beach, skateparken och Venice Canals, där du kan ta Insta-värdiga bilder att dela med familj och vänner. Följ med oss på denna spännande matresa genom Venice Beach, där varje tugga berättar en historia och varje smak lämnar ett outplånligt minne.

Privat rundtur Hollywood Beverly Hills Santa Monica Venedig

Privat rundtur Hollywood Beverly Hills Santa Monica Venedig

Du kommer att få se platser och platser som inte kan ses på några andra turer. Vi skulle älska att ge dig en privat rundtur i lyxig luftkonditionerad elbil till de bästa platserna i Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica, Venice Beach, Griffith Observatory. Resplan: 1. Plocka upp på ditt hotell, flygplats eller kryssningshamn. (Inom LA gränser) 2. Venedigs kanaler och Venedigs strand. 3. Santa Monica Pier. 4. Beverly Hills & Rodeo Drive & Pretty Woman Hotel, inspelningsplatser och kändishus. 5. Hollywood Boulevard & Walk of Fame-stjärnor, Hollywoodskylten. 6. Griffith Observatory och vacker utsikt över centrala Los Angeles. 7. Släpp av på ditt hotell, flygplats eller kryssningshamn. (Inom LA:s gränser) Du kommer att ha den bästa upplevelsen i privat fordon istället för täppt buss full av människor och oentusiastisk guide.

Dagstur till det bästa av Los Angeles med tysktalande guide

Dagstur till det bästa av Los Angeles med tysktalande guide

På den här 12 timmar långa rundturen får du se Los Angeles höjdpunkter. Dagen börjar med upphämtning på hotellet mellan 07:00 och 09:00, då du tillsammans med din tysktalande guide beger dig iväg för att besöka några av stadens mest ikoniska platser. Börja i Beverly Hills och förundras över några av de rika och berömdas multimiljonersbostäder. Kändisar, filmstjärnor och rika affärsmagnater kallar det här området sitt hem. Håll utkik efter dina favoritstjärnor! Åk till Rodeo Drive, en av världens mest exklusiva shoppingboulevard. Stirra med häpnad på designbutikerna och de glamorösa butikerna. Därefter är det Hollywood som kallar. Besök Walk of Fame och försök hitta dina favoritskådespelare bland de cirka 2 500 stjärnorna längs trottoaren. Se Dolby Theater (tidigare Kodak Theater), Chinese Theater, Roosevelt Hotel, Mulholland Drive och utsiktsplatsen Hollywood Bowl. Fortsätt rundturen från Sunset Strip till den världsberömda Venice Beach och avsluta vid Santa Monica Pier och det pittoreska Venice Canal Historic District. Beroende på tid och trafik kan det finnas tid för ett stopp i Century City eller Santa Monica Place för en lunchpaus eller lite shopping.

Los Angeles: Venice Beach Limo Tour

Los Angeles: Venice Beach Limo Tour

Med plats för upp till 8 personer bekvämt tar vi dig med på en lyxig åktur genom Venice Beach, utvecklad av Abbot Kinney i slutet av 1800-talet, Venedig är full av historia. Inuti limousinen hittar du plyschlädersäten, full temperaturkontroll, ett soltak, drycker och ett Bluetooth-ljudsystem för att pumpa din favoritmusik. Förbered dig på att utforska Marina del Rey, Venice Canals, Abbot Kinney Blvd, Main Street och sedan köra speedway längs stranden. Du kommer att se mycket byggnadskonst, intressanta människor på gatan och historiska landmärken samtidigt som du skapar viktiga minnen med dina vänner, resekompisar och främlingar längs vägen.

Populäraste attraktionerna i Los Angeles

Saker att göra i Venice Canals Walkway

Städer i USA

Venice Canals Walkway: Fler aktiviteter och sevärdheter

Venice Canals Walkway: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Venice Canals Walkway

Samlat omdöme

4.7
(207 recensioner)

Jag trodde att guiden skulle ta oss till de olika platserna, men istället släppte han oss helt enkelt nära de platser vi ville se på bussen och lämnade oss fria att vandra runt. Under resan förklarade guiden för oss många intressanta kuriosa om de olika platserna, men som en italienare med icke-infödda kunskaper i det engelska språket fann jag att guiden talade för snabbt vilket gjorde det obegripligt för mig vid vissa ögonblick. Jag uppskattade inte begäran om ett dricks på 10 till 20 dollar, efter att ha spenderat 80 euro styck verkar det absurt att be om ytterligare 10/20 dollar dricks var (tyvärr är det så det fungerar i Amerika, jag vet, men det är något jag förstår inte). går ner. Det är en helt annan historia om vi pratar om att ge servitörer dricks, i så fall är det OK). I slutändan, allt som allt, rekommenderar jag att du tar den här turen eftersom du på 7 och en halv timme kan se så många platser som skulle vara omöjliga att se ensam på den tiden.

Vi såg många av Los Angeles sevärdheter. Organisationen och informationen var utmärkt. Detta hade inte varit möjligt med vår egen hyrbil och att hitta en parkeringsplats skulle ha kostat mycket tid och pengar. Så vi kördes väldigt nära sevärdheterna, hade tillräckligt med tid att se dem och blev upplockade igen. Vi kan rekommendera turen till alla som kan lite engelska. Men även avgångstiderna skrevs ner igen. Det var en bra dag!

Jag hade en fantastisk upplevelse med denna turné! Det är onekligen en av de bästa turnétjänsterna jag någonsin har stött på. LA-turnén var otroligt informativ och vår reseguide var exceptionellt professionell. Det täckte alla platser som måste ses i LA, och jag är glad att jag valde det här reseföretaget. Jag rekommenderar det starkt – det är absolut värt varje ögonblick! Femstjärnigt ⭐️ betyg

7,5 timmar gick fort! Bra resmål, mycket trevlig och kompetent guide (Jeff) med mycket kunskap om LA och Hollywood samt filmkunskap. Sett alla LA:s väsentligheter! Positiv feedback från alla familjemedlemmar i åldern 16-55!

Vi hade en bra dag. colin vår guide var riktigt kunnig och gjorde dagen riktigt intressant.