Venetian Islands - Turer och aktiviteter

Venetian Islands: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Miami: Skyline Cruise Millionaire's Homes & Venetian Islands

1. Miami: Skyline Cruise Millionaire's Homes & Venetian Islands

Koppla av på en fullt berättad sightseeingkryssning genom Biscayne Bay i Miami. Koppla av på det skuggiga övre däcket medan du ser det bästa av Miami på det sätt som människor från Miami älskar att se det - från vattnet. Gå ombord på båten vid Bayside Marketplace i hjärtat av Downtown Miami eller välj alternativet med upphämtning på hotellet för att njuta av en bekväm resa till fartyget. Koppla av under det skuggade däcket ombord på båten. Från Downtown kryssar du genom öarna i Biscayne Bay. Hibiscus Island, Palm Island, Star Island, Sunset Island och de berömda Venetian Islands är alla hem för många kändisar och deras lyxiga herrgårdar. Håll utkik efter Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon, Al Capone och många fler. Din erfarna tvåspråkiga guide kommer att peka ut alla de berömda hemmen och landmärkena. Därefter kryssar du förbi livliga South Beach, exklusiva Fisher Island och den livliga hamnen i Miami innan du åker tillbaka mot Downtown Miami. Downtown Miami har en av de mest spännande skylines som ständigt uppdateras och har många ikoniska byggnader. Se de lyxiga lägenheterna och hotellen i Brickell och Brickell Key och gå in i mynningen av Miami River. innan du går tillbaka till Bayside Marketplace för att avsluta din kryssning. Välj att lägga till mer äventyr till din dag med kombinationsalternativet med dubbeldäckad buss, där du kan hoppa på och hoppa av som du vill när du möter Miami från land med stopp vid South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana och Wynwood Walls. Du kan också lägga till en 4-timmars Everglades Airboat Tour som inkluderar returtransport från South Beach till Sawgrass Recreational Park för en 30-minuters guidad Airboat Tour, en levande utställning av räddade reptiler och däggdjur, och upplevelsen "Meet a Baby Alligator".

Miami: Kvällskryssning på Biscayne Bay

2. Miami: Kvällskryssning på Biscayne Bay

Njut av Miamis vatten och stadens ljus från Biscayne Bay ombord på en kryssningsbåt. Se hur staden vaknar till liv på kvällen när solen går ner och stadens ljus tänds. Tusentals lampor lyser upp de otroliga höghusen och stadens skyline runt bukten. Under turen kan du smutta på en valfri dryck som du kan köpa i baren ombord. Ta del av sevärdheter som Millionaire's Row, Bayside och South Beach. Avsluta din kryssning med en månskådningsaktivitet och beundra månens reflektion på vattnet nedanför dig. Välj att lägga till mer äventyr till din dag med kombinationsalternativet med dubbeldäckad buss, där du kan hoppa på och hoppa av som du vill när du möter Miami från land med stopp vid South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana och Wynwood Walls. Du kan också lägga till en 4-timmars Everglades Airboat Tour som inkluderar returtransport från South Beach till Sawgrass Recreational Park för en 30-minuters guidad Airboat Tour, en levande utställning av räddade reptiler och däggdjur, och upplevelsen "Meet a Baby Alligator".

Miami: Biscayne Bay Celebrity Homes Sightseeing-kryssning

3. Miami: Biscayne Bay Celebrity Homes Sightseeing-kryssning

Åk till mötesplatsen och gå ombord på en bekväm yacht innan du ger dig ut på din sightseeingkryssning med kändishem. Navigera genom det vackra vattnet i Biscayne Bay och fascineras av panoramautsikten över Miamis skyline. Se den livliga hamnen i Miami, den avskilda Fisher Island och de solkyssta stränderna i Miami Beach. Ta sedan in utsikten när du seglar förbi de överdådiga herrgårdarna längs kusten, ett bevis på den överdådiga livsstilen för de rika och berömda. Välj att njuta av resan från den klimatkontrollerade komforten på yachtens huvudnivå eller gå till toppnivån för en luftig båttur utomhus. Lyssna på intressanta tvåspråkiga kommentarer under hela kryssningen och få insikter från din kunniga guide.

Miami: Solnedgångskryssning genom Biscayne Bay och South Beach

4. Miami: Solnedgångskryssning genom Biscayne Bay och South Beach

Ta en paus från det hektiska Miami och se solnedgången från vattnet. Kryssa runt Biscayne Bay och beundra den otroliga utsikten över Miamis och South Beachs skyline och miljonärshusen. Gå ombord på båten vid Bayside Marketplace i centrala Miami och koppla av på en bekväm tvåvåningsbåt med öppna fönster och ett skuggigt däck medan du lyssnar på livekommentarer från din tvåspråkiga guide. Under turen kan du smutta på valfri dryck som du kan köpa från den kompletta baren ombord. Beundra de rika och berömda hemmen när solen går ner på Star Island, Hibiscus Island, Palm Island, Sunset Island, Fisher Island och de berömda Venetian Islands. Håll utkik efter hem som tillhör Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon, Al Capone och många fler.

Miami: Guidad kvällskryssning på Biscayne Bay

5. Miami: Guidad kvällskryssning på Biscayne Bay

Utforska den glittrande Biscayne Bay på en kvällskryssning, samtidigt som du får en inblick i livsstilen hos några av världens mest kända stjärnor. Kryssa genom Miamis hamn, den exklusiva Fisher Island och Miami Beachs stränder. Gå ombord på båten och beundra de höga skyskraporna i Miami Skyline från Biscayne Bay. Njut av livekommentarer från din guide ombord och intressanta fakta om staden och dess berömda invånare. Förundras över hemmen vid havet som tillhör internationellt kända stjärnor som Lionel Messi, Jennifer Lopez och David Beckham. Kryssa förbi lokala landmärken som Fisher Island, Port of Miami och Venetian Islands. Under kryssningen kan du också köpa drycker och snacks från baren ombord.

Miami: South Beach: Privat 45-minuters privat flygresa med privatflyg

6. Miami: South Beach: Privat 45-minuters privat flygresa med privatflyg

Njut av en magisk flygtur över Miamis pittoreska South Beach. Njut av fantastisk utsikt över South Miami, Biscayne Bay och Star Island från himlen. Starta din rundtur genom att gå ombord på planet vid aktivitetsleverantörens kontor. Luta dig tillbaka och slappna av när du lyfter på ditt luftburna äventyr. Flyg över South Beachs strandlinje, Key Biscayne, Miamis centrum samt Venetian-, Star- och Palmöarna. Ta in vyer av gyllene stränder och lyxiga herrgårdar längs vägen. Snappa några fantastiska bilder när du svävar över Miami. Få en fågelperspektivisk bild av Miamis skyline. Lyssna på informativ berättelse från din FAA-certifierade pilot. Återvänd till aktivitetsleverantörens kontor i slutet av din flygning.

Miami: Utforska ikoniska sevärdheter på en 90-minuters kryssning

7. Miami: Utforska ikoniska sevärdheter på en 90-minuters kryssning

Ge dig ut på en fängslande och rolig guidad båttur med en kunnig guide som lovar att bli en njutbar och lugn upplevelse. Kryssa med och se ikoniska platser som Port of Miami och Miami arena, som visar upp stadens livliga atmosfär. Korsa sedan Douglas MacArthur-kajen, där kända filmer som Bad Boys 2 spelades in. Och lyssna på områdets filmiska historia. Se Venetian Bridge, den äldsta bron i Miami som också är känd för sin medverkan i filmer som 2 Fast 2 Furious. Åk förbi Joja Beach, känd för sin exceptionella matupplevelse vid vattnet, och se sedan Miami anchorage, en plats där båtägare, särskilt segelbåtsentusiaster, kan förankra sina båtar gratis. Utforska de pittoreska venetianska öarna, inklusive Palm Island och Hibiscus Island. Och besök sedan Star Island, South Beach, Miami Beach Mariana, en av de äldsta marinorna i Miami. Beundra den fantastiska Fisher Island, den vackra Miami skyline, Port of Miami. Se sedan resans höjdpunkt, en 360-graders panoramautsikt över Miami River Skyline.

Miami: Biscayne Bay Mansions Sightseeing Cruise

8. Miami: Biscayne Bay Mansions Sightseeing Cruise

Bekanta några av Miamis mest ikoniska landmärken från vattnet på en unik kryssning runt Biscayne Bay. Du kommer att stöta på American Airlines Arena (hem för Miami Heat), Star Island, Fisher Island och Venetian Islands. Förundras över de lyxiga herrgårdarna som kantar kusten. Hoppa ombord på båten och ge dig ut på ett insiktsfullt äventyr i ett av Miamis mest chica områden. Se de rika och berömdas häftiga hem runt Biscayne Bay. Upptäck de berömda Venetian Islands, en kedja av konstgjorda öar som byggdes 1920. Se Biscayne Island, San Marco Island och Flagler Monument Island, som fortfarande är obebodd. Hör intressanta fakta och historier om området och de kändisar som har bott här, till exempel Shaquille O'Neal, Gloria Estefan, Tommy Mottola och Al Capone, bland andra. Känn dig fri att köpa ett gott mellanmål eller en dryck från kassabaren medan du tar del av Miamis sevärdheter och ljud. Glöm inte att hålla ögonen öppna för vilda djur, inklusive rockor, delfiner och sjökor.

Miami: Båttur till kändishem och miljonärsvillor

9. Miami: Båttur till kändishem och miljonärsvillor

Följ med på en resa fylld av lyx och upptäckter med vår Miami Boat Tour - Celebrity Homes & Millionaire Mansions. Denna tur tar dig genom hjärtat av Biscayne Bay och erbjuder en plats på första raden till de extravaganta hemmen för de rika och berömda som ligger längs Miamis fantastiska kustlinje.Njut av oöverträffad utsikt över den överdådiga livsstilen längs Millionaires Row och de majestätiska öarna i Biscayne Bay på en lugn, familjevänlig kryssning.När du glider över det kristallklara vattnet kommer du att fördjupas i kändisarnas värld och bevittna storheten i deras herrgårdar vid vattnet. Denna familjevänliga kryssning är en härlig upplevelse för familjer. Oavsett om du är en fotograf som fångar stadens skönhet, en familj som skapar nya minnen eller en resenär som söker Miamis lockelse, är denna 90-minuters tur din port till en exklusiv värld.

Miami: Biscayne Bay och South Beach Sunset Cruise

10. Miami: Biscayne Bay och South Beach Sunset Cruise

Undvik liv och rörelse i centrala Miami och njut av utsikten över solnedgången när du kryssar genom Biscayne Bay, Venetian Islands och förbi South Beach. Lär dig mer om de sevärdheter du ser från din guide ombord. Efter att ha åkt till mötesplatsen går du ombord på din sightseeingkryssning. Sedan glider du genom bukten medan din guide ger kommentarer om området och berikar din resa med insikter om de berömda hemmen för A-listkändisar som ligger längs vattnet. Under kryssningen kan du njuta av förfriskningar som finns att köpa i baren ombord. Besök mojitobaren ombord och njut av en signaturmojito som är perfekt tillagad av en expert, på egen bekostnad.

38 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Venetian Islands

Venetian Islands: Fler aktiviteter och sevärdheter

Venetian Islands: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Venetian Islands

Samlat omdöme

4.3
(1 992 recensioner)

Fantastisk aktivitet. En måste se. Guiden "El Pirata" är mycket vänlig. Verkligen att göra.

Bra, jag kan rekommendera det till alla! Mycket trevlig guide på båten och en härlig atmosfär!

Mycket trevlig turbåt med många VIP-hus och utsikt över landskapet och staden

I toppen ! Trots att det regnade såg vi även delfiner... Otroligt!!!

Jag gillade inte sättet man tiggde om driks, man kände sig tvingad.