Lägg till datum

VenedigRundturer

Våra mest rekommenderade Venedig Rundturer

Venedig: Gondoltur på Canal Grande med guidning i app

1. Venedig: Gondoltur på Canal Grande med guidning i app

Känn Venedigs essens när du utforskar dolda och pittoreska vattenvägar nära Canal Grande med en gondoltur. Lyssna på kommentarer i appen för att lära dig mer om staden medan du beundrar sevärdheterna. Börja din aktivitet med att träffa värden, som kommer att förklara några kuriosa om gondolernas och gondolisternas historia. Du får gratis tillgång till en app med kommentarer om din resväg i gondolen. Medan du njuter av Grand Canals skönhet kan du beundra de fantastiska palatsen som Peggy Guggenheim Collection Palace, Gritti-palatset, Salute-kyrkan och Punta della Dogana. Upptäck den världsberömda La Fenice-teatern och Mozarthuset längs de romantiska och dolda vattenvägarna. I slutet av turen kan du njuta av en fantastisk utsikt över Markusbäckenet och ön San Giorgio.

Venedig: Båttur till Burano, Torcello och Murano med glasblåsning

2. Venedig: Båttur till Burano, Torcello och Murano med glasblåsning

Upptäck några av de mest berömda öarna i den venetianska lagunen på denna båttur under en heldag. Res genom Venedigs lagun tillsammans med din guide. Njut av panoramavyer och upptäck öarna Murano, Burano och Torcello. Börja din äventyrsfyllda dag när du stiger ombord på en bekväm panoramabåt som utgår från Markusplatsen. Din värd lär dig mer om öarna under resans gång. Beundra sevärdheterna i denna antika stad i cirka 30 minuter innan du når Murano, som är din första destination. Njut av en demonstration av glasblåsning, där en riktig glasmästare visar upp hantverket och ger en historisk förklaring. Stanna till i glasbrukets souvenirbutik och få 20 % rabatt på alla dina inköp. Din schemalagda tid i Murano inkluderar också fritid, så att du kan utforska på egen hand. Lämna Murano bakom dig när du reser till den närliggande ön Burano. Se de pittoreska och färgglada husen som finns på ön och beundra spetsmakarna när de arbetar. Bekanta dig med deras sällsynta hantverksskicklighet, som anses vara en av de främsta i världen. Stanna till för att äta en god bit mat och smaka på några av öns lokala biscottisorter. Res sedan vidare till Torcello, som är din sista anhalt. Njut av en tur runt ön på 1 timme och besök historiska sevärdheter så som katedralen Santa Maria Assunta, Attilas tron, Djävulsbron och klocktornet. Avsluta sedan äventyret med en resa tillbaka till Venedig på 1 timme och njut av den venetianska lagunens underbara atmosfär.

Venedig: Tur av Dogepalatset med fängelserna och köföreträde

3. Venedig: Tur av Dogepalatset med fängelserna och köföreträde

Palazzo Ducale, eller Dogepalatset, var i århundraden den venetianska politikens maktsäte. På denna 1-timmes rundtur kommer du att få entré till de praktfulla rummen, utsmyckade med hundratals konstverk, där hertigen och hans råd kontrollerade en 1 000-årig republiks öde. Lyssna och lär när palatset väcks till liv tillsammans med en expertguide som visar dig maktens salar och dyker ner i ett mycket speciellt historiskt sammanhang - den europeiska medeltiden. Bli överraskad av guldtrappans rika detaljer, och den anmärkningsvärda realismen i de scener som skapats av de många konstnärer som dekorerat byggnaden. Återupplev den ångest som fångarna kände när de korsade Suckarnas bro, och besök det venetianska fängelset, berömt för att ha inhyst Giacomo Casanova bland många andra.

Venedig: Köföreträde till guidad rundtur av Markuskyrkan

4. Venedig: Köföreträde till guidad rundtur av Markuskyrkan

Njut av en guidad tur av Gyllene basilikan med en av Curia di Venezias officiella guider. Se dogernas privata kapell, som är det enda av sitt slag i Italien. Beundra de gyllene mosaikerna och det dekorerade marmorgolvet. Lyssna på din expertguides berättelser och hör på hur historiska händelser och bibliska historier har representerats i denna antika basilika. Beundra skattkammaren och terrassen, som erbjuder otroliga vyer över Markusplatsen.

Venedig: Tur till Dogepalatset & Markuskyrkan med terrassen

5. Venedig: Tur till Dogepalatset & Markuskyrkan med terrassen

Fördjupa dig i Venedigs fascinerande historia under en tre timmar lång guidad tur av Markuskyrkan och Dogepalatset, antingen som en privat tur eller en gemensam upplevelse i grupp. Se två av stadens främsta landmärken medan du upptäcker historia om vad som en gång i tiden var Medelhavsområdets främsta handelsstad.  Börja turen med att utforska Markusplatsen tillsammans med din kunniga guide innan du går in i katedralen. Från första våningens terrass kan du beundra utsikter över lagunen och se de berömda bronshästarna på nära håll. Hör hur hästarna färdades hela vägen till Paris och tillbaka under Napoleons tid. Markuskyrkan stänger ibland för besökare utan förvarning. Om detta händer besöker rundturen istället kyrkan San Zaccaria eller Correr Museum, beroende på tillgänglighet. Ta en rundtur i den vackert utsmyckade1400-talskyrkan och dess översvämmade krypta eller lär dig om Venedigs konst och historia. Gå därefter smidigt förbi kön till Dogepalatset, som en gång i tiden var residens för ledaren av republiken Venedig. Ha nöje av att besöka rådkammaren Sala del Collegio, rättssalarna och mycket mer. Höjdpunkter inkluderar freskomålningarna av Tintoretto och Jättens trappa.  Korsa sedan över berömda Suckarnas bro, som leder till Nya fängelset. Lär dig mer om hur bron fick sitt namn och varför den först byggdes på 1600-talet, alltmedan du beundrar den fantastiska utsikten över kanalerna. I slutet av turen är du välkommen att stanna kvar och utforska Dogepalatset med hjälp av tips från din guide.

Venedig: Rundtur med höjdpunkter, Markuskyrkan och Dogepalatset

6. Venedig: Rundtur med höjdpunkter, Markuskyrkan och Dogepalatset

Upplev det bästa av Venedig på en guidad liten grupptur som besöker två av stadens mest ikoniska landmärken, Markuskyrkan och Dogepalatset. Hoppa över de långa köerna med förbokade biljetter inkluderade och njut av prakten av dessa venetianska skatter i din egen takt. Börja din tur på Markusplatsen. Beundra klocktornet och marmorlejonen innan du går in i basilikan med din guide. Förundras över de gyllene mosaikerna och den överdådiga designen och lär dig hur det är en symbol för venetiansk makt och rikedom. Utforska sedan Dogepalatset, ett gotiskt mästerverk som en gång var säte för den venetianska regeringen. Lär dig om livet för de regerande venetianska dogerna och de skulptörer från 1300-talet som arbetade på palatset.  Njut av fantastisk utsikt över lagunen när du promenerar genom detta världsberömda landmärke. Lär dig om den extraordinära historien om Casanova och betydelsen av Suckarnas bro, såväl som de gamla och nya fängelserna. När din turné är slut, fortsätt din utforskning av venetiansk historia och kultur med din inkluderade entré till Correr Museum, National Archaeological Museum och Biblioteca Marciana.

Venedig: Markuskyrkan med terrassen och Dogepalatset

7. Venedig: Markuskyrkan med terrassen och Dogepalatset

Kombinera de två främsta sevärdheterna i Venedig på en enda rundtur som leds av en lokal guide. Med förhandsreserverade biljetter som låter dig hoppa över kön kan du gå direkt in i Markuskyrkan och Dogepalatset för en guidad upplevelse. Välj turen kl. 08.00 på morgonen för att få exklusivt inträde till Dogepalatset och få dörren öppnad exklusivt för din grupp en timme innan allmänheten anländer. Gå in i Venedigs viktigaste kyrka, Markuskyrkan, och få en full förståelse för dess arkitektur som möter öst och väst och de hisnande guldmosaikerna. I sällskap med en lokal guide kan du komma nära några av basilikans största skatter, som den tusen år gamla Quadriga med fyra guldhästar. Få en unik chans att beundra den vackra utsikten från balkongen över Markusplatsen. Hör den fascinerande historien om hur de flesta av basilikans värdefulla ägodelar hamnade här på ett inte helt hederligt sätt. Det andra stoppet på din resväg är minst lika vackert. Palazzo Ducale, eller Dogepalatset, var hemvist för Venedigs doge, eller hertig, och hans regeringssäte. Gå förbi den långa kön med förbokade biljetter och utforska enorma rådssalar, otroliga publikrum och en fantastisk balsal med imponerande verk av kända venetianska mästare som Veronese och Tintoretto. Hör den fascinerande historien om denna byggnad som rymde världens äldsta republik - liksom dess fascinerande regering och till och med en fängslad Casanova. Som avslutning på din upptäcktsmorgon kan du gå i fotspåren på de mindre lyckligt lottade från förr. Gå över Suckarnas bro inifrån och in i det dystra Nya fängelset - en stark men fascinerande kontrast till de överdådiga salarna och gallerierna i palatset på andra sidan den smala kanalen.

Venedig: Vandring i det judiska gettot och synagoga (tillval)

8. Venedig: Vandring i det judiska gettot och synagoga (tillval)

Var med en liten grupp på en lugn promenad för att se landmärken som fördjupar din förståelse för Venedigs judiska historia. Välj att förhöja din upplevelse genom att delta i synagogutflykten som anordnas av det judiska museet. Begynna din rundtur i det judiska gettot i stadsdelen Cannaregio, ett fascinerande bostadsområde i stadens norra del. Promenera förbi hantverksverkstäder, gallerier, butiker och delikatessbutiker, som bäst utforskas i ett avslappnat tempo. Nästan går du över bron till Campo del Ghetto Nuovo (torget för det nya gettot), som grundades som en befäst ö 1516. Lär dig mer om hur venetianska judar spärrades in på ön och hur den blev tätbefolkad. Sedan får du lära dig av din guide när han/hon pekar ut en av turens viktigaste höjdpunkter: en serie basreliefer på Campo del Ghetto Nuovo - en syn som de flesta besökare i Venedig aldrig får se. Nästan upptäcker du hur Napoleons beslut att riva grindarna till det judiska gettot gav judarna rätt att bo var som helst i Venedig. Besök ett centrum för judisk kultur med bagerier, restauranger och hantverksbutiker. Slutligen kan du under andra halvan av turen välja att inkludera synagogor-turen. Även om själva museet är under restaurering och stängt för besök, kan du fortfarande besöka den levantinska synagogan och de spanska synagogorna med sina dedikerade guider.

Venedig: Dogepalatset och Markuskyrkan med köföreträde

9. Venedig: Dogepalatset och Markuskyrkan med köföreträde

Ge dig ut på en guidad rundvandring till Markusplatsen, Dogepalatset och Markuskyrkan med köföreträdes-entré. Träffa din guide på Markusplatsen och gå direkt till Dogepalatset, den fantastiska byggnaden som var sätet för den venetianska politiska makten under flera århundraden. Gå in i de praktfulla rummen med hundratals målade mästerverk. Utforska var hertigen och hans råd styrde ödet för en 1000-årig republik och beundra detaljerna i den medeltida guldtrappan. Se den berömda Suckarnas bro. Gå in i det ökända venetianska fängelset där Giacomo Casanova satt fängslad. Besök Markuskyrkan och ha nöje av en guidad rundtur i detta bysantinska mästerverk med sina vackra guldmosaiker och marmorgolvets intarsia. Se Markuskyrkans skatter och dess terrass.

Venedig: Guidad tur i Markuskyrkan med köföreträde

10. Venedig: Guidad tur i Markuskyrkan med köföreträde

Ta en fascinerande guidad tur genom den gyllene Markuskyrkan med sina berömda gyllene mosaiker. Hoppa över kön och gå in i den majestätiska kyrkan tillsammans med en expertguide som berättar om det bysantinska konstverket och dess betydelse. Du kommer att bli förbluffad av de fem kupolerna som dekorerats av kända konstnärer. Upptäck Markus skattkammare, en magnifik samling av reliker och värdefulla objekt som samlats under århundraden. Från terrasserna kan du också njuta av utsikten över Markusplatsen. Använd sedan mobilappen för att upptäcka Venedigs fem stadsdelar med deras bästa sevärdheter och torg. Lyssna på audioguiden om stadens höjdpunkter, med mer än 120 sevärdheter, inklusive den fantastiska La Fenice-teatern, Rialtobron, den judiska gettot, Arsenale, den majestätiska Accademia-bron och mycket mer.

564 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 36

Sevärdheter du inte bör missa

Vanliga frågor om Rundturer i Venedig

Vad finns det för andra saker att göra än Rundturer som är värt att besöka i Venedig?

Venedig: Fler aktiviteter och sevärdheter

Venedig: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Venedig

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 14 743 omdömen

Mycket trevlig och lärorik tur med Federica. Hon var engagerad, kunnig och väldigt inkluderande. Ställde frågor och lärde ut lite Italienska ord.

Bokning av aktivitet fungerade jätte bra Motsvarade alla förväntningar Vi rekommenderar get your guide

Fick testa 5 olika Prosecco med påfyllning om man önskade. Fin utsikt och härlig dag.

Enkelt att boka via nätet, hurdan gondolfärd man ville ha.

The guide was great! Fantastic knowledge and enthusiasm.