Lägg till datum

VenedigGondolturer

Våra mest rekommenderade Venedig Gondolturer

Venedig: Gondoltur på Canal Grande med guidning i app

1. Venedig: Gondoltur på Canal Grande med guidning i app

Känn Venedigs essens när du utforskar dolda och pittoreska vattenvägar nära Canal Grande med en gondoltur. Lyssna på kommentarer i appen för att lära dig mer om staden medan du beundrar sevärdheterna. Börja din aktivitet med att träffa värden, som kommer att förklara några kuriosa om gondolernas och gondolisternas historia. Du får gratis tillgång till en app med kommentarer om din resväg i gondolen. Medan du njuter av Grand Canals skönhet kan du beundra de fantastiska palatsen som Peggy Guggenheim Collection Palace, Gritti-palatset, Salute-kyrkan och Punta della Dogana. Upptäck den världsberömda La Fenice-teatern och Mozarthuset längs de romantiska och dolda vattenvägarna. I slutet av turen kan du njuta av en fantastisk utsikt över Markusbäckenet och ön San Giorgio.

Venedig: Gondoltur på Canal Grande med kommenterande guide

2. Venedig: Gondoltur på Canal Grande med kommenterande guide

Utforska Venedigs kanaler i en gondol. När din gondoljär tar dig längs avskilda vägar och längs Canal Grande kan du njuta av livekommentarer från din guide. Lär dig mer om stadens palats, kyrkor och sevärdheter. Hör om lokala berättelser och om gondolens och gondoljärernas historia. Under resan kan du beundra Desdemonas hus och Mozarts hus. Du passerar också den magnifika teatern La Fenice och kanalen "De le Ostreghe". Fortsätt till Venedigs viktigaste kanal, Canal Grande. Ta dig till Salute-kyrkan, Peggy Guggenheim-samlingen och några av de fantastiska venetianska palats som ligger längs kanalen, som Ca'Dolfin, Ca'Loredan, Grimanipalatset och många andra. Du kommer också att se Punta de la Dogana och Markuskyrkan innan du återvänder till Campo San Moisè. I slutet av rundturen får du en streckkod för att ladda ner en digital karta med 2D-bilder av Venedig från medeltiden till 1700-talet. Med det gemensamma alternativet får du en 20 minuters rundvandring från mötesplatsen och en 30 minuters gondoltur. Se Biennale Cafe och San Moisè-kyrkans fasad och lär dig mer om den venetianska gondoltraditionens historia. Du ser också Punta della Dogana och Grand Canal.

Venedig: Privat gondoltur längs Canal Grande

3. Venedig: Privat gondoltur längs Canal Grande

Stig ombord på en autentisk gondol och bege dig ut på en romantisk resa längs Canal Grande i Venedig. Beundra de historiska sevärdheterna längs kusten när du glider nerför kanalen. Åk iväg från utgångspunkten och beundra fantastiska palats, som Peggy Guggenheim-museet och Basilica Santa Maria della Salute. Utforska Venedigs hemliga vattenvägar och njut av stadens atmosfär tillsammans med dina vänner eller din käresta. Res med gondol nära Markusplatsen, Fenice-operan, Punta della Dogana och många andra charmiga palats. Passera under en liten bro och upptäckl de dolda platserna som bara kan nås med gondol. Njut av kommentarer i mobilappen när du upptäcker stadens historier och hemligheter.

Venedig: Privat gondolkryssning för upp till 5 passagerare

4. Venedig: Privat gondolkryssning för upp till 5 passagerare

Upplev Venedigs romantik ombord på en traditionell gondol för max 6 personer, och njut av en mer intim upplevelse. Avresan sker från Campo San Luca vid en tidpunkt som passar dig. Gondolturer är möjliga både dag och natt så att du kan förundras över de upplysta sevärdheterna efter mörkrets inbrott. Färden längs den legendariska Canal Grande ger dig nöjet att se några av de historiska byggnaderna från vattnet. Var äventyrlig och åk ner längs några av de mindre kanalerna för att komma bort från folkmassorna. Passera palatsens gotiska fasader i lugn takt ombord på det mest traditionella venetianska färdmedlet, medan din gondoljär navigerar genom staden historiska centrum. Glid mjukt tillbaka till utgångspunkten och avsluta din fantastiska gondoltur.

Venedig: Delad gondolfärd över Canal Grande

5. Venedig: Delad gondolfärd över Canal Grande

Följ med på en delad gondoltur med upp till fem andra deltagare. Styrs av en gondolmästare genom Venedigs många kanaler. Glid fram genom Venedigs mystiska kanaler på en lugn och rogivande åktur på 30 minuter. Upptäck pittoreska och charmiga kanaler i både större och mindre storlek, med olika karaktärer och särdrag, på den här härliga turen. Flyt nedför ikoniska Canal Grande, passera genom mindre vattenvägar och åk förbi den berömda teatern La Fenice för att ta in den historiska atmosfären.

Venedig: Privat gondoltur på Suckarnas bro

6. Venedig: Privat gondoltur på Suckarnas bro

Njut av en unik rundtur i Venedig med en privat gondoltur genom stadens förtrollande historiska centrum. Upplev kanalerna helt för dig själv när du upptäcker Venedig på ett intimt sätt. Börja vid Markusbassängen nära torget och slingra dig genom de charmiga kanalerna. Välj mellan turer i två olika längder. För den längre turen passerar du genom Rio del Palazzo, under Suckarnas bro, genom Rio di Santa Maria Formosa och Rio di San Severo och slutar där du började. För den längre turen följer du samma kanaler och lägger till en tur längs Canal Grande också. Åk tillbaka till din utgångspunkt för att avsluta din tur.

Venedig: Privat gondoltur med Rialtobron

7. Venedig: Privat gondoltur med Rialtobron

Börja den 30 minuter långa turen från avgångsplatsen vid Bacino Orseolo, precis framför det berömda Hard Rock Cafè och precis bakom Markusplatsen. Följ mindre men otroligt vackra sekundära kanaler som Rio dei Barcaioli, där Mozart en gång bodde, och Rio dell'Ovo för att nå Canal Grande. Njut av den spektakulära utsikten över Rialtobron från vattnet och se imponerande palatser som Ca' Farsetti, säte för kommunstyrelsen. Beundra Palazzo Grimani, den största byggnaden med utsikt över Canal Grande och som nu är värd för appellationsdomstolen. Fortsätt nerför Rio San Luca där den passerar Palazzo Manin, residenset för Venedigs sista doge, Ludovico Manin, och idag Bank of Italys regionala högkvartersbyggnad, innan du återvänder för att sluta igen vid Bacino Orseolo. Den 60 minuter långa turen börjar från Bacino Orseolo, precis framför det berömda Hard Rock Cafè och strax bakom Markusplatsen. Res nerför mindre men vackra kanaler, på en resplan som inkluderar Mozarts hus och Canal Grande med den fantastiska Rialtobron. Passera under den berömda Rialtobron och se Rialtomarknaden, där lokalbefolkningen och besökare njuter av att gå runt och köpa frukt, grönsaker och färsk fisk och skaldjur. Förundras över de många imponerande palatsen, som Ca' Farsetti som är värd för Venedigs borgmästare och Palazzo Grimani, den största byggnaden med utsikt över Canal Grande. Kryssa ner till Rio San Luca med Palazzo Manin, tidigare residens för den sista dogen av Venedig Ludovico Manin, för närvarande hem för Bank of Italy. Gå genom förtrollande små kanaler i stadens centrum och sluta vid samma utgångspunkt.

Dagstur i Venedig: Dogepalatset, basilikan och gondolturen

8. Dagstur i Venedig: Dogepalatset, basilikan och gondolturen

Få ut det mesta av din tid i Venedig med denna kombinerade tur som erbjuder en guidad tur i Dogepalatset, Markuskyrkan och terrassen, Markuskyrkomuseet med biljetter för att slippa köa, samt en 30-minuters gondoltur längs stadens charmiga vattenvägar. Njut av en guidad tur i Dogepalatset för att upptäcka dess praktfulla rum och otaliga mästerverk. Utforska maktens salar där doge styrde den gamla republiken Venedig. Gå sedan till Markuskyrkan, även känd som den gyllene basilikan på grund av sina magnifika mosaiker som är prydda med rent guld. Lär dig historien och betydelsen av de många konstverk som pryder kyrkan. Beundra skattkammaren, en magnifik sekelgammal samling av reliker och dyrbara föremål. Besök basilikans terrass med en kopia av de berömda hästarna, Markus' quadriga. Från denna spektakulära plats beundrar du den vackraste utsikten över hjärtat av Venedig: Markusplatsen. Upptäck Markusmuseet och beundra föremål av olika slag och ursprung som tillhör basilikan. Senare på eftermiddagen kan du ta en romantisk gondoltur längs Venedigs charmiga vattenvägar. Paddla längs med den imponerande Canal Grande. Se Mozarts och Desdemonas hus, La Fenice-teatern, Rio de le Ostreghe, Peggy Guggenheim Collection-palatset, en hisnande överblick över Markusbassängen och mycket mer. Din rundtur innehåller också en bonusapp med en digital karta och en audioguide. Använd appen för att utforska staden i din egen takt och lyssna till fascinerande berättelser medan du beundrar 200 av stadens sevärdheter, inklusive La Fenice-teatern, Rialtobron och mycket mer.

Från Rovinj: Färja tur och retur till Venedig med kort guidad tur

9. Från Rovinj: Färja tur och retur till Venedig med kort guidad tur

När du är på semester i Rovinj kan du göra det mesta av din semester och ta tillfället i akt att följa med Venezia Lines på ett endagsbesök i det spännande Venedig. En 4 timmars katamaranöverfart ger dig möjlighet att ha en semester i en semester, vilket gör din kroatiska semester till en oförglömlig upplevelse. Tiden på vår bekväma katamarankryssning till Italien ger oss möjlighet att presentera en översikt över dagen och ge dig en inblick i den rika historien om La Serenissima, den mest fridfulla republiken Venedig! När du väl har gått in i den venetianska lagunen kommer du att upptäcka en helt annan värld än den du är van vid. Kanaler är substitut för vägar, båtar ersätter bilar, bussar, lastbilar och alla andra vägtransportmedel. Varje ö och byggnad spelar en viktig roll i denna rika stads mosaik. Efter att ha gått i land i San Basilios hamn ger du dig iväg för att upptäcka underverken i denna unika stad på den nordöstra sidan av Adriatiska kusten.

Venedig: Privat 40-minuters gondoltur på Canal Grande

10. Venedig: Privat 40-minuters gondoltur på Canal Grande

Det bästa perspektivet för att beundra Venedig är från vattnet, och en gondol är det mest traditionella och unika sättet att göra det. Upptäck staden genom en guidad tur och upplev hur venetianarna förflyttade sig från ett distrikt till ett annat förr i tiden. Din gondolresa börjar nära Hotel Bauer, några steg från Markusplatsen. Navigera på Canal Grande innan du korsar mot dolda inre kanaler som gör att du kan beundra vyer som går obemärkta förbi när du går genom stadens centrum. Beundra den majestätiska Rialtobron, en av de äldsta och mest kända broarna i Venedig. Stå inför berömda byggnader, som det tragiskt förstörda Gran Teatro "La Fenice", den majestätiska Basilica della Salute och det eleganta Palazzo Contarini Fasan, med gotisk arkitektur. Återvänd tillbaka till Markusplatsen för att gå av båten och ta farväl av din gondoljär.

Tillgängliga aktiviteter

104 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 7

Vanliga frågor om Gondolturer i Venedig

Vad finns det för andra saker att göra än Gondolturer som är värt att besöka i Venedig?

Andra upplevelser du inte bör missa i Venedig:

Venedig: Fler aktiviteter och sevärdheter

Venedig: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Venedig

Samlat omdöme

4.1 / 5

baserat på 1 651 omdömen

Det var väldigt mycket trevligt. Vi reste som ett par med 3 andra personer. Jag tar dock hellre en lokal gondol för 80 euro för oss själva. Det gillar jag bättre. Gondoljärerna finns på plats. Priset här är dyrare. Om du bara har en dag i Venedig är det bäst att boka resan i förväg. Detta är ett mycket bra alternativ på Getyouguide. Organisationen var mycket bra, platsen att hämta biljetterna var också väldigt lätt att hitta.

Mycket lätt att använda. Exakt vid mötestillfället närmade sig personalen området med skylt och guidade alla mot gondolerna. Ganska cool upplevelse för Venedig. Ett måste för nybörjare. Det var tre fyra andra personer i båten med mig. Varje båt skulle rymma 5 personer. Detta var en icke-fråga. Båten var tillräckligt stor för oss alla.

Mycket trevlig upplevelse men kanske lite riskabelt för äldre eller med motoriska svårigheter... ombordstigning är fortfarande farlig. Vår guide Charlotte (Carliotta) var verkligen väldigt trevlig och leende, tveka inte att fråga henne om besöket på franska

Bokning av aktivitet fungerade jätte bra Motsvarade alla förväntningar Vi rekommenderar get your guide

Enkelt att boka via nätet, hurdan gondolfärd man ville ha.