Lägg till datum

Venedig
Gondolturer

Gondolturer
102 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Venedig Gondolturer

Venedig: Biljett med reserverat inträde till Dogepalatset

1. Venedig: Biljett med reserverat inträde till Dogepalatset

Hoppa över biljettkön till Dogepalatset i Venedig med den här reserverade biljetten och upptäck ett historiskt landmärke som i århundraden fungerade som säte för den venetianska politiska makten. Beundra dess gotiska arkitektur. Du får också inträde till Museo Correr, det nationella arkeologiska museet och Marciana-biblioteket. Gå in i Dogepalatset och utforska den 1000-åriga republikens säte och res tillbaka i tiden till medeltiden. Återupplev fångarnas ångest när de gick över Suckarnas bro. Beundra palatsets imponerande struktur och utsmyckning, från de ursprungliga grunderna från 1300- och 1400-talen till de betydelsefulla renässans- och överdådiga manéristiska tilläggen. Beundra de rika detaljerna i den magnifika guldtrappan och de spektakulära konstverken. Du kan också gå in på Museo Correr på Markusplatsen, en byggnad som ursprungligen var utformad som ett residens för Napoleon och som senare blev den italienska kungens venetianska residens.

Venedig: Gondoltur på Canal Grande med appkommentar

2. Venedig: Gondoltur på Canal Grande med appkommentar

Känn Venedigs essens när du utforskar dolda och pittoreska vattenvägar nära Canal Grande med en gondoltur. Lyssna på kommentarer i appen för att lära dig mer om staden medan du beundrar sevärdheterna. Börja din aktivitet med att träffa värden, som kommer att förklara några kuriosa om gondolernas och gondolisternas historia. Du får gratis tillgång till en app med kommentarer om din resväg i gondolen. Medan du njuter av Grand Canals skönhet kan du beundra de fantastiska palatsen som Peggy Guggenheim Collection Palace, Gritti-palatset, Salute-kyrkan och Punta della Dogana. Upptäck den världsberömda La Fenice-teatern och Mozarthuset längs de romantiska och dolda vattenvägarna. I slutet av turen kan du njuta av en fantastisk utsikt över Markusbäckenet och ön San Giorgio.

Marco Polo flygplats: Busstransfer till/från Venedigs centrum

3. Marco Polo flygplats: Busstransfer till/från Venedigs centrum

Res smidigt mellan Venedigs centrum och Marco Polos flygplats med en bekväm och pålitlig transfer med en enkel- eller returbiljett, beroende på ditt bokade salternativ. Res till och från flygplatsen i en bekväm, luftkonditionerad buss, undvik besväret med att ta dig fram i kollektivtrafiken och njut av en smidig transfer som avgår ofta och regelbundet. Lägg in ditt bagage, hoppa på bussen, ta en plats, koppla av och beundra utsikten över Venedig. Res till och från flygplatsen med en expressbuss som erbjuder en direkt resa till och från centrala Venedig; hämtning och avlämning i Venedig är från Piazzale Roma. Njut av komfort ombord med kylventilation och höghastighets-WiFi ombord; detta är det snabbaste och billigaste sättet att resa.

Venedig: Båttur till Burano, Torcello och Murano med glasblåsning

4. Venedig: Båttur till Burano, Torcello och Murano med glasblåsning

Upptäck några av de mest berömda öarna i den venetianska lagunen på denna heldags båttur. Res med din guide genom Venedigs lagun på ett panoramafartyg och njut av öarna Murano, Burano och Torcello. Börja din dag med äventyr genom att gå ombord på en bekväm panoramabåt när du åker från Markus. Lär dig om öarna från din värd längs vägen. Ta in sevärdheterna i denna forntida stad i cirka 30 minuter tills du når din första destination, Murano. Njut av en glasblåsande demonstration med en glasmästare åtföljd av en historisk förklaring av hantverket. Stanna vid souvenirbutiken på glasfabriken och njut av en exklusiv 10% rabatt på dina inköp. Din schemalagda tid i Murano inkluderar också ledig tid att utforska på egen hand. Lämna Murano bakom när du reser till den närliggande ön Burano. Bevittna de pittoreska och färgglada husen som prickar ön och observera spetsmakarna på jobbet. Bli bekant med deras sällsynta skicklighet som anses vara några av de finaste världen över. Stanna för en bit att äta under din tid i Burano och smaka på några av de lokala biscotti som är infödda på ön. Res till ditt sista stopp, Torcello. Njut av ett 1-timmars besök på ön och besök historiska landmärken som katedralen Santa Maria Assunta, Attilas tron, Devil's Bridge och Bell Tower. Avsluta ditt äventyr med en 1-timmars resa tillbaka till Venedig och ta in den hisnande atmosfären i den venetianska lagunen.

Venedig: Biljett för vattenbuss och buss på fastlandet

5. Venedig: Biljett för vattenbuss och buss på fastlandet

Med ditt transportkort kan du gå förbi de långa biljettköerna och åka med Venedigs kollektivtrafik. Gå ombord på en av kollektivtrafikens båtar, som kallas vaporetto, och utforska staden via dess vattenvägar. Din biljett gäller för närliggande områden samt bussar i Mestre och Marghera. Stanna till vid en vaporettostation och hämta ut din biljett, för att sedan börja din resa runt Venedig. När du har hämtat ut din biljett är det bara att hoppa på en av de unika vattenbussarna, som tar dig till din destination. Res runt staden och beundra sevärdheterna i en timme eller i en hel vecka, beroende på vilket biljett du har valt att boka. Maximera din biljett genom att resa till populära platser i området, så som Venedigs omgivande öar. Upplev magin på öarna Lido, Murano, Burano och Torcello med den smidiga biljetten, som täcker hela din resa. Susa sedan iväg till Mestre och Marghera med buss.

Venedig: Marco Polo Flygplats Vattentaxi Transfer

6. Venedig: Marco Polo Flygplats Vattentaxi Transfer

Dra nytta av en delad vattentaxi mellan Venedigs Marco Polo-flygplats och centrala hotell i Venedig. Välj mellan enkel- eller tur- och returresa och slappna av under en naturskön transfer. Avresa direkt efter att du hittat ditt bagage och skjuts över lagunen till ditt hotell eller närmaste åtkomliga plats med vattentaxi. Detta är det mest romantiska och direkta sättet att resa till staden på. Hämtas upp eller lämnas direkt vid hotell som ligger längs Canal Grande, Hilton Stucky. För mindre tillgängliga destinationer på de inre kanalerna bestäms en mötesplats som ligger inom gångavstånd från ditt hotell.  För JW Marriott - Isola delle Rose och San Clemente Island, kommer du att släppas av i San Marco i närheten av Marriott hotellets pendelbåt.

Venedig: Båttur till Murano och Burano med besök i glasbruk

7. Venedig: Båttur till Murano och Burano med besök i glasbruk

Sätt segel på en båttur från Venedig till öarna Murano och Burano. Segla dit på ett bekvämt fartyg, ta en stund för att utforska öarna på egen hand och se en glasblåsningsdemonstration på Murano. Res från San Marco eller Venedigs tågstation (beroende på vilket alternativ du väljer) och åk till Murano och Burano. Träffa din besättning, kryssa över lagunen och njut av utsikten från en panoramaterrass längs vägen. Upptäck glaskonsten i Murano och besök en glasfabrik. Lär dig mer om traditionerna och processerna bakom glastillverkningen. Sedan kan du beundra Buranos färgglada hus och ta en promenad genom de pittoreska gatorna. På kvällen återvänder du till din ursprungliga mötesplats.

Venedig: De fyra årstidernas konsertbiljett till Vivaldi-kyrkan

8. Venedig: De fyra årstidernas konsertbiljett till Vivaldi-kyrkan

Besök dina öron med ett framförande av Vivaldis Fyra årstider av ensemblen "I Virtuosi Italiani" i kyrkan Santa Maria della Visitazione i Venedig. Upplev känslan av att lyssna på Vivaldis musik på de platser där den komponerades. Det är ljud, det är musikaliska noter, det är en stor barockkompositörs konst, men framför allt är det energin på denna plats, Vivaldis kyrka. Det var här som Antonio Vivaldi tillbringade fyrtio år av sitt liv och komponerade sina magnifika verk. Njut av inspirerade framföranden av De fyra årstiderna där du i musiken kan känna skörden av vete, druvskörden, sommarens stormar, snön som faller på vintern, de varma höstfärgerna och de ljusa blommorna som blommar på våren. Se talangfulla musiker spela i kyrkan där mästare som Francesco Gasparini och Antonio Vivaldi utbildade Choro-döttrarna till virtuosa musiker som var kända för sin konst i hela Europa.

Venedig: Markuskyrkan Biljett, audioguide och VR-tur

9. Venedig: Markuskyrkan Biljett, audioguide och VR-tur

Spara tid under ditt besök i Venedig med en skip-the-line-biljett till den populära Markusbasilikan. Beundra de hundratals gyllene mosaikerna i basilikan och lära dig detaljer om den bysantinska konsten inuti med din ljudguide. Ladda ner din ljudguide till din mobila enhet och gå till Markusbasilikan för att börja din turné. Breeze förbi de långa linjerna och sätt i dina hörlurar. Utforska de fem kupolerna och en mängd konstverk. Hör legender och berättelser kring denna kyrka som har stått i nästan 1 000 år. Vittna om den bländande effekten av de 43 000 kvadratfot mosaikerna i kyrkan. Ta in det fantastiska marmorinläggsarbetet på golven. Blötlägg atmosfären i byggnaden som dominerar Markusplatsen. Fortsätt din resa med en spännande virtual reality-upplevelse. Med VR-headsetet på, försvinner tiden och avslöjar Piazza San Marco och dess ikoniska monument som de en gång var. Resan fortsätter till Canal Grande med sin karnevaliska atmosfär, där du guidas genom Venedigs vatten som om du vore en äkta venetianare.

Venedig: Gondoltur på Canal Grande med kommenterande guide

10. Venedig: Gondoltur på Canal Grande med kommenterande guide

Utforska Venedigs kanaler med en gondol. Njut av livekommentarer från din guide när din gondoljär tar dig nerför smala vägar och längs Canal Grande. Lär dig mer om stadens palats, kyrkor och sevärdheter. Hör om lokala historier och historien om gondolen och gondoljärerna. Under resan kan du beundra Desdemonas hus och Mozarts hus. Du passerar också den magnifika teatern La Fenice och kanalen "De le Ostreghe". Fortsätt till den viktigaste kanalen i Venedig, Canal Grande. Ta dig fram till Salute-kyrkan, Peggy Guggenheim-samlingen och några av de fantastiska venetianska palats som ligger längs kanalen, som Ca'Dolfin, Ca'Loredan, Grimanipalatset och många andra. Du kommer också att se Punta de la Dogana och Markusbassängen innan du tar dig tillbaka till Campo San Moisè.

Venedig

Venedig

Vanliga frågor om Gondolturer i Venedig

Vad finns det för andra saker att göra än Gondolturer som är värt att besöka i Venedig?

Andra upplevelser du inte bör missa i Venedig:

Venedig: Fler aktiviteter och sevärdheter

Venedig: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Venedig

Samlat omdöme

4.1 / 5

baserat på 1 651 omdömen

Det enda problemet är att vi valde aktiviteten på spanska och i slutändan var det inte tillräckligt med folk och de satte in oss i den engelska gruppen. För resten är allt perfekt.

Det var bra . Guiden var vänlig och leende och visste hur man intresserar sin publik. Jag rekommenderar denna gondoltur. Jag har väldigt bra minnen av det.

Mycket intressant besök med kommentarer om Venedigs historia och gondolfärd för att upptäcka gondoliers kunnande

förklaringen i förväg var mycket bra, men vi förväntade oss en app under gondolturen

Vacker panoramatur ... utmärkt vänlig guide, trevlig att lyssna på