Välj datum

Venedig Gondolturer

94 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 6

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Venedig

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Venedig?

Vilka är de bästa dagsturerna från Venedig?

De bästa dagsturerna från Venedig:

Murano

Venedig: Fler aktiviteter och sevärdheter

Venedig: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Venedig

Samlat omdöme

4.1 / 5

baserat på 1 651 omdömen

Det var väldigt mycket trevligt. Vi reste som ett par med 3 andra personer. Jag tar dock hellre en lokal gondol för 80 euro för oss själva. Det gillar jag bättre. Gondoljärerna finns på plats. Priset här är dyrare. Om du bara har en dag i Venedig är det bäst att boka resan i förväg. Detta är ett mycket bra alternativ på Getyouguide. Organisationen var mycket bra, platsen att hämta biljetterna var också väldigt lätt att hitta.

Mycket lätt att använda. Exakt vid mötestillfället närmade sig personalen området med skylt och guidade alla mot gondolerna. Ganska cool upplevelse för Venedig. Ett måste för nybörjare. Det var tre fyra andra personer i båten med mig. Varje båt skulle rymma 5 personer. Detta var en icke-fråga. Båten var tillräckligt stor för oss alla.

Härlig gondoltur! Spännande, romantisk, suggestiv och avkopplande. Vi kunde beundra Venedig från många olika perspektiv som det inte går att greppa genom att gå till fots. Du är nedsänkt i en sällsynt atmosfär från andra tider där mycket intressanta detaljer kan observeras. Det är absolut värt det!

the englosh guide was very nice and knew a lot about the history of Venice. he was born and raised here so he could answer all our questions. I think his name was Richardo. If I got the name wrong I'm so sorry but you were great

Bokning av aktivitet fungerade jätte bra Motsvarade alla förväntningar Vi rekommenderar get your guide