Venedig
Gondolturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Venedig

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Venedig? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Venedig

Samlat omdöme

4.1 / 5

baserat på 1 651 omdömen

Sex av oss satt i en gondol, turen varade i 30 minuter och gondolen pekade ut två byggnader för oss på engelska. Så turnén höll vad beskrivningen sa och uppfyllde den. Mötesplatsen (framför posthuset) var tydligt markerad, guiden var i tid. Det finns också en offentlig toalett i närheten (1,5 €). Jag tror att en gondolresa är en del av ett besök i Venedig. Detta är en möjlighet att ha råd med detta ensam eller i par

Härlig gondolresa, kommentar var mycket hjälpsam och delade massor av bra historiska fakta som jag förmodligen inte skulle ha känt om inte för kommentaren. Även om deras kommentar var via mobilappen, delade gondolen (gondolföraren) också lite historisk insikt längs vägen frivilligt vilket var trevligt. Jag önskar att resan var längre men ändå var det en fantastisk upplevelse. Ett måste i Venedig!

En arbetare från företaget väntade på oss vid mötesplatsen och följde oss vänligt till startpunkten för gondolresan. Vi delade det med ett par, totalt var vi 5 personer. Vi gillade det så mycket att vi bestämde oss för att ta en andra gondolresa. Venedig är vackert, spektakulärt från Canal Grande.

Vacker upplevelse, turen varade 30 minuter exakt .. gondoliern var väldigt snäll och förberedd .. de delade in oss i grupper om 4 för att komma på gondolen, jag var med min flickvän och vi delade den med ett annat par sicilianer, som vi , känd där .. Jag rekommenderar det starkt

Mötesplatsen kan vara lite vag och förvirrande eftersom den ligger på en shoppinggata och inte på vattnet, men det gör det inte mindre roligt! Genom de små gränderna och även över huvudkanalen. En mycket trevlig upplevelse och hade inte velat missa det!