Välj datum
Venedig

Flygplatstransfer

  • Transport
31 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 31

Vanliga frågor om Flygplatstransfers i Venedig

Vad finns det för andra saker att göra än Flygplatstransfers som är värt att besöka i Venedig?

Alla saker att se i Venedig

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Venedig? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Venedig

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 11 723 omdömen

Mycket bra organisation. Det tar bara 20 minuter att köra till Venedig. Bussarna går i tid och är mycket lätta att hitta. Vi var mycket nöjda med tjänsten. Det finns en anställd på plats som scannar QR-koden. För mig är detta det bästa alternativet för att nå staden. Vi var osäkra på om vi skulle ta båten eller den här bussen, så till slut bestämde vi oss för den här rutten.

Busstrafiken är mycket snabb och trevlig. Det var väldigt lätt att hitta busshållplatsen på flygplatsen, och vi kunde ta oss ner vid busshållplatsen närmast vårt hotell. Men under hemresan, vid Mestres tågstation, tog det ett tag att hitta rätt busshållplats. För att nå busshållplatsen var vi tvungna att gå in på tågstationen och ta vänster vid plattform 1.

Vi blev mycket positivt överraskade över att transfern från flygplatsen till hotellet och tillbaka fungerade så bra. Det är viktigt att du har en internetaktiverad mobiltelefon till ditt förfogande, eftersom de specifika mötesplatserna och avgångstiderna kommer att skickas via e-post.

Trevligt sätt att ta sig från flygplatsen till hotellet. Välordnat

Kanon löste biljett hemma och allt fungera perfekt