Venedig Flygplatstransfer

  • Transport
27 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Venedig

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Venedig?

Vilka är de bästa dagsturerna från Venedig?

De bästa dagsturerna från Venedig:

Burano

Venedig: Fler aktiviteter och sevärdheter

Venedig: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Venedig

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 11 723 omdömen

Mycket bra organisation. Det tar bara 20 minuter att köra till Venedig. Bussarna går i tid och är mycket lätta att hitta. Vi var mycket nöjda med tjänsten. Det finns en anställd på plats som scannar QR-koden. För mig är detta det bästa alternativet för att nå staden. Vi var osäkra på om vi skulle ta båten eller den här bussen, så till slut bestämde vi oss för den här rutten.

Busstrafiken är mycket snabb och trevlig. Det var väldigt lätt att hitta busshållplatsen på flygplatsen, och vi kunde ta oss ner vid busshållplatsen närmast vårt hotell. Men under hemresan, vid Mestres tågstation, tog det ett tag att hitta rätt busshållplats. För att nå busshållplatsen var vi tvungna att gå in på tågstationen och ta vänster vid plattform 1.

Vi blev mycket positivt överraskade över att transfern från flygplatsen till hotellet och tillbaka fungerade så bra. Det är viktigt att du har en internetaktiverad mobiltelefon till ditt förfogande, eftersom de specifika mötesplatserna och avgångstiderna kommer att skickas via e-post.

Efter 15 minuters väntan gick vi till vattentaxi. Där blev vi varmt välkomnade och iväg. Bara resan till Venedig var en höjdpunkt. Sedan släpptes vi av i hotellets omedelbara närhet. En smidig och välorganiserad överföring som jag skulle boka om och om igen.

Kanon löste biljett hemma och allt fungera perfekt