Västisland
Dagsutflykter

Dagsutflykter
79 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Västisland

Västisland

De mest populära sevärdheterna i Västisland

Att göra i Västisland

Städer i Västisland

Västisland: Fler aktiviteter och sevärdheter

Västisland: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Västisland

Samlat omdöme

4.6
(100 recensioner)

Dyrt men älskade varje minut av det! Vi njöt av den natursköna vandringen, med en cool/chill guide och upplevde hur otroligt pittoresk insidan av vulkanen var. Personalen var vänlig. Lammsoppan var utsökt! Vi köpte till och med några souvenirer. Den enda justeringen jag kan komma på (och det är nog inte nödvändigt att ta upp) är att varje liten grupp förväntades hålla koll på sin egen tid där nere. Såvida vi inte hörde vår guide, hade det varit trevligt att få ett meddelande om att komma tillbaka till hissen. Återigen, detta var ingen stor sak. Om du gillar att fotografera är den här platsen en dröm. Upplevelsen var minnesvärd och rekommenderas starkt! Tack för allt!

Först och främst ett stort tack till guiden Thomas Ragnarsson. Han är inte bara en fantastisk guide, utan också världens bästa sångare som underhöll alla deltagare riktigt bra. Jag kan bara rekommendera denna turné. Så många bra stopp, oavsett om vattenfall, landskap, fiskebyar runt halvön. Jag skulle vilja uppleva det igen till sommaren. Ett måste för varje turist👌

Denna turné var en av de bästa, om inte den bästa, vi gjorde på Island. Vår guide Dennis var super trevlig och informativ. Han gav oss massor av fotostopp och såg till att vi kunde se allt i dagsljus. Landskapet var en dröm! Jag skulle definitivt rekommendera denna turné och göra det igen i ett pulsslag!

Det är en mycket vacker region. Upphämtningen var i tid. Guiden var väldigt entusiastisk och därför stannade han även till på extra ställen som faktiskt inte ingick i turen. Rekommenderas definitivt!