Upplevelser i
Västflandern

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Västflandern

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Västflandern?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Västflandern:

Vilka aktiviteter i Västflandern har infört ytterligare covid-19-åtgärder?

Alla saker att se i Västflandern

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Västflandern? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Västflandern

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 6 196 omdömen

Vår guide, Vita, var underbar! Det var en härlig turné och vi tyckte inte bara om vår guide utan de andra gästerna på turnén. Bara en rolig dag med att se vackra Belgiska städer, höra områdets historia, smutta på varm choklad och smaka fantastisk choklad! Lunchen i Brugge på Blossom var smaskig och den flamländska gryta smakade särskilt bra på en kylig dag. Blossom hade också den bästa Chardonnay! Härlig! Allt som allt bara en avkopplande, rolig dag i Belgien. Gör det bättre genom att allt hanteras åt dig av din reseguide, Vita.

Turnén var perfekt för att se mer av Bryssel. Även om tiden som spenderas i varje stad inte är mycket, var det en bra översikt över städerna och vi kommer definitivt att återvända till var och en för ett längre besök nästa gång. Stephen var perfekt på turnén och var tillmötesgående för alla. Det enda jag skulle vilja säga till andra att ta med är att ta med egna hörlurar med en 3,5 mm-kontakt. De som tillhandahålls är väldigt obekväma, och när du måste ha dem i öronen större delen av dagen kan det göra ont.

Den ger en suddig beskrivning till träffpunkten för avgång. Resan i sig var inga som helst problem. Man måste inte vara klistrad vid guiden, alla punkter man stannar på vid rundvandringen kan vara långdragna speciellt om en säregen historia, det går att gå ifrån gruppen emellanåt och fota, för man får inte mycket tid över efter guidningens slut. Både Brygge och Gent är fantastiskt vackra, kändes som man gick in i en tidsresa till medeltiden, måste upplevas enligt mig.

Resan var otrolig. Det är perfekt att i allmänhet känna till två fantastiska städer rika på historia. Stefan vår guide var fantastisk. Mycket vänlig, aktiv, kunnig om historia och många detaljer om det (förutom att han talar flera språk och mycket bra). Jimmy föraren lika uppmärksam och utmärkt. Alla 10/10

Denna turné har varit fantastisk!. Bortsett från de förtrollade platserna Gent och Brygge gjorde vår guide Miriam ett fantastiskt jobb som gav oss detaljerad information på engelska/spanska och höll oss underhöll hela resan. Jag skulle starkt rekommendera.