Saker att göra i
Vancouver

I Vancouver kan du njuta av både pulserande stadsliv och spännande äventyrsaktiviteter.

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Vancouver

Alla aktiviteter

Våra mest rekommenderade saker att göra i Vancouver

Vancouver: Capilano Suspension Bridge Park Biljett

Vancouver: Capilano Suspension Bridge Park Biljett

Capilano Suspension Bridge Park erbjuder en spännande och naturskön upplevelse mitt i den frodiga regnskogen i North Vancouver. Bara 15 minuter från centrala Vancouver kan besökare korsa den ikoniska hängbron, som svänger försiktigt 230 meter över Capilano River och ger en hisnande utsikt över den omgivande naturskönheten. I parken finns också Treetops Adventure, en serie mindre hängbroar bland höga, gamla träd, och Cliffwalk, en pulshöjande stig som klamrar sig fast vid granitklipporna. Med sin blandning av äventyr, familjevänliga aktiviteter, fantastiska landskap och rika historia är Capilano Suspension Bridge Park ett måste för både naturälskare och spänningssökare.

Vancouver: 24 eller 48 timmars Hop-On Hop-Off Sightseeing Bus Pass

Vancouver: 24 eller 48 timmars Hop-On Hop-Off Sightseeing Bus Pass

Se Vancouvers sevärdheter i din egen takt med ett 24- eller 48-timmars pass för hop-on-hop-off-sightseeingbussen. Välj mellan en mängd olika alternativ som passar dina intressen. Lyssna på en informativ kommentar ombord som hjälper dig att välja var du ska hoppa av. Upplev liv och rörelse i centrala Vancouver och den fridfulla naturliga skönheten i de lokala parkerna. Hoppa av vid Science World eller njut av din passion för sport vid Olympic Village. Strosa längs regnskogsstigarna i Stanley Park, ät en bit mat på Granville Island, besök den ikoniska ångklockan i Gastown eller shoppa tills du stupar på Robson Street. Dra nytta av flera hållplatser, inklusive Coal Harbour, English Bay Beach, Chinatown och Sports District. Få ut det mesta av din upplevelse i Vancouver med ytterligare alternativ. Välj upplevelser som att se staden från vattnet på en avkopplande hamnkryssning eller ta en rundtur i staden på kvällen. Dessutom ingår exklusiv tillgång till 2 gratis vandringsturer i Stanley Park och Downtown Vancouver via AudioMe-appen.

Vancouver: Biljett till Flyover Experience

Vancouver: Biljett till Flyover Experience

Flyover tar alla dina sinnen i anspråk för att fördjupa dig i landskap, berättelser och kultur. Med hjälp av kraften i unika perspektiv, känslan av att flyga och fullständigt sensoriskt engagemang svävar du över, runt och genom ikoniska globala destinationer. Vi tror att enastående berättelser inspirerar. Varje Flyover-resa inleds med en inblick i de fascinerande människor, distinkta kulturer och otroliga platser som du snart kommer att utforska från ovan, vilket fördjupar gästerna i Flyover-upplevelsen. När du har utforskat destinationens berättelser, anda och historia tar du till skyarna på en uppslukande flygresa. Du sitter med fötterna dinglande framför en 20 meter stor sfärisk skärm och transporteras över ikoniska platser och naturliga underverk. Synintryck, dofter och ljud i kombination med exakt programmerade rörelser fångar den omisskännliga känslan av att flyga och skapar en oförglömlig känsla av förundran. Flyover i Vancouver erbjuder en mängd säsongsbetonade äventyr året runt, inklusive fem originella uppslukande resor. Se till att regelbundet besöka Flyovers sida "Now Showing" för att se vad som kommer härnäst! The Flying Whale Cafe: Visar upp lokala smaker på Vancouvers ikoniska Canada Place. Vårt avslappnade matställe vid vattnet är en positiv oas för människor från hela världen, som serverar godsaker, måltider och spektakulär utsikt att njuta av i vilken takt som helst. Precis som sitt namn är Flying Whale lättsam och lite upphöjd - med dolda djup.

Vancouver, BC: Whale Watching Tour

Vancouver, BC: Whale Watching Tour

Upplev den vördnad och inspiration som det innebär att se valar i deras naturliga miljö på denna unika valskådningsutflykt från Vancouver. Få chansen att se späckhuggare, knölvalar, minke- och gråvalar samt tumlare och sälar. Avgång från Granville Island i centrala Vancouver på en höghastighets, specialbyggd lyxkatamaran som tar dig med på en helt guidad valskådning och tur till havslevande djurliv. När du ger dig av från Vancouver kan du välja om du vill stanna inne i den uppvärmda kabinen eller gå ut och välja mellan 3 olika utsiktsplatser på 2 nivåer som är perfekta för fotografering. Skapa dig över skönheten i Georgiasundet på detta utomhusäventyr. När du seglar får du lära dig om områdets historia och det lokala marina djurlivet av din kunniga besättning. Driv dig helt in i denna otroliga upplevelse medan vi tar gratis högupplösta foton av djurlivet, dig själv och dina nära och kära! Detta är den typiska valskådningsupplevelsen för varje äventyrare. Välj halvdagskryssningen eller välj alternativet med solnedgång för att se solen gå ner över vattnet.

Vancouver - klassisk panoramatur Klassisk panoramatur med sjöflygplan

Vancouver - klassisk panoramatur Klassisk panoramatur med sjöflygplan

Njut av den mest populära rundturen i Vancouver och North Shore Mountains. Denna idealiska introduktion till sjöflygplanet avgår från Coal Harbour i centrala Vancouver och ger en komplett flygbild av staden samt dess omgivande parker och stränder. Som om landskapet inte räcker till kommer spänningen med att flyga att verkligen föra dig iväg. Den uppiggande sprutningen från vattnet är alltid en höjdpunkt under start och landning. Med över 50 flygplan för närvarande driver dina värdar den största flygplansflottan och det första koldioxidneutrala flygbolaget i Nordamerika. DeHavilland DHC-3 Turbine Single Otters och Twin Otters flyger regelbundet mellan Lower Mainland och Vancouver Island. DHC-2 Beavers flyger till Gulföarna. Cessna 185-flygplan finns tillgängliga för charter.

Vancouver: Sea to Sky Gondola och dagsutflykt till Whistler

Vancouver: Sea to Sky Gondola och dagsutflykt till Whistler

Åk Sea to Sky Gondola, utforska Whistler Village och beundra de naturliga underverken däremellan på denna dagsutflykt från Vancouver. Låt dig imponeras av de ständigt föränderliga landskapen längs Sea to Sky Highway. Åk den berömda Sea to Sky-gondolen i Squamish, ett utomhusparadis för klättrare och backcountry-äventyrare. Gondolen tar dig till Habrich Ridge, där du har 90 minuter på dig att njuta av den hisnande utsikten över bergen, kustregnskogen och Howe Sounds nätverk av vikar. Passera den pittoreska staden Squamish och Tantalusglaciären medan du fortsätter resan till Whistler. Väl framme har du tid att utforska stadens butiker och kaféer, Whistler Blackcomb Ski Resort eller de omgivande vandringslederna. På vägen tillbaka till Vancouver kan du stanna till vid de 335 meter höga Shannon Falls och blicka ut över de ständigt föränderliga landskapen som omger Sea to Sky Highway. Var med och fira att vi under 40 år har delat med oss av Vancouver, Victoria och Whistler till gäster från hela världen. Våra expertutformade guidade turer erbjuder en speciell och säker upplevelse.

Vancouver - kryssning Victoria, kryssning på Gulföarna och Butchart Gardens

Vancouver - kryssning Victoria, kryssning på Gulföarna och Butchart Gardens

Besök Victoria, British Columbias huvudstad, på denna heldagsutflykt med guide från Vancouver. Försök att upptäcka det marina livet på färjan till Vancouver Island, gå bland blommorna i Butchart Gardens och beundra den viktorianska arkitekturen i Victoria.  Börja från centrala Vancouver och res söderut genom staden ombord på en klimatkontrollerad buss. Hoppa ombord på en BC Ferry för en 90-minuters resa över Georgia Strait genom de natursköna södra Gulföarna. Håll utkik efter späckhuggare längs vägen. När du har lagt till på Vancouver Island fortsätter turen till de världsberömda Butchart Gardens, som är ett nationellt historiskt minnesmärke i Kanada. Se miljontals perennplanteringar i över 900 sorter. Njut av 2 timmars lugn och ro för att utforska de 50 tunnland av fantastiska trädgårdar. Åk till centrala Victoria och passera genom Kanadas äldsta China Town och den natursköna Victoria Harbor, inklusive Inner Harbor. När du väl är nere i centrum har du fri tid att utforska området. Tillbringa din tid med att promenera i Inner Harbor, ta del av den blomstrande konst- och kulturscenen eller besöka det historiska Empress Hotel eller Royal BC Museum. Ta färjan och bussen tillbaka till din mötesplats i Vancouver. 

Vancouver: Inträdesbiljett till Vancouver Lookout

Vancouver: Inträdesbiljett till Vancouver Lookout

Vancour Lookout är ett ikoniskt och viktigt landmärke högt över Vancouver. Det är det perfekta första stoppet på varje resenärs resplan för att få en överblick över stadens fantastiska landskap och Northshore-bergen. Ta glashissarna högt ovanför gatan. Efter bara 40 sekunder befinner du dig högt ovanför och kan se över alla Metro Vancouvers heta stadsdelar och vidsträckta bergskedjor. Vancouver Lookout har varit en ikon i stadens skyline sedan 1977. Här kan du njuta av utsikten så länge du vill och lära dig av den kunniga personalen.

Vancouver: Kryssningsterminal bagageförvaring för 2 väskor

Vancouver: Kryssningsterminal bagageförvaring för 2 väskor

Upptäck den vackra staden Vancouver utan stress när du går i land från kryssningsfartyget. Förvara ditt bagage säkert i en bagageförvaringstjänst som är öppen hela dagen och bekvämt belägen vid Canada Place Cruise Terminal. Det är bara att lämna in allt stort bagage så tas det om hand för dagen medan du utforskar staden. Det angivna priset gäller för upp till 2 bagage per person. Ytterligare bagage utöver 2 stycken kommer att debiteras på plats. Den här tjänsten är endast tillgänglig för: Passagerare som stiger av ett kryssningsfartyg som inte stannar i Vancouver och som har ett flyg senare på eftermiddagen/kvällen och som vill utforska Vancouvers centrum. Kryssningsfartygspassagerare som inte kan checka in på sitt boende förrän senare på dagen och som vill utforska Vancouvers centrum.

Vancouver: Inträdesbiljett till Grouse Mountain

Vancouver: Inträdesbiljett till Grouse Mountain

Grouse Mountain är Vancouvers mest besökta naturattraktion året runt och ligger bara 15 minuter från centrum. Du kan njuta av panoramautsikten när du reser till den orörda, alpina miljön ombord på den ikoniska Skyride. Njut av spännande utomhusäventyr, kulturella aktiviteter och utbildningsupplevelser, som är tillgängliga året runt. Året runt kan du njuta av vår Mountaintop Chalet, som inkluderar fantastiska matställen, en HD Theatre in the Sky och två presentbutiker för souvenirer och kläder. På sommaren kan du välja bland ett otroligt utbud av aktiviteter, inklusive en världsberömd skogshuggarshow, en demonstration av "fåglar i rörelse", ett besök hos de föräldralösa grizzlybjörnarna, guidade ekovandringar och en discgolfbana. Du kan också förgylla din upplevelse med spännande äventyr (mot en extra avgift), t.ex. en bergsrepbana, zipline och tandemskärmflygning. På vintern kan du njuta av de fantastiska ljusinstallationerna på Light Walk, backarna på Sliding Zone, en skridskodamm utomhus, snöskovandring och mycket mer. Kontrollera sidan Today on Grouse på webbplatsen Grousemountain.com för att se vilka aktiviteter som är öppna varje dag.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Vancouver

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Vancouver?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Vancouver:

Sevärdheterna i Vancouver du inte bör missa

Vilka är de bästa dagsturerna från Vancouver?

De bästa dagsturerna från Vancouver:

Se alla dagsturer från Vancouver på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Vancouver

Att göra i Vancouver

Städer i Kanada

Vancouver: Fler aktiviteter och sevärdheter

Vancouver: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Vancouver

Samlat omdöme

4.6
(5 615 recensioner)

Det var väldigt bra, men tog längre tid än de 3 1/2 timmar som det var tänkt att ta. Vi gick av bussen säkert en timme tidigare än när vi skulle ha blivit avsläppta eftersom vi hade schemalagt något annat utifrån de 3,5 timmar som planerats. Vi såg mycket och föraren förmedlade så mycket, men det gick bara lite långsamt för oss, vilket kanske var anledningen till att turen tog så lång tid.

Utflykten är värd det för Gardens, som är imponerande, vi hade bara två timmar på oss att se dem, sedan tog de oss till staden Victoria och vi var knappt där på en timme och tillbaka till fartyget. Jag tror att om vi började tidigare så skulle tiden användas bättre. Guiden var begränsad till att bara vara en förare.

Guiden var utmärkt. Jag har aldrig upplevt en busschaufför som å ena sidan försett oss med så omfattande och kunnig aktuell information och å andra sidan aldrig tappat den avslappnade transporten ur sikte. Verkligen exemplariskt! Pris-prestanda-förhållandet var mycket bra. Dagsturen var alldeles utmärkt.

Jag önskar att jag hade tillbringat mer tid i Victoria. Det hade varit trevligt att ha tid att äta på en terrass. Butchart-trädgården var mycket bra väder. Dan vår förare och guide var utmärkt. Han kör bra och kan sitt Kanada och västra Kanada mycket väl.

Njut av att upptäcka alla tillgängliga attraktioner och orientera oss i staden