Valletta Food Market

Valletta Food Market: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Valletta: Privat rundtur med mat och kultur

1. Valletta: Privat rundtur med mat och kultur

Upptäck de kulinariska läckerheterna i Valletta när du äter dig igenom den historiska stadskärnan på denna guidade rundtur. Du får uppleva de bästa av Maltas traditionella specialiteter, som pastizzi, hobz biz-zejt och mycket mer, samtidigt som du lär dig om stadens historia. Du möter din guide och fortsätter till fots mot stadens hjärta. När du går kommer din guide att lyfta fram den rika historien i Vallettas centrum. Ni stannar till på olika platser i staden för att prova typiska maltesiska specialiteter, både salta och söta, inklusive de traditionella pastizzierna, hobz biz-zejt, typiska aptitretare och den traditionella kaninen. Prova drycker som vår öl, den lokala läskedrycken Kinnie, te eller kaffe.

Valletta : Rundvandring bland sevärdheter som måste ses

2. Valletta : Rundvandring bland sevärdheter som måste ses

Ta dig från Freedom Square till Barrakka Gardens panoramautsikt och njut av den storslagna Maltas Grand Harbour. Dyk ner i barocken i Grandmaster's Palace, som är genomsyrat av historisk betydelse, innan du fördjupar dig i lockelsen i Grand Harbour, en Medelhavspärla av oöverträffad skönhet. När du vandrar på Vallettas gator berättar din guide fängslande om Malteserriddarna och avslöjar kulturella och arkitektoniska arv. Gå upp till Upper Barrakka Gardens för att njuta av den vidsträckta utsikten över hamnen och utforska sedan de arkitektoniska underverken på Merchant Street Market. Utforska de historiska salarna i Auberge d'Italie, riddarnas tidigare hemvist, innan vi avslutar på St George's Square, vid stormästarens palats.

Vallettas historiska charm: En guidad vandringstur

3. Vallettas historiska charm: En guidad vandringstur

Följ med på "Vallettas historiska charm: A Guided Walking Tour" och bli huvudpersonen i din egen upptäcktsresa i hjärtat av Maltas huvudstad. Denna resa är inte bara en rundtur; det är en intim utforskning av Vallettas själ, där varje kullersten, trädgård och marknad berättar en historia om motståndskraft, skönhet och kulturell fusion. När du går genom historiska gator, avslöjar hemligheterna i gamla loger, andas in panoramautsikten och njuter av de autentiska smakerna från det maltesiska köket, kommer du att få kontakt med Vallettas väsen. Denna rundtur är din nyckel till att förstå inte bara landmärkena, utan andan i en stad som har varit en korsning av civilisationer i århundraden. Följ med oss och kliv in i en berättelse som gör "dig" till hjälten, mitt i bakgrunden av Vallettas tidlösa lockelse.

Den ultimata turen med mat och marknader i Valletta

4. Den ultimata turen med mat och marknader i Valletta

Denna matresa kommer att starta med en smäll. Vi börjar med att besöka en unik, liten och traditionell restaurang för att smaka på vår egen maltesiska Ftira. Vi kommer också att prova vår lokala läskedryck (eller vår prisbelönta öl). Sedan beger vi oss till en annan familjeägd snackbar, känd för sina traditionella maltesiska aptitretare, som pastizzi. Efteråt beger vi oss till Vallettas livliga matmarknad, Is-Suq Tal-Belt, där du kan ta del av den livliga atmosfären och prova färska lokala råvaror genom en riktig, lokal maltesisk tallrik. Därefter vandrar vi genom de historiska gatorna för att utforska en traditionell kryddbutik, där du hittar en mängd maltesiska kryddor och örter. Butiksägaren kan berätta mer om de smaker och dofter som kännetecknar det maltesiska köket. Under vårt besök i den lokala kryddbutiken kommer vi att smaka på det lokala kaffet och några små maltesiska munsbitar. Slutligen besöker vi en charmig chokladbutik där du kan njuta av utsökt choklad som tillverkas på Malta och få en förståelse för chokladtillverkningsprocessen. Vår rundtur är en fest för sinnena, en hyllning till maltesiska kulinariska traditioner och en möjlighet att utforska hjärtat av Vallettas matkultur. Vi börjar på St John's Square (Misraħ San Ġwann) i Valletta och slutar på Pjazza Jean de Vallette. Vad du bör ta med: En full aptit: Anländ med tom mage och en passion för matupptäckt; du kommer att smaka dig igenom Valletta! Bekväma skor: Var beredd på att gå en hel del när vi navigerar på Vallettas charmiga gator. Bekväma skor är ett måste för att njuta fullt ut av upplevelsen. Nyfikenhet och entusiasm: Kom med ett öppet sinne och en iver att utforska Maltas kulinariska traditioner. Din entusiasm kommer att göra detta gastronomiska äventyr ännu mer minnesvärt. Klädsel som passar vädret: Klimatet i Valletta kan variera, så klä dig efter dagens väder. Våra turer hålls i regn eller solsken. Vid regn, ta med ett paraply eller en regnrock och gör dig redo för ett äventyr!

4 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Valletta Food Market

Valletta Food Market: Fler aktiviteter och sevärdheter

Valletta Food Market: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.