Valldemosa
Självledda aktiviteter

Självledda aktiviteter
1 aktiviteter hittades

Topprankade aktiviteter i Valldemosa

25 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Valldemosa

Valldemosa

Våra mest rekommenderade Valldemosa Självledda aktiviteter

Mallorca: Valldemossa & Soller-tur

Mallorca: Valldemossa & Soller-tur

Turen börjar kl. 11.00 i Palma om du inte har hämtningsservice. Vi reser längs Mallorcas magnifika västkust och upplever drömlika vyer över berg och klippor på denna heldagsutflykt. Det första stoppet är i Soller. Tillbringa nästan en timme med att utforska denna färgglada stad, som anses vara en av de vackraste byarna i Spanien, omgiven av en dal med apelsinträd. Promenera på de historiska gatorna eller drick apelsinjuice på någon av terrasserna. Vi fortsätter till Son Marroig, en bred utsiktspunkt som vetter mot Medelhavet, där vi gör ett fotostopp. Njut av den spektakulära utsikten och titta på den populära klipphalvön "Sa Foradada". Det sista stoppet är i Valldemossa. Njut av cirka 50 minuters stopp i denna pittoreska stad. Vandra runt bland de traditionella stengatorna och husen som är dekorerade med växter och blommor. Besök en cafeteria eller ett bageri för att prova den berömda "Coca de Patata" innan du återvänder till ditt boende. Slutligen återvänder vi till Palma. Vi anländer omkring kl. 16.15 Ibland besöker vi först Valldemossa och sedan Soller. Det beror på tidtabellen att parkera i Valldemossa.

Alcudia/Marratxi: Valldemossa & Soller rundtur med spårvagn & buss

Alcudia/Marratxi: Valldemossa & Soller rundtur med spårvagn & buss

Utforska norra Mallorca under en heldag där du får besöka både Sollerdalen och Valldemossa. Börja med att köra till bergen i Sollerdalen och ta sedan en promenad till tågstationen där du kommer att se en utställning med keramik av Picasso och målningar av Miro. Promenera runt Soller och beundra dess centrala torg, kyrkans modernistiska fasader och Can Pruneras hus. Hoppa sedan på det historiska tåget Tren Sóller till Sollers hamn, där du får lära dig om dess unika historia. Njut sedan av lite fritid för att utforska och hitta någonstans att äta en god lunch i området. Fortsätt längs bergsvägarna förbi Llucalcari, Deia och La Foradada, och stanna till under resans gång för några fototillfällen. Du anländer sedan i byn Valldmossa, som du får 80 minuter på dig att upptäcka. Gå till kartusianerklostret eller ta en fikapaus innan du börjar din returresa.

Mallorca: Naturskön helikoptertur

Mallorca: Naturskön helikoptertur

Njut av en 30-minuters, 45-minuters eller 1 timmes helikoptertur över Mallorca. Upplev en spännande, oförglömlig och överraskande prisvärd dag som du garanterat kommer att minnas. Se den vackra ön Mallorca från ett annat perspektiv när du sitter i en helikopter. Välj mellan en rad olika flygtider och en flygväg som du själv väljer. - 30 minuters flygning: Flyg över Valldemossa, Sóller och bergskedjan Tramuntana. - 45 minuters flygning: Flyg över Valldemossa, Sóller och Tramuntana-bergskedjan och en extra flygning över Sa Calobra så att du kan beundra det kristallblå vattnet. - 1 timmes flygning: Få hela upplevelsen och flyg över Valldemossa, Sóller och Tramuntana-bergskedjan, Sa Calobra, Son Vida, Andratx. Med klar himmel och fenomenal natur är det en dröm för en instagrammare. När du är tillbaka på marken kommer du att gå på moln i flera dagar framöver.

Palma, katedralen & Valldemossa: Guidad vandringstur

Palma, katedralen & Valldemossa: Guidad vandringstur

Upptäck historien bakom de mest emblematiska platserna i centrala Palma på en 45 minuters guidad promenad. Utgå från Parc de la Mar och alla de viktigaste historiska platserna i den unika staden Palma och upptäck de viktigaste gatorna i gamla stan. Turen inkluderar ett guidat besök i katedralen för att utforska de olika utrymmena som San Sebastián Altar, Gate Puerta Mayor, Central Nave, Rose window, San Bernat Altar (Rubió i Bellver), Bishop Torrella Tomb, Organ, Main Altar (Gaudí), ochAltar of the Blessed Sacrament (Miquel Barceló). Besöket tar ca 45 minuter. Omkring kl. 13.15 avgår din buss till den pittoreska staden Valldemossa i Serra de Tramuntana, som finns med på världsarvslistan. Väl framme har du ca 1 timme och 20 minuter på dig att utforska de mest kända platserna i Valldemossa, t.ex. Cartuja-trädgårdarna, Plaza Mayor, Mirador des Lledoners och fasaden på Palacio Rei Don Sancho.

Mallorca: Kartusikerklostret Valldemossa Entrébiljett

Mallorca: Kartusikerklostret Valldemossa Entrébiljett

Besök kartusianklostret i Valldemossa, ett monumentalt komplex som ligger bara 20 minuter från Palma. Du får möjlighet att besöka kungens tidigare palats från 1309, en vacker kyrka med fresker av Bayeu, Goyas svåger, en vacker lång korridor med vita valv som leder till olika celler som munkarna bodde i under 400 år för att finna lugn och vila, vackra trädgårdar och terrasser med en av de mest spektakulära utsikterna över Valldemossa-dalen, ett gammalt apotek som fortfarande innehåller gamla redskap och läkemedel, ett besök i den berömda cell nr 2, en konstsamling med de flesta av de spanska och lokala målarna, inklusive Joanuster. 2; en konstsamling med några av de mest kända spanska och lokala målarna, inklusive Joan Fuster. Du kommer att upptäcka en fantastisk tryckpress från 1500-talet och en träsnittssamling. Slutligen kan du utforska en samling från ärkehertig Ludwig Salvator av Österrike, kusin till kejsarinnan Sissi, som kom till Mallorca med sitt ångfartyg och blev förälskad i den här delen av ön.

Palma: Tramuntana heldagstur med Sóller-tåg och lunch

Palma: Tramuntana heldagstur med Sóller-tåg och lunch

Följ med på en härlig tur på den historiska järnvägen som kallas den "Röda blixten" och går från Palma till Sóller. Res fram genom det natursköna landskapet, förbi vackra apelsinlundar och mandelfält, samt genom den idylliska lilla staden Bunyola.  När du når Sóller fortsätter du vidare mot de otroliga modernistiska husen. Det här är inte bara en kulturell men också en kulinarisk upplevelse. Smaka glass med crème på apelsin på det världsberömda kooperativet Fet-a-Sóller.  Du kan välja att hoppa på den historiska spårvagnen från Sóller till Port de Sóller, vilket du kan betala för på dagen. När du har rest i ungefär 25 minuter utmed den vackra strandpromenaden når tåget den lilla stadens centrum.  Promenera fram genom den idylliska hamnstaden, stanna till på en mysig restaurang och ät ett gott mål mat med tapas. Hoppa därefter på en bekväm minibuss som tar dig ut på den underbara panoramaleden vid Tramuntanabergen till den lilla konstnärskolonin i Deía. Klättra upp till stadens högsta punkt för att njuta av oslagbara utsikter över Tramuntanabergen. Beundra de bildsköna dalarna, svep med blicken utmed kusten och njut av utsikten över havet. Efter en härlig promenad kan du avnjuta förfriskningar på utsiktsplattformen på Son Marroigs gård, där du får lära dig hemligheten om "Guds öra". Fortsätt sedan till Valdemossa, förbi en imponerande ekskog. Vandra runt i den pittoreska lilla staden. Besök det förträffliga museét om konstnären Josep Coll Bardolet och se det kända Carthusianklostret där Chopin levde och verkade. Dra nytta av fritid för att utforska på egen hand. Vandra bland de vackra hemmen och deras medelhavsträdgårdar, som är fulla av apelsin- och citronträd. 

Sierra De Tramuntan: On/Offroad Buggy Tour med 2 eller 4 platser

Sierra De Tramuntan: On/Offroad Buggy Tour med 2 eller 4 platser

Njut av Mallorca på ett annorlunda sätt. Utforska med oss fantastiska landskap som kommer att göra dig galen medan du kör en 1000cc CanAm Maverick Sport genom Mallorcas vägar (On-Road och Off-Road) under 3-3,5 timmar av ren glädje! Innan du börjar kommer du att få din utrustning och en kort briefing för att starta ditt Buggy-äventyr! Missa inte någon information som kommer att vara nödvändig för att njuta av aktiviteten till 100%. Det kommer att vara lätt att åka på vår helt nya CanAm, authomatic transmission, 2 platser och även för familjer eller grupper 4 platser. Vi börjar denna 3 timmars resa i Palma, kör mot Sierra de Tramuntana och fortsätter vidare till Coll de Soller, fortsätter sedan till Deia en av de vackraste städerna som Mallorca har att erbjuda, vi går till Mirador Sa Foradada och ser den mest hisnande utsikten över denna ö och efter det fortsätter vi till Valldemossa på de äldsta städerna här på Mallorca där vi kan stanna och ta en typisk coca de tarmpo och njuta av dess hiden ädelstenar!!! Du kommer att vilja åka den igen!

Mallorca: Puerto Sóller och Valldemossa på halv dags rundtur

Mallorca: Puerto Sóller och Valldemossa på halv dags rundtur

Utforska den vackraste staden i Sierra de Tramuntana i Valldemossa. Lär dig om platsens historia och hemligheter och besök de främsta sevärdheterna tillsammans med din kunniga guide.  Njut av egen tid för att upptäcka hamnen i Sóller. Denna vackra naturliga hamn ligger i Sierra de Tramuntana. En liten pärla eftertraktad av pirater som erbjuder otrolig natur och som blandar doften av apelsinblommor och hav. 

Mallorca: Tur till Tramuntanabergen med lokal guide & lunch

Mallorca: Tur till Tramuntanabergen med lokal guide & lunch

Utforska okända platser i Serra de Tramuntana, som är ett av UNESCO:s världsarv, på den här turen med lokal guide och lokal lunch. Du kan välja mellan olika transportmedel eller ta din egen bil och lyssna på kommentarer via ett system med bärbara radioapparater. Börja med att hämta dig direkt från ditt hotell eller börja i din egen bil om du väljer självkörning. Spänn fast dig och förbered dig på en actionfylld dag med flera stopp för att upptäcka Mallorcas mat, kultur och naturliga skönhet. Först besöker du eremitaget i Valldemossa och smakar på ett utsökt lokalt bakverk. Om du kör din egen bil är radioapparaterna enkla att använda och gör det möjligt för alla fordon att interagera med varandra. Fortsätt vidare till klostret Miramar för att beundra dess bysantinska trädgårdar, och smaka därefter på saltkakor med ost. Ditt nästa besök kommer att vara till en familjedriven olivoljefabrik i Sóller för att lära dig om tillverkningen av olivolja. Avsluta din 4-timmarstur i Sóller med en traditionell lunch av bröd med tomater, olivolja, sylt, ost och oliver. Vin, vatten, apelsinjuice och en mandeltårta till efterrätt ingår.

Mallorca: Dagstur till Tramuntanas dolda pärlor med lunch

Mallorca: Dagstur till Tramuntanas dolda pärlor med lunch

Res genom historia, kultur och gastronomi på Mallorca på denna rundtur tillsammans med en guide från ön. Efter upphämtning på ditt hotell inleder du resan längs bergskedjan Serra de Tramuntana, världsarvslistad av Unesco.  Ditt första stopp är eremitaget i Valldemossa, ett fascinerande kapell varifrån du kan beundra panoramautsikter över området. Du tar en kort, och trevlig, tio minuters promenad för att nå upp till kapellet och belönas för din ansträngning med ett smakprov av en nybakad ensaimada, ett traditionell bakverk på Mallorca. Lämna därefter Valldemossa bakom dig och åk till klostret Miramar, som omvandlades till sommarhus för ärkehertig Luis Salvador och hans berömda gäster.  Besök först den gamla kvarnen innan du fortsätter till ärkehertigens bostad. Beundra de extravaganta interiörerna och lyssna till legender om den imponerande bysantinska trädgården medan du beundrar utsikterna över havet.  Avsluta din rundtur vid Miramar med att smaka på quelitas-kex med ost, en daglig delikatess för de flesta mallorquiner. Åk slutligen till Sóllers olivoljekvarn som finns inne i ett traditionellt mallorquinskt hem. Ha glädje av en privat rundtur i lokalerna tillsammans med en av ägarna, lär dig om familjeföretaget, processen att producera olivolja och om hur man skördar apelsiner.  Avsluta dagen med en traditionell mallorquinsk lunch med "pa amb oli", inklusive lokalt lantbröd, tomater, oliver, ost, skinka och olivolja. Som dessert låt dig väl smaka av en gató, en typiskt bakverk av mandel på ön.  Smutta på vin, vatten och läcker nypressad apelsinjuice medan du njuter av din lunch innan du åker tillbaka till ditt hotell.

Vanliga frågor om Självledda aktiviteter i Valldemosa

Vad finns det för andra saker att göra än Självledda aktiviteter som är värt att besöka i Valldemosa?

Andra upplevelser du inte bör missa i Valldemosa:

De mest populära sevärdheterna i Valldemosa

Att göra i Valldemosa

Städer i Spanien

Valldemosa: Fler aktiviteter och sevärdheter

Valldemosa: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.