Valldemosa
Dagsutflykter

Dagsutflykter
9 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i Valldemosa

25 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Valldemosa

Valldemosa

De mest populära sevärdheterna i Valldemosa

Att göra i Valldemosa

Städer i Spanien

Valldemosa: Fler aktiviteter och sevärdheter

Valldemosa: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Valldemosa

Samlat omdöme

4.1
(10 recensioner)

underbar. En vacker rutt som täcker Mallorcas vackra, bergiga hörn, som kombinerar en tur på ett historiskt tåg längs en pittoresk rutt med besök i närliggande städer omgivna av magnifika berg med hisnande vyer. En mycket kompetent guide som pratar intressant på engelska om de besökta platserna och ger mycket intressant information. läckra förfriskningar längs vägen, bekväma resor. Jag rekommenderar starkt. Soller, port de Soller, Deia, Valdemossa, vacker utsikt över bergen, apelsinlundar och gamla olivträd på terrasserna, allt detta på en dag, det är verkligen något intressant.

Dök upp till mötesplatsen 45 minuter för att säkerställa att vi inte missade bussen och följde de exakta anvisningarna för mötesplatsen. Väntade till 1058 för att ringa företaget och sa att vi inte såg bussen, inget svar ringde sedan igen klockan 11:02 och fortsätt att mejla företaget enligt anvisningarna. Bussen var inte vid mötesplatsen, har aldrig sett en buss med namnet CityXperience även efter att ha gått upp och ner på remsan flera gånger. Fick kontakt med chatten och noterade att bussen gick 11:10. Mycket besviken eftersom det var ett slöseri med $87.

Även om vädret var ganska svalt och molnigt var turen riktigt trevlig! Därför inte överfull. Fantastisk utsikt, mycket trevliga ställen att ta bilder. Enligt vår åsikt var guiden mycket personlig, lugn och med intressant kunskap. Kommer definitivt att rekommendera denna turné.

Utmärkt guide!!! Sven är mycket respektfull och alltid redo att behaga oss. Lunchen var fantastisk!!!!

Reseguiden var extremt vänlig och skapade en fantastisk atmosfär