Saker att göra i
Valencia

Paellans hemvist bjuder även på fascinerande museer, futuristisk arkitektur och mumsiga skaldjur.

Våra mest rekommenderade saker att göra i Valencia

Valencia: Inträdesbiljett till Oceanogràfic

1. Valencia: Inträdesbiljett till Oceanogràfic

Oceanogràfic ligger i City of Arts and Sciences-komplexet och innehåller arter från många av världens viktigaste marina ekosystem. Fördjupa dig i denna unika marina värld och åk genom Europas längsta undervattenstunnel, besök en familj av belugavalar och möt hajar ansikte mot ansikte. De övre våningarna är byggda på två nivåer och har utomhusutställningar och omges av en magnifik sötvattensjö med pelikaner, skarvar och flamingos. På den nedre våningen finns Europas största akvarier med representanter för världens viktigaste marina ekosystem. Upptäck Medelhavet, Antarktis, Arktis, Röda havet och mycket mer. Du kan träffa mer än 45 000 vattenlevande djur från 500 olika arter, bland annat belugor, valrossar, maneter, sjölejon och hajar. När du vill ta en paus är det bara att gå till undervattensrestaurangen.

Valencia: Katamarankryssning med solnedgångsalternativ

2. Valencia: Katamarankryssning med solnedgångsalternativ

Njut av en seglingsupplevelse tillsammans med en expertbesättning som tar dig längs Valencias kust på en rymlig katamaran. Låt vindarna guida dig när de tar tag i båtens segel och sveper dig längs Medelhavet. Efter att ha lämnat kajen i Valencia kan du njuta av havsbrisen och utsikten när katamaranen seglar längs kusten. Från din havsutsiktsplats kommer du att kunna beundra ikoniska monument som Konststaden, Miquelet och Valencias skyline. Om du väljer solnedgångsalternativet, lyssna på avkopplande musik med ett glas cava (mousserande vin) i handen medan du ser solen gå ner mot Valencias skyline och färga havet guld och orange. På onsdagar från juni till september 2023 kan du njuta av en avkopplande solnedgångskryssning med avkopplande musik från en DJ.

Valencia: 24 eller 48 timmars Hop-on Hop-off bussbiljett

3. Valencia: 24 eller 48 timmars Hop-on Hop-off bussbiljett

Se Valencias sevärdheter i din egen takt med en hop-on-hop-off-buss. Du kan välja mellan biljetter som är giltiga i 24 eller 48 timmar och stiga av vid de platser som tilltalar dig mest. Hoppa helt enkelt på nästa buss när du är klar! Det finns 17 hållplatser i hela staden där du kan kliva på och av utan begränsningar. Se de bästa sevärdheterna och monumenten i Valencia. En audioguide i realtid finns på engelska, franska, tyska, spanska, italienska, kinesiska, portugisiska, japanska, valencianska och ryska. 1. Poeta Querol 2. Plaza Toros 3. Mueso Fallero 4. Ciudad Artes y Ciencias 5 Oceanogràfic 6 C.C. Aqua 7 Marina Real 8 Las Arenas 9 Puerto 10 Baleares 11 Mestalla Museo Militar 12 San Pio V 13 Nuevo Centro 14 Dama Ibérica 15 Bioparc 16 Museo H. Valencia 17 Ivam

Valencia: Palosanto Flamenco Show Ticket

4. Valencia: Palosanto Flamenco Show Ticket

Du kan njuta av spansk kultur och musik med den här biljetten till Palosanto Flamenco-teatern i Valencia. Res till hjärtat av ett pittoreskt område för att se en föreställning i en avantgardistisk men ändå traditionell flamencotablao. Visa din kupong i receptionen och gå in i en varm och välkomnande atmosfär och ett spektakulärt ljudrum. Låt dig hänföras av dansaren Verónica Pulidos konstnärliga ledning. Låt ditt hjärta bulta av dansarnas intensitet. Känn spänningen när du hör en skicklig musiker plocka på strängarna i en gitarr. Låt dig hänföras av cante jondo (djup sång) sång från begåvade sångare. Varsågod att stanna kvar efter föreställningen för att insupa atmosfären eller köpa en drink.

Valencia: Oceanografic, Hemisferic & Vetenskapsmuseum i kombination

5. Valencia: Oceanografic, Hemisferic & Vetenskapsmuseum i kombination

Bestäm vilken attraktion i staden för konst och vetenskap i Valencia du vill besöka med de olika kombinationsalternativen som erbjuds. Du kan välja mellan olika kombinationsalternativ: - Hemisferic och vetenskapsmuseum Combo - Oceanografic och Hemisferic Combo - Oceanografic och vetenskapsmuseum Combo - Oceanografic, Hemisferic och Science Museum Combo (se till att du väljer rätt alternativ när du slutför din bokning). Beskrivning av attraktionerna: 1. Oceanografic Titta på över 500 arter av marina djur i L'Oceanogràfic som designades av Felix Candela i form av en näckros. Utforska utställningar som visar vattenmiljöerna i Arktis, Röda havet och mycket mer. Du har möjlighet att köpa en måltid på en undervattensrestaurang. Gå till de övre våningarna för utomhusutställningar och omges av en magnifik sötvattensjö som bebos av pelikaner, skarvar och flamingos. På den nedre nivån hittar du marint liv från världens viktigaste marina ekosystem. Se vitvalar, valrossar, maneter, sjölejon och hajar. 2. Príncipe Felipe vetenskapsmuseum Rör, känn och fundera över en rad olika vetenskapliga teorier på det interaktiva Príncipe Felipe Science Museum. Låt håret resa sig när en något excentrisk uppfinnare demonstrerar de fysiska principerna för elektricitet framför ett auditorium med plats för upp till 50 personer. 3. Biografen Hemisfèric Hemisfèric Cinema invigdes 1998 och var den första byggnaden i City of Arts and Sciences som öppnade sina dörrar för allmänheten. Beundra den spektakulära konstruktionen som ritades av Santiago Calatrava på Hemisfèric Cinema. Låt dig förbluffas av det ovoida taket som är över 100 meter långt och innehåller den stora sfären som utgör ett 3D-projektionsrum. Välj att se en film från en katalog som innehåller filmer från dokumentärer till verk för barn.

Från Valencia: Guidad vandring i Montanejos med naturliga pooler

6. Från Valencia: Guidad vandring i Montanejos med naturliga pooler

Bara en timmes bilresa från Valencia kan du ge dig ut på ett pittoreskt äventyr i Montanejos. Följ med på en guidad vandring, njut av utsikten över det omgivande landskapet, se den mäktiga Chorro och njut av de naturliga bassängerna ("Fuentes de los Baños"). Börja dagen med en morgonvandring genom bergen och ta dig längs Mijares-floden och njut av utsikten över staden och den majestätiska floden. Vägen leder så småningom till Chorro, en kraftfull vattenstråle som släpper ut 4000 liter vatten per minut, ett fascinerande skådespel. Ta ett dopp i de termiska bassängerna (Fuentes de los Baños), som sägs ha byggts av den moriske kungen Abu Zeit för att hans drottningar skulle vara vackra. De håller en temperatur på 23°C året runt (så det kan kännas svalare på sommaren) och är kända för sin mineralrika sammansättning, både avkopplande och bra för hälsan.

Från Valencia: Grottorna i San José Guidad utflykt och biljett

7. Från Valencia: Grottorna i San José Guidad utflykt och biljett

En utflykt till San Josés grottor är något du inte får missa när du besöker Valencia. Ta dig till grottorna med din guide och utforska området både till fots och med båt. Res utmed den längsta navigerbara floden i Europa och se stalaktiter, stalagmiter och historiska Unesco-listade grottmålningar. Res från Valencia med buss. Åk mot byn Vall d'Uixo där du finner San Josés berömda grottor. Innan du besöker grottan kommer din guide att ge dig information om det långa grottsystemet, som är huserar den längsta navigerbara underjordiska floden i Europa, på närmare 3000 meter. Väl inne i grottan stiger du ombord på den lilla båten för att utforska grottsystemet. Beundra stalaktiterna, stalagmiterna och de Unesco-listade grottmålningarna medan du tar dig nerför floden. Efter båtturen fortsätter du din resa till fots, in i det torra galleriet på land. Innan turen går tillbaka till Valencia får du 30 minuters fritid i området, så att du kan beundra den iberiska arkeologin, ta en kaffe och besöka souvenirbutiken. Mer information: På den här turen drar du nytta av en officiell guide från Valenica&Go, som leder dig hela vägen. Hon eller han kommer berätta allt du kan tänkas vilja veta om Valencia, med särskilt fokus på hemligheterna som ligger gömda i grottsystemet Cuevas de San José. Få reda på mer om dess fascinerande historia och hör på kul kuriosa i detalj (på spanska och engelska). När du anländer till grottorna stiger du ombord på en båt som tar dig ut på floden. Här kommer din guide/skeppare att guida dig längs vägen och peka ut några av de viktigaste platserna i det naturliga grottsystemet (kan vara på spanska). Om du har några frågor så kan du alltid fråga din officiella guide från Valencia&Go, som kommer kunna svara på dem när ni lämnar grottorna.

Valencia: Guidad cykeltur med stadens höjdpunkter

8. Valencia: Guidad cykeltur med stadens höjdpunkter

Växla genom de mysiga gatorna i Valencias gamla stadskärna med en lokal guide. Upptäck spektakulära byggnader, bland annat Valencias katedral. Välj att delta i en gruppcykeltur eller välj en privat tur och anpassa din resväg för att se dina favoritplatser i Valencia. Faktar mot floden Túria och besöker dess vackra trädgård. Passera Palau de la Música och den gigantiska lekplatsen Gulliver från boken Gulliver Travels. I den sista delen av turen utforskar du staden för konst och vetenskap. Se de berömda modernistiska byggnaderna av arkitekten Santiago Calatrava innan du återvänder till stadens centrum.

Valencia: Katamarankryssning med bad och valfri DJ

9. Valencia: Katamarankryssning med bad och valfri DJ

Fly de livliga stränderna i Valencia och ge dig ut på denna natursköna katamarankryssning. Segla runt den fantastiska kustlinjen och arbeta på din solbränna medan du solar på båtens upphängda nät. Längs vägen, förundras över panoramavyerna som omger dig och lär känna staden från ett nytt perspektiv. Svalka dig med ett uppfriskande dopp i havet. Sedan återvänder katamaranen till upphämtningsstället.

Valencia: Katamarankryssning i solnedgången med cocktail

10. Valencia: Katamarankryssning i solnedgången med cocktail

Du kommer att njuta av en oförglömlig upplevelse i vattnet vid den vackra kusten i Valencia vid solnedgången. Förbered dig på att bli fängslad av den magi som uppstår när solen säger adjö och faller bakom bergen. Vår katamaran har utformats med din komfort och säkerhet i åtanke och erbjuder ett rymligt och välkomnande utrymme där du kan koppla av och njuta av panoramautsikten över kusten och dess omgivningar. När vi försiktigt navigerar i det lugna vattnet kommer du att kunna betrakta majestätet hos de båtar och yachter som seglar på havet och uppskatta skönheten och lugnet vid Valencias kust. När vi har avslutat vår tur kommer vi att återvända till hamnen i Valencia, men vi är säkra på att du kommer att ta med dig ett oförglömligt minne av denna unika upplevelse. Vi vill tacka dig för att du valde oss som ditt alternativ för att njuta av solnedgången med Boramar Catamarans och vi hoppas att den här resan har varit lika speciell för dig som det var för oss att ha dig ombord. Vi finns här: https://www.google.com/maps/place/BORAMAR+LOUNGE+Arroces+%26+Tapas/@39.460339,-0.3325188,19z/data=!4m9!1m2!2m1!1sPuerto+de+Valencia.j+Entre+Edificio+el+reloj+y+tinglado+2,+46024+Val%C3%A8ncia,+Valencia,+Espa%C3%B1a!3m5!1s0xd60485c0b6f0617:0xc39c44aed9890dad!8m2!3d39.460339!4d-0.3315126!16s%2Fg%2F11fz9y98x6?hl=es&entry=ttu

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Valencia

Alla aktiviteter

Våra mest rekommenderade saker att göra i Valencia

Valencia: Inträdesbiljett till Oceanogràfic

Valencia: Inträdesbiljett till Oceanogràfic

Oceanogràfic ligger i City of Arts and Sciences-komplexet och innehåller arter från många av världens viktigaste marina ekosystem. Fördjupa dig i denna unika marina värld och åk genom Europas längsta undervattenstunnel, besök en familj av belugavalar och möt hajar ansikte mot ansikte. De övre våningarna är byggda på två nivåer och har utomhusutställningar och omges av en magnifik sötvattensjö med pelikaner, skarvar och flamingos. På den nedre våningen finns Europas största akvarier med representanter för världens viktigaste marina ekosystem. Upptäck Medelhavet, Antarktis, Arktis, Röda havet och mycket mer. Du kan träffa mer än 45 000 vattenlevande djur från 500 olika arter, bland annat belugor, valrossar, maneter, sjölejon och hajar. När du vill ta en paus är det bara att gå till undervattensrestaurangen.

Valencia: Katamarankryssning med solnedgångsalternativ

Valencia: Katamarankryssning med solnedgångsalternativ

Njut av en seglingsupplevelse tillsammans med en expertbesättning som tar dig längs Valencias kust på en rymlig katamaran. Låt vindarna guida dig när de tar tag i båtens segel och sveper dig längs Medelhavet. Efter att ha lämnat kajen i Valencia kan du njuta av havsbrisen och utsikten när katamaranen seglar längs kusten. Från din havsutsiktsplats kommer du att kunna beundra ikoniska monument som Konststaden, Miquelet och Valencias skyline. Om du väljer solnedgångsalternativet, lyssna på avkopplande musik med ett glas cava (mousserande vin) i handen medan du ser solen gå ner mot Valencias skyline och färga havet guld och orange. På onsdagar från juni till september 2023 kan du njuta av en avkopplande solnedgångskryssning med avkopplande musik från en DJ.

Valencia: 24 eller 48 timmars Hop-on Hop-off bussbiljett

Valencia: 24 eller 48 timmars Hop-on Hop-off bussbiljett

Se Valencias sevärdheter i din egen takt med en hop-on-hop-off-buss. Du kan välja mellan biljetter som är giltiga i 24 eller 48 timmar och stiga av vid de platser som tilltalar dig mest. Hoppa helt enkelt på nästa buss när du är klar! Det finns 17 hållplatser i hela staden där du kan kliva på och av utan begränsningar. Se de bästa sevärdheterna och monumenten i Valencia. En audioguide i realtid finns på engelska, franska, tyska, spanska, italienska, kinesiska, portugisiska, japanska, valencianska och ryska. 1. Poeta Querol 2. Plaza Toros 3. Mueso Fallero 4. Ciudad Artes y Ciencias 5 Oceanogràfic 6 C.C. Aqua 7 Marina Real 8 Las Arenas 9 Puerto 10 Baleares 11 Mestalla Museo Militar 12 San Pio V 13 Nuevo Centro 14 Dama Ibérica 15 Bioparc 16 Museo H. Valencia 17 Ivam

Valencia: Palosanto Flamenco Show Ticket

Valencia: Palosanto Flamenco Show Ticket

Du kan njuta av spansk kultur och musik med den här biljetten till Palosanto Flamenco-teatern i Valencia. Res till hjärtat av ett pittoreskt område för att se en föreställning i en avantgardistisk men ändå traditionell flamencotablao. Visa din kupong i receptionen och gå in i en varm och välkomnande atmosfär och ett spektakulärt ljudrum. Låt dig hänföras av dansaren Verónica Pulidos konstnärliga ledning. Låt ditt hjärta bulta av dansarnas intensitet. Känn spänningen när du hör en skicklig musiker plocka på strängarna i en gitarr. Låt dig hänföras av cante jondo (djup sång) sång från begåvade sångare. Varsågod att stanna kvar efter föreställningen för att insupa atmosfären eller köpa en drink.

Valencia: Oceanografic, Hemisferic & Vetenskapsmuseum i kombination

Valencia: Oceanografic, Hemisferic & Vetenskapsmuseum i kombination

Bestäm vilken attraktion i staden för konst och vetenskap i Valencia du vill besöka med de olika kombinationsalternativen som erbjuds. Du kan välja mellan olika kombinationsalternativ: - Hemisferic och vetenskapsmuseum Combo - Oceanografic och Hemisferic Combo - Oceanografic och vetenskapsmuseum Combo - Oceanografic, Hemisferic och Science Museum Combo (se till att du väljer rätt alternativ när du slutför din bokning). Beskrivning av attraktionerna: 1. Oceanografic Titta på över 500 arter av marina djur i L'Oceanogràfic som designades av Felix Candela i form av en näckros. Utforska utställningar som visar vattenmiljöerna i Arktis, Röda havet och mycket mer. Du har möjlighet att köpa en måltid på en undervattensrestaurang. Gå till de övre våningarna för utomhusutställningar och omges av en magnifik sötvattensjö som bebos av pelikaner, skarvar och flamingos. På den nedre nivån hittar du marint liv från världens viktigaste marina ekosystem. Se vitvalar, valrossar, maneter, sjölejon och hajar. 2. Príncipe Felipe vetenskapsmuseum Rör, känn och fundera över en rad olika vetenskapliga teorier på det interaktiva Príncipe Felipe Science Museum. Låt håret resa sig när en något excentrisk uppfinnare demonstrerar de fysiska principerna för elektricitet framför ett auditorium med plats för upp till 50 personer. 3. Biografen Hemisfèric Hemisfèric Cinema invigdes 1998 och var den första byggnaden i City of Arts and Sciences som öppnade sina dörrar för allmänheten. Beundra den spektakulära konstruktionen som ritades av Santiago Calatrava på Hemisfèric Cinema. Låt dig förbluffas av det ovoida taket som är över 100 meter långt och innehåller den stora sfären som utgör ett 3D-projektionsrum. Välj att se en film från en katalog som innehåller filmer från dokumentärer till verk för barn.

Från Valencia: Guidad vandring i Montanejos med naturliga pooler

Från Valencia: Guidad vandring i Montanejos med naturliga pooler

Bara en timmes bilresa från Valencia kan du ge dig ut på ett pittoreskt äventyr i Montanejos. Följ med på en guidad vandring, njut av utsikten över det omgivande landskapet, se den mäktiga Chorro och njut av de naturliga bassängerna ("Fuentes de los Baños"). Börja dagen med en morgonvandring genom bergen och ta dig längs Mijares-floden och njut av utsikten över staden och den majestätiska floden. Vägen leder så småningom till Chorro, en kraftfull vattenstråle som släpper ut 4000 liter vatten per minut, ett fascinerande skådespel. Ta ett dopp i de termiska bassängerna (Fuentes de los Baños), som sägs ha byggts av den moriske kungen Abu Zeit för att hans drottningar skulle vara vackra. De håller en temperatur på 23°C året runt (så det kan kännas svalare på sommaren) och är kända för sin mineralrika sammansättning, både avkopplande och bra för hälsan.

Från Valencia: Grottorna i San José Guidad utflykt och biljett

Från Valencia: Grottorna i San José Guidad utflykt och biljett

En utflykt till San Josés grottor är något du inte får missa när du besöker Valencia. Ta dig till grottorna med din guide och utforska området både till fots och med båt. Res utmed den längsta navigerbara floden i Europa och se stalaktiter, stalagmiter och historiska Unesco-listade grottmålningar. Res från Valencia med buss. Åk mot byn Vall d'Uixo där du finner San Josés berömda grottor. Innan du besöker grottan kommer din guide att ge dig information om det långa grottsystemet, som är huserar den längsta navigerbara underjordiska floden i Europa, på närmare 3000 meter. Väl inne i grottan stiger du ombord på den lilla båten för att utforska grottsystemet. Beundra stalaktiterna, stalagmiterna och de Unesco-listade grottmålningarna medan du tar dig nerför floden. Efter båtturen fortsätter du din resa till fots, in i det torra galleriet på land. Innan turen går tillbaka till Valencia får du 30 minuters fritid i området, så att du kan beundra den iberiska arkeologin, ta en kaffe och besöka souvenirbutiken. Mer information: På den här turen drar du nytta av en officiell guide från Valenica&Go, som leder dig hela vägen. Hon eller han kommer berätta allt du kan tänkas vilja veta om Valencia, med särskilt fokus på hemligheterna som ligger gömda i grottsystemet Cuevas de San José. Få reda på mer om dess fascinerande historia och hör på kul kuriosa i detalj (på spanska och engelska). När du anländer till grottorna stiger du ombord på en båt som tar dig ut på floden. Här kommer din guide/skeppare att guida dig längs vägen och peka ut några av de viktigaste platserna i det naturliga grottsystemet (kan vara på spanska). Om du har några frågor så kan du alltid fråga din officiella guide från Valencia&Go, som kommer kunna svara på dem när ni lämnar grottorna.

Valencia: Guidad cykeltur med stadens höjdpunkter

Valencia: Guidad cykeltur med stadens höjdpunkter

Växla genom de mysiga gatorna i Valencias gamla stadskärna med en lokal guide. Upptäck spektakulära byggnader, bland annat Valencias katedral. Välj att delta i en gruppcykeltur eller välj en privat tur och anpassa din resväg för att se dina favoritplatser i Valencia. Faktar mot floden Túria och besöker dess vackra trädgård. Passera Palau de la Música och den gigantiska lekplatsen Gulliver från boken Gulliver Travels. I den sista delen av turen utforskar du staden för konst och vetenskap. Se de berömda modernistiska byggnaderna av arkitekten Santiago Calatrava innan du återvänder till stadens centrum.

Valencia: Katamarankryssning med bad och valfri DJ

Valencia: Katamarankryssning med bad och valfri DJ

Fly de livliga stränderna i Valencia och ge dig ut på denna natursköna katamarankryssning. Segla runt den fantastiska kustlinjen och arbeta på din solbränna medan du solar på båtens upphängda nät. Längs vägen, förundras över panoramavyerna som omger dig och lär känna staden från ett nytt perspektiv. Svalka dig med ett uppfriskande dopp i havet. Sedan återvänder katamaranen till upphämtningsstället.

Valencia: Katamarankryssning i solnedgången med cocktail

Valencia: Katamarankryssning i solnedgången med cocktail

Du kommer att njuta av en oförglömlig upplevelse i vattnet vid den vackra kusten i Valencia vid solnedgången. Förbered dig på att bli fängslad av den magi som uppstår när solen säger adjö och faller bakom bergen. Vår katamaran har utformats med din komfort och säkerhet i åtanke och erbjuder ett rymligt och välkomnande utrymme där du kan koppla av och njuta av panoramautsikten över kusten och dess omgivningar. När vi försiktigt navigerar i det lugna vattnet kommer du att kunna betrakta majestätet hos de båtar och yachter som seglar på havet och uppskatta skönheten och lugnet vid Valencias kust. När vi har avslutat vår tur kommer vi att återvända till hamnen i Valencia, men vi är säkra på att du kommer att ta med dig ett oförglömligt minne av denna unika upplevelse. Vi vill tacka dig för att du valde oss som ditt alternativ för att njuta av solnedgången med Boramar Catamarans och vi hoppas att den här resan har varit lika speciell för dig som det var för oss att ha dig ombord. Vi finns här: https://www.google.com/maps/place/BORAMAR+LOUNGE+Arroces+%26+Tapas/@39.460339,-0.3325188,19z/data=!4m9!1m2!2m1!1sPuerto+de+Valencia.j+Entre+Edificio+el+reloj+y+tinglado+2,+46024+Val%C3%A8ncia,+Valencia,+Espa%C3%B1a!3m5!1s0xd60485c0b6f0617:0xc39c44aed9890dad!8m2!3d39.460339!4d-0.3315126!16s%2Fg%2F11fz9y98x6?hl=es&entry=ttu

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Valencia

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Valencia?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Valencia:

Sevärdheterna i Valencia du inte bör missa

Vilka är de bästa dagsturerna från Valencia?

De bästa dagsturerna från Valencia:

Se alla dagsturer från Valencia på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Valencia

Att göra i Valencia

Städer i Spanien

Valencia: Fler aktiviteter och sevärdheter

Valencia: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Valencia

Samlat omdöme

4.4
(10 615 recensioner)

vi tittade på filmen i den hemiferiska teatern men vår visning förstördes eftersom min fru och kunde inte få det engelska språket på våra hörlurar vi fick vid inträde satt igenom hela föreställningen oförmögen att förstå kommentarer vid utgången, klagomålet ignorerades av personalen mr @ mrs paul cohen

Mycket bra dag, guider var hjälpsamma och vänliga Vandringen var bra men några knepiga stigar och uppförsbacke vid olika ställen, ta med vatten åtminstone. Härlig pool även om det var för kallt för mig i april, min fru gick in tho. Definitivt gör detta

Parken är väldigt vacker. Lämplig för familjer och vuxna. Omgiven av natur och flera nyfödda djur. Den är väldigt vacker, stor men inte distraherande. optimalt hanterad och organiserad.

Ett nytt, interaktivt tvärvetenskapligt sätt att presentera vetenskapliga ämnen är mycket intressant

Mycket trevlig vandring, vackra landskap, leende och uppmärksam guide, det var perfekt!