Vaktavlösning

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vaktavlösning: Upplevelser


Alla saker att se i Vaktavlösning

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Vaktavlösning? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Vaktavlösning

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 3 017 omdömen

London Big Bus Hop off Hop på sightseeingtur var utmärkt och är ett utmärkt sätt att se många attraktioner runt London! Det finns fyra rader som körs regelbundet och människorna som kör en bussresa var mycket hjälpsamma och professionella. Det finns också livekommentarer samt inspelade på många språk.

Alternativet att ha turnén berättad av en riktig person som satt på buss var stort! Rutterna når alla de viktigaste landmärkena. Thames River-kryssningen ingick som berättades av en rolig besättningsmedlem! Jag skulle definitivt boka buss- och flodkryssningen igen!

Marilyn gjorde ett fantastiskt jobb !. Jag tog med min 14-åriga son och hon höll den mycket intressant och aktiv. Vi kunde se flera typer av byte av vakterna och det var kul att hitta dem. Hon gav oss mycket historisk bakgrund och kunde svara på alla frågor!

Lätt att få biljetter online och tydlig riktning för att komma till mötesplatsen. Bra och intressant förklaring ombord på bussen. Avsluta kl 16 är för tidigt. Skulle vara bra att också njuta av stadsturen och ljus på natten.

Kom snabbt vid varje stopp, ljudet var lätt att använda och höra, bra väg