Upplevelser i

Vacoas-Phoenix

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppsevärdheter i Vacoas-Phoenix

Våra aktiviteter följer lokala hälsoriktlinjer så att du kan fokusera på att njuta av din upplevelse.

Alla saker att se i Vacoas-Phoenix

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Vacoas-Phoenix? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Vacoas-Phoenix

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 696 omdömen

Denna turné rekommenderas starkt! Vår guide var mycket vänlig och berättade mycket om Mauritius. Han kunde berätta mycket om historia, människor, religioner, natur och även om landets ekonomi. Sammantaget kunde han svara på alla våra frågor och var mer än tålamod (den något trasiga engelska är inte alltid lätt att förstå). Turnén var mycket intressant, vi kunde ta så mycket tid som vi ville vid de enskilda hållplatserna, så allt utan stress. Han var också öppen för speciella önskemål (vi stannade till exempel vid en fabrik för handgjorda fartyg och vi kunde också besöka rumbryggeriet "Rhumerie de Chamarel"). Jag skulle bara dra poäng från turnébeskrivningen, eftersom Ile Aux Bénitiers inte besöks för simning. Vi såg bara denna ö från en vacker utsiktspunkt i slutet av turnén. Besöket är en del av en annan turné.

Upphämtningen var i tid och det använda fordonet var helt topp. Ragesh, vår guide, var fantastisk. Han gav oss mycket information och tog våra bilder. Den enda frågan var att han hade en tendens att stänga av luftkonditioneringen i bilen även efter att vi begärde det. Tur att det var ganska coolt i bergen. Kunde inte riktigt räkna ut varför han stängde av det mesta av tiden. Det är det enda skälet till att jag ger honom fyra stjärnor.

Vi kunde inte ha bett om en bättre dag genom södra delen av ön eller en bättre guide: Yash var väldigt lätt att komma överens med och gav oss (bredvid turnén runt ön och visar några av de viktigaste sevärdheterna) en fantastisk insikt in i öns historia och anpassas till våra önskningar längs vägen.

Babu var fantastisk! Han är så vänlig och vet mycket om ön och beskrev allt i detalj om historien och varför vissa platser har vissa namn. resan var trevlig och hade trevlig luftkonditionering och han kommer att ta bilder av dig och få dig att känna dig som en Instagram-modell :)

Yash (om jag skriver det korrekt) var en bra guide. Dagen gick perfekt.