Vaclavplatsen

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vaclavplatsen: Upplevelser

Alla saker att se i Vaclavplatsen

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Vaclavplatsen? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Vaclavplatsen

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 5 458 omdömen

Ett fantastiskt sätt att se denna mycket natursköna stad som en enda damresenär, eller faktiskt med en grupp. Arrangörerna var mycket vänliga, hjälpsamma och personliga, särskilt den blonda unga killen vars namn undviker mig. Jag gillade att du inte var tvungen att lämna bussen på någon speciell plats, utan fick information om du gjorde det och en hade full självständighet, om de ville gå av och utforska vidare. Tack, jag kommer tillbaka!

Simona var mycket informativ och mycket lyhörd för frågor. Hon såg till att vi fick en fantastisk upplevelse. Tack för det. Rekommenderas starkt, tills nu har min idé om Prag missat denna viktiga del av dess historia. Men jag rekommenderar starkt att veta om denna del av historien och dess superintressant att veta.

Från rutten OK. Mer information om vaktbytet på slottet hade varit till hjälp. Tyvärr gick vi åt fel håll och missade det mesta av vaktbytet som ett resultat. Vi hade också varit glada över information på tyska.

Erfarenheten var perfekt, vi har inga kompletteringar! Väldigt trevligt! Och guide mannen med namnet David, är den bästa! Bli av honom erfarenheten är vackrare! En hyllning till honom och resten av laget!

Turnén var lite snabb, men detaljerad. Middagen på kryssningsfartyget var fantastisk och väl värt priset. Var medveten om att priserna på drycker på båten är högre än normalt.